Ειδήσεις Προσφορές Epic Games Store: Cloud saves και δύο δωρεάν games

Epic Games Store: Cloud saves και δύο δωρεάν games

Thursday, 15 Aug 2019  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/85/f1/90/hyper-light-drifter-retro-is-back0-53-1565891915.jpg
 

Epic Games Store: Cloud saves και δύο δωρεάν games

Hyper Light Drifter και Mutant Year Zero.

H Epic Games ανακοίνωσε ότι πρόσθεσε cloud saves στο Epic Games Store. H προσθήκη των cloud saves ισχύει αρχικά για τα παρακάτω games:

Alan Wake
Close to the Sun
Darksiders III
Enter the Gungeon
Genesis Alpha One
GNOG
Hyperlight Drifter
Kingdom New Lands
Limbo
Moonlighter
Mutant Year Zero
Overcooked
Rebel Galaxy Outlaw
Sherlock Holmes: The Devil's Daughter
The Sinking City
This War Of Mine
World War Z

Στο μέλλον θα προστεθούν και άλλα games. Παράλληλα προστέθηκε η ενσωμάτωση τοy Humble Bundle και Humble Store τα οποία ενεργοποιούν games στο προφίλ σας, εφόσον τα αποκτήσετε, χωρίς να χρειάζεται να εισάγετε κάποιο key. Επιπλέον, έγιναν αλλαγές στο user interface όταν αγοράζετε ένα παιχνίδι, μειώθηκαν τα μεγέθη των patch και προστέθηκε χρονικός έλεγχος για την περίπτωση που θα ζητήσετε επιστροφή χρημάτων από ένα παιχνίδι.

Η Epic Games ανακοίνωσε επίσης ότι μπορείτε να κατεβάσετε τα Hyper Light Drifter και Mutant Year Zero: Road to Eden εντελώς δωρεάν από τώρα μέχρι και τις 29 Αυγούστου, οταν το Fez θα γίνει διαθέσιμο δωρεάν για μία εβδομάδα.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification