Ειδήσεις Προσφορές Sega: Make War Not Love 5

Sega: Make War Not Love 5

Tuesday, 13 Feb 2018  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e9/b5/19/sega-make-war-not-love-5-free-games-steam-100-1518541063.jpg
 

Sega: Make War Not Love 5

Αποκτήστε δωρεάν games μέσω εκστρατείας κατά του Αγίου Βαλεντίνου.

Η Sega γιορτάζει για άλλη μια φορά τον Άγιο Βαλεντίνο με τον δικό της τρόπο, δίνοντας δωρεάν games και DLC για PC.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Sega διοργανώνει την εκστρατεία... κατά του Αγίου Βαλεντίνου με τίτλο “Make War Not Love”, μέσα από την οποία μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν games μέσω του Steam. Η εκστρατεία θα τρέχει το διάστημα 12-19 Φεβρουαρίου. Αυτές τις ημέρες μπορείτε να παίζετε τα games της Sega και οι συνολικές ώρες που θα... γράψει το κοντέρ θα ξεκλειδώνουν περισσότερα δωρεάν games καθώς και DLC.

Τα πρώτα δύο games που μπορείτε να λάβετε δωρεάν είναι τα The Revenge of Shinobi και Streets of Rage 2. Για να τα αποκτήσετε, αρκεί να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Steam και θα μπουν άμεσα στην συλλογή σας.

Κάντε κλικ εδώ για να τα αποκτήσετε.

Καθημερινά, θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε επίσης διάφορα bundles με games. Το πρώτο εξ αυτών αναφέρεται πως αφορά τα Viking: Battle for Asgard και Total War: Warhammer. Τα νέα δωρεάν games θα προστίθενται αυτόματα στον λογαριασμό σας στο Steam έπειτα από 24 ώρες. Το διάστημα αυτό, μπορείτε να αποκτήσετε επίσης διάφορα Strategy games της Sega με έκπτωση. Συγκεκριμένα:

- Το Total War: Warhammer με 10% έκπτωση
- Το Endless Space 2 με 50% έκπτωση
- Το Company of Heroes 2 με 75% έκπτωση
- Το Dawn of War 3 με 66% έκπτωση

Δείτε την σελίδα του Make War Not Love 5 στο Steam. Δείτε επίσης το The King of Fighters 2002 που δίνεται δωρεάν και για περισσότερες προσφορές που αφορούν video games, επισκεφθείτε το σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 14/02/2018 12:03
Έτσι! Κατά της ηλίθιας γιορτής xD
Notification