Humble One Special Day Bundle: Arcade games με 1 ευρώ

Hot
Μαρίνος Τζώτζης
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
 
0.0 ()
1
Humble One Special Day Bundle: Arcade games με 1 ευρώ

Humble One Special Day Bundle: Arcade games με 1 ευρώ

Streets of Rage, Crazy Taxi, Binary Domain και OlliOlli2 με 1 ευρώ.

Το Humble Bundle μοιράζει games αβέρτα!

Για άλλη μια φορά το Humble Bundle βρίσκεται στο πλευρό των gamers μοιράζοντας games που θα βάλουμε χαρωποί στις βιβλιοθήκες μας και φυσικά δεν θα παίξουμε ποτέ. Με τα τόσα Humble Bundle που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα νομίζω οι περισσότεροι από εσάς είστε ήδη γεμάτοι. Δεν πειράζει, λίγα ακόμα games δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν.

Πληρώνοντας 0,85 ευρώ παίρνετε τα Streets of Rage, Crazy Taxi, Binary Domain και OlliOlli2: Welcome to Olliwood. Με 5,46 ευρώ παίρνετε τα προηγούμενα και επιπλέον τα Surgeon Simulator: Anniversary Edition, GRID 2, Alpha Protocol και Operation Flashpoint: Red River. Τέλος με 7,69 ευρώ παίρνετε όλους τους προηγούμενους τίτλους αλλά και τα Stronghold Crusader 2 και Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series. Για κάθε ένα από αυτά τα πακέτα υπάρχει και ένα μικρό bonus που μπορείτε επίσης να αποκτήσετε.

Μπορείτε να αγοράσετε το Humble One Special Day Bundle κάνοντας κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμη για τα δωρεάν games του GOG και επισκεφθείτε το σχετικό topic προσφορών του forum.


User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification