Ειδήσεις Προσφορές Δωρεάν PS Plus games: Δεκέμβριος 2019

Δωρεάν PS Plus games: Δεκέμβριος 2019

Wednesday, 27 Nov 2019  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
Σταμάτης Καράμπογας
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f9/fd/3a/ps-plus-december-2019-gameworld-30-1574876052.jpg
 

Δωρεάν PS Plus games: Δεκέμβριος 2019

Από τις υψηλές φιλοδοξίες στην τελικη ετυμηγορία.

[Αρχική δημοσίευση: 22/11/19] Τα δωρεάν PS Plus games του Δεκεμβρίου είναι πάντα σημαντικά, κυρίως γιατί πρέπει να είναι games που οι συνδρομητές θα παίζουν κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων.

Πολλές φορές το PlayStation Store δεν μπορεί να κρατήσει μυστικό και έτσι προκύπτουν leaks για τα επερχόμενα δωρεάν games. Έτσι και τώρα, ένας χρήστης στο Reddit έκανε μια δημοσίευση επειδή δεν μπορούσε να αγοράσει το God Of War από το PlayStation Store. Αυτό γιατί στο Store ήταν καταχωρημένο ως “δωρεάν” για τους συνδρομητές του PS Plus.

god of war ps plus.original

Το περίεργο είναι ότι πάνω από την Standard Edition βλέπουμε ένα 99.99 δολάρια και αυτό μας βάζει σε σκέψεις. Ωστόσο δεν είναι και λίγες οι φορές που τα δωρεάν games για τους συνδρομητές του PS Plus έχουν διαρρεύσει από τέτοια λάθη.

[UPDATE: 27/11/19 - Τα Titanfall 2 και Monster Energy Supercross φαίνεται να επικρατούν για τον Δεκέμβριο] Αρχικά η φημολογία ότι στα δωρεάν games για τον μήνα Δεκέμβριο από την συνδρομητική υπηρεσία PS Plus θα δίνονταν το God of War, είχε ενθουσιάσει αρκετά το PlayStation community.

Παρ’ όλα αυτά, μια νέα διαρροή φαίνεται να καταργεί την προηγούμενη φημολογία φανερώνοντας πως τα games που ενδέχεται να είναι δωρεάν είναι το Titanfall 2 και το Monster Energy Supersross- The Official Videogame. 

Δείτε τα δωρεάν PS Plus του προηγούμενου μήνα και συζητήστε για το PS Plus στο σχετικό forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification