Τέλος τα δωρεάν PS Plus games για PS3 και PS Vita

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Τέλος τα δωρεάν PS Plus games για PS3 και PS Vita

Τέλος τα δωρεάν PS Plus games για PS3 και PS Vita

Δείτε πόσα PS4 games θα λαμβάνετε.

Η Sony ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να διαθέτει δωρεάν games για PS3 και PS Vita, προνόμιο που έχουν μέχρι και σήμερα οι συνδρομητές PS Plus.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση στα PS Blog Ευρώπης, Αμερικής και Ιαπωνίας, από τις 9 Μαρτίου 2019 σταματάει η διάθεση των δωρεάν games για τις δύο συγκεκριμένες κονσόλες και συνεχίζει μόνο για το PS4. Όσοι έχετε ήδη αποκτήσει δωρεάν games για τις κονσόλες αυτές τα διατηρείτε κανονικά στο λογαριασμό σας. Αν είστε κάτοχοι PS3 και PS Vita τότε η Sony σας προτείνει να διακόψετε την συνδρομή σας πριν από τις 9 Μαρτίου 2019. 

Το πρόβλημα ωστόσο είναι ότι για να παίξετε τα δωρεάν PS3 και PS Vita games που έχετε ήδη στην κατοχή σας, τότε θα πρέπει να είστε ενεργός συνδρομητής PS Plus. Αν δεν έχετε PS4 ή αν δεν σας ενδιαφέρουν μελλοντικά δωρεάν PS4 games και ακυρώσετε την συνδρομή σας, τότε δεν θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε τα παραπάνω games.

Μόνο 2 δωρεάν PS4 games
Σύμφωνα με δήλωση της Sony, από τις 5 Μαρτίου 2019 και έπειτα, η Ιαπωνική εταιρεία θα διαθέτει μόλις 2 δωρεάν PS4 games, όσα δηλαδή προσέφερε και προηγουμένως. Με απλά λόγια, τα επιπλέον 2 PS3 και 2 PS Vita games δεν θα αντικατασταθούν με PS4 games.

 

Δείτε τα δωρεάν PS Plus games Μαρτίου και όλες τις προσφορές σε PC και κονσόλες. Συζητήστε για αυτές στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 geololj (Level 28) 05/03/2018 13:12
Κακή απόφαση, νομίζω πως το PS Plus χάνει αξία.
#2 Blood Prince (Level 30) 08/09/2018 02:49
"Το πρόβλημα ωστόσο είναι ότι για να παίξετε τα δωρεάν PS3 και PS Vita games που έχετε ήδη στην κατοχή σας, τότε θα πρέπει να είστε ενεργός συνδρομητής PS Plus. "

Οτι να'ναι........