Reviews Tom Clancy's Ghost Recon: Shadow Wars
3DS  
Comments (0)

Tom Clancy's Ghost Recon: Shadow Wars

Μια διαφορετική προσέγγιση στη μέχρι τώρα σειρά

  • Review
  • News
  • Forum
  • Images
  • Videos
  • User Reviews

Μια διαφορετική προσέγγιση στη μέχρι τώρα σειρά

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ένα παιχνίδι στρατηγικής σας έκανε να σκέφτεστε την κάθε σας κίνηση; Να νιώθετε πως βρίσκεστε σε μια τεράστια σκακιέρα και μπορεί το κάθε σας βήμα να σας οδηγήσει πιο κοντά στην νίκη ή πιο κοντά στην απόλυτη ήττα; Η Ubisoft, παγκοσμίως γνωστή για τα Assassin’s Creed, Prince of Persia και φυσικά όλα τα παιχνίδια της σειράς Τom Clancy, μας προσφέρει αυτή τη φορά έναν τίτλο τακτικής και στρατηγικής, τελείως διαφορετικό απ’ το κλασικό μοτίβο που είχαμε συνηθίσει.

Βλέποντας κανείς το εξώφυλλο του Shadow Wars και έχοντας παίξει προηγούμενα Tom Clancy, θα έβγαζε ως πρώτο συμπέρασμα πως πρόκειται για ένα tactical shooter, όπως τα Rainbow six και τα προηγούμενα Ghost Recon. Όμως, εδώ τα πράγματα διαφέρουν σε τεράστιο βαθμό. Το Shadow Wars δεν είναι ένα tactical shooter αλλά ένα turn-based strategy. Το είδος των turn-based παιχνιδιών έχει αρκετούς θαυμαστές, όμως από πολλούς θεωρείται βαρετό γιατί δεν είναι το είδος του παιχνιδιού που θα σας ρίξει κατευθείαν στην μάχη και στην δράση. Αντίθετα, χρειάζεται σκέψη, τακτική και έχει πιο αργούς ρυθμούς.

Το τμήμα της Ubisoft που ανέπτυξε το συγκεκριμένο, ιδιόμορφο επεισόδιο της σειράς, είναι η Ubisoft Sofia. Ποιοτικά μπορεί να υστερεί των υπολοίπων παραρτημάτων του Γαλλικού publisher ανά τον κόσμο, όμως ακόμα κι έτσι, το ότι υπάρχει αυτό το τμήμα στη Βουλγαρία, που κατά το παρελθόν έχει βοηθήσει και σε μεγάλα games της εταιρείας, εξακολουθεί να δείχνει πόσο πίσω είμαστε σαν χώρα στο κομμάτι του gaming.

Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα
Το Ghost Recon: Shadow Wars σας μεταφέρει στην Ρωσία του προσεχούς μέλλοντος. Ο υπουργός Yuri Treskayev, ένας υπερ-εθνικιστής, θέλει να επαναφέρει την Ρωσία στα μεγαλεία της παλιάς Σοβιετικής Ένωσης, κατακτώντας όλες τις γύρω περιοχές. Αυτή η ιδέα τον φέρνει σε αντιπαλότητα με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Karkarzev ο οποίος θέλει να τα έχει καλά με τις γειτονικές χώρες. Ο πρώτος καλεί στο Κρεμλίνο τον Στρατηγό και φίλο του Strashin, για να του ζητήσει βοήθεια ώστε να καταφέρει να διαμορφώσει υπέρ του τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που τον θέλουν να μένει πίσω από τον Karkarzev για κάποιες μονάδες.

Την ίδια περίοδο, τρομοκρατικές οργανώσεις επιτίθενται σε ρωσικούς αγωγούς φυσικού αερίου που βρίσκονται στο Καζακστάν. Ο Treskayev δήλώνει πως ο Karkarzev δεν μπορεί να προστατεύσει τα συμφέροντα της χώρας και λύση είναι να επιτεθούν στο Καζακστάν. Από την άλλη, το Καζακστάν, φοβισμένο, ζήτα βοήθεια από τα Ηνωμένα Έθνη και αυτά με την σειρά τους στέλνουν τους Ghosts (εσάς!) να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση και να επαναφέρουν την τάξη. Όμως στην πορεία θα δείτε πως κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και από τις πράξεις σας θα εξαρτηθεί η πορεία ολόκληρης της Ευρώπης.


Το σενάριο αρχικά θα σας “κρατήσει” αλλά από ένα σημείο κι έπειτα κουράζει και δεν είναι ικανό να σας έχει σε εγρήγορση, κυρίως λόγω των ατημέλητων βίντεο που θα δείτε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και τα οποία δεν παρουσιάζουν ομιλία, παρά μόνο κινούμενες εικόνες και υπότιτλους. Με τον ίδιο τρόπο σας δίνονται και οι αποστολές από τον αρχηγό (Ghost Lead). Ευτυχώς, σε περίπτωση που βαρεθείτε, μπορείτε απλά να κάνετε skip.

“Κυρίες και κύριοι σας μιλάει ο κυβερνήτης. Πέφτουμε!”
Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, το Shadow Wars είναι turn-based strategy. Turn-based γιατί ο χρόνος παιχνιδιού κινείται σε σειρές, εφόσον παίζετε μία εσείς και μία η CPU, και strategy γιατί βλέπετε το πεδίο της μάχης από ψηλά ώστε να μελετάτε καλύτερα τις κινήσεις σας. Strategy γιατί απαιτεί σκέψη, λογική, μελέτη και τακτική, για να ολοκληρώσετε τις αποστολές που σας ανατίθενται.

Σε κάθε σειρά, θα πρέπει να δώσετε οδηγίες σε όλες τις μονάδες (π.χ. επιτίθεστε σ’ έναν εχθρικό στρατιώτη με μια μονάδα σας, κινείτε σε έναν λόφο μια άλλη σας μονάδα) κι ύστερα είναι σειρά του αντιπάλου να παίξει. Το παιχνίδι συνεχίζεται με αυτό τον τρόπο μέχρι να ολοκληρώσετε τα objectives σας και να προχωρήσετε στην επόμενη αποστολή.

Ενώ στην αρχή όλα θα βαίνουν βάση σχεδίου, στην πορεία θα διαπιστώσετε πως τίποτα δεν είναι τόσο “ρόδινο” όσο φαινόταν. Το αεροσκάφος που θα σας μετέφερε στην περιοχή της αποστολής καταρρίπτεται από τους τρομοκράτες και η ομάδα των Ghosts χωρίζεται. Οπότε πρώτος σας στόχος είναι να ξανασμίξετε την παρέα. Οι εχθροί σας είναι οι τρομοκράτες που επιτέθηκαν στους αγωγούς του φυσικού αερίου αλλά το πρόβλημα είναι πως η οργάνωσή τους είναι πολύ καλύτερη από αυτή που νομίζατε. Σιγά-σιγά και με αρκετή βοήθεια, στις πρώτες αποστολές (οι οποίες λειτουργούν ως Tutorial), θα γνωρίσετε και θα ενώσετε την dream team μαθαίνοντας όλες τις δυνατότητες του κάθε στρατιώτη σας, καθώς και το που να τους χρησιμοποιήσετε και γιατί.

Στύψτε το μυαλό σας
Από την πρώτη κιόλας αποστολή του campaign θα καταλάβετε ότι το που θα τοποθετήσετε τους στρατιώτες σας και τι επιλογές θα κάνετε για τον κάθε έναν τους είναι το μυστικό της επιτυχίας. Διαλέγοντας στην αποστολή έναν στρατιώτη, σας εμφανίζεται η περιοχή στην οποία έχετε την δυνατότητα να τον μετακινήσετε με άσπρα κουτάκια, ενώ τα πράσινα σας δείχνουν το σημείο όπου μπορείτε να επιτεθείτε σε κάποιον. Η επίθεση από διαφορετικά σημεία παίζει σπουδαίο ρόλο. Αν είστε καλυμμένοι σε σπίτια ή θάμνους τότε έχετε αυξημένη άμυνα. Αντίστοιχα, αν πυροβολείτε έναν εχθρό από υπερυψωμένο σημείο τότε θα έχει μειωμένη άμυνα απέναντί σας.

Όσο σκοτώνετε τους αντιπάλους σας, τόσο οι στρατιώτες σας ανεβαίνουν επίπεδα και αναβαθμίζεται ο εξοπλισμός τους. Μετά από κάθε επιτυχημένο objective σε μια αποστολή, θα δείτε πως ανταμείβεστε με κάποια αστέρια. Τα αστέρια αυτά χρησιμοποιούνται ύστερα από κάθε αποστολή, για να δώσετε στους Ghosts σας διάφορα bonus και καινούργιο εξοπλισμό. Όσο οι Ghosts ανεβαίνουν level, ξεκλειδώνουν διαρκώς νέες αναβαθμίσεις, με το level cap να είναι το 30.Ένα άλλο σημείο που αξίζει να αναφέρουμε είναι η χρήση των command points. Σε κάποιες αποστολές υπάρχουν διάφορα ραντάρ τα οποία μπορείτε να καταλάβετε με τους στρατιώτες σας. Αυτά τα ραντάρ, με κάθε σειρά που περνά, θα σας δίνουν έναν αριθμό από command points. Τους πόντους αυτούς μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε σε κάποιες “υπερδυνάμεις” όπως τα Airstrike (βομβαρδισμός περιοχής), Power charge (δίνει πόντους δύναμης σε όλους τους Ghosts σας) και Reactivate (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν στρατιώτη περισσότερες φορές στην ίδια σειρά.). Βέβαια, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί και ο εχθρός σας μπορεί να καταλάβει τα ραντάρ αυτά και αν τα αφήσετε στην κατοχή του για πολλές σειρές, μπορεί να απορροφήσει τα command points προς όφελός του. Αυτό συμβαίνει γιατί το κάθε ραντάρ διαθέτει έναν συγκεκριμένο αριθμό πόντων σε κάθε αποστολή.

Δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα νομίζετε πως παίζετε σκάκι, σε σπηλιές, χωριά, εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα και υπόγεια εργαστήρια. Όμως αντί για άλογα, βασιλιάδες, βασίλισσες και πύργους, θα έχετε sniper, commando, medic και μια ομάδα αποτελούμενη από Ghosts που αναμένουν τις διαταγές σας.


Ενώ στην αρχή ελέγχετε μόλις δύο στρατιώτες της ομάδας των Ghosts, στη συνέχεια θα “μαζέψετε” και τους υπόλοιπους και αφού έχετε την εξαμελή ομάδα υπό πλήρη δύναμη κι έχετε μάθει τις δυνατότητές τους, θα ξεκινήσετε να απαντάτε σε ερωτήματα που σας βασάνιζαν από την αρχή, όπως το πώς μπόρεσαν οι τρομοκράτες να σας καταρρίψουν και πως έχουν τόσο καλό εξοπλισμό.

Το team
Οι στρατιώτες σας είναι συνολικά έξι στον αριθμό. Καταρχήν έχουμε τον Duke, τον κομάντο της παρέας και αρχηγό της ομάδας. Είναι εξοπλισμένος με αυτόματο όπλο, ειδικό στις μάχες μεσαίας απόστασης. Αργότερα μπορείτε να τον εξοπλίσετε και με ρουκέτες με ένα πολύ έξυπνο και πρωτότυπο τρόπο. Ο υπαρχηγός της ομάδας που τον συντροφεύει απ’ την αρχή είναι ο Haze. Εξοπλισμένος με τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή, είναι αυτός που θα βγάλει νοκ-άουτ τους εχθρούς σας στις μάχες μεγάλων αποστάσεων.Η υπόλοιπη ομάδα αποτελείται από τους εξής. Ο Richter είναι ο άνθρωπος για τις “βαριές” δουλειές, καθ’ ότι είναι εξοπλισμένος με βαρύ αυτόματο (minigun) που κάνει μεγάλη ζημιά αλά terminator και με ικανότητες suppress, δηλαδή κάνει τους αντιπάλους να χάνουν την σειρά τους. Γίνεται ένας από τους στρατιώτες που μπορεί να κρίνει μια μάχη, αν φυσικά χρησιμοποιηθεί σωστά. Η Saffron είναι η γιατρός μας. Εξοπλισμένη με ένα πιστόλι (το οποίο όμως δεν πρέπει να υποτιμάτε γιατί κάνει ικανοποιητική ζημιά) και με κουτί πρώτων βοηθειών φυσικά, είναι αυτή που θα χρειαστείτε περισσότερο όταν δέχεστε πιο πολλά πυρά από όσα νομίζατε!

Η Banshee, η έτερη γυναίκα και ανιχνευτής της ομάδας, διαθέτει ελαφρύ αυτόματο οπλισμό, μαχαίρι, και οπτικό καμουφλάζ, ένα είδος αόρατης προστασίας, βάση του οποίου οι εχθροί την βλέπουν στον χάρτη αλλά δεν μπορούν να την πυροβολήσουν, εκτός αν βρίσκονται κοντά της. Με το μαχαίρι της σκοτώνει εχθρούς με ένα χτύπημα. Τέλος, ο Mint είναι ο μηχανικός της παρέας και το νεότερο μέλος των Ghosts. Είναι εξοπλισμένος με αυτόματο όπλο, όμως ο βασικός ρόλος του δεν είναι να επιτίθεται με αυτό στον εχθρό, αλλά με μικρούς πυργίσκους που πυροβολούν και με τα μη επανδρωμένα μικρά ρομποτάκια του, που μπορεί να στήσει και να ξαναμαζέψει από το πεδίο της μάχης. Με την κατάλληλη στρατηγική σε ένα κατάλληλο σημείο, μπορεί να αφανίσει μια ολόκληρη ομάδα εχθρικών στρατιωτών.

Κάθε ένας από τους Ghosts που ελέγχετε, έχει μια δύναμη. Όταν πυροβολείτε κάποιον εχθρό και ειδικά όταν εξολοθρεύετε κάποιον, ένας αριθμός εμφανίζεται πάνω από την μονάδα σας που “έκανε” την δουλειά. Τον αριθμό αυτό μπορείτε να τον δείτε όταν επιλέγετε τον εκάστοτε στρατιώτη σας. Όταν φτάσει στο μέγιστο (100), ο στρατιώτης σας θα αρχίσει να λάμπει. Τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δύναμη του για μία σειρά. Με αυτές τις δυνάμεις, μπορείτε μια μάχη που δεν πηγαίνει καλά να την γυρίσετε προς όφελός σας. Τρανταχτό παράδειγμα είναι ο sniper σας που έχει σαν δύναμη το power shot που σκοτώνει έναν εχθρό με ένα μόνο χτύπημα από μακριά, ενώ ο Commando έχει το rapid fire, δύναμη που όταν την χρησιμοποιήσει κάνει αυξημένη ζημιά και μπορεί να παίξει ξανά σε μια σειρά.


Το campaign του τίτλου αποτελείται από 37 αποστολές, κάτι που σημαίνει πως θα χορτάσετε και με το παραπάνω καθώς μιλάμε για 40-45 ώρες παιχνιδιού, αν θέλετε να το τελειώσετε στο πιο δύσκολο επίπεδο δυσκολίας. Αν δυσκολευθείτε σε οποιοδήποτε σημείο, τότε υπάρχει πάντοτε το save/load σε οποιοδήποτε turn εντός της αποστολής σας. Τα objectives του campaign μπορεί να ποικίλουν (από να αποδράσετε από μια περιοχή έως να ανατινάξετε κάτι), αλλά το βασικό objective που θα έχετε στις περισσότερες αποστολές σας είναι ένα: πυροβολείστε ότι κινείται. Σχεδόν πάντοτε ο εχθρός σας θα υπερτερεί σε αριθμό οπότε χρειάζεστε στρατηγική για να επιτύχετε.

Skirmish mode
Αφού τελειώσετε το τεράστιο campaign, σειρά έχουν τα Skirmish missions. Πρόκειται για αποστολές που ξεκλειδώνετε καθώς παίζετε το campaign, είναι 20 σε αριθμό, δεν έχουν σχέση με το σενάριο και σε αυτές ελέγχετε μονάδες των Ghosts. Οι αποστολές είναι μεν ξεκάρφωτες αλλά προσφέρουν ένα ωραίο διάλειμμα αν το campaign σας κουράζει. Η διαφορά είναι ότι εδώ δεν έχετε τους στρατιώτες σας από το campaign με τον εξοπλισμό που τους έχετε δώσει, αλλά απλούς στρατιώτες Ghosts (μην φοβάστε όμως, είναι εξίσου θανάσιμοι). Τα skirmish missions ποικίλουν, από αποστολές που θυμίζουν το campaign έως και δοκιμασίες στις οποίες θα πρέπει να σκοτώσετε zombies.

Στο βασικό campaign αλλά και το skirmish, ανάλογα με το επίπεδο δυσκολίας που παίζετε, στο τέλος κάθε αποστολής αποκτάτε αετούς (μπρούτζινους αν παίζετε στο rookie, ασημένιους στο veteran και χρυσούς στο επίπεδο elite) οι οποίοι σας ανεβάζουν βαθμό. Ξεκινάτε δηλαδή σαν απλός πεζικάριος και φτάνετε ως ένας μεγάλος αξιωματικός των ενόπλων δυνάμεων. Χάρη σε αυτό το σύστημα, μπορείτε να ξεκλειδώσετε κάποιους χάρτες του skirmish. Πέρα από αυτό, ο μοναδικός ρόλος του συστήματος αυτού είναι να εμφανίζει την πρόοδό σας στο παιχνίδι. Δεν περιέχει κανένα άλλο locked content και κανένα bonus. Η ουσία του συστήματος αυτού είναι ένας βαθμός που σας λέει πόσο κοντά είστε από το να ολοκληρώσετε το παιχνίδι.

Ένα άλλο θέμα που θα σας κουράσει και ίσως σας ενοχλήσει, είναι το ότι όταν παίζει η CPU δεν υπάρχει τρόπος να παραβλέψετε την σειρά της. Το παιχνίδι σας αναγκάζει να δείτε όλη την σειρά της χωρίς να μπορείτε να την κάνετε να περάσει πιο γρήγορα με κάποιον τρόπο και να συνεχίσετε στην σειρά σας, βλέποντας αναγκαστικά το που μετακινεί ο εχθρός τους στρατιώτες του. Αυτό μπορεί να σας εκνευρίσει γιατί πάντα οι εχθροί θα είναι περισσότεροι από εσάς κάτι που σημαίνει πως αν σε μια αποστολή έχετε μόνο τρεις στρατιώτες και ο εχθρός σας έχει…δεκατρείς τότε θα πρέπει να περιμένετε κάποια λεπτά για να έρθει η σειρά σας.

Multiplayer μέσω hotseat;Δεν νομίζω Τάκη!
Ναι, το Shadow wars έχει multiplayer. Το περίεργο όμως είναι ότι ο εν λόγω τίτλος υποστηρίζει multiplayer 2 παικτών με το ίδιο 3DS. Ναι, καλά διαβάσατε. Βάζετε μια αποστολή παίζετε την σειρά σας, πατάτε το end turn και μετά… δίνετε στον διπλανό σας το 3DS για να παίξει την σειρά του.Καλά όλα αυτά αλλά είναι τραγικό το ότι δεν υποστηρίζεται multiplayer μέσω δύο 3DS, πράγμα απαράδεκτο για εποχή 2012. Μάλλον οι προγραμματιστές δεν μπορούσαν να υλοποιήσουν κάτι τέτοιο, καθώς το shadow wars εδώ μπορούσε να κάνει πολύ καλή δουλεία. Η ιδέα υλοποίησης ενός turn-based strategy online με ranks, leaderboards κτλ δεν είναι άσχημη, αλλά αντίθετα θα μείνει στις σκιές κρυμμένη, τουλάχιστον προς το παρόν.

Μπορεί να μην είμαι και κούκλος, είμαι όμως 3D
Τα γραφικά του Ghost Recon: Shadow Wars μπορούν να χαρακτηριστούν σε γενικές γραμμές μέτρια. Δεν θα δείτε ούτε τοπία για να τρίβετε τα μάτια σας αλλά ούτε και θα πείτε πως τα γραφικά είναι απαίσια. Παρόλα αυτά θα δείτε πως δεν υπάρχoυν ούτε τα στοιχειώδη physics στην απεικόνιση του περιβάλλοντος. Χαρακτηριστικά ας αναφερθούμε σε μία αποστολή στην οποία φυσάει αέρας αρκετών μποφόρ αλλά το τοπίο δεν φαίνεται να επηρεάζεται καθόλου. Και εντάξει, ας το δεχτούμε για τους θάμνους (έστω ότι είναι πλαστικοί), αλλά δεν εξηγείται πως καλώδια σε ψηλούς πασσάλους δεν κινούνται καθόλου όταν φυσάει δυνατός άνεμος.

Οι χαρακτήρες είναι cel-shaded, με συμπαθητικά animations, αλλά τραγικό ragdoll, καθώς όποτε πεθαίνουν απλά γίνονται καπνός. Το 3D (για το οποίο έχει γίνει και τόσος ντόρος άλλωστε στο 3DS) θα δείτε πως όταν το ενεργοποιήσετε στον συγκεκριμένο τίτλο, το μόνο που θα προσθέσει είναι λίγο περισσότερο βάθος στον χώρο και –φυσικά- θα ρουφήξει την μπαταρία του 3DS σας όπως ο Καμπαμαρού τα noodles του. Oπότε, σοφή λύση είναι το 3D να είναι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού στο off αφού δεν θα σας προσφέρει κάτι το ουσιαστικό.

Η μουσική δηλώνει παρών και οι ομιλίες…απουσιάζουν
Η μουσική του Shadow Wars δεν έχει τίποτα το αξιοσημείωτο. Σε κάθε αποστολή θα ακούτε ένα-δύο μουσικά κομμάτια που θα προσπαθούν να σας βάλουν μέσα στο κλίμα χωρίς όμως επιτυχία. Αργότερα γίνονται και εκνευριστικά γιατί επαναλαμβάνονται συνεχώς. Οι ήχοι πυροβολισμών και εκρήξεων έχουν κακή ποιότητα, ενώ οι ομιλίες μεταξύ των χαρακτήρων δεν υπάρχουν, όπως είπαμε, ούτε στα βίντεο ούτε μέσα στις αποστολές. Το μόνο που υπάρχει από ομιλίες είναι τα “ωχ” και τα “άουτς” όταν πυροβολείτε κάποιον ή σας πυροβολεί. Αν έχετε κοντά σας ραδιόφωνο ή mp3, ήρθε η ώρα να το χρησιμοποιήσετε.


Συνοπτικά
Το Ghost Recon: Shadow Wars είναι ένας τίτλος που μπορεί εύκολα να κρατήσει κάποιον που του αρέσουν το turn-based strategy. Δεν συνιστάται σε αυτόν που θέλει να παίξει ένα γρήγορο παιχνίδι με έμφαση στην δράση. Εδώ τα πράγματα θέλουν σκέψη και κινούνται με πιο αργούς ρυθμούς. Αν σας αρέσουν τα turn-based strategy, τότε μην το προσπεράσετε.

Το μόνο σίγουρο είναι πως με τις τακτικές του θα σας κρατήσει αρκετές ώρες μπροστά από το 3DS σας. Ακόμα κι όταν τελειώσετε το campaign (που θα σας πάρει αρκετό καιρό) σειρά έχουν οι αποστολές Skirmish, εν των οποίων αρκετές είναι διασκεδαστικές, ιδιαίτερα όσες σας θέλουν να σκοτώνετε zombies. Μην περιμένετε να παίξετε ένα τέλειο παιχνίδι, αλλά ένα μέτριο που όμως είναι ικανό να σας κρατήσει αρκετές ώρες παρέας.

Θετικά:
- Ικανοποιητικής διάρκειας Campaign
- Πολλές Skirmish missions
- Τα levels των Ghosts
- Turn-based τακτικές που μπορούν να σας κρατήσουν για ώρες

Αρνητικά:
- Υποστηρίζει multiplayer μόνο μέσω hotseat
- Άχρηστο ranking system
- Ήχος κάτω του μέτριου
- Σενάριο που αρχικά έχει ενδιαφέρον, αλλά στην πορεία γίνεται αδιάφορο
- Δεν μπορείτε να προσπεράσετε το turn του αντιπάλου
- Ανύπαρκτα physics

Βαθμολογία
Γραφικά: 5
Ήχος: 4
Gameplay: 6
Αντοχή: 7
Γενικά: 6

Ένας μέτριος τίτλος που τουλάχιστον μπορεί να κρατήσει όσους από εσάς αρέσκονται στα turn-based strategy.

Γρηγόρης Σαρρής

User reviews

There are no user reviews for this listing.

 

Images   VIEW ALL

NEWS   VIEW ALL

No News

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Score 6
User Score ( 16 votes ) 6.25
User Reviews 0
Genre: Turn based strategy
Developer: Ubisoft Sofia
Publisher: Ubisoft
Διάθεση: CD Media (210-6854220)
Players: 1-2
Requirements:
Official Website: Κλικ εδώ
Demo:
Full Game:
Release Date: 25/3/2011
Χρήστες που το θέλουν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν.(VIEW ALL )
thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα (VIEW ALL )
thumb
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS
Notification