Ειδήσεις Προσφορές H Microsoft επευφημεί 'lifehack' για το Xbox Game Ultimate

H Microsoft επευφημεί 'lifehack' για το Xbox Game Ultimate

Thursday, 18 Jul 2019  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/97/cc/62/Xbox-Game-Pass-Ultimate-Lifehack-GameWorld-94-1563453438.jpg
 

H Microsoft επευφημεί 'lifehack' για το Xbox Game Ultimate

Στόχος της, να σώσει την υπηρεσία.

 

Πριν από λίγο καιρό, κάποιοι Xbox fans ανακάλυψαν έναν τρόπο ώστε να εκμεταλλεύονται ακόμα περισσότερο τις προσφορές του Xbox Game Pass Ultimate, ώστε να εξοικονομούν πολύ περισσότερα χρήματα.

Έτσι βρήκαν έναν τρόπο να εκμεταλλευτούν μια επίσημη προσφορά της εταιρίας για την επιπλέον εκμετάλλευση του νέου Xbox Game Pass Ultimate. H Microsoft αντί να περάσει στην αντεπίθεση, εν τέλει επευφημεί την συγκεκριμένη ιδέα που κυκλοφόρησε σε στο community του Xbox, θέλοντας να σώσει την υπηρεσία της. Έτσι μέσω του επίσημου blog της εταιρίας, η Microsoft υπογράμμισε τα βάμματα που απαιτούνται ώστε να επιτύχετε τον συγκεκριμένο 'lifehack' στην υπηρεσία της.

Εν ολίγης το Xbox Game Pass Ultimate, ανακοινώθηκε πριν από την E3 2019 και αποτελεί έναν συνδυασμό του Xbox Pass με το Xbox Live Gold, παρέχοντας στους ενδιαφερόμενους μια φθηνότερη επιλογή εάν ήταν εγγεγραμμένοι και στις δυο υπηρεσίες. Στην συνεχεία η Microsoft ανακοίνωσε ότι η υπηρεσία θα κοστίζει μια λίρα αντί 10,99 τις πρώτες μέρες τις κυκλοφορίας της υπηρεσίας, ώστε να αποκτήσει αρκετά μέλη. Κάπου εδώ ερχεται και το παράδοξο του συστήματος, όπου και ανακάλυψαν οι χρηστές. Εάν είστε κάτοχος σε μια από τις δυο υπηρεσίες, είτε στο Game Pass είτε στο Live, η ανανέωση σας στο πρόγραμμα του Ultimate θα κοστίζει και πάλι μια λίρα. Με αυτό τον τρόπο, οι μήνες που έχουν περισσέψει το παρόν πρόγραμμα που έχετε συνδρομή, μετατρέπονται αυτόματα σε Ultimate και παραμένουν στις ίδιες αρχικές τιμές μέχρι το τέλος του προγράμματος. Δεδομένου λοιπόν ότι το Xbox Game Pass κοστίζει 6,99 λίρες και το Live Gold 7,99, παρατηρείτε μια αξιόλογη εξοικονόμηση χρημάτων.

Οπότε μόλις οι χρηστές ανακάλυψαν την συγκεκριμένη τρύπα του συστήματος, έσπευσαν να ανανεώσουν το Game Pass ή το Live Gold τους, μέχρι το μέγιστο όριο των 36 μηνών και στην συνέχεια να αγοράσουν την υπηρεσία του Ultimate για μια και μόνο λίρα. Αυτή η κίνηση μπορούσε να εξοικονομεί περίπου μέχρι και 250 λίρες από τον κάθε χρηστή. Ωστόσο η Microsoft, αντί να προσπαθήσει να σταματήσει την συγκεκριμένη κίνηση, έδωσε στην δημοσιότητα όπως προαναφέραμε, τα σωστά βήματα για το 'lifehack', όπως οι ίδιοι το αποκαλούν.

Παρ’ όλα αυτά ενημέρωσαν τους χρηστές ότι η συγκεκριμένη προσφορά θα ισχύει λίγο περιορισμένο διάστημα και καλό θα ήταν όσοι θέλουν να την αποκτήσουν, θα πρέπει να βιαστούν.

Διαβάστε επίσης για την παρουσίαση της Microsoft στην Gamescom 2019.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Efane (Level 23) 18/07/2019 22:59
3 χρόνια συνδρομή με ξεφτίλα τιμή. Όσοι πιστοί προσέλθετε.
Notification