• Reviews
  • Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

Hot
Ερμής Δερβίσης
REVIEWED ON PS5 (Primary version tested)   PS4  

Παρά την απουσία του Parker, η Νέα Υόρκη δεν έμεινε χωρίς Spider-Man.

Παρά την απουσία του Parker, η Νέα Υόρκη δεν έμεινε χωρίς Spider-Man.

Παρά την απουσία του Parker, η Νέα Υόρκη δεν έμεινε χωρίς Spider-Man.

Το 2018 η Insomniac Games γνωστή τότε κυρίως για την εξαιρετική σειρά Ratchet and Clank, κυκλοφόρησε ένα από τα καλύτερα exclusives του PS4, το Marvel’s Spider-Man. Το συγκεκριμένο όχι μόνο ήταν το καλύτερο game με πρωταγωνιστή τον Άνθρωπο-Αράχνη, αλλά και ένας από τους καλύτερους Super-Hero τίτλους όλων τον εποχών. Το ελεύθερο swinging μέσα στην πόλη και το combat που είχε εμπνευστεί από την σειρά Batman: Arkham, σε συνδυασμό με μία καλογραμμένη ιστορία, η οποία είναι εντελώς ανεξάρτητη από κάθε ταινία και comic, μας προσέφεραν την απόλυτη Spidey εμπειρία. Η ανταπόκριση από κοινό και κριτικούς ήταν παραπάνω από θετική, οπότε δεν αποτέλεσε έκπληξη όταν ανακοινώθηκε ότι θα υπάρξει και συνέχεια. 
 
Φέτος η Insomniac επιστρέφει στο σύμπαν που δημιούργησε με το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, το οποίο αν και ουσιαστικά αποτελεί sequel του τίτλου του 2018, μπορεί καλύτερα να χαρακτηριστεί ως μία ανεξάρτητη εμπειρία. Η Insomniac, ενώ χρησιμοποιεί την ίδια δοκιμασμένη, αλλά επιτυχημένη συνταγή, έχει κάνει κάποιες αλλαγές και δεν δίνει την εντύπωση ότι απλώς έκαναν reskin τον χαρακτήρα. Μοναδικός playable χαρακτήρας αυτή τη φορά είναι ο Miles Morales, τον οποίο γνωρίσαμε ως δευτερεύοντα χαρακτήρα στο προηγούμενο game, όμως τώρα αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
 spiderman miles morales 1
 
Μικρότερη διάρκεια, αλλά με γρηγορότερο ρυθμό 
Η ιστορία ξεκινάει στην Χριστουγεννιάτικη περίοδο, περίπου ένα χρόνο μετά τα γεγονότα του Marvel’s Spider-Man, όπου ο Miles τσιμπήθηκε από μία γενετικά τροποποιημένη αράχνη και απέκτησε αρκετά παρόμοιες ικανότητες με αυτές του Peter Parker. Στο διάστημα που έχει μεσολαβήσει, ο Miles έχει εκπαιδευτεί από τον Peter στο πως να τις χρησιμοποιεί, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει και αυτός την καριέρα του ως Spider-Man. Μετά από μία κοινή τους αποστολή, ο Peter ανακοινώνει στον Miles ότι θα λείψει για λίγες εβδομάδες από την Νέα Υόρκη, καθώς θα πάει ένα ταξίδι στο εξωτερικό με την Mary Jane, οπότε αφήνει την ασφάλεια της πόλης στα χέρια του. Έτσι ο Miles, όντας ο μοναδικός Spider-Man για αυτό το διάστημα, θα πρέπει να αποδείξει την αξία του στο κόσμο της Νέας Υόρκης αλλά και στον εαυτό του, καθώς δεν νιώθει έτοιμος για μία τόσο μεγάλη ευθύνη, αλλά και να σταθεί αντάξιος των προσδοκιών του μέντορά του.
 
Η Insomniac δεν προσπαθεί σε καμία περίπτωση να μας πει έμμεσα ότι θα αντικαταστήσει τον Peter με τον Miles, αλλά θέλει να μας αφηγηθεί μία ιστορία ανεξάρτητη από τις περιπέτειες που έχει δει και θα δούμε με πρωταγωνιστή τον αρχικό Spider-Man. Η ιστορία μας πήρε περίπου 11 ώρες να την ολοκληρώσουμε, δηλαδή είναι περίπου η μισή σε διάρκεια σε σχέση με του Marvel’s Spider-Man, πράγμα που σημαίνει ότι ο ρυθμός είναι πιο γρήγορος και το σενάριο δεν κάνει κοιλιά προσπαθώντας να γεμίσει χρόνο. Βεβαίως, αφού πρόκειται για προϊόν της Marvel, υπάρχει και ένα mid-credits scene, το οποίο μας δίνει μία μικρή γεύση από το τι μας περιμένει στο μέλλον. 
 
 
Ποιο fast-travel;
Το gameplay είναι σε γενικές γραμμές σχεδόν ίδιο. Αρκετό χρόνο θα περάσετε πηγαίνοντας από το ένα σημείο της Νέας Υόρκης στο άλλο κάνοντας swinging από κτίριο σε κτίριο. Μεγάλο θετικό είναι ότι τα σημεία αναγκαστικού stealth, στα οποία χειριζόμασταν άλλους χαρακτήρες εκτός του Spider-Man ή τα χρονοβόρα puzzles που λύναμε στα εργαστήρια με τον Peter δεν επέστρεψαν. Το ότι πρόκειται για έναν open world τίτλο σημαίνει ότι έχετε απόλυτη ελευθερία στο να επιλέξετε αν θα σταματήσετε κάποιο έγκλημα που διαπράττεται εκείνη την στιγμή, αν θα συνεχίσετε την βασική ιστορία ή θα αναλάβετε κάποια άλλη αποστολή. Η βασική ιστορία μπορεί να είναι μικρότερη αυτή τη φορά, όμως οι υπόλοιπες δραστηριότητες είναι αρκετές για να αφιερώσατε στο Marvel’s Spider-Man: Miles Morales πάνω από τις διπλάσιες ώρες αφού την ολοκληρώσετε.
 
Χρήσιμη είναι η προσθήκη μίας εφαρμογής κινητού την οποία έφτιαξε ο κολλητός του Miles, στην οποία μπορεί ο κόσμος να ζητήσει την βοήθεια του Spider-Man όποτε την χρειαστεί. Οι αποστολές αυτές έχουν ποικιλία και μπορεί την μία φορά να ψάχνετε να βρείτε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο και την άλλη να χρειαστεί σώσετε μία αξιαγάπητη γάτα την οποία έχουν απαγάγει. Σκορπισμένα στον χάρτη υπάρχουν επίσης διάφορα σημεία στα οποία ο Peter έχει αφήσει εξοπλισμό για εκπαίδευση, καθώς και collectables για όποιον έχει όρεξη να τα μαζέψει. Βεβαίως η Insomniac έχει συμπεριλάβει και ένα Easter Εgg στην μνήμη του Stan Lee, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από την ζωή.
 spiderman miles morales 2
 
Συνδυασμός ιστών και ηλεκτρισμού και καμουφλάζ
Στη μάχη επίσης θα νιώσετε πολύ οικεία αν έχετε παίξει και το Marvel’s Spider-Man, όμως εκεί βρίσκονται οι βασικές διαφορές που έχει ο Miles στον χειρισμό του από τον Peter καθώς έχει λίγες παραπάνω ικανότητες. Τα Venom Shock attacks τα οποία μας έφεραν στο μυαλό την σειρά InFamous, είναι πολύ  εντυπωσιακά και ικανοποιητικά όταν τα χρησιμοποιείτε αλλά και χρήσιμα. Όταν για παράδειγμα έχετε μπροστά σας μαζεμένους μία ντουζίνα από εχθρούς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ώστε να τους στείλετε μακριά μέχρι να σκεφτείτε την επόμενή σας κίνηση. Τα special attacks και τα finishers είναι αρκετά πιο εντυπωσιακά όταν συνοδεύονται από ηλεκτρισμό.
 
Το AI των εχθρών είναι στο ίδιο καλό επίπεδο με τον προηγούμενο τίτλο, όμως οι μάχες δεν φτάνουν σε καμία περίπτωση το επίπεδο δυσκολίας που είδαμε προς το τέλος του The City That Never Sleeps DLC. Οι απλοί ληστές και δραπέτες  που χρησημοποιούν μόνο τις δεν θα σας δυσκολέψουν ιδιαίτερα όπως και οι οπλισμένοι. Οι πιο ζόρικοι είναι αυτοί που χρησιμοποιούν την τεχνολογία της οργάνωσης Underground, η οποία είναι υπεύθυνη για τα περισσότερα κακά πράγματα που πρέπει να διορθώσετε. Οι συγκεκριμένοι μπορούν να αποκρούσουν οποιαδήποτε επίθεση και να αποφύγουν τα Venom Shock attacks, οπότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο ποιά τακτική θα ακολουθήσετε για να τους νικήσετε. Τα bosses είναι αρκετά λιγότερα από την προηγούμενη φορά και δεν προσφέρουν κάποια ιδιαίτερη καινοτομία.

spiderman miles morales 3

Ο Miles μπορεί επίσης να γίνει αόρατος για περιορισμένα χρονικά διαστήματα πράγμα που βοηθάει πολύ στο stealth κομμάτι. Όπως και στον προηγούμενο τίτλο, αρκετές φορές θα βρεθείτε αντιμέτωποι με πολλούς και βαριά οπλισμένους εχθρούς οι οποίοι φυλάνε έναν χώρο και θα πρέπει να τον προσπεράσετε ή να τους εξουδετερώσετε κρυφά. Έτσι η νέα ικανότητα που διαθέτει Miles, σας δίνει πολύ περισσότερη ελευθερία κινήσεων για το πως θα διαχειριστείτε τις συγκεκριμένες καταστάσεις.
 
Οι στολές που αποκτάει ο Miles μας άρεσαν πολύ εμφανισιακά και οι περισσότερες έχουν από ένα έξτρα πλεονέκτημα, όπως το να μπορείτε να κάνετε περισσότερα Venom Shock Attacks, όταν έχετε χαμηλό health bar ή να κάνετε περισσότερο damage σε όλους τους εχθρούς. H βασική διαφορά όμως με το Marvel's Spider-Man, είναι ότι οποιοδήποτε skill είναι mod, το οποίο μπορείτε να το προσθέσετε σε οποιαδήποτε στολή του γούστου σας. Τα νέα Visor Mods κάνουν το stealth αρκετά πιο ενδιαφέρον καθώς μπορείτε για παράδειγμα να ανακαλύψετε κάποιο αδύναμο σημείο στους εχθρούς ή να μπορείτε να δείτε συγκεκριμένα ποιοι εχθροί έχουν οπτικοί επαφή με τον στόχο σας.
 
spiderman miles morales 4
 
Ο εξοπλισμός του Miles σίγουρα είναι φτωχότερος στο σύνολο του από του Peter, με τα gadgets να είναι λιγότερα στο σύνολό τους. Βεβαίως κάποια είναι διαφορετικά, όπως το Holo-Drone το οποίο δημιουργεί ρομποτάκια τα οποία παλεύουν με συγκεκριμένους εχθρούς, όσο εσείς είστε απασχολημένοι με άλλους και τους κάνουν αρκετό damage ώστε να μπορέσετε να τους αποτελειώσετε εύκολα. Όσα gadgets έχετε μπορείτε να τα αναβαθμίσετε αρκετά να τα χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε συνδυασμό.
 
 Μία χιονισμένη, χριστουγεννιάτικη Νέα Υόρκη
Ο οπτικός τομέας του Marvel’s Spider-Man: Miles Morales θυμίζει σε αρκετά σημεία τον προκάτοχό του ενώ σε άλλα βρίσκεται ένα σκαλί πιο πάνω. Ο σχεδιασμός της πόλης είναι ακριβώς ο ίδιος με βασική διαφορά το χιόνι που είναι στρωμένο σε πολλά σημεία λόγω της εποχής. Τα κτήρια και τα αυτοκίνητα έχουν αρκετή λεπτομέρεια ενώ έχουν γίνει βελτιώσεις στον ήδη εξαιρετικό φωτισμό και στις αντανακλάσεις λόγω του ray-tracing. Τα μοντέλα των χαρακτήρων είναι πολύ καλοσχεδιασμένα και το lip-synching σε αρκετά καλό επίπεδο. Είτε επιλέξετε υψηλότερη ανάλυση, είτε υψηλότερο Framerate, το σίγουρο είναι ότι το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

spiderman miles morales 5

Την παράσταση κλέβουν τα εξαιρετικά animations του Miles όταν βρίσκεται στον αέρα, τα οποία αποδίδουν με εξαιρετικό τρόπο ότι έχει λιγότερη εμπειρία στα ακροβατικά από τον Peter και λίγο πιο άγαρμπος, χωρίς όμως να μας επηρεάζουν στο gameplay. Οι Venom-shock επιθέσεις είναι επίσης αρκετά εντυπωσιακές. Frame drops δεν συναντήσαμε, όμως κάποια λιγοστά bugs και glitches έγιναν αισθητά, όμως το πιθανότερο είναι διορθωθούν μελλοντικά με patches. Το bug που μεταμορφώνει τον Miles σε τούβλο (Spider-Brick), το οποίο έγινε viral, δυστυχώς δεν μας έτυχε.
 
Μέσα σε ένα χρόνο, ο Peter έγινε… νεότερος
Ίσως η πιο έντονη αλλαγή που παρατηρήσαμε είναι το νέο πρόσωπο του Peter Parker. Η Insomniac Games είχε ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι ο Peter θα έχει διαφορετικό πρόσωπο σε όλα τα μελλοντικά games της σειράς, συμπεριλαμβανομένης και της remastered έκδοσης του Marvel’s Spider-Man, καθώς η ίδια θεωρεί ότι ταιριάζει περισσότερο με την ερμηνεία του Yuri Lowenthal. Αν και δεν μπορούμε να πούμε ότι η καινούργια εμφάνιση δεν είναι ταιριαστή στο χαρακτήρα, η αλλαγή σίγουρα γίνεται αισθητή από την πρώτη στιγμή που τον βλέπουμε χωρίς μάσκα.
 
 
 
Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι δοκιμάσαμε το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales και στο PS4 και το αποτέλεσμα μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους. Βεβαίως λείπουν οι δυνατότητες που προσφέρει το PS5, όμως το game λειτούργει εξίσου καλά και στην παλιότερη κονσόλα με σταθερό Framerate και πολύ όμορφα γραφικά.
 
Εξαιρετικές ερμηνείες και μουσική
Η μουσική του Marvel’s Spider-Man: Miles Morales είναι εξαιρετική. Ο συνδυασμός του hip-hop με το κλασσικό soundtrack του Spider-Man είναι πολύ ωραία ιδέα και σωστά εκτελεσμένη με αποτέλεσμα να δίνει στο game το δικό του ξεχωριστό στυλ. Όλα τα ηχητικά εφέ είναι επίσης καλοφτιαγμένα χωρίς να αφήνουν παράπονα. Για όλα τα μενού και τους υπότιτλους υπάρχει ελληνική μετάφραση, στην οποία έχει γίνει πολύ καλή δουλειά.      
 spiderman miles morales 6
 
Ο Nadji Jeter (ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στα video games με τον ρόλο του αδικοχαμένου Sam στο The Last of Us), εκτός από το προηγούμενο game, έχει επίσης υποδυθεί τον Miles Morales στο Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order, αλλά και στην animated σειρά Spider-Man (2017). Έτσι έχοντας μεγάλη οικειότητα με τον χαρακτήρα, μας προσφέρει μία πολύ καλή ερμηνεία και αποδίδει πολύ πειστικά τον ενθουσιασμό αλλά και τον φόβο του Miles για τα γεγονότα που βιώνει για πρώτη φορά. Οι υπόλοιποι ηθοποιοί κάνουν επίσης καλή δουλειά και ειδικά ο πασίγνωστος Troy Baker, ο οποίος υποδύεται τον βασικό κακό της ιστορίας. 
 
Το μέλλον της σειράς δείχνει λαμπρό
Συμπερασματικά το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales δείχνει ότι δεν βρίσκεται εδώ μόνο για να μπορέσει η Insomniac να καλύψει το κενό μέχρι το αναπόφευκτο sequel του Marvel’s Spider-Man, αλλά για να διευρύνει το σύμπαν που δημιούργησε με μία ιστορία η οποία αν και μικρότερη σε διάρκεια, άξιζε να ειπωθεί. Το gameplay μαζί με τις λίγες αλλά αξιόλογες νέες προσθήκες που απέκτησε, είναι πιο διασκεδαστικό από ποτέ, ενώ ο Miles απέδειξε ότι του αξίζει ο ρόλος του πρωταγωνιστή. Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε όλους όσους αρέσει ο συγκεκριμένος ήρωας και ειδικά σε όσους ευχαριστήθηκαν το Marvel’s Spider-Man. Η Insomniac Games αποτελεί έναν από τους κορυφαίους δημιουργούς αποκλειστικών τίτλων για το PlayStation και θα περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο κεφάλαιο στο σύμπαν του αγαπημένου Spider-Man.
 
Θετικά:
- Πολύ διασκεδαστικό gameplay
- Πανέμορφα γραφικά
- Καλογραμμένη ιστορία
- Αρκετές στολές, skills και gadgets για να ξεκλειδώσετε
- Οι νέες ικανότητες του Miles
- Ποικιλία από secondary quests
- Η υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας
 
Αρνητικά:
- Αισθητά μικρότερη διάρκεια σε ελάχιστα χαμηλότερη τιμή
- Λίγες ουσιαστικές προσθήκες στο gameplay
- Κάποια glitches
 
Βαθμολογία
Γραφικά: 8
Ήχος: 9
Gameplay: 8
Σενάριο: 8
Αντοχή: 8
Γενικά: 8
 
Ένας τίτλος που δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή κανενός φαν του Ανθρώπου - Αράχνη.
 
Ερμής Δερβίσης

NEWS   VIEW ALL

No News

User reviews

1 review
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
8.5(1)
To write a review please register or
Marvel's Spider-Man: Miles Morales
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
8.5
To Spiderman Miles Morales ήταν το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα και τερμάτισα στο Playstation 4 και αποφάσισα να γράψω το παρακάτω review.


image


Πριν παίξω το παιχνίδι περίμενα να δω ένα game open-world με εντυπωσιακά γραφικά, πλήρης ελευθερία, ωραίες αποστολές και καταιγιστική δράση και τελικά αυτό ακριβώς έγινε. 

Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή διέκρινα αρκετές ομοιότητες με το αμέσως προηγούμενο Spiderman στο Playstation 4 αλλά στο τέλος κατέληξα ότι είναι ένα ξεχωριστό game με την δική του χάρη. Εξάλλου είναι η συνέχεια του(sequel) οπότε λογικό είναι να έχουν αρκετές ομοιότητες.

Στο Mile Morales o παίχτης χειρίζεται τον νεαρό Miles τον οποίο έχει τσιμπήσει η αράχνη που του δίνει ιδιαίτερες ικανότητες όπως και τον Peter Parker ο οποίος αφού εκπαιδεύσει τον πρώτο, τον αφήνει μόνο του στον Μανχάταν για να κάνει το "καθήκον" του.

Η ιστορία και το σενάριο είναι καλογραμμένα που δεν σε αφήνουν καθόλου αδιάφορο και σε κρατάνε σε αγωνία μέχρι το τέλος. Προσωπικά το παιχνίδι με "άγγιξε" και ταυτίστηκα πλήρως με τον πρωταγωνιστή αλλά καλύτερα να το παίξετε οι ίδιοι για να μην μπούμε σε πολλές λεπτομέρειες(spoilers).

Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι πραγματικά υπέροχα ειδικά σε σύγχρονη τηλεόραση(4k,HDR κλπ) και η λεπτομέρεια αναπαρίσταται πολύ καλά χωρίς ιδιαίτερες θολούρες και περίεργες απεικονίσεις. Η απεικόνιση του Μανχάταν είναι εντυπωσιακή και τα εφέ την ώρα της μάχης αλλά και την ώρα που πετάς πάνω από την πόλη σε αφήνουν ικανοποιημένο σε μεγάλο βαθμό.

Ο ήχος είναι εξαιρετικός δίνοντας αρκετή προσοχή στην λεπτομέρεια και οι διάλογοι με το voice-acting πιστό στην καλή συνταγή των παιχνιδιών Spiderman.

Το gameplay προσωπικά είναι το δυνατότερο χαρτί του παιχνιδιού καθώς και να μην είσαι fan της σειράς(εγώ προσωπικά είμαι μεγάλος fan) σε κερδίζει αμέσως. Πιστό και εδώ στην καλή συνταγή του προηγούμενου μοιάζοντας αρκετά στους μηχανισμούς και γενικά στο σύστημα, οι μάχες είναι άκρως εντυπωσιακές και διασκεδαστικές με ποικιλία συνδυασμών. Μπορείς να χτυπήσεις τους εχθρούς με χέρια και πόδια να πετάξεις τον ιστό πάνω τους, να χρησιμοποιήσεις τα gadgets εναντίον τους(όπως για παράδειγμα βόμβα ηλεκτρισμού), να τους αποτελειώσεις με την μαγεία του ηλεκτρισμού με τις διάφορες επιθέσεις και να χρησιμοποιήσεις το καμουφλάζ εναντίον τους γίνοντας αόρατος. Και όλα αυτά τα οποία συνδυάζονται είναι κάτι που μου άρεσε ιδιαίτερα. Ειδικά η μαγεία του ηλεκτρισμού είναι από τις αγαπημένες μου και είναι λογικό να έχω λίγο παραπάνω αδυναμία στο συγκεκριμένο Spiderman.Οι γρίφοι του παιχνιδιού είναι ικανοποιητικοί και κυμαίνονται πάνω κάτω σε παρόμοιο στυλ χωρίς να είναι ιδιαίτερα δύσκολοι. Οι side missions είναι αρκετά ευχάριστες όμως μετά από κάποιο σημείο γίνονται λίγο επαναλαμβανόμενες και σχετικά εύκολες. Επίσης θα ήθελα σε προσωπικό επίπεδο την ύπαρξη λίγο περισσότερων bosses. Τέλος η εύρεση όλων των στολών αποτελεί σημαντικό κομμάτι εκτός της βασικής ιστορίας και κάποια mini games που συμπληρώνουν το παιχνίδι.

Όσο αφορά την αντοχή του παιχνιδιού σε χρόνο σε γενικές γραμμές είναι ικανοποιητική όμως στη βασική ιστορία υστερεί γενικά αλλά και ειδικά σε σχέση με το προηγούμενο. Η αλήθεια είναι ούτε το κατάλαβα πότε το τερμάτισα και άρχισα να ασχολούμαι με τα υπόλοιπα πράγματα που έχει το game.

Παρόλα αυτά πρόκειται για έναν αξιόλογο τίτλο που σίγουρα θα ικανοποιήσει όλους όσους το παίξουν και δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή κανενός που αγαπάει τη σειρά καθώς το θεωρώ ένα από τα καλύτερα Spideman που θα αρέσει ακόμα και σε αυτούς που δεν είναι fan.
Report this review Comments (1) | Was this review helpful? 2

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 22/11/2020 13:18
Αν είχε μεγαλύτερη διάρκεια πιστεύω ότι θα ήταν τέλειο .Αγορά οπωσδήποτε το συγκεκριμένο απο εμένα γιατί το περίμενα πως και πως .Μπράβο στον Ερμή για το άρθρο του.
#2 BigGreekGamer (Level 31) 22/11/2020 16:17
Έχει μπει στην λίστα μου όταν πάρω PS5. Θεωρώ πως αξίζει. Ωραίο review από τον Ερμή!
#3 Blood Prince (Level 30) 23/11/2020 01:00
Θα αγοραστεί για το PS4 σίγουρα,όταν το πετύχω στα 20 € οπότε γύρω στο 2022.Ωραίο Review.
Score 8
7.75 User Score
(14 votes )
User Reviews 8.5
Genre: Action-Adventure
Developer: Insomniac Games
Publisher: Sony Interactive Entertainment
Διάθεση: Sony Hellas (210-6782000)
Players: 1
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: 12/11/2020
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
thumb
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

2.
Diablo IV   (8.5)
3.
Final Fantasy XVI   (8.5)
6.
7.
Hogwarts Legacy   (0.5)
8.
eFootball 2023   (5.0)
9.
Notification