Ειδήσεις Unboxings Devolo DLAN 1200 Τriple+ Starter kit

Devolo DLAN 1200 Τriple+ Starter kit

Thursday, 23 Nov 2017  | in Unboxings | Γράφτηκε από τον Χριστιάνα Θάνου   | (1 σχόλιο)
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Απλά αγαπάω The Witcher 3!
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c6/67/67/mia-CF83-99-1511441088.jpg
 

Devolo DLAN 1200 Τriple+ Starter kit

Περισσότερες θύρες σύνδεσης για δυνατό internet σε όλο το σπίτι.

 Πρόκειται για το νέο προϊόν από την Devolo. Το συγκεκριμένο kit προσφέρει τρεις θύρες Gigabit που δίνουν σύνδεση πολλών συσκευών. Εγώ προσωπικά που χρησιμοποιώ το προηγούμενο μοντέλο devolo, έχω δύο θύρες με την Smart TV πάνω και το PS4 και κάθε φορά που θέλω να συνδέσω κάποια άλλη συσκευή, πρέπει και να αποσυνδέσω κάποια άλλη, πράγμα που σημαίνει πως το νέο μοντέλο ίσως βολεύει καλύτερα αν και εσείς έχετε πολλά πράγματα να συνδέσετε.

Εξωτερικά, το νέο Devolo 1200triple+ μοιάζει με τα προηγούμενα μοντέλα με την μόνη διαφορά να βρίσκεται στον αριθμό των θυρών. Ο τρόπος σύνδεσης είναι αρκετά απλός, συνδέετε την μία συσκευή στο modem και την άλλη στην θέση που θέλετε σε κάποιο άλλο δωμάτιο του χώρου σας. Στην συνέχεια περιμένετε να να γίνει ο συγχρονισμός για περίπου ένα λεπτό και είστε έτοιμοι. Προσοχή, εάν θέλετε να συνδεθείτε με το δίκτυο του devolo και ασύρματα, πχ να χρησιμοποιείτε το κινητό σας ανάλογα το δωμάτιο και με διαφορετικό wifi δίκτυο, τότε πρέπει να βάλετε το κλειδί που υπάρχει στην από κάτω πλευρά.

Η νέα γενιά powerline προσφέρει ταχύτητες μέχρι και 1200 Mb το δευτερόλεπτο και η συγκεκριμένη τεχνολογία αξίζει να αναφερθεί πως έχει διακριθεί με περισσότερα από 90 βραβεία στην κατηγορία του! Επίσης η τεχνολογία range+ δίνει μεγαλύτερη ακριβά δράσης για ισχυρό internet σε όλο το σπίτι. Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι δεν χάνετε καμία πρίζα με το συγκεκριμένο μοντέλο της devolo αφού μπορείτε να συνδέσετε το devolo στη πρίζα και πάνω του να βάλετε οποιαδήποτε άλλη συσκευή.

Μπορείτε να βρείτε το devolo LAN 1200 triple+ starter kit από 198 ευρώ.

Θετικά:
- Μεταφορά Internet χωρίς καλώδια
- Πολύ εύκολη εγκατάσταση.
- Πολλές θύρες σύνδεσης συσκευών

Αρνητικά:
- Υψηλή τιμή

Δείτε την παρουσίαση του Devolo Gigagate το οποίο έχει εμβέλεια έως 300 μέτρα και σχεδόν μηδαμινές απώλειες. Συζητήστε για την Devolo στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 the_prophet1987 (Level 22) 25/11/2017 11:20
Χριστιάνα,έπαθε ς κι εσύ Forthnet?Άντε περαστικά μας! :lol:
Notification