Ειδήσεις Προσφορές Darkest Dungeon: Δωρεάν δοκιμαστική περίοδος

Darkest Dungeon: Δωρεάν δοκιμαστική περίοδος

Thursday, 28 May 2020  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d4/92/ed/darkest20dungeon-17-1590656644.jpg
 

Darkest Dungeon: Δωρεάν δοκιμαστική περίοδος

Ένα turn-based RPG βασισμένο στην ψυχική επίδραση της εξερεύνησης.

To Darkest Dungeon είναι ένα turn-based RPG που διαδραματίζεται σε σκοτεινά μπουντρούμια καθώς προσπαθείτε να κρατήσετε την ομάδα σας εν ζωή, πολεμώντας κτήνη, ασθένειες και φυσικά το σκοτάδι που σας περιβάλει. Είναι εστιασμένο στο στρεσογόνο στοιχείο της εξερεύνησης και αν σας αρέσουν τα καρδιοχτύπια τότε μπορείτε να απολαύσετε το Darkest Dungeon στο Steam, εντελώς δωρεάν για το πενθήμερο.

Η δωρεάν περίοδος συμπίπτει με την προσθήκη του νέου Butcher's Circus DLC το οποίο θα προσθέσει το στοιχείο του PVP και θα είναι διαθέσιμο από σήμερα.

Μπορείτε να το κατεβάσετε και να παίξετε από σήμερα 28 Μαΐου στις 20:00 και μέχρι 1 Ιουνίου στις 20:00. Αν αποφασίσετε ότι θέλετε να αγοράσετε το Darkest Dungeon μετά το πέρας της δωρεάν περιόδου, έχετε την ευκαιρία να το αγοράσετε για 6.50 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων αρκετών DLC expansions στην τιμή.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Darkest Dungeon δωρεάν σήμερα στις 20:00.

Διαβάστε το review του Darkest Dungeon και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification