Ειδήσεις Προσφορές Call of Duty: Modern Warfare: Δωρεάν περίοδος για το multiplayer

Call of Duty: Modern Warfare: Δωρεάν περίοδος για το multiplayer

Friday, 07 Aug 2020  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b3/f1/04/call-of-duty-modern-warfare-76-1585862150.jpg
 

Call of Duty: Modern Warfare: Δωρεάν περίοδος για το multiplayer

Με αφορμή την έλευση της season 5. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 3/4/20] Μπορεί η Activision να κυκλοφόρησε το Call of Duty: Warzone, ένα free-to-play Battle Royale game, ωστόσο για αυτές τις ημέρες σκέφτηκε να διαθέσει δωρεάν και το multiplayer mode του Call of Duty: Modern Warfare.

Θα μπορείτε να παίξετε από την Παρασκευή 3 Απριλίου και ώρα 20:00 μέχρι την Δευτέρα 6 Απριλίου και επίσης ώρα 20:00, άρα για τρεις ολόκληρες ημέρες. Το διάστημα είναι μικρό, ωστόσο θα έχετε μια καλή ευκαιρία να ανεβάσετε το προφίλ σας. Δυστυχώς για το διάστημα της δωρεάν περιόδου δεν ανακοινώθηκε κάποια έκπτωση για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν την τελική έκδοση σε καλύτερη τιμή.

Μία από τις διαθέσιμες playlists του παιχνιδιού έχει το "Stocked Up, Locked Down", το οποίο κάνει rotation ανάμεσα σε μάχες 10v10 στο Atlas Superstore και σε 6v6 σε Shoothouse αλλά και σε modes, όπως τα Team Deathmatch, Domination κ.α. Οι playlists της πρωταπριλιάς έχουν αφαιρεθεί. Θα συναντήσετε επίσης το 64v64 Ground War και το 2v2 Gunfight (Last-man standing).

[UPDATE: 11/6/20 - Νέα δωρεάν περίοδος με αφορμή την season 4] Με αφορμή την έναρξη της season 4 στο Call of Duty: Modern Warfare, η Activision ανακοίνωσε μία ακόμη δωρεάν περίοδο. Η περίοδος αυτή θα ξεκινήσει από τις 12 Ιουνίου και ώρα 20:00 μέχρι τις 15 Ιουνίου, επίσης ώρα 20:00. Στο διάστημα αυτό θα μπορείτε να παίξετε όλα τα multiplayer modes του παιχνιδιού.

[UPDATE 2: 7/8/20 - Νέα δωρεάν περίοδος με αφορμή την season 5] Με αφορμή την έναρξη της season 5, η Activision διοργανώνει μία ακόμη δωρεάν περίοδο για το multiplayer του Call of Duty: Modern Warfare. Από σήμερα στις 20:00 μέχρι και την Κυριακή, όσοι έχετε το Call of Duty: Warzone θα μπορείτε να παίξετε και στο multiplayer του Call of Duty: Modern Warfare. Θα βρείτε μία playlist με πέντε από τους χάρτες του παιχνιδιού. Η λίστα περιλαμβάνει τα Shoot House και Shipment, αλλά και τους νέους χάρτες της Season 5, Suldal Harbor και Petrov Oil Rig.

Διαβάστε το review του Call of Duty: Modern Warfare και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε παρέα και να ανταλλάξουμε IDs κάνοντας κλικ εδώ.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification