Reviews NBA Live 19
Comments (0)

NBA Live 19 Hot

Διεκδικώντας τον τίτλο του MVP στα φετινά Sports.

https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/89/b0/76/nba-live-19-box-64-1537504564.jpg
  • Review
  • News
  • Forum
  • Images
  • Videos
  • User Reviews

Διεκδικώντας τον τίτλο του MVP στα φετινά Sports.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1990 η σειρά NBA Live περιέκλειε τα καλύτερα games με θέμα το μπάσκετ που είχαμε παίξει ποτέ, και τα είχαμε παίξει όλα ξεκινώντας από τις κινούμενες... τελίτσες των Double Dribble και Two – on – Two. Θυμόμαστε σαν να έγιναν χθες τις ανελέητες μάχες που δίναμε με τους φίλους που καλούσαμε στο σπίτι μας. Αγώνες γεμάτοι σασπένς όπου το αποτέλεσμα κρινόταν συχνά στο τελευταίο καλάθι, με ένα σουτ απελπισίας. Οι υπέροχες εμπειρίες που συνδέσαμε με τα NBA Live ανέβασαν την συναισθηματική τους αξία στα ύψη αλλά η κυριαρχία τους άρχισε να ξεθωριάζει με τον ερχομό της νέας χιλιετίας και την εμφάνιση των NBA 2K.

Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις δύο κορυφαίες φίρμες κράτησε αρκετά χρόνια και εξελίχθηκε σε πανηγυρική νίκη των NBA 2K στις αρχές της τρέχουσας δεκαετίας. Από το 2014 η EA ανανέωσε τις προσπάθειές της για αναβίωση και αναβάθμιση της σειράς NBA Live με ολοένα και μεγαλύτερη επιτυχία. Είχαμε μεγάλες ελπίδες για το φετινό NBA Live 19. Περιμέναμε να δούμε τους “άσσους” που είχε κρυμμένους στο μανίκι της η EA μπας και φρενάρει τον καλπασμό των NBA 2K σε πωλήσεις και δημοφιλία. Η έκπληξη μας όταν διαπιστώσαμε ότι το NBA Live 19 είναι ο καλύτερος τίτλος της σειράς και ένα βήμα πριν συντρίψει ποιοτικά τον μακροχρόνιο αντίπαλό του, περιγράφεται με λόγια που ξεχειλίζουν από πώρωση στην συνέχεια.

nba live 19 2

Στο τέλος θα ξεχωρίσει μόνο ένας
Το NBA Live 19 διαθέτει έναν ικανοποιητικό αριθμό modes για να δοκιμάσουμε τις ικανότητές μας, ανάμεσά τους όμως παίρνει γρήγορα “κεφάλι” το The One. Πρόκειται για την ναυαρχίδα του τίτλου, ένα mode που φιλοξενεί σωρεία άλλων modes και τον χαρακτήρα που επιλέγουμε να μας εκπροσωπήσει σε αυτά. Η δυνατότητα δημιουργίας πολλών χαρακτήρων και η εναλλαγή τους ανά πάσα στιγμή μας ευνόησε στο να δοκιμάσουμε τις ικανότητες μας σε θέση guard, forward και center αντίστοιχα. Αξίζουν ηχηρές επευφημίες στην EA για την εισαγωγή των playstyle και icons που οδηγούν τον παίκτη μας στο να εξειδικευτεί σε συγκεκριμένο είδος παιχνιδιού. Σε παλαιότερα NBA games, μπορούσαμε να δαπανήσουμε τα xp που κερδίζαμε στον αγωνιστικό χώρο και να μεταμορφώσουμε τον χαρακτήρα μας σε all around player. Όσο και αν μας άρεσε όταν ο center μας βομβάρδιζε το αντίπαλο καλάθι με τρίποντα, το σκηνικό κατέληγε σε ενοχλητική ομοιομορφία των παικτών ανεξαρτήτου θέσης. Στο NBA Live 19 ο guard είναι guard, o forward, forward και ο center, center. Η κάθε θέση έχει τα δικά της bonuses, λάμπει σε συγκεκριμένο είδος παιχνιδιού.

Αφού επιλέξαμε την πορεία των παικτών που δημιουργήσαμε, εισήλθαμε σε ένα στατιστικό παράδεισο που μας συνάρπασε όσο ένα RPG ή ένα Strategy στο οποίο διαχειριζόμαστε απειράριθμους πόρους. Πατάμε από περιέργεια πάνω σε ένα εικονίδιο με όνομα objectives και αντικρίζουμε ένα κατεβατό από άθλους τους οποίους σκοπεύαμε ούτως ή άλλως να εκτελέσουμε. Υπήρξε περίπτωση οι παίκτες μας να μην καρφώσουν, πετύχουν τρίποντα, κλέψουν, ταπώσουν και αρπάξουν rebounds χιλιάδες φορές; Φυσικά και όχι αλλά τα objectives μας προσφέρουν ένα επιπλέον κίνητρο για να δράσουμε, το κέρδος σε ψηφιακό νόμισμα.

Γεμάτοι χαρά φεύγουμε από τα objectives και μετακινούμαστε στα στατιστικά του παίκτη μας όπου μας περιμένει νέα... πηγή ευτυχίας. Ο μπασκετμπολίστας μας έχει ένα μικρό αριθμό από skills που αυξάνεται ολοένα με το που ανεβαίνει σε προκαθορισμένα επίπεδα. Η απόδοσή του στους αγώνες και η βελτίωση των στατιστικών του είναι “συγκοινωνούντα δοχεία”. Αποδίδοντας καλά στο παρκέ, μαζεύει πολλά xp, ανεβαίνει level, προσθέτει skill points στα σημαντικότερα skills και οι αυξημένες του ικανότητες οδηγούν σε κορυφαίες επιδόσεις. Εκτός από τα skills αντιλαμβανόμαστε ότι τα xp πάνε και στην κατηγορία icon που έχουμε επιλέξει. Ανοίγοντας την θολώνουμε από το φούσκωμα των στατιστικών, τις χαρακτηριστικές κινήσεις διάσημων παικτών και τα αθλητικά αξεσουάρ που μας περιμένουν εκεί. Η στατιστική μας λαγνεία δεν ικανοποιήθηκε όμως ούτε με τα παραπάνω γι’ αυτό και τρέξαμε στα traits, μια επιπλέον κατηγορία παραμετροποίησης του παίκτη μας. Η λίστα τους είναι σαν περγαμηνή τεσσάρων μέτρων. Αυτό που μας ενθουσίασε περισσότερο δεν είναι ο μεγάλος αριθμός τους αλλά οι στόχοι που πρέπει να πετύχουμε για να τα ξεκλειδώσουμε.

Ομάδες σφάζονται για το χατήρι της στρογγυλής θεάς
Πρώτη φορά στην μακροχρόνια καριέρα μας σε μπασκετικούς τίτλους αισθανθήκαμε σαν αρχαίοι μονομάχοι παίζοντας τα modes court battles και streets world tour του NBA Live 19. Στο πρώτο μπαρκάρουμε για ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο, πατώντας γερά από γήπεδο σε γήπεδο, συντρίβοντας τις ομάδες που συνέθεσαν χιλιάδες users και κατακτώντας την εν λόγω “αρένα” με την αξία μας. Στο τεράστιο και άκρως ανταγωνιστικό τοπίο του court battles, οι αντίπαλοι users εποφθαλμιούν εξίσου το γήπεδο μας και επιτίθενται με μανία θέλοντας να το κατακτήσουν. Για να τους εμποδίσουμε έχουμε δύο όπλα στην διάθεσή μας, μια ομάδα με παίκτες - αστέρια και τους κανόνες της συμπλοκής τους οποίους θέτουμε εμείς. Το χτίσιμο της ομάδας εξαρτάται από τα κατορθώματά μας σε όλα τα modes του The One, του βασικού mode, του ένδοξου single player campaign.

nba live 19 3

Νικώντας στα υπαίθρια γήπεδα του street court ανά την Υφήλιο, ξεκλειδώνουμε τιτάνιους μπασκετμπολίστες σαν τους Allen Iverson, Vince Carter και Tony Parker και τους εντάσσουμε στο προσωπικό μας roster. Μαζεύοντας ψηφιακό χρήμα και hype από κάθε mode, αγοράζουμε γνωστά ονόματα του αντρικού και του γυναικείου μπάσκετ από το in game store, καλύπτοντας τις θέσεις της ομάδας που είναι γεμάτες μετριότητες. Η ανάπτυξη της ομάδας μας είναι το πιο ισχυρό κίνητρο για να ασχοληθούμε με το NBA Live 19 επί εκατοντάδες ώρες. Παρατηρώντας την να δυναμώνει δοκιμάζουμε έντονη ευχαρίστηση νικώντας ολοένα και δυσκολότερους αντιπάλους σε όλα τα modes. Την ίδια ώρα οι έμπειροι παίκτες μας τσακίζουν τους ταλαίπωρους users που επιθυμούν να κατακτήσουν το γήπεδο μας στο court battles, ενισχύοντας το prestige μας στην παγκόσμια κοινότητα.

Η παγκόσμια κοινότητα μας περιμένει για να της δείξουμε τις ικανότητές μας και να διασκεδάσουμε μαζί με τους φίλους του NBA Live 19 σε όλη την Γη. Τρεις μικρές μπάρες στο κάτω μέρος της οθόνης καταγράφουν την δημοσιότητα που έχουν συγκεντρώσει τα κατορθώματά μας σε επίπεδο καριέρας, court και live αγώνων. Έχουμε ανάγκη να είναι γεμάτες και οι τρεις μπάρες γιατί, ανά επίπεδο που ανεβαίνουν, αποκτούμε crates με νέους παίκτες και εξοπλισμό. Τα career και court ανεβαίνουν εύκολα αλλά τι γίνεται με τα live events; Έχουμε αρκετούς φίλους που κατέχουν το NBA Live 19 και θέλουν να παίξουν μαζί μας ενάντια σε άλλες ομάδες ή να αναμετρηθούμε σε ιδιωτικό γήπεδο; Ακόμα και αν η απάντηση είναι αρνητική, συναντήσαμε άφθονους επίδοξους συμπαίκτες και αντιπάλους στους servers της EA οι οποίοι χαρακτηρίζονται από μεγάλη σταθερότητα. Βουρ στα live run και live events λοιπόν για online συγκινήσεις.

Η αύξηση του live run hype είναι ένας από τους λόγους που επιλέγουμε να ξανοιχτούμε στον διαδικτυακό ωκεανό. Ένας δεύτερος θα ήταν η ανάγκη μας για δύσκολους αντιπάλους που θα οδηγήσουν σε αξέχαστα ματς αν η τεχνητή νοημοσύνη δεν ήταν δαιμονισμένα υψηλή. Την επίθεση μας υποδέχεται πάντα μια οργανωμένη άμυνα η οποία αλλάζει θέσεις και πιέζει αδιάκοπα τον παίκτη που χειρίζεται την μπάλα. Δεν βρίσκουμε εύκολα διεξόδους, είμαστε αναγκασμένοι σε αδιάκοπη κίνηση και τα περισσότερα σουτ εκτελούνται υπό πίεση. Το A.I. διεξάγει δυνατές επιθέσεις με καλό control της μπάλας, αλληλοβοήθεια ανάμεσα στους συμπαίκτες και μεγάλη ευκολία προσέγγισης της στεφάνης για καρφώματα και layups. Είμαστε μόνιμα στην τσίτα όταν αμυνόμαστε, κυνηγάμε τον παίκτη που μας έχει ανατεθεί εμποδίζοντας την μπάλα να φτάσει στα χέρια του, πηδάμε για rebound και τάπα, ενίοτε του βουτάμε την μπάλα μέσα από τα χέρια. Τα λάθη του A.I. είναι λιγοστά, μετρημένα στα δάχτυλα.

Gameplay επικεντρωμένο στην ουσία του αθλήματος
Μας... πόνεσε λίγο η απουσία ενός προγράμματος με βάρη και λοιπές ασκήσεις που ακολουθούν οι μπασκετμπολίστες βελτιώνοντας τις επιδόσεις τους, χαρακτηριστικό που αγαπήσαμε στο τελευταίο NBA 2K. Στο NBA Live 19 οι ασκήσεις έχουν την μορφή ενός ολοκληρωμένου tutorial που μας καθοδηγεί βήμα προς βήμα στα μυστικά του μπάσκετ. Τα drills είναι ο πρώτος μας σταθμός προτού σαλπάρουμε για μια λαμπρή καριέρα στο άθλημα, τα όσα μαθαίνουμε εκεί μας καθιστούν αποτελεσματικότερους στο παρκέ.

nba live 19 4

Τον δρόμο της ανύπαρκτης προπόνησης ακολουθεί κατά πόδας και το σενάριο, γεγονός που δεν μας πείραξε διόλου όμως. Το NBA Live 19 επικεντρώνεται στην ιστορία που γράφεται μέσα στο γήπεδο από τις πράξεις μας και όχι σε ένα σερί από cinematics που ασχολούνται με συνεντεύξεις τύπου, διαφημιστικά κόλπα και την καθημερινή ρουτίνα των αθλητών. Οι χαρακτήρες που συνθέτουμε χτίζουν την μπασκετική τους υπόσταση από τον ένα αγώνα στον επόμενο δυναμώνοντας τα στατιστικά τους. Ενίοτε συνομιλούν με διάσημους αθλητές και μέλη του αθλητικού τύπου. Ένα κατεβατό από ερωταποκρίσεις καταλήγουν σε χρηματικές απολαβές και αύξηση του hype, πολύτιμους πόρους δηλαδή που δαπανούμε στην εξαγορά νέων αθλητών για την ομάδα που υπερασπίζεται το προσωπικό μας γήπεδο.

Οι παίκτες και η δράση μας συναρπάζουν τόσο πολύ ώστε, μερικές φορές, τα χέρια μας αφήνουν το χειριστήριο και σουτάρουν αόρατη μπάλα σε αόρατο καλάθι.

Ο μετρητής του σουτ είναι κλάσης ανώτερος από τον αντίστοιχο του NBA 2K. Το μέγεθος του φαντάζει λίγο υπερβολικό αλλά μας δίνει τον χρόνο να υπολογίσουμε σωστά το πότε θα απελευθερώσουμε το σχετικό button από την πίεση του αντίχειρά μας. Μας δυσκολεύει λίγο στα off balance jump shots γιατί αργεί να εμφανιστεί και εμείς, έχοντας συνηθίσει να τον βλέπουμε αμέσως μόλις πιέζουμε το shot button, ενδέχεται να αποσυντονιστούμε και να σουτάρουμε “τούβλο”. Σε καρφώματα και layups ο μετρητής του shot είναι άφαντος, σωστά κατά την άποψή μας γιατί προτιμούμε η επιτυχία μιας προσπάθειας σε απόσταση αναπνοής από το στεφάνι, να βασίζεται αποκλειστικά στο ποσοστό του dunk και του layup, ώστε η προσοχή μας να εστιάζεται στο πωρωτικό animation.

nba live 19 5

Η υπερταχεία της πώρωσης που ονομάζεται NBA Live 19 έχει δύο ακόμα σταθμούς πέραν της φαντασμαγορίας του The One. Το ultimate team μας προσκαλεί να φτιάξουμε μια ομάδα γεμάτη με παίκτες που αποκτούμε ανοίγοντας πακέτα με in game χρήματα. Αυτά κερδίζονται χύνοντας κουβάδες ιδρώτα στα γήπεδα. Μπροστά μας παρατάχθηκαν πολλές ομάδες με κορυφαίους rookies και καταξιωμένα αστέρια του αθλήματος τους οποίους αντιμετωπίσαμε ως ίσος προς ίσο. Η διαχείριση των λιγοστών αρχικά και ολοένα αυξανόμενων πόρων μας εξελίχτηκε σε ένα συναρπαστικό πάρε δώσε που απαιτούσε αρκετή σκέψη. Οι μικροσυναλλαγές επιτρέπονται σε περίπτωση που θέλουμε να επιταχύνουμε την διαδικασία ανάπτυξης της ομάδας αλλά δεν επιβάλλονται ποτέ, ούτε είναι αναγκαίες.

Το franchise mode μας άρεσε περισσότερο από το ultimate team. Η επιλογή οποιασδήποτε ομάδας του NBA και η καθοδήγησή της στο πρωτάθλημα θεωρητικά δεν θα μας έλεγε πολλά πράγματα μετά από τόσα θαυμαστά που παίξαμε, εκτός και αν ανήκουμε στους φανατικούς οπαδούς της. Η μπασκετική δυναστεία που κινήσαμε να δημιουργήσουμε εξελίσσεται σε τρομερά εθιστική διαδικασία εξαιτίας των ευκαιριών ανάπτυξης της ομάδας. Οι ανταλλαγές παικτών και οι χρηματικές προσφορές σε ηχηρά ονόματα χωρίς συμβόλαιο μας έκαναν να αισθανθούμε σαν μάνατζερ της ομάδας. Συνειδητοποιώντας ότι οι παίκτες μας μπορούν να τραυματιστούν ανά πάσα στιγμή, κρύος ιδρώτας μας έλουζε κάθε φορά που ένα αστέρι μας έκανε επικίνδυνο κάρφωμα ή έτρωγε φάουλ που άγγιζε τα όρια της... αλητείας. Αφού ρυθμίσαμε τον χρόνο συμμετοχής του κάθε παίκτη μας ξεχωριστά διαπιστώσαμε με μεγάλη μας χαρά ότι όλοι οι παίκτες μπορούν να ενισχυθούν στο μάξιμουμ. Το μέσο της ενδυνάμωσης είναι τα upgrade points που καθαρίζουν με τις προσπάθειές τους στο γήπεδο, όσο καλύτερα παίζουν τόσα περισσότερα upgrade points έχουν προς ξόδεμα. Ακόμα και ένας παίκτης με 90+% rating μπορεί να βελτιωθεί στα σουτ, στις τρίπλες, στα κλεψίματα.

nba live 19 6

Υποκλινόμαστε στις ευρύτατες γνώσεις ψυχολογίας των ανθρώπων της EA. Οι δημιουργοί του NBA Live 19 σχεδίασαν μια εφαρμογή στο κινητό η οποία επιτρέπει την “σάρωση” του προσώπου μας και την μεταφορά των χαρακτηριστικών του στο in game avatar που φτιάξαμε. Κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι η ομοιότητα του avatar με τα φυσικά μας χαρακτηριστικά, όσο μικρή και αν είναι, αυξάνει κατακόρυφα την απορρόφησή μας στο game καθώς και την απόλαυση που αποκομίζουμε. Κατά συνέπεια, αν θέλουμε να αντλήσουμε το μέγιστο ποσοστό ευχαρίστησης από το NBA Live 19 ή ακόμα και να νιώσουμε έντονα την ανάγκη να παίξουμε μπάσκετ με τους φίλους μας, η χρήση της εφαρμογής που αναφέραμε είναι μονόδρομος.

“Γοργόνες” και μπάλες
Το γυναικείο NBA είναι μια φρέσκια προσθήκη στο παγκόσμιο μπασκετικό πανόραμα η οποία μετρά κάτι περισσότερο από 20 χρόνια ζωής. Το WNBA υπολείπεται σε μέγεθος (μικρότερη σεζόν, λιγότερες ομάδες, χαμηλότερο budget) από το ανδρικό πρωτάθλημα αλλά δεν παύει να αποτελεί το όνειρο αμέτρητων γυναικών και το αγαπημένο θέαμα πολλών χιλιάδων ατόμων. Ένα μεγάλο εύγε στην EA που επιτρέπει την δημιουργία γυναικείου avatar στο NBA Live 19 και ικανοποιεί τις γυναίκες gamers αλλά και όλους εμάς που λατρεύουμε το ωραίο φύλο και θέλουμε ενίοτε να κουμαντάρουμε όμορφα avatars. Η διασκέδαση κορυφώνεται όταν συνθέτουμε ομάδες με άντρες και γυναίκες. Το παρκέ μετατρέπεται σε πεδίο μάχης ανάμεσα στα δύο φύλα και ένα σωρό εκπληκτικές προσπάθειες από τις δύο πλευρές μας υποχρεώνουν να ζητωκραυγάζουμε. Το NBA Live 19 βρίσκεται στην σωστή πορεία λοιπόν αλλά δεν κατάφερε να την ολοκληρώσει. Το γυναικείο avatar μας δεν μπορεί να λάβει μέρος στο γυναικείο πρωτάθλημα και, ο μόνος τρόπος για να ανιχνεύσουμε την ποιότητα των γυναικείων ομάδων, είναι να παίζουμε διαδοχικούς αγώνες επιλέγοντας μια προς μια τις ομάδες του WNBA, αποκομμένους από βαθμολογία και κατάταξη.

Το μυαλό μας πήρε φωτιά από την θάλασσα των αριθμών στην οποία κολυμπούσαμε κάθε λεπτό του NBA Live 19 αλλά δεν παρέλειψε να εκτιμήσει την ενσωμάτωση του συστήματος real player motion στο μπασκετικό δημιούργημα της EA. Το όνομά του τα λέει όλα, είναι ένα εκπληκτικό σύστημα που αποδίδει τέλεια τα animations των χαρακτήρων. Οι παίκτες μας κινούνται με την χάρη, την επιδεξιότητα, την δύναμη των πραγματικών μπασκετμπολιστών. Παίζουν την μπάλα στα δάχτυλα, εκτελούν άλματα που αψηφούν την βαρύτητα, τα layups τους είναι τόσο περίτεχνα που μας ζάλισαν. Χαιρόμαστε να σουτάρουμε και να κινούμαστε στον χώρο με τα άψογα μοντέλα των χαρακτήρων μας. Το likeness των προσώπων είναι πολύ κοντά στους αληθινούς παίκτες και τα κορμιά έχουν σχεδιαστεί ώστε να ξεχωρίζουν από το ύψος, τα τατουάζ και το μυικό σύστημα. Η ζωντάνια που κυριαρχεί μέσα στο γήπεδο επεκτείνεται και στο κοινό. Ένας παίκτης μας, στην προσπάθεια να σώσει την μπάλα, έπεσε πάνω σε θεατή σπρώχνοντάς τον και ο θεατής αντέδρασε επιχειρώντας να τον αποκρούσει.

Στεκόμαστε με τις ώρες μαγεμένοι από τα εκπληκτικά animations και το υπέροχο σώου που δίνουν οι παίκτες μας στο γήπεδο. Γουστάρουμε να ακούμε τις φωνές τους να παροτρύνουν τους συμπαίκτες, να δίνουν οδηγίες, να επευφημούν τις καλές προσπάθειες την ώρα που οι ζητωκραυγές του κοινού δονούν τον χώρο. Οι νέοι σχολιαστές των αγώνων, Ed Cohen και Jay Williams, δεν σταματούν να φλυαρούν για την δράση που εξελίσσεται. Τα σχόλια τους έχουν την απαραίτητη χιουμοριστική διάσταση αλλά παρέχουν και ένα σωρό χρήσιμες πληροφορίες για τους παίκτες, τροφοδοτώντας μας με πολύτιμες εγκυκλοπαιδικές γνώσεις για το άθλημα. Εκείνη την στιγμή της απόλυτης ακουστικής ικανοποίησης αναρωτιόμαστε τι ρόλο βαράει αυτή η κακοφωνία που οι δημιουργοί του game αποκαλούν soundtrack. Αρκούν μερικά λεπτά ακούσματος της hip hop, rap... μαπ και δεν ξέρουμε τι άλλο μουσικής για να ανακατευτεί το στομάχι μας. Όποιος δεν αγαπάει τα συγκεκριμένα είδη θα απενεργοποιήσει την μουσική άμεσα προτού σπάσουν τα νεύρα του.

nba live 19 7

Το game που σκοτώνει την βαρεμάρα
Η εμπειρία των πρόσφατων NBA 2K μας έκανε απαιτητικούς σαν αριστοκράτες την εποχή που μεσουρανούσε η Βασιλεία. Δεν περιμέναμε το NBA Live 19 να κοντράρει την αντίπαλη σειρά και όμως τα κατάφερε. Η ενσωμάτωση του real player motion οδηγεί σε φαντασμαγορικές προσπάθειες τους παίκτες των ομάδων και μας κάνουν να λιώνουμε στην απόλαυση. Το σύστημα προόδου του χαρακτήρα που δημιουργούμε αλλά και των ομάδων μας στα υπόλοιπα modes είναι το πληρέστερο που έχουμε παίξει σε Sports. Άφθονα παρακλάδια skills και traits περιμένουν να τα αναπτύξουμε κερδίζοντας εκατομμύρια xp με τις ενέργειές μας.

Βλέποντας τα νούμερά μας να ανεβαίνουν, παίζουμε σαν δαιμονισμένοι θέλοντας να τα πολλαπλασιάσουμε και ο κύκλος “αγώνας – ξόδεμα των xp” διαρκεί για εκατοντάδες ώρες. Ο χειρισμός είναι πολύ εύκολος και προσιτός για όλους, τον διακρίνει μια arcade ελαφρότητα. Εύκολα σουτάρουμε, ευκολότερα αμυνόμαστε και τσακίζουμε τις επιθέσεις της αντίπαλης ομάδας. Πολλές φορές στεκόμαστε με κόκκινα μάτια μπροστά στην τηλεόραση, το σώμα πτώμα στην κούραση, το μυαλό ξεχειλισμένο από ευτυχία και ένα χαμόγελο στα χείλη με την σκέψη ότι τα 70 ευρώ που δώσαμε για να το αγοράσουμε έπιασαν τόπο.

Θετικά:
- Άφθονη διάρκεια χάρη στο πλούσιο περιεχόμενο
- Άνετος χειρισμός και εύκολη εκτέλεση όλων των κινήσεων
- Μεγαλειώδες animation
- Εισαγωγή ομάδων και παικτριών του WNBA
- Εφαρμογή που “κολλάει” τα χαρακτηριστικά μας στο avatar
- Το voice acting περιλαμβάνει χιούμορ και χρήσιμες γνώσεις
- Σταθεροί servers και πολλοί συμμετέχοντες στο multiplayer

Αρνητικά:
- Απαίσιο soundtrack
- Δεν περιέχει ολόκληρο το πρωτάθλημα WNBA
- Μικροσυναλλαγές

Βαθμολογία
Γραφικά: 8
Ήχος: 6.5
Gameplay: 7.5
Αντοχή: 8
Γενικά: 7.5

Η σειρά NBA Live αυξάνει αισθητά την ποιότητά της.

Γιάννης Μοσχονάς

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.

 

Images   VIEW ALL

NEWS   VIEW ALL

NBA Live 19 demo

 

Το demo του NBA Live 19 είναι πλέον διαθέσιμο σε PS4 και Xbox One.

Κατεβάζοντας το demo κερδίζετε xp και φτάνετε τ...
Posted (26 Aug 2018)

NBA Live 19

[Αρχική δημοσίευση: 10/6/18] Η Electronic Arts ανακοίνωσε στην E3 2018 το NBA Live 19.

Η νέα έκδοση του δημοφιλούς ...
Posted (27 Jul 2018)

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Score 7.5
User Score ( 7 votes ) 7.36
User Reviews 0
Genre: Sports
Developer: EA Tiburon
Publisher: EA Sports
Διάθεση: Bandai Namco Hellas (210-6018800)
Players: 1-10
Requirements:
Official Website: Κλικ εδώ
Demo:
Full Game:
Release Date: 7/9/2018
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL )
thumb
Χρήστες που το έχουν.(VIEW ALL )
thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS
Notification