Razer Blackshark V2 και V2 X reviews

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Razer Blackshark V2 και V2 X reviews

Razer Blackshark V2 και V2 X reviews

Τα headsets των eSports gamers.

Η Razer επαναφέρει μετά από οκτώ χρόνια τα headsets Razer Blackshark και συγκεκριμένα σε δύο εκδόσεις. Τα Razer Blackshark V2 και τα πιο οικονομικά Razer Blackshark V2 X. Απευθύνονται κυρίως σε όσους ασχολούνται με eSports games.

Τεχνικά χαρακτηριστικά Razer Blackshark V2:
Razer TriForce Titanium 50mm Drivers
HyperClear καρδιοειδές μικρόφωνο με USB Sound card
Αναβαθμισμένος έλεγχος μικροφώνου
Υπεραπαλό Flowknit memory foam
Καλώδιο SpeedFlex (braded)
THX Spatial Audio
Σύνδεση audio jack 3,5 και USB
Βάρος: 262 γρ.
Τιμή: Από 107€

Τεχνικά χαρακτηριστικά Razer Blackshark V2 X:
Razer TriForce 50mm Drivers
Hyperclear καρδιοειδές μικρόφωνο
Απλό memory foam
Ήχος 7.1 Surround
Σύνδεση audio jack 3,5
Βάρος: 240 γρ.
Τιμή: Από 66€

Η ποιότητα κατασκευής των δύο headsets είναι πολύ καλή, με σύγχρονο design. Αμφότερα έχουν παρόμοια κατασκευή, με σχεδιασμό που δεν είναι συνεχής, κοινώς τα ακουστικά συνδέονται με καλώδιο με το πάνω μέρος τους. Στα πλαϊνά έχουν ρύθμιση του volume και καρδιοειδές αποσπώμενο μικρόφωνο. Στα Razer Blackshark V2 διακρίνεται μία ραφή στο πάνω μέρος, σε αντίθεση με το πιο οικονομικό Blackshark V2 X.

Οι πρακτικές διαφορές των δύο headsets έχουν να κάνουν με τους drivers που στο Blackshark V2 αποτελούνται από τιτάνιο, στον ήχο, ο οποίος στο V2 είναι THX Spatial Audio και στο πιο οικονομικό V2 X 7.1 Surround, ενώ το μικρόφωνο έχει λίγο καλύτερη απόδοση στο πιο ακριβό μοντέλο, αν και αμφότερα είναι καρδιοειδή και οι διαφορές τους είναι ελάχιστες. Το Blackshark V2 X έχει απλό memory foam, σε αντίθεση με το Flowknit του "ακριβότερου αδερφού του". Ακόμη, το Blackshark V2 διαθέτει mini USB sound card, την οποία δεν συναντάμε στο Blackshark V2 X.

Δείτε την αναλυτική μας παρουσίαση

Σε θέμα συνδεσιμότητας, το Razer Blackshark V2 συνδέεται με το PC ή την κονσόλα σας με audiojack και USB, ενώ το Blackshark V2 X μόνο με audiojack. Το μικρόφωνό τους είναι καρδιοειδές και σίγουρα θα το προτιμήσετε αφού κινείται πάνω από τον μέσο όρο των headsets της Razer, αφού ως γνωστόν τα πρώτα μοντέλα της εταιρείας δεν είχαν τόσο καλή ποιότητα. Πλέον, στο οικονομικό Blackshark V2 με 66 ευρώ απολαμβάνετε χαρακτηριστικά που κάποτε κόστιζαν τα διπλάσια χρήματα. Εν κατακλείδι, αμφότερα έχουν καλό noise cancellation και προτείνονται ανεπιφύλακτα για όσους ασχολούνται με eSports games, αλλά και με online games γενικότερα.

Θετικά:
- Άνετα για πολύωρο gaming
- Το noise cancelling
- Όμορφος σχεδιασμός

Αρνητικά:
- Το μικρόφωνο θα μπορούσε να έχει λίγο καλύτερη ποιότητα

Διαβάστε ακόμη για την πιστωτική κάρτα της Razer και το gaming PC και τα περιφερειακά της Razer που μπορείτε να κερδίσετε συμμετέχοντας στον διαγωνισμό για τα 15 χρόνια του GameWorld. Συζητήστε για την Razer σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer0891 (Level 4) 08/10/2020 08:17
Πολύ όμορφα headsets απο την razer. Ωραίο βίντεο απο την Χριστιάνα.