Reviews Ori and the Will of the Wisps
Comments (0)

Ori and the Will of the Wisps Hot

Το μικρό φαινόμενο επιστρέφει δυναμικά.

https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/53/e4/83/ori-and-the-will-of-the-wisps-73-1587295993.jpg
  • Review
  • News
  • Forum
  • Images
  • Videos
  • User Reviews

Το μικρό φαινόμενο επιστρέφει δυναμικά.

Ξεκινώντας ως ένα απλό όραμα από μία μικρή εταιρεία ανάπτυξης, ο μικρούλης Ori κατάφερε από το 2015 έως και σήμερα να μπει στις καρδιές όλων εσάς που αποφασίσατε να εξερευνήσετε τον κόσμο του. Το Ori and the Blind Forest που ήταν και το πρώτο της σειράς, σημείωσε μεγάλη επιτυχία και απέσπασε βραβεία και καλές κριτικές για την ιστορία, τα οπτικά εφέ, τη μουσική, το gameplay και το γενικότερο σχεδιασμό του. Δύο χρονιά μετά κατά τη διάρκεια της E3 2017, η Xbox Game Studios ανακοινώνει το sequel για το Platform Adventure, μέσω μίας όμορφης παρουσίασης κατά την οποία συμμετείχε και ο συνθέτης των απίστευτων soundtracks Gareth Coker.

Το Ori and the Will of the Wisps, λοιπόν, κυκλοφορεί στις 11 Μαρτίου 2020 μετά από μερικές καθυστερήσεις και γίνεται αμέσως διαθέσιμο στο Xbox Game Pass. Η νέα δημιουργία της Moon Studios λαμβάνει ακόμα καλύτερες κριτικές από την προηγούμενη. Όντας η ίδια εταιρεία ανάπτυξης με το αρχικό Ori ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να προσθέσει και να αλλάξει για να δημιουργήσει ένα πιο ολοκληρωμένο sequel. Μία από αυτές ήταν και να συμπεριληφθούν περισσότερα άτομα στο project, καθώς αυτή τη φορά εργάστηκαν σχεδόν τα τριπλάσια άτομα από εκείνα που είχε στη διάθεσή της η Indie εταιρεία στο Ori and the Blind Forest. Έχουν γίνει αρκετές αλλαγές στο γενικότερο gameplay, ενώ ταυτόχρονα έχουμε βελτιωμένη εικόνα και ένα μεγαλύτερο και πιο απολαυστικό campaign.

ori and the will of the wisps 18


Αφού το Nibel σώθηκε, σειρά έχει το Niwen.
Κοιτώντας γενικά την ιστορία του Ori and the Will of the Wisps θα παρατηρήσετε ότι το γενικό μοτίβο του σεναρίου είναι ίδιο με το προηγούμενο της σειράς, ωστόσο οι λεπτομέρειες, οι τοποθεσίες και τα πρόσωπα έχουν αλλάξει. Μακριά από τον κόσμο του Nibel, υπάρχει ένας άλλος κόσμος το ίδιο μαγικός και ταυτόχρονα τρομαχτικός, ο κόσμος του Niwen. Κάποτε γεμάτο με υπέροχα μέρη και χαρούμενα πλάσματα, το Niwen έχει βυθιστεί στην παρακμή μετά το θάνατο της μεγάλης ιτιάς που διοχέτευε το μαγικό φως της στον μεγάλο κόσμο. Το Will of the Wisps, όπως ονομάζεται το δέντρο, με το πέρας του χρόνου γέρασε και δεν ήταν πλέον σε θέση να συντηρήσει το φως και τη δύναμη του. Τα Wisps που παρείχαν αυτή τη δύναμη, έσπασαν από την ενωμένη τους μορφή και σκορπίστηκαν σε όλο το Niwen, αφού δεν μπορούσε κανείς πλέον να τα ελέγξει.

Η νέα εποχή στο Niwen χαρακτηρίζεται ως Decay (σάπισμα) και έχει επηρεάσει όλες τις μορφές που κάποτε το κατοικούσαν. Οι περισσότερες φυλές εξαφανίστηκαν, ενώ από τις άλλες έχουν επιβιώσει μόνο λίγες μερίδες. Σε αυτές συγκαταλέγονται τα αξιολάτρευτα Moki που είναι κάτι σαν λεμούριοι, τα Gorlek που θα τα χαρακτηρίζαμε ως τα dwarves του Niwen και οι αράχνες. Τα υπόλοιπα πλάσματα έρχονται μεμονωμένα και είναι ως επί το πλείστον εξερευνητές. Το Decay έχει φέρει νέους εχθρούς στον κόσμο κάνοντας τα δάση επικίνδυνα, ενώ ταυτόχρονα δημιούργησε και τη μεγαλύτερη νέμεση της ζωής και της φασαρίας, τη Shriek. Η Shriek είναι μία παραμορφωμένη τεράστια κουκουβάγια και αποτελεί την απόλυτη villain στο Platform Adventure.

Που είναι όμως ο Ori;
Το sequel της σειράς σας τοποθετεί χρονικά αμέσως μετά το τέλος του Ori and the Blind Forest. Η ισορροπία στο Nibel έχει αποκατασταθεί και ο Ori ζει στο Swallow’s Nest μαζί με την Naru και τον Gumo, καθώς και τη νέα προσθήκη στην οικογένειά τους, την μικρή Ku. Η Ku είναι μία κουκουβάγια που γεννήθηκε από το τελευταίο αυγό της Kuro, την βασική εχθρό του Ori στο προηγούμενο παιχνίδι, η οποία ωστόσο θυσιάστηκε στο τέλος για να σώσει το αγέννητο ακόμα παιδί της. Βλέπετε, λοιπόν, τον Ori να δένεται με τη μικρή Ku καθώς μεγαλώνει μέχρι που σε κάποια στιγμή φτάνει ας πούμε στην εφηβεία. Τότε η άλλοτε ευτυχισμένη κουκουβάγια πέφτει σε κατάθλιψη γιατί δεν μπορεί να πετάξει όπως τα υπόλοιπα πουλιά, επειδή το ένα από τα φτερά της είναι λειψό.

Προκειμένου να δώσει λύση στο πρόβλημα ο Ori βρίσκει ένα μεγάλο φτερό και δένοντάς το η Ku μπορεί πλέον να πετάξει. Γίνεται, λοιπόν, αυτό που κάνατε όταν βγάλατε πρώτη φορά τις βοηθητικές ρόδες από το ποδήλατο… Πήρανε τα βουνά. Φορτώνει η Ku τον Ori στην πλάτη και ξεκινάνε ένα ταξίδι, το οποίο λήγει άδοξα όταν μπλέκουν μέσα σε μία καταιγίδα. Το φτερό ξεκολλάει και χάνεται στην καταιγίδα και οι φίλοι χωρίζονται και προσγειώνονται σε διαφορετικά σημεία στον κόσμο του Niwen. Ο Ori ξεκινά την εξερεύνηση με στόχο να βρει τη φίλη του. Συναντά στην πορεία διάφορους NPCs που είναι πρόθυμοι να τον βοηθήσουν, ενώ παράλληλα μαθαίνει για το Decay και το Will of the Wisps. Εμπλέκεται άμεσα στο πρόβλημα των κατοίκων του Niwen και αποφασίζει να τους βοηθήσει συλλέγοντας τα διασκορπισμένα Wisps και επιστρέφοντάς τα στην ιτιά.

ori and the will of the wisps 20

Μπορεί το σενάριο του Ori and the Will of the Wisps να φέρει ομοιότητες στη γενικότερη μορφή του με εκείνο του Blind Forest, όμως δεν παύει να είναι καθηλωτικό. Η ιστορία θα σας προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα και σίγουρα θα σας συγκινήσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι την αφηγείται και πάλι η ίδια βαριά φωνή που ακούγατε και στο προηγούμενο. Επιπλέον, οι χαρακτήρες των NPCs είναι καλογραμμένοι και έχουν όλοι κάτι ξεχωριστό να προσφέρουν στον κόσμο. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα αισθανθείτε ποτέ ότι είστε μόνοι σας όσο θα παίζετε, καθώς υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία πλασμάτων με τα οποία μπορείτε να αλληλεπιδράσετε.

Ori and the Will of the Wisps - Όχι πια δάκρυα.
Τα games της σειράς Ori ανήκουν στην κατηγορία Metroidvania. Έχετε στη διάθεσή σας έναν μεγάλο χάρτη με 12 περιοχές συνολικά, ο οποίος σας αποκαλύπτεται σταδιακά όσο εξερευνείτε το χώρο. Υπάρχουν τα Spirit Gates που κλείνουν διάφορες περιοχές και πρέπει να τα ξεκλειδώσετε προκειμένου να συνεχίσετε το campaign είτε ολοκληρώνοντας συγκεκριμένες μάχες είτε συλλέγοντας κλειδιά, τα λεγόμενα Keystones. Οι περιοχές όμως μπορεί να είναι μπλοκαρισμένες και από εμπόδια άλλης φύσης, τα οποία απαιτούν συγκεκριμένα abilities για να τα προσπεράσετε. Επίσης, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα κρυφά μέρη του χάρτη, τα οποία ανακαλύπτοντάς τα βρίσκετε πάντα κάτι χρήσιμο είτε για upgrades στον Ori είτε για την πρόοδο στην ιστορία και στα side quests.

ori and the will of the wisps 11

Το Ori and the Will of the Wisps προσφέρει τρία επίπεδα δυσκολίας, το easy που είναι πιο πολύ story mode, το medium και το hard. Γενικά αν και κάποιες δοκιμασίες θα σας κάνουν να αμφισβητήσετε τον τρόπο σκέψης των developers -και αν είναι καλά ψυχικά- η καινούρια δημιουργία της Moon Studios είναι πιο εύκολη από την προηγούμενη. Τουλάχιστον τα πράγματα που θα πρέπει να κάνετε για τις κύριες αποστολές δεν θα σας ταλαιπωρήσουν παραπάνω από ότι πρέπει. Επιπλέον, η προσθήκη του autosave θα σας λύσει τα χέρια, αφού αισίως αντικατέστησε τα soul links, τα οποία απαιτούσαν να ξοδέψετε energy για να τα δημιουργήσετε με αποτέλεσμα να είναι λίγες οι φορές που μπορούσατε να σώσετε την πρόοδό σας.

Αλλαγμένος στο sequel είναι και ο τομέας που αφορά τα abilities και τα skills. Ήδη από το πρώτο Ori είχατε παρατηρήσει ότι το Platform Adventure ήθελε να έχει κάποιες RPG νότες. Ωστόσο, το υποτυπώδες ability tree και το εκνευριστικό σύστημα με το οποίο συλλέγατε τα ability points δεν υπάρχουν πλέον. Στη θέση του ability tree έχει μπει ένα μενού με την ονομασία Spirits Shards. Εκεί βλέπετε όσα shards (aka abilities) έχετε αποκτήσει και είναι διαθέσιμα για άμεση επιλογή. Στην αρχή του campaign μπορείτε να κάνετε equip μόνο τρία από αυτά. Για να αποκτήσετε περισσότερα slots θα πρέπει να ολοκληρώσετε τα Combat Shrines που είναι μικρές δοκιμασίες μάχης διασκορπισμένες μέσα στο χάρτη.

ori and the will of the wisps 12

Το καινούριο σύστημα που προτείνετε στο Will of the Wisps είναι πολύ πιο χρήσιμο και σας επιτρέπει να διαμορφώσετε το gameplay σας σε μεγάλο βαθμό. Κάποια shards ανήκουν στα collectibles του παιχνιδιού και μπορούν να αποκτηθούν ανακαλύπτοντάς τα μέσα στις πίστες, ενώ κάποια άλλα μπορούν να αγοραστούν από έναν συγκεκριμένο NPC. Για να τα αγοράσετε θα πρέπει να έχετε και το αντίστοιχο ποσό σε Spirit Lights, τα οποία συλλέγονται είτε από τα διάφορα encounters είτε τα βρίσκετε μόνα τους. Πολλά shards θα σας φανούν πανάκριβα, όμως το αντίστοιχο ποσό μαζεύεται σχετικά εύκολα.

Η ίδια ακριβώς λογική χρησιμοποιείται και για τα skills, τα οποία αφορούν πιο πολύ το combat και το exploration. Αυτά είτε θα τα ξεκλειδώσετε απορροφώντας το φως από τα αρχαία δέντρα που υπάρχουν μέσα στον κόσμο, είτε θα τα αγοράσετε από έναν άλλον NPC, ανταλλάσσοντας πάλι Spirit Lights. Μπορείτε να έχετε επιλεγμένα έως τρία skills κάθε φορά για άμεση χρήση, ενώ αν θέλετε να τα αλλάξετε ανοίγετε το μενού τους όποτε θέλετε - ακόμα και μέσα σε μάχη- και κάνετε την επιλογή. Τα abilities και τα skills που θα αποκτήσετε επιδέχονται και upgrades, τα οποία μπορείτε να τα βρείτε επίσης στους αντίστοιχους NPCs.

ori and the will of the wisps 4

Με την προσθήκη των shards και τα περισσότερα skills το σύστημα μάχης έχει γίνει πολύ πιο απολαυστικό. Το combat προσαρμόζετε ξεκάθαρα στα γούστα σας. Το AI των εχθρών είναι ικανοποιητικά δύσκολο. Από τη μία, τα μικρά encounters κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης συνεχίζουν να προκαλούν σπάσιμο νεύρων, με τους πιο απλούς αντιπάλους να σας κεντράρουν άμεσα, ακόμα και αν απλά θέλετε να τους αποφύγετε. Από την άλλη τα bosses είδαν μεγάλη εξέλιξη. Είναι πιο απαιτητικά και  χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς προκειμένου να τα νικήσετε. Είτε τα πολεμάτε είτε απλά τρέχετε να ξεφύγετε από αυτά είναι σίγουρο ότι δεν θα τα ξεπετάξετε γρήγορα.

Το πώς θα εξελίσσονται οι μάχες σας εξαρτάται άμεσα από τα shards και τα skills που θα επιλέξετε, με αποτέλεσμα το κάθε playthrough να είναι ξεχωριστό.

Τα Spirit Wells υπάρχουν ακόμα και μπορείτε να γεμίσετε το Life και το Energy σας, αλλά και να μεταφερθείτε σε κάποιο άλλο Spirit Well στον χάρτη. Να σημειωθεί ότι ένα από τα νέα skills που μπορείτε να αγοράσετε σας επιτρέπει να τηλεμεταφερθείτε σε Spirit Well της επιλογής σας από οπουδήποτε μέσα στο χάρτη. Επίσης, προστέθηκαν οι δοκιμασίες Spirit Trials, στις οποίες καλείστε να τρέξετε έναν αγώνα δρόμου, χωρίς τα βοηθητικά skills σας. Η προσπάθειά σας χρονομετρείται κάθε φορά και ανάλογα με το πώς τα πήγατε συλλέγετε και το αντίστοιχο ποσό σε Spirit Lights. Η πρόοδός σας φαίνεται και σε leaderboard μαζί με τα ονόματα των άλλων παικτών που σημείωσαν παρόμοιο χρόνο με τον δικό σας.

Χωρίς φίλους δεν πας πουθενά
Ο κόσμος του Niwen είναι γεμάτος μαγικά πλάσματα, τα οποία συναντάτε σιγά σιγά. Κάποια από αυτά σας βοηθούν στις αποστολές σας, ενώ κάποια άλλα πουλάνε χρήσιμα πράγματα όπως χάρτες. Όλα αυτά θα μπορείτε να τα ξαναβρείτε στην περιοχή Wellspring Glades, όπου είναι ας πούμε και το safe area του χάρτη. Εκεί, βρίσκονται πάντα και οι NPCs από τους οποίους θα αγοράζετε τα skills και τα abilities. Αξίζει να αναφερθεί ότι ένα από αυτά τα πλασματάκια της περιοχής κρατάει και το progress σας μέσα στο παιχνίδι με αναλυτικά στοιχεία, σε αντίθεση με το φτωχό μενού του Ori and the Blind Forest. Σχεδόν κάθε NPC που θα συναντήσετε θα σας στείλει κάπου ή θα είναι μέρος κάποιου side quest.

ori and the will of the wisps 21

Τα side quests δεν είναι πολλά και δεν αποτελούν μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, ενώ πολλά από αυτά ολοκληρώνονται σχεδόν αβίαστα όσο προχωράτε στην ιστορία. Για παράδειγμα, ένα από αυτά σας ζητάει να φτιάξετε τον κήπο του Wellspring Glades συλλέγοντας 6 σπόρους που βρίσκονται σε όλο το χάρτη. Αυτόματα, το side quest δεν επιδέχεται λύση προτού φτάσετε στο late game όπου θα έχετε ξεκλειδώσει όλες τις περιοχές, άρα δεν μπαίνει και ως προτεραιότητα. Το Ori and the Blind Forest δεν διέθετε επιπλέον περιεχόμενο, όμως και πάλι αυτό θα σας φανεί λίγο. Είναι ίσως ξεκάθαρο ότι οι πρόσθετες αποστολές δεν μπήκαν αποκλειστικά για να γεμίσουν το campaign, αλλά και για να χτίσουν τους χαρακτήρες της ιστορίας.

To Niwen είναι ένας πανέμορφος κόσμος και αυτό φαίνεται
Είναι απίστευτο πως ένα απλό Platform Adventure μπορεί να σου μεταφέρει μέσω της εικόνας τη μαγεία του κόσμου του. Τα χρώματα, τα σχέδια, ακόμα και οι εχθροί είναι τόσο προσεγμένοι που είναι αδύνατον να μην ξυπνήσει το παιδί μέσα σας όταν θα τα αντικρίσετε. Τα βελτιωμένα γραφικά και η υποστήριξη για 4K Ultra HD ανάλυση σίγουρα παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτό. Για την παραγωγή του sequel χρησιμοποιήθηκε το Unity Engine. Επιπλέον τα αντικείμενα, η βλάστηση και οι χαρακτήρες έχουν αποκτήσει 3D μορφή, ενώ τα εφέ του ανέμου και γενικά του καιρού είναι πιο ρεαλιστικά από ποτέ. Υπάρχουν όμως κάποιες αστάθειες στο performance της νέας δημιουργίας της Moon Studios.

ori and the will of the wisps 23

Για κάποιο λόγο, το Ori and the Will of the Wisps αν και αποτελεί τίτλο Xbox One X Enhanced εμφανίζει πολλά προβλήματα στην αντίστοιχη κονσόλα. Καταρχάς, έχει πολύ μειωμένα FPS και η εικόνα του δεν πλησιάζει ούτε στο ελάχιστο το πεντακάθαρο “γυαλιστερό” αποτέλεσμα που θα δείτε στο PC. Επιπλέον, κάπου μετά τα μισά του campaign αρχίζουν να εμφανίζονται λίγα glitches σε διάφορες περιοχές, τα οποία παραβλέπονται αμέσως μόλις έρθετε αντιμέτωποι με το άπειρο lag, τα stutters και τους μεγάλους χρόνους loading που εμφανίζονται τυχαία (ακόμα και όταν ανοίγετε το map) και σταματάνε μόνο αν κλείσετε το παιχνίδι ή στην καλύτερη περίπτωση αν απομακρυνθείτε από την περιοχή όπου ξεκίνησε το πρόβλημα.

Παρόμοια προβλήματα και κυρίως τα stutters, εμφανίζονται και στην έκδοση για PC. Βέβαια, μπορούν με κάποιον τρόπο να προσπεραστούν λόγω της φύσης της πλατφόρμας, όμως το παιχνίδι δεν θα σας βοηθήσει σε αυτό. Τα πράγματα που μπορείτε να πειράξετε στην κατηγορία Graphics είναι μόνο το Motion Blur, το VSync, το Full Screen και η ανάλυση. Είναι κρίμα ένα τόσο όμορφο παιχνίδι να αφήνει αρνητικές εντυπώσεις λόγω μερικών τεχνικών προβλημάτων. Έχει περάσει ένας μήνας από την κυκλοφορία του και ενώ έχει ανακοινωθεί ότι προορίζονται patches για κάποια στιγμή στο μέλλον, ακόμα τα περιμένουμε.

Επικές μελωδίες
Όπως και το πρώτο Ori έτσι και αυτό δίνει μεγάλη βάση στις μελωδίες που θα σας συντροφεύουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Τα επικά soundtracks του Gareth Coker στολίζουν κατάλληλα τα τοπία σε όλη τη διάρκεια του campaign. Η μουσική συνεργάζεται με την εικόνα και σας δημιουργεί όλα τα συναισθήματα που πρέπει να νιώσετε όσο παίζετε την καινούρια περιπέτεια του Ori. Τα ηχητικά εφέ είναι αψεγάδιαστα. Η ομιλία των NPCs, αν και ακαταλαβίστικη, κρατάει τον χαρακτήρα που είχε εισάγει το Ori and the Blind Forest. Επίσης, τώρα που υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία σε χαρακτήρες ίσως παρατηρήσετε ότι έχουν δώσει και διαφορετική προφορά σε κάθε είδος. Μπορεί να είναι λεπτομέρεια, αλλά καλύτερα να παρατηρήσετε αυτή, παρά τα στόματα των NPCs που δεν σταματάν να κινούνται μετά το τέλος της ατάκας τους.

Εις το επανιδείν αξιολάτρευτο πνεύμα του δάσους
Όλα τα όμορφα τελειώνουν κάποτε και το Ori and the Will of the Wisps ανήκει δυστυχώς σε αυτήν την κατηγορία. Μετά από περίπου 16 ώρες η μαγική περιπέτεια φτάνει στο τέλος της. Αφού ολοκληρώσετε την κύρια ιστορία και πέσουν οι τίτλοι τέλους μπορείτε να επιστρέψετε στο Niwen για να ολοκληρώσετε τα side quests, να μαζέψετε όλα τα collectibles και να ξεκλειδώσετε τα achievements που έχουν απομείνει. Ανάλογα με το τι θέλετε να πετύχετε ο χρόνος που θα περάσετε μετά τον τερματισμό μέσα παιχνίδι διαφέρει σημαντικά. Για παράδειγμα αν θέλετε να φτάσετε το campaign σας στο 100% θα χρειαστείτε το πολύ δύο ώρες, ενώ αν θέλετε να αγοράσετε και όλα τα shards και τα upgrades τους θα χρειαστείτε πολύ παραπάνω, αφού μετά την συλλογή όλων των Spirit Lights από τον κόσμο η μόνη λύση να αποκτήσετε το currency είναι το συνεχόμενο grinding.

ori and the will of the wisps 22

Παρά τα τεχνικά προβλήματα, το sequel της σειράς Ori είναι απόλυτα μαγικό. Τα συναισθήματα που θα σας ξυπνήσει θα είναι ποικίλα, καθώς θα μεταφέρεστε από τη χαρά στη λύπη και από το μίσος στη συμπόνια. Με ανανεωμένο και πολύ μεγαλύτερο περιεχόμενο από το Ori and the Blind Forest, ήρθε για να μείνει στις παιδικές σας καρδιές για πάντα. Ακόμα και αν ο τερματισμός του σημαίνει ότι δεν θα ξανά ασχοληθείτε σύντομα μαζί του, σίγουρα δεν θα το ξεχάσετε, καθώς όμοιό του δεν υπάρχει. Η Moon Studios αποδεικνύει λοιπόν, για ακόμη μία φορά ότι ένα μικρό όραμα μπορεί να εξελιχθεί σε έναν βαρύ τίτλο που φέρει το σεβασμό όλης της gaming κοινότητας.

Θετικά:
-
Τα shards και τα skills εξατομικεύουν το κάθε playthrough
- Μεγαλύτερη ποικιλία σε abilities
- Οι NPCs δεν είναι μόνο διακοσμητικοί
- Απίστευτα soundtracks
- Όμορφα χρώματα και προσεγμένοι σχεδιασμοί
- Μεγαλύτερο campaign
- Ανανεωμένο gameplay

Αρνητικά:
- Ελάχιστα side quests
- Τεχνικά προβλήματα που προκαλούν stutters
- Μειωμένα FPS στο Xbox One
-Το μοτίβο του σεναρίου είναι παρόμοιο με το προηγούμενο της σειράς

Βαθμολογία
Γραφικά: 8
Ήχος: 9
Gameplay: 9
Σενάριο: 8.5
Αντοχή: 7.5
Γενικά: 8.4

Ακολουθήστε τον Ori στη νέα του περιπέτεια και νιώστε πάλι σαν μικρά παιδιά.

Βάσια Κούκια

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.

 

Images   VIEW ALL

NEWS   VIEW ALL

Speedrunner τερμάτισε το Ori and the Will of the Wisps σε μία ωρα

 

Σύμφωνα με όσα ξέρουμε το Ori and the Will of the Wisps χρειάζεται περίπου 10 ώρες για να τερματιστεί. Από ότι φαίνε...
Posted (17 Mar 2020)

Ori and the Will of the Wisps

[Αρχική δημοσίευση: 11/6/17] Η Microsoft παρουσίασε ένα εκπληκτικό gamepay τρέιλερ του Ori and the Will of the Wisps κατά τ...
Posted (13 Dec 2019)

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Score 8.4
User Score ( 9 votes ) 8.11
User Reviews 0
Genre: Platform Adventure
Developer: Moon Studios
Publisher: Xbox Game Studios
Διάθεση: Microsoft Hellas
Players: 1
Requirements: 8 GB RAM, Επεξεργαστής AMD Athlon X4 ή Intel Core i5 4460, Κάρτα γραφικών Nvidia GTX 950 ή AMD R7 370, Χώρος στο σκληρό δίσκο 20GB, Λειτουργικό σύστημα Windows 10 Version 18362.0 ή ανώτερο
Official Website: Κλικ εδώ
Demo:
Full Game:
Release Date: 11/4/2020
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL )
thumb thumb thumb
Χρήστες που το έχουν.
Κανένας
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS
Notification