Ειδήσεις Προσφορές Τα games του Xbox Game Pass: Σεπτέμβριος 2018

Τα games του Xbox Game Pass: Σεπτέμβριος 2018

Thursday, 30 Aug 2018  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας  
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/54/03/ad/xbox-game-pass-september-master-chief-collection-halo-87-1535045919.jpg
 

Τα games του Xbox Game Pass: Σεπτέμβριος 2018

Ανακοινώθηκε η πλήρης λίστα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 23/8/18] Στα πλαίσια της Gamescom 2018, η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Halo: The Master Chief Collection θα προστεθεί στην υπηρεσία Xbox Game Pass την 1η Σεπτεμβρίου. Ταυτόχρονα, έγινε γνωστό ότι την ίδια ημέρα η συλλογή θα λάβει βελτιώσεις στον οπτικό τομέα, αφού πλέον θα έχει την ετικέτα Xbox One X enhanced. Το update θα περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη για offline LAN, νέο custom game browser και βελτιωμένο matchmaking.

Μένει να δούμε ποια θα είναι τα υπόλοιπα games που θα συνοδεύσουν το Halo: The Master Chief Collection στην υπηρεσία Xbox Game Pass για τον Σεπτέμβριο.

[UPDATE: 30/8/18 - Η πλήρης λίστα των games] Ανακοινώθηκε η πλήρης λίστα των games του Xbox Game Pass για τον Σεπτέμβριο.

Πιο αναλυτικά θα δούμε τα εξής:

Halo: The Master Chief Collection: 1/9
Quantum Break: 1/9
Onrush: 5/9
Aven Colony: 1/9
Shadow Warrior: 1/9
Sky Force Reloaded: 1/9
Manual Samuel: 1/9
Snake Pass: 1/9
Giana Sisters: Twisted Dreams: 1/9
InnerSpace: 1/9

Διαβάστε το review του Halo: The Master Chief Collection και την φήμη για την υπηρεσία Xbox All Access που θα σας δίνει μια κονσόλα Xbox One X. Δείτε επίσης τα games που προστέθηκαν στο Xbox Game Pass τους προηγούμενους μήνες και συζητήστε για την υπηρεσία στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification