Reviews One Piece: World Seeker
Comments (3)

One Piece: World Seeker Hot

Απόλυτη ελευθερία στον κόσμο των πειρατών.

https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/56/36/c7/one-piece-world-seeker-artbox-74-1552666005.jpg
  • Review
  • News
  • Forum
  • Images
  • Videos
  • User Reviews

Απόλυτη ελευθερία στον κόσμο των πειρατών.

Ο θρύλος που ακούει στο όνομα Eichiro Oda, διότι περί θρύλου πρόκειται, ξεκίνησε το 1997 να εκδίδει εβδομαδιαία τεύχη ενός manga ονόματι One Piece. Ύστερα από 22 χρόνια, το One Piece θεωρείται μακράν το πιο πετυχημένο ιαπωνικό manga, ενώ ανάλογη επιτυχία εξακολουθεί να σημειώνει και η anime σειρά που πλησιάζει στην παρούσα φάση τα 900 επεισόδια. Πλέον, στη βιομηχανία του gaming θα συναντήσετε αρκετούς τίτλους που φέρουν το όνομα του One Piece, τελευταία games εκ των οποίων ήταν τα One Piece: Pirate Warriors 3 και ένα 3D Fighting στο πρόσωπο του Burning Blood. Ποτέ όμως δεν είχαμε δει ένα video game με open world περιβάλλον στο οποίο θα είχαμε υπό το έλεός μας τους Straw Hat Pirates και φυσικά την ελευθερία να ταξιδέψουμε μαζί τους όπου μας το επέτρεπαν οι συνθήκες. Το One Piece: World Seeker ήρθε για να ολοκληρώσει και αυτόν μας τον πόθο.

one piece world seeker 1
Το Jump Force υποδέχθηκε το World Seeker στα video game adaptations των manga, μόνο που το δεύτερο αναπτύχθηκε από την ιαπωνική Ganbarion. Η εταιρεία έχει στα ράφια τις αρκετά games που στρέφονται γύρω από τους κόσμους των manga, έχοντας βάλει το χεράκι της και σε προγενέστερα One Piece και Dragonball games για παράδειγμα. Το World Seeker αποτελεί χωρίς αμφιβολία το πιο φιλόδοξο project της, ενώ η ανακοίνωση του παιχνιδιού στην Jump Festa 2018 βρήκε σύμφωνους και άκρως ενδιαφερόμενους αρκετούς fans του Luffy και του πληρώματός του. Στο όλο development δεν συμμετείχαν μεγάλα ονόματα της ιαπωνικής σκηνής, αν εξαιρέσουμε τον συνθέτη Kohei Tanaka που συνοδεύει την σειρά από το 1999 που κυκλοφόρησαν τα πρώτα επεισόδια και κάπως έτσι κλήθηκε να ηγηθεί του soundtrack. Χωρίς παραπάνω καθυστέρηση, ας δούμε τι έχει να μας προσφέρει το One Piece: World Seeker και αν πρόκειται για ένα κομμάτι θησαυρού ή…αν θα βυθιστεί σαν χρήστης Devil-Fruit στο νερό.

Ένα πετυχημένο filler
Προς έκπληξη και ευχαρίστηση όλων των fans του One Piece, είχε γίνει εδώ και καιρό γνωστό πως η ιστορία του World Seeker ήταν γραμμένη από το μηδέν δια χειρός Oda, επομένως το hype ήδη είχε σκαρφαλώσει στο ύψος ενός Sky Island. Τα γεγονότα που συναντήσαμε στο World Seeker διαθέτουν το καθιερωμένο μοτίβο, που τόσα χρόνια απολαμβάνουμε στα διάφορα Arcs του One Piece. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε σε τι αναφερόμαστε, ξεκινάμε βλέποντας τον Luffy φυλακισμένο σε μία ιπτάμενη φυλακή, ενώ το πλήρωμά του μπουκάρει και επιτυγχάνει να τον ελευθερώσει. Η πτώση τους από την εν λόγω τοποθεσία θα βρει τους Straw Hats χωρισμένους στο Prison Island, μία τοποθεσία που στις canon ιστορίες δεν είχε ακουστεί μέχρι πρότινος. Εκεί γνωρίζουμε και την Jeanne, την γλυκύτατη κοπελίτσα με λαχανί χρώμα μαλλιού που προσφέρεται να βοηθήσει τον χαμένο Luffy. Γρήγορα μαθαίνουμε πως το νησί προστατεύεται από τους Marines.

Στην πορεία ανακαλύπτουμε πως η Jeanne ηγείται του κινήματος Anti-Navy αφού, σύμφωνα με την ίδια και τους κατοίκους του νησιού, έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα στο νησί που έφερε κάποτε το όνομα Jewel Island, εξαιτίας του ναυτικού σώματος. Όσοι ξέρετε τι πορεία χαράζουν περίπου τα Arcs του δημοφιλούς anime αντιλαμβάνεστε ήδη πως η Jeanne είναι ο χαρακτήρας του οποίου θα γνωρίσουμε το backstory και με τον οποίο θα δεθεί το πλήρωμα των πρωταγωνιστών μας, εξού και η βοήθεια που θα της προσφέρουμε. Τα κακά μαντάτα έρχονται από το πλευρό ενός ακόμη original χαρακτήρα. Ο Warden Isaac είναι ένας υψηλόβαθμος Marine ο οποίος κάνει το απόλυτο κουμάντο στο νησί αλλά και στην εναέρια φυλακή, την λεγόμενη Sky Prison, όπου αιχμαλωτίζει κάθε πιθανή απειλή για το νησί του. Την δουλειά του κάνει ο άνθρωπος δεν λέμε, ωστόσο ο τρόπος του απέναντι στους πολίτες είναι κάθε άλλο παρά ευχάριστος.

Όσο εισέρχεστε βαθύτερα στο storyline του World Seeker πέφτουν μία-μία οι μάσκες και ανακαλύπτετε πως οι Straw Hat Pirates και κυρίως ο Luffy έχουν ένα ακόμα μεγάλο εμπόδιο να διαβούν, εφόσον έχουν αποφασίσει να στηρίξουν την Jeanne σε κάθε περίπτωση. Το σατανικό μυαλό του Oda λειτούργησε καταπληκτικά για ακόμα μία φορά, αφού το σενάριο του World Seeker θα μπορούσε κάλλιστα να σταθεί ως filler επεισόδιο του anime, γιατί όχι και ως ταινία από τις πολλές που έχουν κυκλοφορήσει για τον μοναδικό αυτό κόσμο των πειρατών, του ναυτικού και των Devil Fruits. Ο Oda-Sensei φρόντισε να γεμίσει το παιχνίδι με αρκετούς αγαπημένους χαρακτήρες του manga όπως οι Sabo, Buggy, οι Admirals, αλλά και τα αρσενικά της Germa 66 τους οποίους βλέπουμε για πρώτη φορά σε video game σε αντίθεση με τους προαναφερθέντες.

one piece world seeker 2
Μπορεί ο τρόπος με τον οποίο εξελίσσεται η πλοκή και παρουσιάζονται τα γεγονότα να διαφέρει από τις άλλες δύο μορφές που παρακολουθούμε το One Piece, παρόλα αυτά οι fans της σειράς σίγουρα θα βρουν ένα ενδιαφέρον στα όσα έχει να πει το World Seeker. Δεν είναι κάτι το εντελώς πρωτότυπο που ποτέ δεν έχετε ξαναδεί παρόμοιό του, αφού στο σύνολό της η ιστορία του World Seeker θυμίζει μία μίξη των ταινιών Z και Gold, παρόλα αυτά περιλαμβάνει τις απαιτούμενες στιγμές κορύφωσης. Οι χαρακτήρες μας είναι όπως τους έχουμε συνηθίσει, χρησιμοποιούν τις φράσεις και τις ατάκες που έχουμε αγαπήσει και ο Luffy ως πρωταγωνιστής δίνει για ακόμα μία φορά ρεσιτάλ ανόητων πράξεων, αλλά και μαχητικού πνεύματος, με την φιλία και την οικογένεια να είναι ξανά τα σημαντικότερα ιδανικά που ακούμε ασταμάτητα και σε αυτή την περιπέτεια του One Piece. Το σενάριο ήταν αναπόφευκτα ένα εκ των ισχυρότερων στοιχείων του παιχνιδιού.

Ταξίδι με Gomu Gomu no…Rocket!
Κατά μήκος του Prison Island θα βρείτε αρκετά επιμέρους χωριά και τοποθεσίες προς επίσκεψη. Το μέγεθος του χάρτη είναι άκρως ικανοποιητικό και κάθε region διαφέρει κατά πολύ από το προηγούμενό του. Όντας η πρώτη open world περιπέτεια του One Piece θα περίμενε κανείς να υπάρχουν δεκάδες προβλήματα στην εξερεύνησή του κόσμου του, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, τουλάχιστον όχι σε μεγάλο βαθμό. Όσοι ακολουθήσετε μέχρι τέλους το main path θα επισκεφθείτε στα σίγουρα κάθε πιθανή περιοχή του Prison Island, αφού τα main quests απαιτούν να μεταβείτε σε όλα τα αξιοποιήσιμα μέρη. Έπειτα, πέραν των κυρίων missions υπάρχουν side και challenge missions τα οποία μπορούν να επεκτείνουν σημαντικά την διάρκεια του παιχνιδιού.

one piece world seeker 3
Στην πράξη αποδεικνύεται από το γεγονός το ότι για το βασικό μονοπάτι δεν θα χρειαστείτε παραπάνω από 10 ώρες για να ολοκληρώσετε την ιστορία του παιχνιδιού, ενώ ακολουθώντας όλες τις επιμέρους δραστηριότητες το playthrough σας μπορεί να πολλαπλασιαστεί σε διάρκεια. Έχοντας στον έλεγχό σας τον Luffy και κανέναν άλλο, θα βρεθείτε στο επίκεντρο μιας σειράς αποστολών που πρέπει να καλύψετε για χάρη της Jeanne και των κατοίκων του νησιού. Στο πρώτο πεντάωρο, στα μισά δηλαδή της κύριας ιστορίας, θα βρείτε πολλά νέα πράγματα και δυνατότητες που προσφέρει το World Seeker. Μετά από αυτό όμως το περιεχόμενο των missions καταντά μονότονο, αφού δεν ξεφεύγει από το μονοπάτι του πέρα-δώθε, ξύλο σε Marines και πειρατές και επιστροφή στο αρχικό σημείο. Είναι κάτι που θα κάνετε δεκάδες φορές στο παιχνίδι, δυστυχώς χωρίς ουσιαστικές διαφορές.

Όταν είδαμε από την άλλη το Karma System απορήσαμε. Red Dead Redemption στο One Piece; Τέλεια…έλα όμως που δεν έχει καμία σχέση με το Honor System του αριστουργήματος της Rockstar. Το Karma είναι κάπως τυπικό και πρόκειται στην ουσία για έναν «μετρητή εμπιστοσύνης» ανάμεσα στον Luffy και τους διάφορους χαρακτήρες. Υποτίθεται πως όσο πιο θετικές πράξεις πραγματοποιείτε για κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά, τόσο περισσότερο αυξάνεται το Karma, χωρίς όμως να προσφέρει κάτι το τρομερό πέραν από λίγα items και κανένα cinematic στο 100%. Ειδικά τα items περνούν απαρατήρητα, εφόσον στον χάρτη του παιχνιδιού υπάρχουν εκατοντάδες θησαυροί για να βρείτε και να συλλέξετε σπάνια και μη materials.

one piece world seeker 4
Ευχάριστη πινελιά αποτέλεσαν τα Gomu Gomu no Rocket και UFO τα οποία θα χρησιμοποιήσετε ουκ ολίγες φορές για την περιπλάνησή σας στον μεγάλο κόσμο του World Seeker, ενώ το εύχρηστο Fast Travel θα σας ξεκουράσει από την αδιάκοπη ταξιδιωτική ροή και από τους πολυάριθμους Marines που βρίσκονται απλωμένοι στον χάρτη και σας πυροβολούν με snipers σε άκρως εκνευριστικό βαθμό. Οι χαρακτηριστικές αυτές κινήσεις του Luffy του επιτρέπουν με ξεκαρδιστικό τρόπο να απλώνει το λαστιχένιο χέρι του και να πιάνετε από δέντρα για να εκτοξευθεί ακόμα μακρύτερα και στην συνέχεια να περιστρέφει τα πόδια του για να διατηρεί το ύψος του αντίστοιχα. Ακριβώς επειδή υπάρχουν πολλά items για να συλλέξετε, καλό είναι να αποφεύγετε την εύκολη λύση της ταχείας μεταφοράς, τουλάχιστον στην αρχή του παιχνιδιού, για να εξοικειωθείτε κιόλας με την γρήγορη μετακίνηση του Monkey D. Luffy. Το σίγουρο είναι πως για πρώτη open world απόπειρα το traversal στοιχείο ήταν σχετικά προσεγμένο.

Στα όρια του JRPG
Ο Luffy είναι γνωστός για την απροσεξία του και ένας λόγος για τον οποίο είναι ιδιαίτερα αγαπητός ανάμεσα στους fans των manga είναι η απερισκεψία του και το πόσο εύκολα μπορεί να χαλάσει ένα καλοστημένο σχέδιο, απλά και μόνο επειδή επιλέγει από το πουθενά να χωθεί στην μάχη. Κάτι ανάλογο θα συναντήσετε και στο World Seeker, αφού στην πλειονότητα των αποστολών θα βρεθείτε μεταξύ αρκετών εχθρών και θα πρέπει να τους πλακώσετε μαζικά. Η μάχη στο One Piece: World Seeker επιτυγχάνει στην ποικιλία των δυνατοτήτων του Luffy, αφού υπάρχει ένα skill tree 57 αναβαθμίσεων που αυξάνουν τα όσα μπορεί να κάνει ο γιος το Monkey D. Dragon στο πεδίο της μάχης. Αν σκεφτείτε ότι αρκετές από αυτές τις αναβαθμίσεις διαθέτουν και levels καταλαβαίνετε πως τα skill points που παίρνετε από τα missions έχουν ακρογωνιαία σημασία για την πορεία σας στο παιχνίδι.

one piece world seeker 5
Όλα όσα έχει μάθει μέχρι στιγμής ο Luffy στα ταξίδια του στο New World είναι διαθέσιμα και στο παιχνίδι. Οι πιο αξιομνημόνευτες επιθέσεις που ανέπτυξε χάρις στο Devil-Fruit του, συνδυάζονται ιδανικά με το Haki του και το αποτέλεσμα δεν είναι άλλο παρά αμέτρητοι εχθροί να έχουν σωριαστεί στο έδαφος. Ο κορυφαίος Supernova με το Bounty των 500 εκατομμυρίων bellies (πλέον περισσότερα για όσους διαβάζουν ανελλιπώς το manga) μπορεί στο World Seeker να μπει σε Observation και Armament mode κατά βούληση. Καθεμία από αυτές τις μορφές προσφέρουν στον Luffy και σε εσάς διαφορετικά προνόμια, ενώ στο skill tree ξεκλειδώνετε ξεχωριστές ικανότητες για κάθε μορφή. Thumbs up στην Ganbarion που μας επιτρέπει να επενδύσουμε σε όποιο Haki mode επιθυμούμε χωρίς να πρέπει ντε και καλά να έχουμε όλες τις παραμέτρους αναβαθμισμένες.

Αφού ρε Zoro μου είπες ότι θα με βοηθήσεις να μοιράσουμε φάπες σε όλους τους σπαστικούς Marines, γιατί δεν ήσουν στην μάχη; Πάλι χάθηκες;

Το Observation Haki μπορεί να αξιοποιηθεί και για τον εντοπισμό των εχθρών, εφόσον ο Luffy μπορεί να διαισθανθεί την αύρα τους, ένα άκρως πετυχημένο feature που ανταποκρίνεται επαρκώς στον τρόπο που το χρησιμοποιεί και στην αγαπημένη σειρά. Το Armament Haki πέραν του ότι προσφέρει πολύ ισχυρές επιθέσεις, επιτρέπει και στον Luffy να έχει ασπίδα ανταλλάσσοντας την ευκινησία του πρώτου. Κάτω από το Health Bar θα βρείτε και το Tension που αυξάνεται με κάθε επιτυχημένη επίθεση και σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε κάποιο special attack ξοδεύοντάς το. Ναι μεν πωρωθήκαμε στην όψη των Elephant Gatling Gun και Storm, παρόλα αυτά είναι κινήσεις που θα έπρεπε να είχαμε πιο συχνά στο παιχνίδι χωρίς αμφιβολία. Τρεις μπάρες του Tension μπορούν να οδηγήσουν και σε Conqueror’s Haki, ωστόσο αυτό που πραγματικά αχρηστεύει όλες τις παραπάνω χρήσεις του Tension Meter είναι το Gear Fourth, μορφή που καλείται επίσης με το ξόδεμα της μπάρας αυτής.

one piece world seeker 6
Όσο ξεκλειδώνετε skills τόσο μεγαλύτερη είναι η γκάμα επιθέσεων του Luffy επομένως η μάχη αποκτά παραπάνω ενδιαφέρον, που θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο αν δεν υπήρχαν αυτά τα ολόιδια missions όπως προείπαμε. Μικρή διαφορά παρουσιάζουν ορισμένες stealth αποστολές στις οποίες θα πρέπει φυσικά να μην σας εντοπίσουν αλλά και να ενεργοποιήσετε τα takedowns. Την κατάσταση σώζουν εν μέρει τα boss fights, αφού θα παλέψετε παραδείγματος χάρη με χαρακτήρες όπως οι Kizaru, Fujitora και Rob Lucci. Επιπλέον, ο Luffy μπορεί να αξιοποιήσει τα materials που βρίσκει στον χάρτη για να χτίσει equipment (crafting των φτωχών) και να αυξήσει τα στατιστικά του, αλλά και να φτιάξει και outfits εμπνευσμένα από τις αμφιέσεις του σε κάθε canon arc, αφού τα χέρια των Franky και Usopp είναι πλήρως αξιόπιστα. Η μικρή συμμετοχή του πληρώματος του Luffy ανήκει στα δυσάρεστα κομμάτια του παιχνιδιού, αφού είναι κρίμα να υπάρχουν χαρακτήρες όπως οι Zoro, Sanji, Robin και να μην τους βλέπουμε να βοηθούν και αυτοί στην μάχη.

Δουλειές του χεριού;
Τα σχέδια του One Piece: World Seeker κατατάσσονται στο μεγαλύτερο μέρος τους στα θετικά. Τα γραφικά του παιχνιδιού στην διάρκεια του gameplay σφύζουν από χρώματα, εξαιτίας της έμφασης που θέλησαν οι δημιουργοί του να δώσουν στα διαφορετικά χωρία του Prison Island. Είτε βρίσκεται σε δάσος, είτε σε βάση των Marines είτε στο Thousand Sunny, η διαφορά ανάμεσα σε αυτές τις περιοχές είναι αξιομνημόνευτη. Το design των χαρακτήρων μας απογοητεύει σε μερικά σημεία, τα χαρακτηριστικά ορισμένων πρωταγωνιστών δεν φάνηκαν τόσο polished, ενώ στα “μεμέ” των Nami και Robin φαίνεται πως αφιερώθηκε πολύ περισσότερος χρόνος. Όταν έπεφταν τα cinematics παρακολουθούσαμε ένα πραγματικό anime, ενώ στους διαλόγους οι αντιδράσεις των χαρακτήρων ήταν ευτυχώς πιο ζωντανές από τα όσα είδαμε στο Jump Force.

one piece world seeker 7
Στον τομέα του ήχου ήρθε η μεγαλύτερη απογοήτευση του World Seeker. Η μουσική του Kohei Tanaka δεν μπόρεσε να σώσει τους κακής ποιότητας διαλόγους στο ηχητικό κομμάτι, αφού το voice-acting ήταν επαρκές μόνο στα cutscenes. Όπου χρειάστηκε η έγκρισή μας για να προχωρήσει ο διάλογος, το μόνο που ακούγαμε ήταν μονολεκτικές φράσεις και μουγκρητά. Εν έτει 2019 και για τίτλο που φέρει την ονομασία One Piece κάτι τέτοιο ήταν ανεπίτρεπτο. Χώρια που κάθε φορά που πετυχαίνατε headshot με τα ranged attacks το Jet Pistol ακουγόταν σαν κανονική σφαίρα. Στα 20+ χρόνια One Piece πρώτη φορά ακούγαμε κάτι τέτοιο…Η ικανοποίηση ερχόταν σε ένα μόνο άκουσμα…Gear Fourth! Bounceman!

Ο θησαυρός δεν ήταν σε αυτό το νησί
Ενώ το gameplay έχει άπειρο χαβαλέ και τα RPG στοιχεία του δίνουν βάθος, το One Piece: World Seeker θα αφήσει γλυκόπικρη γεύση στους περισσότερους αντικειμενικούς fans της σειράς. Το να περιφέρεστε στον όμορφο κόσμο του και να μοιράζετε ξύλο στους εχθρούς φωνάζοντας όλες τις αγαπημένες κινήσεις του Luffy είναι από μόνο του ένας λόγος για να παίξετε το World Seeker. Θα συναντήσετε πολλούς αγαπητούς χαρακτήρες του manga, θα αλληλεπιδράσετε με αυτούς, θα γνωρίσετε νέους και θα συμμετέχετε σε μία ακόμα ιστορία που μόνο το χέρι του Oda θα μπορούσε να παρουσιάσει με τόση μαεστρία, χωρίς την καταβολή ιδιαίτερης προσπάθειας, αλλά μέχρι εκεί…

one piece world seeker 8
Στον αντίποδα υπάρχουν αρκετά αρνητικά στοιχεία του τεχνικού τομέα και κυρίως του ήχου που θα αποξενώσουν τους υποψήφιους παίκτες αυτού του Action-Adventure. Επίσης θα υπάρξουν και άτομα που θα βαρεθούν το στυλ με το οποίο ολοκληρώνετε το ένα mission μετά το άλλο χωρίς κάτι το ξεχωριστό. Δεν χωράει συζήτηση πως μόνοι οι λάτρεις του One Piece θα μπορέσουν να εκτιμήσουν τα όσα έχει να προσφέρει το World Seeker ως τίτλος, όπως επίσης και το ότι με λίγο παραπάνω χρόνο ανάπτυξης και μικρές αλλαγές θα μπορούσε το αποτέλεσμα να ήταν ακόμα καλύτερο. Καλή προσπάθεια για πρώτο open world, αλλά λίγοι θα θεωρήσουν πως ήταν αρκετή ώστε να πούμε πως άξιζε την αναμονή ή έστω δικαιωθήκαμε για αυτή. Μέχρι την επόμενη φορά όμως…Geaaaaar Foooooouuuuurth!!!

Θετικά:
- Όμορφα σχεδιασμένος κόσμος για εξερεύνηση
- Αξιοζήλευτο skill tree αναβαθμίσεων
- Παρουσία πολλών αγαπητών χαρακτήρων του manga
- Χαβαλετζίδικο σύστημα μάχης
- Το Gear Fourth από μόνο του
- Πολλές αποστολές προς ολοκλήρωση και αρκετά side missions
- Ξεχωριστή ιστορία γραμμένη από τον Oda

Αρνητικά:
- Κάκιστος ήχος στους διαλόγους
- Μονοτονία στα quests
- Σκόρπιοι Marines ενοχλούν το ταξίδι σας
- Μικρά bugs
- Αχρείαστο Karma System
- Μη ενεργή συμμετοχή των υπόλοιπων χαρακτήρων

Βαθμολογία
Γραφικά: 7
Ήχος: 5
Σενάριο: 8
Gameplay: 7
Αντοχή: 6.5
Γενικά: 6.6

Αυστηρά για όσους γνωρίζουν τι εστί Devil-Fruit, Haki και Straw Hat Pirates.

Γιάννης Σιδηρόπουλος

User reviews

There are no user reviews for this listing.

 

Images   VIEW ALL

NEWS   VIEW ALL

No News

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 nikostopaoki (Level 1) 16/03/2019 15:59
Μετριο για καποιον fan του one piece οπως εγω ! :cry:
#2 Mr.Dododi (Level 25) 18/03/2019 20:01
Οι τελευταίες κυκλοφορίες βασισμένες σε anime είναι δυστυχώς λίγο πιο πάνω από το μέτριο. Ας τα μελετήσουν λίγο καλύτερα οι εταιρείες κι ας μας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό και πλήρες. Αναλυτικότατος όπως πάντα ο Γιάννης. ;-)
#3 Astro (Level 17) 19/03/2019 23:44
Τελικά πολύ μέτριο για τους fan του είδους, ίσως σε καποιο sale το τσιμπήσω.
Score 6.6
User Score ( 8 votes ) 7.44
User Reviews 0
Genre: Action-Adventure
Developer: Ganbarion
Publisher: Bandai Namco Entertainment
Διάθεση: Bandai Namco Hellas (210-6018800)
Players: 1
Requirements: Λειτουργικό σύστημα Windows 7/8.1/10 64-bit, Επεξεργαστής Intel Core i5-2300 ή AMD A10-7850K, 4GB RAM, Κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GTX 660 ή AMD Radeon HD 7950, Χώρος στον σκληρό δίσκο 25GB
Official Website: Κλικ εδώ
Demo:
Full Game:
Release Date: 15/3/2019
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL )
thumb thumb
Χρήστες που το έχουν.(VIEW ALL )
thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS
Notification