Reviews Fire Emblem: Three Houses
Switch  
Comments (3)

Fire Emblem: Three Houses Hot

Στρατηγικός αχταρμάς στην μεσαιωνική Fódlan.

https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8d/7c/d5/FE-3H-boxart-14-1585947744.jpg
  • Review
  • News
  • Forum
  • Images
  • Videos
  • User Reviews

Στρατηγικός αχταρμάς στην μεσαιωνική Fódlan.

Βρισκόμαστε μόνιμα στην συνεχή αναζήτηση καινούργιων games. Άλλοι κοιτάνε τα AAA πρώτα και άλλοι παίζουν ξανά και ξανά τα ίδια. Για όλους τους άλλους, και όσους ψάχνουν κάτι καινούργιο, η Nintendo έχει την εξής πρόταση : “Δώσε την ψυχή σου στο Fire Emblem,” λόγια της όχι δικά μου. Το Fire Emblem δεν είναι μια μικρή σειρά που κυκλοφόρησε προχτές, είναι μια σειρά με ιστορία που μας πάει 30 χρόνια πίσω. Με την πρώτη κυκλοφορία το 1990 για το Famicom, η σειρά Fire Emblem, παρά την μικρή της απήχηση εκτός της Ιαπωνίας, συνέχισε να πιέζει τον εαυτό της και να δημιουργεί καινούργια games. Στον χαρακτήρα της διακρίνουμε κάποια στοιχεία εμπνευσμένα από την πασίγνωστη σειρά Final Fantasy.

Fire Emblem Three Houses 1

Τα games της σειράς Fire Emblem δεν λαμβάνουν μέρος στις ίδιες περιοχές ή με τους ίδιους χαρακτήρες, όμως βασικά στοιχεία παραμένουν ίδια ή εξελίσσονται με κάθε καινούργιο τίτλο που κυκλοφορεί, όπως και στην σειρά Final Fantasy. Με την επιμονή της, η σειρά Fire Emblem κατάφερε από τα 330.000 αντίτυπα του πρώτου της τίτλου, να φτάσει το 2012 τα 1.9 εκατομμύρια με το Fire Emblem: Awakening. Φυσικά και δεν σταμάτησε εκεί την ανοδική της πορεία, καθώς μέσα σε έξι μήνες από την κυκλοφορία του, μέχρι το τέλος του 2019 δηλαδή, κατάφερε να πουλήσει 2.6 εκατομμύρια αντίτυπα του Fire Emblem: Three Houses και να κερδίσει σημαντικά βραβεία, όπως Best Strategy και Player’s Choice στα The Game Awards 2019. Τι κάνει όμως το Fire Emblem: Three Houses τόσο αγαπητό στους fans;

Στους πρόποδες του πολέμου
Ας γίνει ξεκάθαρο από την αρχή ότι δεν υπάρχει “canon” σενάριο στον κόσμο του Three Houses, το αποτέλεσμα προέρχεται από τις επιλογές του πρωταγωνιστή, ωστόσο υπάρχουν κάποια κοινά στοιχεία ανεξαρτήτως επιλογών. Τα γεγονότα που θα βιώσετε λαμβάνουν μέρος στην φανταστική, μεσαιωνική Fódlan. Στην Fódlan λοιπόν, υπάρχουν τρείς κύριες περιοχές που ελέγχονται από διαφορετικούς οίκους και μέχρι στιγμής βρίσκονται σε ειρήνη. Έχουμε την Adrestian Empire που διοικείται από την αυτοκρατορία των Hresvelg και αντιστοιχεί στην Edelgard, το Holy Kingdom of Faergus που αντιστοιχεί στην οικογένεια του Dimitri, την Leicester Alliance που διοικείται από το συμβούλιο και αντιστοιχεί στον Claude και φυσικά στην μέση όλων το Garreg Mach Monastery που εκπροσωπεί την εκκλησία της Fódlan και διοικείται από την αρχιεπίσκοπο Rhea.

Που κολλάτε εσείς με αυτά τώρα; Εσείς ελέγχετε τον Byleth, γιό του Jeralt, ο οποίος είναι mercenary. Μετά από μια σειρά γεγονότων βρίσκεστε στο Garreg Mach Monastery και η αρχιεπίσκοπος σας προσφέρει την θέση του καθηγητή. Εκεί ξεκινάει ο αγώνας σας. Διαλέγετε ποιόν οίκο θέλετε να διδάξετε και παρακολουθείτε την ιστορία να εκτυλίσσεται από την δική του οπτική. Φυσικά υπάρχουν σημαντικές επιλογές που θα πρέπει να πάρετε και θα επηρεάσουν δραματικά την έκβαση της ιστορίας. Αν και όλα σε περίοδο ειρήνης στο Garreg Mach Monastery φαίνονται ονειρικά, θα κληθείτε ως καθηγητής να διεκπεραιώσετε κάποιες αποστολές με τους μαθητές σας, και σιγά σιγά θα καταλάβετε ότι όλα δεν είναι και τόσο ωραία όσο φαίνονται. Εκεί θα αρχίσουν οι απόψεις να διίστανται, κάτι που θα οδηγήσει σε πόλεμο μεγάλων διαστάσεων και εσείς φυσικά θα συμμαχήσετε με τον οίκο που έχετε διαλέξει, εκτός και αν υπάρχει απόφαση που να το αλλάζει αυτό.

Ακούω φωνές στο κεφάλι μου γιατρέ
Από την αρχή που ελέγχετε τον Byleth, βλέπετε ένα cinematic που τον δείχνει να μιλάει με μια φωνή στο κεφάλι του, κάτι που θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην πορεία της ιστορίας όπως καταλαβαίνετε. Με το που ξυπνάτε, γνωρίζετε τους εκπροσώπους των τριών οίκων οι οποίοι ζητούν την βοήθειά σας να αποκρούσουν κάποιους bandits που τους την έπεσαν. Εκεί έχουμε την πρώτη μας επαφή με το “τρομακτικό” σύστημα μάχης του Three Houses, το οποίο θυμίζει πολύ ένα πολύπλοκο σκάκι.

Fire Emblem Three Houses 2

Για να αναλύσουμε όλα τα mechanics του Three Houses θα θέλαμε πέντε σελίδες, άρα θα μείνουμε στα βασικά. Σχεδόν σε όλες σας τις μάχες θα ελέγχετε τους οκτώ μαθητές σας συν τον εαυτό σας. Γενικά το σύστημα μάχης του Three Houses είναι turn based, δηλαδή ένα turn εσείς μέχρι να πατήσετε “end” ή να κάνετε κινήσεις με όλα σας τα unit και ένα ο αντίπαλος, στο οποίο κάνετε άμυνα. Κάθε unit έχει ξεχωριστά stats και ικανότητες, καθώς και μπορεί να κινείται διαφορετικά από τα άλλα. Μερικά units, όπως τα mounted π.χ, μπορούν να διανύουν μεγαλύτερες αποστάσεις, ενώ άλλα να μπορούν να πηγαίνουν σε δυσπρόσιτες περιοχές. Γενικά ο τύπος του terrain δεν επηρεάζει όλα τα units το ίδιο. Άλλο tile μπορεί να σας γιατρεύει, άλλο να σας κάνει damage και άλλος τύπος terrain να δυσκολεύει συγκεκριμένα units. Επίσης έχουμε ένα τεράστιο class system με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη ποικιλία στον τρόπο προσέγγισης του εχθρού.

Υπάρχουν όλων των ειδών επιθέσεις, από melee σε ranged magic και επιθέσεις με τόξα. Για τις επιθέσεις σας μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα αντίστοιχα όπλα του class σας, τα οποία όμως έχουν περιορισμένο durability, οπότε θα πρέπει να προσέχετε τι επιθέσεις κάνετε ώστε να μην σπάσει κάποιο “καλό” όπλο σας κατά την διάρκεια μιας μάχης. Εκτός των απλών επιθέσεων και spells, υπάρχουν τα combat arts, που είναι ειδικές επιθέσεις με διαφορετικά range και damage, τα οποία μειώνουν το durability του όπλου σας περισσότερο από τις κανονικές επιθέσεις. Ακόμα υπάρχουν και τα battalions, τα οποία είναι ειδικές επιθέσεις περιορισμένων χρήσεων, όπου χρησιμοποιείτε στρατιώτες και όχι τον εαυτό σας για να επιτεθείτε. Μπορείτε να ενισχύσετε τα battalion attacks αν βρίσκεστε δίπλα σε κάποιον σύμμαχό σας.

Fire Emblem Three Houses 6

Όσο είναι η σειρά του εχθρού εσείς δεν μπορείτε να κουνηθείτε και βρίσκεστε στο έλεός του. Αν σας κάνει επίθεση τότε, ανάλογα και τι class unit έχετε, ή θα κάνει αντεπίθεση το unit σας ή θα τις φάει για τα καλά. Για παράδειγμα αν έχετε ένα unit με σπαθί equipped και σας κάνει επίθεση κάποιος με bow ή με μαγεία από tile που δεν είναι ακριβώς γύρω σας, τότε δεν θα μπορέσετε να κάνετε αντεπίθεση, αν είχατε έναν μάγο όμως θα μπορούσατε. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας, ανεξαρτήτως επιλογής όμως, το A.I είναι αρκετά έξυπνο και δεν προσπαθεί πάντα να σας νικήσει με την ωμή δύναμη. Σκοτώνοντας εχθρούς, τα unit σας ανεβαίνουν level, ανεβάζοντας τα stats τους και την εμπειρία σε συγκεκριμένα attributes, τα οποία θα τα βοηθήσουν να περάσουν τις “εξετάσεις” για κάποιο καινούργιο class.

Κέντρο δημιουργικής απασχόλησης μοναχών
Δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε όμως ότι τα καθήκοντα του καθηγητή, τα δικά σας δηλαδή, δεν περιορίζονται μόνο στο πεδίο της μάχης. Καθώς θα περνάτε τους μήνες και τις μέρες σας στο Garreg Mach Monastery θα έρθετε αντιμέτωποι με πολλών ειδών προκλήσεων, όμως θα έχετε και αρκετό ελεύθερο χρόνο να κάνετε τις απαραίτητες προετοιμασίες και να γνωρίσετε καλύτερα τους μαθητές σας. Το τελευταίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό, όχι μόνο για να μάθετε για τους ίδιους και τις ιστορίες των πόλεων τους, αλλά και να ανεβάσετε τα stats τους καθώς και το support level μεταξύ τους και μεταξύ σας, ώστε να έχετε καλύτερη συνεργασία στις μάχες. 

Με τόσο διάβασμα για τα mechanics, πάτε κυριολεκτικά πίσω στο σχολείο.

Για κάθε μήνα που περνάει θα σας ανατίθεται και μια κεντρική αποστολή, ένα σημαντικό γεγονός που θα προχωράει την ιστορία του οίκου σας. Άλλες φορές θα είναι να πάτε να καθαρίσετε bandits με εντολή της αρχιεπισκόπου Rhea και άλλες θα πρέπει να πολεμήσετε γιγάντια τέρατα και να βρείτε τους υπαίτιους. Συνήθως η αποστολή αυτή διεξάγεται στο τέλος τους μήνα, άρα έχετε όλες τις προηγούμενες μέρες να προετοιμαστείτε. Στην αρχή κάθε εβδομάδας θα έχετε “μάθημα”, όπου θα πρέπει να εστιάσετε σε συγκεκριμένους μαθητές και να τους ανεβάσετε όποια stats κρίνετε εσείς ότι πρέπει. Φυσικά αυτοί θα εκφράσουν κάποια επιθυμία για class που θέλουν να ακολουθήσουν και θα ευνοούν τα αντίστοιχα stats, όμως η απόφαση για το μέλλον τους παίρνεται από εσάς.

Η διδασκαλία διαρκεί πέντε μέρες στις οποίες το game τρέχει στον αυτόματο, δηλαδή από την στιγμή που διαλέξετε ποια stats ποιων μαθητών θέλετε να ανεβάσετε και πατήσετε “Begin Lecture”, θα πρέπει να κάνετε skip στην Κυριακή για ελεύθερο χρόνο. Μόλις φτάσει η Κυριακή θα πρέπει να διαλέξετε αν θέλετε να παίξετε κάποια battles, να εξερευνήσετε το μοναστήρι, να ξεκουραστείτε ή να παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο. Κάθε μια από τις παραπάνω επιλογές καταναλώνει activity points, κάτι που μπορείτε να αυξήσετε καθώς ανεβαίνετε professor level. Στα battles μπορείτε να παίζετε για να κάνετε grind και να ανεβάζετε τα level των μαθητών σας, ωστόσο τα battles είναι και τρόπος για να ολοκληρώσετε κάποια side quests, και μερικά είναι αποκλειστικά και ξεχωριστά για κάθε μήνα.

Fire Emblem Three Houses 3

Μερικά battles δεν σας καταναλώνουν activity points, αλλά τα περισσότερα καταναλώνουν. Στην αρχή έχετε ένα battle point, κάτι που αυξάνεται με το να ανεβάζετε το professor level, όμως δεν αντιστοιχεί στα activity points που έχετε για την εξερεύνηση. Αν από την άλλη διαλέξετε το σεμινάριο θα ανεβάσετε τα stats από κάποιους συγκεκριμένους χαρακτήρες και η Κυριακή τέλος. Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε το explore και να κάνετε βόλτες στο μοναστήρι. Στην εξερεύνηση μπορείτε να πάτε στους διάφορους vendors για να αγοράσετε όπλα και αντικείμενα, μπορείτε να ασχοληθείτε με τα φυτά, να ψαρέψετε, να μαγειρέψετε, να δειπνίσετε με κάποιον από τους μαθητές σας, καθώς και να πάτε στην εκκλησία να ψάλετε.

Στην εξερεύνηση υπάρχουν διαθέσιμα κάποια quests που μπορείτε να δεχθείτε. Συνήθως είναι fetch quests, όμως υπάρχει και περίπτωση μιλώντας σε κάποιον που σας δίνει quest να ξεκλειδώσετε κάποιο side quest στο μενού των battles. Το πιο σημαντικό ίσως στην επιλογή της εξερεύνησης, εκτός από το να χαζεύετε στο τεράστιο μοναστήρι, είναι η αλληλεπίδραση που θα έχετε με τους μαθητές όλων των οίκων, καθώς και με το προσωπικό και τους καθηγητές. Εκτός από το να μάθετε για το backstory τους και τις απόψεις τους, μπορείτε να τους προσκαλέσετε σε tea party και να τους κάνετε δώρα ώστε να αυξήσετε το support. Αν επιθυμείτε, μπορείτε να καθώς αυξάνετε το support να κάνετε romance ένα χαρακτήρα και στο τέλος να τον παντρευτείτε. Καθώς αυξάνετε το support σας με ένα χαρακτήρα, θα συμβαίνουν διάφορα ξεχωριστά events μεταξύ εσάς και κάποιου μαθητή που θα μαθαίνετε περισσότερο από την ιστορία του, καθώς και θα μπορείτε να τους συμβουλέψετε.

Fire Emblem Three Houses 4

Η αύξηση του support επίσης μερικές φορές σας ξεκλειδώνει κάποια ξεχωριστά quests ή συνεργατικές επιθέσεις. Ακόμα, μέσω του μενού support μπορείτε να αυξήσετε το support μεταξύ δύο μαθητών. Αν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια για ένα quest μπορείτε να ζητήσετε από μαθητές ανεξαρτήτως οίκου να σας βοηθήσουν για μια συγκεκριμένη αποστολή και αν επιθυμείτε, και τους κερδίσετε, ίσως να έρθουν και στην δική σας τάξη για μόνιμα. Γενικά θα κληθείτε να πάρετε διάφορες αποφάσεις αρκετά συχνά. Αποφάσεις που ίσως αλλάξουν δραστικά την ιστορία, ίσως ξεκλειδώσουν καινούργιο side quest, ή ίσως αυξήσουν το support σας.

Φάε λίγο φύση
Από την πρώτη στιγμή αυτό που μας τραβάει το ενδιαφέρον είναι ο μοναδικός τρόπος που αφηγείται η ιστορία μέσω των cinematics. Πραγματικά με το που θα δείτε τα cinematics θα νομίζετε ότι παρακολουθείτε anime. Γενικά όλος ο κόσμος τόσο του Garreg Mach όσο και οι διάφορες τοποθεσίες έχουν αρκετή λεπτομέρεια και ρεαλιστικά χρώματα, ωστόσο δεν έχουν τόσο “πυκνό” περιβάλλον και ίσως δεν αξιοποιούν σωστά την πλήρη ισχύ του switch. Σε περιοχές που υπάρχουν πολλά κινούμενα αντικείμενα συνήθως έχουμε κάποια μικρά frame drops, ενώ σε άλλες περιπτώσεις, κατά την διάρκεια εξερεύνησης στο μοναστήρι, υπήρχαν κάποια stutters και πόρτες που δεν φόρτωναν έγκαιρα. Συγκεκριμένα η μεγάλη πόρτα πριν την εκκλησία σχεδόν πάντα έπρεπε να περιμένεις να ανοίξει αν έτρεχες γρήγορα προς αυτή.

Fire Emblem Three Houses 5

Τα μοντέλα των NPCs είναι αρκετά λεπτομερή και έχουν έντονα και “περίεργα” χρώματα, κάτι που τους κάνει πιο ξεχωριστούς και εύκολα αναγνωρίσιμους. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις ιστορίες των μαθητών και της Fodlan πρέπει να μιλάτε μεταξύ τους, και αυτό είναι αρκετό text. Για κακή μας τύχη τα fonts του text είναι μικρότερα από το κανονικό, κάτι που μας δυσκολεύει αρκετά στην ανάγνωση τεράστιων παραγράφων. Τα animations των επιθέσεων, των battalions και των combat arts είναι αρκετά ομαλά και συνάμα εντυπωσιακά.

Κραυγές πολέμου
Αν υπάρχει κάτι που να μας ενοχλεί έντονα στο Fire Emblem: Three Houses, είναι η έλλειψη φωνής του πρωταγωνιστή. Τόσους διαλόγους κάνει, τόσες αποφάσεις και επιλογές και δεν βγάζει άχνα. Σε γενικές γραμμές το voice acting όλων των NPCs είναι ποιοτικό και δίνει μια επιπλέον διάσταση στον κάθε χαρακτήρα, αφού οι voice actors καταφέρνουν να αποδώσουν με ακρίβεια τα συναισθήματα τους. Τυχαίνουν και φορές που δεν συμβαίνει αυτό, αλλά είναι λίγες σε σύγκριση με το “καλό” voice acting. Βέβαια αν το παρατηρήσει κάποιος, φαίνονται κάποιες ανισότητες στο επίπεδο των voice actors.

Για παράδειγμα μερικοί χαρακτήρες έχουν εκπληκτικό voice acting σε κάθε τους φράση, ενώ άλλοι μερικές φορές υπάρχουν απλώς για να υπάρχουν. Πίσω από όλους τους διαλόγους και γενικά στο background του Garreg Mach έχουμε ένα ευχάριστο soundtrack, το οποίο με τις ώρες που θα αφιερώσετε θα ξεχάσετε ότι υπάρχει. Τα sound effects σε μερικές δραστηριότητες είναι επαναλαμβανόμενα, αλλά σε γενικές γραμμές είναι ποιοτικά. Εκεί που ξεχωρίζουν είναι στο πεδίο της μάχης, με τις κραυγές πολέμου που ξεφωνίζουν οι διάφοροι χαρακτήρες.

Άπειρες ώρες λιώσιμο
Μπορεί το Fire Emblem: Three Houses να μην διαθέτει τα καλύτερα γραφικά ή να είναι για όλα τα γούστα, όμως μπορεί να κερδίσει τον καθένα που θα ασχοληθεί μαζί του. Με καλογραμμένους χαρακτήρες, ένα τόνο δραστηριότητες, βαθύ lore, άπειρες επιλογές παραμετροποίησης στο πεδίο της μάχης, καθώς και πάμπολλες αποφάσεις που αλλάζουν την ροή της ιστορίας, το Fire Emblem: Three Houses μπορεί να σας φάει την ζωή ολόκληρη. Υπάρχουν συνολικά τέσσερα routes, από διαφορετικές οπτικές το καθένα, άρα υπολογίστε κάπου στις 30+ το κάθε route.

Fire Emblem Three Houses 8

Στο σύνολο των 120+ ωρών δεν θα παρατηρήσετε ούτε τα μερικά stutters, ούτε τα λιγοστά frame drops. Δεν καταντάει βαρετό και επαναλαμβανόμενο για τον λόγο του ότι δεν ξαναπαίζετε το ίδιο route με τους ίδιους χαρακτήρες, αλλά μαθαίνετε για άλλους χαρακτήρες και την δική τους οπτική στην εξέλιξη της ιστορίας. Επίσης με τόσες επιλογές στα επίπεδα δυσκολίες, στα class και στο σύστημα μάχης, μπορείτε να αλλάζετε συνεχώς την στρατηγική σας και να προκαλείτε τον εαυτό σας. Ότι πρέπει για να περάσετε τις μέρες σας χωρίς να πάρετε χαμπάρι.

Θετικά:
- Φανταστικά animation στα cinematics
- Ομαλά και ποιοτικά οπτικά εφέ
- Άπειρες επιλογές παραμετροποίησης του combat
- Βαθύ character development
- Πολλά routes που δίνουν υψηλό replayability value
- Αρκετές δραστηριότητες κατά την διάρκεια εξερεύνησης
- Ποιοτικό voice acting που δίνει επιπλέον διάσταση στους χαρακτήρες

Αρνητικά:
- Μικρό text
- Μουγκός πρωταγωνιστής
- Μερικά stutters και μικρές τυχαίες καθυστερήσεις στην εξερεύνηση
- Δεν αξιοποιεί το touchscreen σε handheld mode

Βαθμολογία
Γραφικά: 8
Ήχος: 8
Gameplay: 8.5
Σενάριο: 8
Αντοχή: 9
Γενικά: 8.5

Άπειρες ώρες εξερεύνησης και στρατηγικής με πολλές επιλογές παραμετροποίησης. Συνδυάζει βαθύ lore, εξαιρετικό character development και υψηλό replayability value σε ένα πακέτο.

Σταμάτης Καράμπογας 

User reviews

There are no user reviews for this listing.

 

Images   VIEW ALL

NEWS   VIEW ALL

Ο voice actor του Fire Emblem: Three Houses κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση

Στην Ιαπωνία, τα κρούσματα των voice actors που παρενοχλούν σεξουαλικά ή προβαίνουν σε παράνομες πράξεις αυξάνον...
Posted (27 Jul 2019)

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Efane (Level 24) 04/04/2020 09:19
Συγχαρητήρια Σταμάτη για το άρθρο, ο μόνος λόγος που δεν το έχω παρει ακόμα είναι γιατί έχω πολλά βιντεοπαιχνίδια . Είναι στην wishlist ;-)
#2 +1 Smoses (Level 26) 04/04/2020 15:12
Quoting Efane:
Συγχαρητήρια Σταμάτη για το άρθρο, ο μόνος λόγος που δεν το έχω παρει ακόμα είναι γιατί έχω πολλά βιντεοπαιχνίδια. Είναι στην wishlist ;-)

Σε ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι πως η Nintendo έχει βγάλει αρκετά καλά games για το Switch και η απόφαση είναι δύσκολη. Εγώ θα στο συνιστούσα ανεπιφύλακτα , όμως σε περίοδο που δεν έχεις σημαντικές υποχρεώσεις :P
#3 Efane (Level 24) 07/04/2020 08:52
Quoting Smoses:
Quoting Efane:
Συγχαρητήρια Σταμάτη για το άρθρο, ο μόνος λόγος που δεν το έχω παρει ακόμα είναι γιατί έχω πολλά βιντεοπαιχνίδια. Είναι στην wishlist ;-)

Σε ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι πως η Nintendo έχει βγάλει αρκετά καλά games για το Switch και η απόφαση είναι δύσκολη. Εγώ θα στο συνιστούσα ανεπιφύλακτα , όμως σε περίοδο που δεν έχεις σημαντικές υποχρεώσεις :P


Όντως, μου έχει πει ένα φιλαράκι πως θέλει το χρόνο του και πλήρης αφοσίωση ;-)
Score 8.5
User Score ( 6 votes ) 8.5
User Reviews 0
Genre: JRPG
Developer: Koei Tecmo
Publisher: Nintendo
Διάθεση: Market24.gr (211-4114050)
Players: 1
Requirements:
Official Website: Κλικ εδώ
Demo:
Full Game:
Release Date: 26/7/19
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL )
thumb thumb
Χρήστες που το έχουν.(VIEW ALL )
thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS
Notification