Reviews Grandia
Comments (1)

Grandia Hot

Γενναίοι τυχοδιώκτες μπλεγμένοι στα δίχτυα του πεπρωμένου.

https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a7/b9/e9/grandia-hd-remaster-pc-box-29-1607953779.jpg
  • Review
  • News
  • Forum
  • Images
  • Videos
  • User Reviews

Γενναίοι τυχοδιώκτες μπλεγμένοι στα δίχτυα του πεπρωμένου.

Η επιβολή μιας συγκεκριμένης gaming αισθητικής από εταιρείες ανάπτυξης που εδράζονται στην Ιαπωνία είναι ένα πολύ συνηθισμένο και επαναλαμβανόμενο φαινόμενο. Για παράδειγμα, το όνομα της Game Arts είναι συνδεδεμένο με δύο από τις καλύτερες σειρές JRPG όλων των εποχών, τα Grandia και Lunar. Προσωπικά, ήρθα σε επαφή με τους φανταστικούς κόσμους που πλάθει η εν λόγω εταιρεία από δύο σχετικά άγνωστα προιόντα, τα Alicia Dragoon και Silpheed. Στο πρώτο οδήγησα μια θαρραλέα ηρωίδα ενάντια στις δυνάμεις του κακού στο πιστό μου Sega Genesis. Στο δεύτερο, καθάρισα το διάστημα από τους εξωγήινους στόλους που στόχευαν στην υποδούλωση της ανθρωπότητας πιλοτάροντας ένα υπερσύγχρονο διαστημόπλοιο στο αγαπημένο αν και βραχύβιο Sega CD.

Όσο νοσταλγικά και αν βλέπω τα δύο αυτά games, κανένα τους δεν συγκρίνεται στο ελάχιστο με το μεγαλείο του Grandia με το οποίο θα ασχοληθούμε ευθύς αμέσως. Η πορεία του ξεκίνησε στο τέλος του περασμένου αιώνα με το πρώτο Grandia (1997) και συνεχίστηκε με πρωτότυπους τίτλους έως το 2009, επιλέγοντας στην συνέχεια να αναλωθεί σε εξαιρετικές επανεκδόσεις των αρχικών τίτλων. Η εμπορική επιτυχία της σειράς είναι αξιοσημείωτη με πάνω από δύο εκατομμύρια πωλήσεις να επιβεβαιώνουν την αγάπη των gamers προς αυτή. Η αφετηρία του έπους είναι φυσικά το Grandia. Ένα έξοχα μονταρισμένο cinematic-συρραφή όλων όσων θα παρακολουθήσετε στην εξέλιξη της ιστορίας, σας πληροφορεί ότι εισήρθατε μόλις σε έναν κόσμο με παράξενα πλάσματα, πολεμικές μηχανές, συγκρούσεις και μορφές ενέργειας που αγγίζουν τα όρια του φανταστικού. Η προσγείωση σας κατόπιν είναι ελαφρώς... ανώμαλη καθώς η κάμερα επικεντρώνεται σε μια παραλιακή κωμόπολη που σφύζει από ζωή.

grandia 1

Πάμε γι’ άλλες πολιτείες μελλοντικές
Εκεί συναντάτε και τους δύο βασικούς πρωταγωνιστές της περιπέτειας, τον Justin και την Sue. Ο Justin φλέγεται από την περιέργεια της νεότητας και ονειρεύεται να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, εξελισσόμενος σε πρώτης τάξεως τυχοδιώκτη. Η παιδική του φίλη, Sue, συμμερίζεται τα όνειρα του και τον ακολουθεί από κοντά σε όλες τις σκανδαλιές του. Μια σειρά από τυχαία γεγονότα θα ανοίξουν τον δρόμο στους δύο φίλους να βγουν από τον περίγυρο της πόλης τους και να ταξιδέψουν σε άλλες ηπείρους, αντιμετωπίζοντας αμέτρητα τέρατα, συσσωρεύοντας θησαυρούς, κάνοντας νέους φίλους και φτάνοντας έως τα πέρατα του κόσμου, προς αναζήτηση ενός μυθικού πολιτισμού. Επειδή μιλάμε για JRPG, ο Justin και η Sue είναι οι πρώτοι δύο από τους οκτώ χαρακτήρες που θα γκρουπάρετε σε τετραμελή ομάδα μόλις εμφανιστούν στο προσκήνιο, με τους υπόλοιπους να κάθονται στον πάγκο ή να έχουν παραμεριστεί από συγκεκριμένα συμβάντα που επέβαλλε η πλοκή.

Το gameplay του Grandia αργεί να εστιάσει στις μάχες και ασχολείται με την περιπλάνηση, την εξερεύνηση και την κοινωνικοποίηση, επιτρέποντάς σας να μελετήσετε τους χαρακτήρες. Η παιδικότητα και η αφέλεια τους είναι το σήμα κατατεθέν πολλών manga και anime ιστοριών άρα όχι μόνο δεν θα σας ξενίσει, θα τους αγαπήσετε κιόλας. Με τις ακαταμάχητες χαριτωμενιές και τα πειράγματα γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή ότι, όσο δύσκολα και αν εξελιχτούν τα πράγματα για αυτούς, το εσωτερικό φως τους θα λάμψει στο τέλος. Οι ανταγωνιστές της υπόθεσης είναι εξίσου διασκεδαστικοί και τρελούτσικοι, κάνοντας σας να γελάσετε με τις απεγνωσμένες τους προσπάθειες να διατηρήσουν την σοβαρότητά τους.

Οι καλοκαμωμένοι ήρωες και ηρωίδες, παρόλο που κουβαλούν ένα σωρό κλισέ συμπεριφορές στις πλάτες τους, θα σας διασκεδάσουν και θα σας συγκινήσουν πολλές φορές, το ίδιο και η παραμυθένια πλοκή. Συμπεριφορές και σενάριο επιχειρούν και πετυχαίνουν να φέρουν στην επιφάνεια τον παιδικό θαυμασμό για τον κόσμο, να ερεθίσουν την φαντασία και να σας κρατήσουν μόνιμα σε μια κατάσταση εντυπωσιασμού και προσμονής για την επόμενη περιπέτεια που θα αντιμετωπίσει η ομάδα σας. Θα νιώθετε διαρκώς σαν να διαβάζετε ένα κλασικό comic της Marvel.

Spells και όπλα “κελαηδούν” στα χέρια σας
Η δομή του battle system στο Grandia είναι από τις πιο πετυχημένες που θα συναντήσετε ποτέ σε οποιοδήποτε JRPG. Η σειρά με την οποία αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες οι αντιμαχόμενοι αναπαρίσταται με την κλασική μορφή της initiative bar. Το διάβασμα της μπάρας είναι μονόδρομος για την νίκη στις δύσκολες μάχες, στις υπόλοιπες θα επαναπαυτείτε στην ευφυΐα του A.I., διατάζοντας το να χειριστεί όλη την ομάδα με το game mechanic tactics. Οι τακτικές καλύπτουν όλο το πιθανό φάσμα αντιδράσεων, από την ολοκληρωτική επίθεση έως την “αεροστεγή” άμυνα, με την αυτόνομη δράση των χαρακτήρων να αποτελεί την βέλτιστη δυνατή επιλογή. Κάνοντας την τελευταία επιλογή και παρακολουθώντας στην συνέχεια την μάχη, διαπιστώνετε το πόσο καλά προγραμματισμένο είναι το A.I. Η τεχνητή νοημοσύνη αξιοποιεί όλα τα όπλα που έχει η ομάδα στην διάθεσή της, ρίχνει spells, χρησιμοποιεί healing items, επιτίθεται με τα δυνατότερα skills στους εχθρούς που θα επιλέγατε και εσείς αν ανακτούσατε τον έλεγχο.

grandia 2

Το A.I. αποδεικνύεται εξαιρετικός αντικαταστάτης σας στον ρόλο του διοικητή της ομάδας με εξαίρεση τις περιπτώσεις των bosses. Στις σκληρότερες μάχες του παιχνιδιού, η διαχείριση των δυνάμεών σας εκτελείται με τεράστια προσοχή και εκεί θαυμάζετε την ευρύτητα της στρατηγικής σκέψης που επιτυγχάνεται με μια απλή μπάρα και μερικά εικονίδια να τσουλούν πάνω της. Παρατηρώντας τα εικονίδια που συμβολίζουν τους χαρακτήρες, αντιλαμβάνεστε αρχικά με ποια σειρά θα πέσουν οι... σφαλιάρες. Αμέσως συνάπτετε ένα στρατηγικό σχέδιο με βάση το οποίο, θα εξουδετερωθούν τα τσιράκια του boss, αφήνοντας το επικίνδυνο θήραμα μόνο και (σχετικά) απροστάτευτο. Επιλέγετε με μαθηματική ακρίβεια χαρακτήρες και επιθέσεις που θα καθυστερήσουν τους εχθρούς, παρέχοντας ευκαιρίες για περισσότερες επιθέσεις από την ομάδα σας.

Με το mechanic της άμυνας, μετακινείτε τα “πιόνια” σας όταν αντιμετωπίζουν συντριπτικές επιθέσεις. Με τα items και τα spells κάνετε heal και επαναφέρετε τους πεσμένους χαρακτήρες στην ζωή για να συνεχίσουν την μάχη. Αναπόφευκτα φτάνετε στο σημείο να γνωρίζετε και την παραμικρή λεπτομέρεια των δυνάμεων και του εξοπλισμού της ομάδας, αλλάζοντας όπλα που πετυχαίνουν έξτρα damage σε συγκεκριμένους στόχους, ρίχνοντας spells σε όντα που δεν καταλαβαίνουν από συμβατικά όπλα κ.ο.κ. Το πάγωμα της δράσης την στιγμή που το εικονίδιο ενός χαρακτήρα σας φθάνει στο κρίσιμο σημείο της απόφασης απαλλάσσει από το άγχος και ευνοεί την σύνθεση πετυχημένων τακτικών. Η σύντομη διακοπή της ροής δεν επηρεάζει καθόλου την διέγερση που σας δημιουργεί η θέαση των εικονιδίων των χαρακτήρων που τρέχουν στο initiative bar. Το οπτικό ερέθισμα θυμίζει κούρσες αυτοκινήτων και σας προξενεί υποσυνείδητα ανάλογη συγκίνηση.

Το περιστροφικό μενού των επιλογών στην μάχη είναι κατανοητό και εύχρηστο ενώ η αυτόματη στόχευση του αντίπαλου που είναι σχεδόν έτοιμος να δράσει οδηγεί στον άμεσο προσανατολισμό των χτυπημάτων σας. Δεκάδες μάχες περνούν, ταξιδεύετε σε μακρινές περιοχές του φανταστικού game world του Grandia και διαπιστώνετε ότι στην ομάδα σας έχει κολλήσει ένα τσιμπούρι και το όνομά του είναι Justin. Ο πρωταγωνιστικός ήρωας είναι ο μοναδικός χαρακτήρας που είναι παρόντας σε όλες τις μάχες. Με την γνώση αυτή οφείλετε να αναπτύξετε τις δυνάμεις του στο έπακρο, να ξεκλειδώσετε όλα τα skills του και να τον τροφοδοτήσετε με τα καλύτερα όπλα και αντικείμενα αφού θα είναι ο βασικός επιθετικός σας.

Μαγεία, δράση και αναζήτηση φανταστικών πλασμάτων και πολιτισμών συνθέτουν την επιτυχημένη συνταγή του κορυφαίου Grandia.

 

Οι μάχες είναι ψωμοτύρι για εσάς
Η ανάπτυξη των χαρακτήρων στο Grandia έχει την όψη που οφείλει να έχει σε όλα τα video games που περιλαμβάνουν αναβαθμίσεις των avatar σας και όχι μόνο στα RPG. Τα xp που πηγάζουν από τις νικημένες εχθρικές ομάδες και τροφοδοτούν τα levels των χαρακτήρων έχουν τον τυπικό ρόλο της σταδιακής αύξησης της δύναμής τους. Η αποτελεσματικότητα τους καθορίζεται κυρίως από τα επίπεδα των spells και του είδους των όπλων που χρησιμοποιούν. Αρχίζετε να δουλεύετε συστηματικά τα ξίφη, τα τσεκούρια, τα μαστίγια και τα μαχαίρια σας πάνω σε εχθρικά κορμιά, βλέποντας τα level τους να ανεβαίνουν.

Στο μενού των moves θα ανακαλύψετε την έκταση των επιπέδων που φτάνουν τα όπλα και τα spells σας και τους συνδυασμούς που θα κάνετε για να ξεκλειδώσετε όλα τα skills. Το να πολεμάτε ζηλότυπα με το ίδιο όπλο επειδή έτυχε να σας αρέσει και ανέβηκε αρκετά levels δεν πρόκειται να δυναμώσει τους χαρακτήρες στο έπακρο. Θα αλλάζετε συχνά όπλα και spells έως ότου τα φτάσετε στα levels που θέλετε. Τα ισχυρότερα skills χρειάζονται ένα συνδυασμό όπλων και spells υψηλού level για να αποκτηθούν, άρα σας περιμένει μπόλικο grinding έως ότου το πετύχετε. Το αν αξίζει τον κόπο να αναλωθείτε σε περισσότερες μάχες από όσες χρειάζονται για να συμπληρώσετε το σετ των skills θα το μάθετε όταν εμπλακείτε σε μάχη με boss και, μέσα σε λίγα λεπτά, τον δείτε σωριασμένο στο δάπεδο σαν να τον πλάκωσε τρένο.

grandia 3

Παράλληλα λοιπόν με το ταξίδι προς τον τερματισμό του Grandia σας περιμένει ένα δυσκολότερο ταξίδι για να επιλέξετε, το ταξίδι των χαρακτήρων προς την κορύφωση των δυνάμεών τους, το πασίγνωστο level cap. Το “ταβάνι” των player και item levels του Grandia μοιάζει με ταράτσα ουρανοξύστη και τερματίζει στον 99ο όροφο… level θέλω να πω. Επηρεασμένο εμφανώς από τα ανταγωνιστικά Final Fantasy, θέλει να επιβραβεύσει τους παίκτες που επιχειρούν να αναπτύξουν τις ικανότητές τους στο μέγιστο δυνατό. Για να μην επιτρέψει την παραμονή σας στο ίδιο μέρος, σκοτώνοντας σαπάκια έως ότου ξεχειλίσετε από xp, οι αντίπαλοι προσφέρουν ολοένα και λιγότερα όσο εσείς τους ξεπερνάτε σε ισχύ, αναγκάζοντάς σας de facto να αναζητήσετε πιο εύφορους κυνηγότοπους. Δεν είναι απαραίτητο να υποστείτε το ανελέητο grinding που εξυπακούεται το πιάσιμο του level cap σε όπλα, spells και χαρακτήρες, όμως θα νιώσετε ξεχωριστή ικανοποίηση περπατώντας στις προχωρημένες περιοχές της περιπέτειας σαν γίγαντες ανάμεσα σε νάνους.

Το μικροσκοπικό μέγεθος του inventory είναι ένα πρόβλημα που λύνεται μερικώς από τα μπαούλα που βρίσκεται σε όλες τις κατοικημένες περιοχές. Τα αντικείμενα που συλλέγετε είναι πάρα πολλά και δεν σας παίρνει να τα καταστρέφετε, πράγμα που θα κάνετε αν ξεχειλίσουν τα inventory των μελών της ομάδας. Οι γραμματιζούμενοι στην θεϊκή τέχνη του κινηματογράφου θα εκτιμήσουν πολύ το Grandia γιατί είναι φανερό ότι πίσω από την κίνηση της κάμερας στα cut-scenes βρίσκεται κάποιος που γνωρίζει τις κινηματογραφικές τεχνικές. Για παράδειγμα, θα σας αποσπάσουν ευχάριστα την προσοχή σκηνικά όπου η δράση επικεντρώνεται σε ένα μικροσκοπικό κύκλο επί της οθόνης με την τεχνική της ίριδας. Θα σας ξυπνήσει δε αναμνήσεις η χρήση μιας μεταβατικής τεχνικής φανερά προερχόμενης από old school games, στην οποία η οθόνη εξαφανίζεται σταδιακά πίσω από ένα οπτικό μοτίβο χτισίματος τοίχου. Η κάμερα λοιπόν είναι ευέλικτη εντός και εκτός δράσης με κινηματογραφικές τάσεις και έντονη προσοχή στα αξιόλογα animations που καταγράφουν τις αντιδράσεις των ηρώων και των ηρωίδων.

Θα την περνάτε ζωή και κότα
Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν θα ήθελε να έχει στο νοικοκυριό του μια κότα που κάνει χρυσά αυγά. Το χρυσάφι δεν έχει τεράστια αξία στο Grandia συνεπώς αυτό που σας μέλει είναι να αποκτήσετε μια κότα που κάνει αυγά από mana. Όπως συμβαίνει και με τις κότες με τα χρυσά αυγά, τέτοιο πουλερικό δεν υπάρχει. Έτσι, είστε αναγκασμένοι να ψάχνετε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του παλιού και του νέου κόσμου του παιχνιδιού για να βρείτε τα λιγοστά mana eggs που θα τροφοδοτήσουν τους χαρακτήρες σας με ξόρκια από τα τέσσερα διαθέσιμα είδη στοιχειακής μαγείας. Τα mana eggs που πωλούνται στις ντόπιες αγορές των περιοχών που πατάτε είναι σχετικά εύκολο να αποκτηθούν, αρκεί η αγορά να πραγματοποιηθεί προτού η πλοκή σας μετακινήσει σε επόμενη τοποθεσία, αποκλείοντας για πάντα την πρόσβαση στην προηγούμενη. Με ανοιχτά μάτια και μεθοδικές κινήσεις, θα εφοδιάσετε όλους τους χαρακτήρες της ομάδας με τα καλύτερα spells.

Η πλοήγηση της ομάδας σας στον κόσμο του Grandia είναι πρωτοποριακή και εκτιμάται ιδιαιτέρως, παρόλο που θα σας δυσκολέψει αισθητά. Έχετε συνηθίσει να διαβάζετε και να σημειώνετε χάρτες όταν περιπλανιέστε σε άγνωστα και μυστηριώδη μέρη. Εδώ δεν θα βρείτε πουθενά χάρτη, δεν διακρίνετε φωτεινές σφαίρες και χρωματιστά μονοπάτια που οδηγούν στο επόμενο objective. Διαβάζετε προσεκτικά τους διαλόγους, σκέφτεστε το πιθανότερο μέρος που μπορεί να βρίσκεται αυτό που ψάχνετε και το αναζητάτε. Για την διευκόλυνση σας στα ανοιχτά μέρη, πατάτε πάνω σε μαρκαρισμένα σημεία και βλέπετε την κάμερα να τραβιέται απότομα προς την… στρατόσφαιρα, προσφέροντας σας μια οπτική γωνία πουλιού σε αρκετή έκταση γύρω από την ομάδα σας. Επιτηρώντας το μέρος από top down γωνία καταλαβαίνετε εύκολα από που μπήκατε, που μπορείτε να πορευθείτε και ποια σημεία παραμένουν απάτητα. Τα σημαντικά αντικείμενα σε όλους τους χώρους έχουν μια λάμψη η οποία σας ειδοποιεί για την αξία τους. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις τις οποίες θα αναζητήσετε δίνοντας προσοχή στο ντεκόρ, δηλαδή μπαούλα που περιέχουν πράγματα, αφίσες και ορόσημα που παρέχουν πληροφορίες για το lore του παιχνιδιού.

Η αγάπη σας για τα όμορφα cinematics θα μείνει ανικανοποίητη στο Grandia. Ενώ το παιχνίδι ενσωματώνει ένα σεβαστό αριθμό από pre-rendered clips, η χαμηλή ποιότητα μαζί με την εμμονή τους στα ίδια ιστορικά γεγονότα που διαμόρφωσαν τον κόσμο του Grandia δεν θα σας χαρίσει την ευχαρίστηση που προσδοκούσατε. Καλό είναι να εστιάσετε στην μυστηριώδη όψη των γεγονότων που αναπαριστώνται, σε εύκολα αναγνωρίσιμα σύμβολα, στην παραμυθένια αισθητική για να απολαύσετε το θέαμα. Θα σας αρέσει το ενδιαφέρον πείραμα με τα γραφικά του που αναπαριστούν τους χαρακτήρες με sprites και το ντεκόρ της περιπέτειας με πολύγωνα. Δεν θα μείνετε άναυδοι από την ανάλυση και τα εκατομμύρια πολύγωνα, θα εντυπωσιαστείτε όμως από το επίπεδο της λεπτομέρειας που διαθέτουν οι κλειστοί χώροι, τα καράβια, οι ναοί, οι πόλεις και όλοι οι “σταθμοί” στο ταξίδι σας.

grandia 4

Το soundtrack του Grandia διευρύνει αισθητά την όλη εμπειρία του παιχνιδιού. Το κυρίως θέμα μοιάζει βγαλμένο από αμερικάνικη σειρά δράσης ή επιστημονικής φαντασίας του 1970, σε σημείο να περιμένετε ότι θα σκάσει μύτη από στιγμή σε στιγμή στην οθόνη ο Buck Rogers ή ο Shaft. Οι θρηνητικές μελωδίες δεν λείπουν από την μουσική επένδυση και προσφέρουν έξτρα συγκίνηση, ενισχυμένη από τα βάσανα των ηρώων/ηρωίδων. Το voice acting απλώνεται στο σύνολο των διαλόγων και υπηρετείται από φωνές που ταιριάζουν “γάντι” στην εμφάνιση των χαρακτήρων.

Ένα έπος για το οποίο αξίζει να “χάσετε” την ώρα σας
Η επανέκδοση του Grandia με γραφικά υψηλής ανάλυσης το 2019 σηματοδοτεί την επιστροφή ενός τίτλου που έγραψε ιστορία. Οι παιδικές ηλικίες πολλών gamers σημαδεύτηκαν ευχάριστα από τις περιπέτειες του Justin και της παρέας του γιατί ήταν εύκολη και άμεση η ταύτιση ενός παιδιού με την ονειροπόλα και περιπετειώδη φύση τους. Οι δεκάδες ώρες που θα περάσετε στις μαγευτικές τοποθεσίες του Grandia, με συνοδεία το εξαιρετικό soundtrack, οι διάλογοι, με την αφέλεια, το χιούμορ και το voice acting, οι μάχες που επιβραβεύουν την στρατηγική σκέψη και ένα σωρό ακόμα συστατικά του έπους, θα κάνουν το αίμα σας να κοχλάζει από ευχαρίστηση. Εξάλλου δεν είναι δυνατόν να λείπει από το μνημονικό σας η εμπειρία ενός εκ των καλύτερων εκπροσώπων του JRPG είδους.

Θετικά:
- Συμπαθητικοί χαρακτήρες που βοηθούν να ταυτιστείτε μαζί τους
- Εξελιγμένο σύστημα μάχης με πληθώρα επιλογών
- Πλούσια και ουσιαστική δράση χάρη στο σύστημα αναβάθμισης των χαρακτήρων
- Σοβαρή διάρκεια
- Αφθονία εχθρών και bosses με κλιμακούμενη δυσκολία
- Εύχρηστα και κατανοητά menus

Αρνητικά:
- Μέτρια γραφικά και cinematics
- Περιορισμένη πληροφόρηση για objectives και σημεία ενδιαφέροντος στην οθόνη

Βαθμολογία
Γραφικά: 8
Ήχος: 7.5
Gameplay: 8.5
Σενάριο: 8
Αντοχή: 8.5
Γενικά: 8.5

Μια διαχρονική περιπέτεια με πρωτοκλασάτο gameplay.

Γιάννης Μοσχονάς

User reviews

There are no user reviews for this listing.

 

Images   VIEW ALL

NEWS   VIEW ALL

No News

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 13/10/2020 19:36
Εξαιρετικό review από τον Γιάννη που μας γυρνάει στα παλιά .Θα τσεκάρω το συγκεκριμένο τίτλο.
Score 8.5
User Score ( 1 votes ) 8.5
User Reviews 0
Genre: JRPG
Developer: Game Arts
Publisher: Sony Computer Entertainment
Διάθεση: Sony Computer Entertainment
Players: 1
Requirements: 4GB RAM, Επεξεργαστής Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz ή AMD Phenom II X3 700e, Κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GT 630 ή AMD Radeon HD 7570, Χώρος στο σκληρό δίσκο 5GB, Λειτουργικό σύστημα Windows 7/10 64μπιτα
Official Website: Κλικ εδώ
Demo:
Full Game:
Release Date: PC: 15/10/2019, Switch: 16/8/2019, PlayStation: 26/10/1999
Χρήστες που το θέλουν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν.
Κανένας
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
thumb
VIDEOS
Notification