Reviews Dragon’s Crown Pro
PS4  
Comments (1)

Dragon’s Crown Pro Hot

Μία μεσαιωνική περιπέτεια σε μπουντρούμια και λαβύρινθους.

https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a7/f8/a2/dragons-crown-pro-artbox-94-1527703235.jpg
  • Review
  • News
  • Forum
  • Images
  • Videos
  • User Reviews

Μία μεσαιωνική περιπέτεια σε μπουντρούμια και λαβύρινθους.

Αν μπείτε στην διαδικασία να μετρήσετε πόσα RPGs έχουν αναπτυχθεί και κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια, ιδίως από Ιαπωνικές εταιρείες, σίγουρα θα χάσετε το μέτρημα. Είναι εμφανές πως όλα τα franchises προσπαθούν να “κλέψουν” λίγη από την δόξα και την ποιότητα που είναι ικανό να προσφέρει αυτό το genre εισάγοντας RPG στοιχεία στο gameplay τους, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το νέο God of War. Όμως αν ψάξετε ακόμα βαθύτερα θα συνειδητοποιήσετε πως υπάρχουν ορισμένα games που ανήκουν στην κατηγορία των RPGs εκ φύσεως και μάλιστα είναι αρκετά πρωτότυπα για διάφορους λόγους. Σίγουρα τότε ανάμεσά τους θα ξεχωρίσετε και το Dragon’s Crown.

dragons crown pro 1
Πρόκειται για ένα Action RPG αλλά και Beat’ em Up που κυκλοφόρησε το 2013 για PS3 και PS Vita, ύστερα από την ανάπτυξη της Vanillaware, η οποία μας είχε δώσει στο παρελθόν τα GrimGrimoire, Odin Sphere και τα Muramasa. Ωστόσο, εν έτη 2018, η εταιρεία αποφάσισε να επαναφέρει το διασκεδαστικό αυτό video game γεμάτο μπόλικο ξυλίκι και καλλίγραμμες γυναίκες και στο PS4, μέσω του Dragon’s Crown Pro, ένα βελτιωμένο port του πρώτου παιχνιδιού προσαρμοσμένο στις δυνατότητες της πιο πρόσφατης κονσόλας της Sony. Πρόκειται δηλαδή για ένα remaster, κατά βάση, με υποστήριξη 4K και νέο soundtrack, ώστε να μπορούν οι fans βλέπουν καλύτερα τα…πλούσια στήθη των πρωταγωνιστριών του παιχνιδιού.

Μία απρόσμενη απειλή
Για όσους δεν σαγηνευτούν από τις εντυπωσιακές παρουσίες που περιέχει το παιχνίδι για playable χαρακτήρες και θέλουν αν δώσουν και λίγη βάση στο storyline (για 2-3 άτομα δηλαδή), η ιστορία του Dragon’s Crown Pro εξελίσσεται στο τεράστιο βασίλειο του Hydeland σε μία μεσαιωνική εποχή. Το ποικίλο σε τοποθεσίες και εκπλήξεις βασίλειο, φαίνεται πως ευημερεί, ωστόσο στο υπόβαθρο απειλείται, αφού ένα θρυλικό αντικείμενο, υπό την ονομασία Dragon’s Crown, είναι ικανό να διαταράξει την ισορροπία του και να καταστρέψει το όμορφο τοπίο, αν χρησιμοποιηθεί από λάθος άτομα. Κάπου εδώ μπαίνετε και εσείς στο κόλπο, αφού αποστολή σας είναι να ταξιδέψετε σε κάθε γωνιά του βασιλείου, να ανακτήσετε το πολυπόθητο αυτό αντικείμενο και να σώσετε το Hydeland από την καταστροφή.

Κατά την διάρκεια της πλοκής του θα κλειστείτε σε χώρους όπως τεράστια μπουντρούμια και λαβυρίνθους, ενώ θα έρθετε αντιμέτωποι με κάθε πλάσμα που μπορείτε να φανταστείτε, συμπεριλαμβανομένων δράκων, εντόμων και γιγάντιων μυθικών πλασμάτων. Όλα αυτά, υπό τις οδηγίες του αφηγητή σας, αφού όπως το περιγράφει η Vanillaware, πρόκειται για ένα video game με gamemaster-driven fantasy. Στο ταξίδι σας δεν θα είστε μόνοι, αφού πέραν από τον Rannie, έναν rogue που σας συνοδεύει και σας βοηθά σε διάφορα κομμάτια της περιπέτειάς σας, μπορείτε να μαζέψετε μεγαλύτερο group χαρακτήρων ώστε να σας διευκολύνουν στο πεδίο της μάχης. Οι πολυάριθμοι και εκτενείς διάλογοι και οι οδηγίες του αφηγητή βοηθούν την ιστορία να εξηγηθεί σταδιακά, ωστόσο η Vanillaware έπρεπε να προσέξει λίγο το κομμάτι των διαλόγων διότι σε ένα παιχνίδι 15 ωρών (και πολύ περισσότερων αν θέλετε να κάνετε τα πάντα σε αυτό) καταντούν κουραστικοί. Μάλλον γνωρίζουν πως οι fans το δοκίμασαν κατά κύριο λόγο για τα μεγάλα στήθη.

Ο χαρακτήρας των ονείρων σας
Ευθύς εξαρχής το Dragon’s Crown Pro θα δικαιώσει όσους προέβησαν στην αγορά του, αφού το παιχνίδι σας επιτρέπει να διαλέξετε χαρακτήρες από διάφορες classes. Συγκεκριμένα έχουμε τους Fighters, Amazons, Wizards, Elfs, Dwarfs και Sorceresses. Όλοι έχουν το δικό τους στυλ, τόσο εμφανισιακά όσο και στην μάχη, ωστόσο δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός το ότι η Vanillaware φρόντισε οι γυναικείες classes να τραβούν τα βλέμματα πάνω τους. Με στήθη ασύγκριτου μεγέθους και οπίσθια Ολυμπιακών Αγώνων, σίγουρα οι περισσότεροι θα επιλέξετε έναν θηλυκό χαρακτήρα για να χειρίζεστε, πράγμα που δεν είναι απόλυτο και καταδικαστικό, αφού μπορείτε ανά πάσα στιγμή κατά την διάρκεια του παιχνιδιού να φτιάξετε κάποιον άλλο πάικτη. Αφού διαλέξετε τον τύπο χαρακτήρα σας, μπορείτε να του αλλάξετε λίγο την εμφάνιση αλλά και τις φράσεις που χρησιμοποιεί σε διάφορα interactions.

dragons crown pro 2
Εξυπακούεται πως κάθε class έχει δικό της playstyle επομένως φροντίστε να χρησιμοποιείτε κάποιον χαρακτήρα που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας και να μην αποφασίσετε μόνο με γνώμονα το μέγεθος του σουτιέν του. Οι αρσενικοί χαρακτήρες δείχνουν εξίσου badass και σκληροτράχηλοι, ενώ κάθε class τονίζει εξαρχής και το επίπεδο δυσκολίας της, αφού ορισμένοι χαρακτήρες έχουν πιο σύνθετο σύστημα μάχης. Η διαφορά που παρουσιάζει καθένας από αυτούς, παρατηρείται και στο εντελώς διαφορετικό skill tree του καθενός αλλά και στα combos τους που είναι πέρα για πέρα εντυπωσιακά με την Pro έκδοση του παιχνιδιού. Στην πράξη, όλοι οι χαρακτήρες έχουν κάτι το εντυπωσιακό και ελκυστικό για να τους χρησιμοποιήσετε, επομένως δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε τον παίκτη που σας ταιριάζει περισσότερο.

Πρωτότυπο με διαφορά στήθους
Όπως και στην παλιά έκδοση, έτσι και στην τωρινή, το Dragon’s Crown προσφέρει ένα πλήρες σε πολεμικές επιθέσεις gameplay ενάντια σε αμέτρητους εχθρούς και εξίσου αμέτρητους τύπους εχθρών. Μπαίνοντας στα διάφορα δωμάτια και τα dungeons, καθένα από τα οποία κρύβει ένα νέο είδος κινδύνου, ρίχνεστε στην μάχη και επιδιώκετε να τους εξολοθρεύσετε μαζικά. Είτε χρησιμοποιείτε έναν χαρακτήρα είτε περισσότερους, η μάχη είναι πέρα για πέρα εθιστική, αφού η ποικιλία επιθέσεων του χαρακτήρα σας δεν έχει όρια. Κάθε χαρακτήρας έχει ένα στάνταρ όπλο που κουβαλάει μονίμως, ενώ μπορείτε να lootάρετε πολλά ακόμη όπλα όπως βαλλίστρες για παράδειγμα και να σφάξετε ακόμα περισσότερα σιχαμένα πλάσματα που στέκονται εμπόδιο στην ολοκλήρωση της περιπέτειά σας.

dragons crown pro 3
Μέσα από τα ατελείωτα quests που θα συμμετέχετε και θα κληθείτε να φέρετε εις πέρας, ανεβαίνετε level, πράγμα που σας επιτρέπει να μεταφερθείτε στο skill tree σας, υπό την μορφή καρτών, και να ξεκλειδώσετε νέες ικανότητες για τον χαρακτήρα σας. Αυτά είναι επίσης πλούσια σε περιεχόμενο, αφού κάθε τοποθεσία έχει πολλά πράγματα με τα οποία μπορείτε να αλληλεπιδράσετε, όπως σεντούκια, πόρτες και νέοι εχθροί με διαφορετικές απαιτήσεις στον τρόπο αντιμετώπισής τους. Όντας στην ουσία ένα 2D side-scrolling Action RPG, η περιήγησή σας στον χώρο είναι σαφέστατα περιορισμένη, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει το Dragon’s Crown από το να διαθέτει κρυφά δωμάτια και περισσότερες διαστάσεις στο κομμάτι της μάχης. Ο τρόπυς που θα πολεμάτε καθορίζεται αποκλειστικά από εσάς, αφού οι χαρακτήρες από μόνοι τους σας δίνουν πολλές επιλογές και τρόπους να κατατροπώσετε τις εχθρικές μονάδες.

Φυσικά, οι χαρακτήρες (ιδίως οι θηλυκές παρουσίες) ομορφαίνουν και το πεδίο της μάχης, αφού αν έχετε επιλέξει κάποια γυναίκα, θα θαμπωθείτε από την έμφαση που επίτηδες έχει δοθεί στον σχεδιασμό των κορμιών τους. Όλα αυτά, χάρη στο απροσδόκητο σύστημα μάχης του παιχνιδιού που βασίζεται τόσο στην ικανότητά σας να εξαπολύετε ισχυρές επιθέσεις, όσο και στα άλματα και τις αποφυγές σας. Ο τρόπος που πλακώνετε έναν έναν τους αντιπάλους σας θα σας κάνει να ευχαριστηθείτε το Dragon’s Crown Pro και με το παραπάνω, ενώ τα νέα skills θα δώσουν άρωμα πρωτοτυπίας και ασύγκριτης ταχύτητας στα σκαμπίλια που μετά χαράς θα ρίχνετε στα εχθρικά πλάσματα. Τα boss fights είναι ένα ακόμη ευχάριστο στοιχείο του παιχνιδιού, αφού διαφέρουν κατά πολύ σε εμφάνιση και στις επιθέσεις τους, προσφέροντας ολοένα και περισσότερες προκλήσεις σε όσους το δοκιμάσουν. Από άποψη Beat’em Up πολύ δύσκολα θα βρείτε όμοιό του.

dragons crown pro 4
Μία λεπτομέρεια που κάνει το παιχνίδι λιγάκι μονότονο και αργό, είναι η συνεχής υποχρέωση να μεταφέρεστε από δω και από κει είτε στην πόλη του βασιλείου, είτε στα περίχωρά του. Υπάρχουν ξεχωριστά μέρη στα οποία αξιοποιείτε καθετί που βρήκατε στα ταξίδια σας. Φερειπείν, μπορείτε να πάτε σε έναν ναό και να καταθέσετε τα κόκαλα κάποιου χαμένου πολεμιστή που ενδεχομένως να βρήκατε κατά την διάρκεια μίας αποστολής. Το αποτέλεσμα; Ένας νέος χαρακτήρας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σύμμαχός σας στις αποστολές σας. Μπορείτε στο σύνολο να συνοδεύεστε από τρεις ακόμα NPCs που με τις επιθέσεις που εξαπολύουν μπορούν να κάνουν πολύ ευκολότερη τη ζωή σας. Άλλα σημεία της πόλης είναι το παλάτι, το Adventure’s Guild στο οποίο βρίσκετε νέα quests και άλλες τοποθεσίες για την αγορά όπλων και consumables.

Όσο δελεαστικό κι αν είναι, προσπαθήστε να μην εστιάζετε στα κορμιά των χαρακτήρων σας…ειδάλλως θα τα δείτε πεσμένα.

Έμφαση στα items
Όντας RPG, οφείλουμε να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στα διάφορα αντικείμενα, που βρίσκετε, αξιοποιείτε ή και πουλάτε καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Στο βασικότατο κομμάτι των όπλων, αρχικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξίφη, σφυριά, τόξα, βαλλίστρες, μαγικά σκήπτρα και άλλα. Με κάποιο τρόπο καταφέρνουν όλα τους να είναι το λιγότερο απολαυστικά. Επιπρόσθετα, μπορείτε να εξοπλιστείτε με πανοπλίες, μπότες και άλλα ρούχα που ενισχύουν τα στατιστικά σας και σας κάνουν ακόμα πιο ισχυρούς. Πρέπει να δίνετε έμφαση στα items που συλλέγετε γιατί όσο προχωράει η ιστορία, οι εχθροί γίνονται αρκετά δυνατοί και αν τα αντικείμενά σας δεν συμβαδίζουν με το απαιτούμενο επίπεδο, θα τα βρείτε σκούρα κατά πάσα πιθανότητα.

dragons crown pro 5
Ένα ενδιαφέρον στοιχείο αποτελεί κρυφή ταυτότητα που διατηρούν τα items μέχρι να τα κάνετε identify, πράγμα που σημαίνει πως δεν γνωρίζετε εξαρχής το περιεχόμενό τους και το τι είναι ικανά να σας προσφέρουν. Επειδή όμως, όπως είπαμε, υπάρχουν αρκετές μυστικές πύλες, καλό είναι να τις επισκέπτεστε για να βρίσκετε σπάνια αντικείμενα ανώτερης κατηγορίας. Η κατηγορία του κάθε item καθορίζεται από ένα γράμμα εκ των A-E που αντιστοιχούν σε βαθμίδα σπανιότητας και δύναμης. Το πώς θα τα αξιοποιήσετε, αν θα τα κρατήσετε ή όχι, είναι καθαρά δική σας απόφαση, αφού τόσο η αποκάλυψή τους όσο και η αναβάθμισή τους κοστίζουν. Ωστόσο είναι προτιμότερο να ψάχνετε καλά για τα secret rooms τα οποία ξεκλειδώνετε με την βοήθεια του Rannie, διότι σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένοι από όσα θα βρείτε.

Boobs για όλους και όλοι για τα boobs
Τι είναι καλύτερο από ένα ζευγάρι πλούσια μπούστα πάνω σε γυμνασμένες πολεμίστριες; Η απάντηση είναι (προφανώς) πολλά ζευγάρια από αυτά. Το Dragon’s Crown Pro, όπως και το παλιό Dragon’s Crown, υποστηρίζει local multiplayer αλλά και online συγκεντρώνοντας ομάδες μέχρι και τεσσάρων παικτών για να πραγματοποιείτε μαζί τις αποστολές που επιθυμείτε. Με πολλούς παίκτες γίνεται σαφέστατα πιο διασκεδαστικό, αφού οι φίλοι σας αν έχουν ξαναπιάσει controller στη ζωή τους, θα είναι σίγουρα πιο ενεργητικοί από τους NPCs που σας ακολουθούσαν στο single player. Ειδικά όταν ρίχνεστε όλοι μαζί στην μάχη είναι αρκετά ευχάριστο φαινόμενο και μπορεί να προσφέρει πολύ γέλιο αλλά και πώρωση σε groupάκια φανατικών RPGάδων, πράγμα που για ακόμα μία φορά είναι εφικτό χάρις στα Beat’em Up στοιχεία του.

dragons crown pro 6
Η Sony φρόντισε να μην αφήσει παραπονεμένα και μοναχά τα άτομα της παλιάς έκδοσης και φρόντισε το Dragon’s Crown Pro για το PS4 να έχει cross platform συμβατότητα με όσους εξακολουθούν να το παίζουν σε PS3 και PS Vita. Μπορεί να μην έχει συγκεντρώσει πάρα πολλούς παίκτες, ωστόσο πάντα μας αρέσει να βλέπουμε τίτλους που είναι συμβατοί σε πολλές κονσόλες ταυτοχρόνως. Η αλήθεια είναι πως το multiplayer κάνει την διαδικασία του παιχνιδιού πιο εύκολη, αφού με καλή συνεννόηση μπορείτε να καταστρέψετε όλους τους εχθρούς χωρίς κίνδυνο. Στο κάτω κάτω ο καθένας έχει τρία life points και μπορεί να κάνει respawn, επομένως θέλει μεγάλη προσπάθεια για να αποτύχετε.

Εικαστικά πανέμορφο
Η όλη αισθητική και τα σχέδια του Dragon’s Crown ήταν αυτά που έκαναν την διαφορά και αποτέλεσαν τους λόγους για τους οποίους φημίζεται το παιχνίδι. Εντάξει, ίσως να έφταιξαν και λίγο τα στήθη και εδώ. Ωστόσο ο σχεδιασμός των χαρακτήρων του παιχνιδιού είναι εντυπωσιακός. Κάθε class ξεχωρίζει σημαντικά από την άλλη, κάνοντας τους αρσενικούς τυπάδες να φαίνονται πέρα για πέρα ισχυροί και τις γυναικάρες του Dragon’s Crown ελκυστικές και για τον πιο αυστηρό κριτή. Όλα τα παραπάνω, ενισχύθηκαν ακόμα περισσότερο στην Pro έκδοση, που με την υποστήριξη 4K ανάλυσης λόγω PS4 Pro, φαίνονται ακόμα πιο όμορφα και αρεστά στο μάτι.

dragons crown pro 7
Δυστυχώς, παρότι οπτικά η Pro έκδοση είναι μακράν ανώτερης της απλής, τα προβλήματα που είχαν συναντηθεί σε αυτήν διατηρήθηκαν και στο remaster σε ό,τι έχει να κάνει με πτώσεις στα frames και στο μπάχαλο που προκαλείται μερικές φορές από το γεμάτο χαρακτήρες πεδίο της μάχης. Φανταστείτε δηλαδή τέσσερις χαρακτήρες με όπλα, μάγια και πολλές επιθέσεις, να συγκρούονται με καμιά δεκαριά εχθρούς που έχουν και αυτοί τα δικά τους εφέ και το πλούσιο animation που επίσης δείχνει καλύτερο στο Dragon’s Crown Pro. Συνολικά όμως, το παιχνίδι είναι μία ομορφιά, ενώ το γεγονός το ότι κάθε σχέδιο έχει γίνει στο χέρι, αφήνει κάθε fan του παιχνιδιού με ανοιχτό το στόμα.

Μεσαιωνικά beatάκια
Το soundtrack το Dragon’s Crown Pro δημιουργήθηκε εκ νέου για χάρη της βελτιωμένης αυτής έκδοσης του παιχνιδιού. Έχοντας και πάλι για πιλότο τον έμπειρο Hitoshi Sakimoto, ο ηχητικός τομέας του παιχνιδιού σε ό,τι έχει να κάνει με την μουσική του, είναι αρκετά καλός. Η μουσική ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τις μεσαιωνικής εποχής στην οποία διαδραματίζονται τα γεγονότα του, ενώ έχουν επιλέξει με απόλυτη μαεστρία των ρυθμό που καλύπτει κάθε μάχη, διάλογο και cutscene του παιχνιδιού. Όχι πως περιμέναμε κάτι λιγότερο από μία τόσο έμπειρη ομάδα σύνθεσης μουσικής για video games.

Το voice acting ήταν αυτό που απογοήτευσε όσο να ’ναι για ακόμα μία φορά. Μπορεί η δυνατότητα επιλογής αγγλικής γλώσσας έναντι ιαπωνικής να βοηθά τους παίκτες και να αφήνει θετική απήχηση, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο διάβαζαν το κείμενό τους οι voice actors θα μπορούσε κάλλιστα να είναι πιο ρεαλιστικός. Το Dragon’s Crown Pro δεν έφερε αλλαγές επομένως στο κομμάτι του voice acting, παρότι χρειαζόταν σημαντικές προσαρμογές για να είναι έστω καλό. Όταν οι χαρακτήρες έχουν τόσο ωραία εμφάνιση, είναι κρίμα να μην συνοδεύονται από μία εξίσου αξιέπαινη ερμηνεία από πλευράς ηθοποιών.

Εθιστικό και για τους αποτοξινωμένους
Το Dragon’s Crown Pro επέστρεψε πιο όμορφο χάρις στις δυνατότητες του PS4 Pro ενώ το άκρως εθιστικό του gameplay έδωσε το παρόν και σε αυτή την έκδοση. Μπορεί να περιέχει ορισμένες αστοχίες στον τεχνικό του τομέα και διαλόγους που ίσως σας κουράσουν στην μεγάλη περιπέτεια που μπορεί να προσφέρει, ωστόσο δεν παύει να είναι ολοκληρωτικά διασκεδαστικό και redeeming για όσους του αφιερώσουν χρόνο. Συνδυάζει στοιχεία από πολλά genres, χρησιμοποιώντας το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του καθενός.

dragons crown pro 9
Ίσως η όλη καφρίλα των τεράστιων στηθών και των ημίγυμνων γυναικών να είναι υπερβολική, ωστόσο πρόκειται στα σίγουρα για έναν οπτικά άρτιο τίτλο που καταφέρνει παρόλα αυτά να σκεπάσει τον όμορφο σχεδιασμό του με ένα πλούσιο σε δυνατότητες gameplay. Αν δεν καταφέρουν οι εκτενείς του διάλογοι να σας αποξενώσουν από την, κατά τα άλλα, γρήγορη ροή του, σίγουρα θα το απολαύσετε. Αδιαμφισβήτητα το Dragon’s Crown Pro, δείχνει ανώτερο από την αρχική του έκδοση, ωστόσο σε ορισμένες λεπτομέρειες, χρειαζόταν πολλές αλλαγές για να συμβαδίσει με τα games του 2018.

Θετικά:
- Άκρως εθιστικό gameplay
- Ποικιλία χαρακτήρων
- Ευχάριστο σύστημα μάχης
- Πολλά ενδιαφέροντα quests
- Καταπληκτικά σχέδια για τους χαρακτήρες
- Cross-play συμβατότητα με PS3 και PS Vita
- Πλούσια σε RPG στοιχεία

Αρνητικά:
- Τεράστιοι διάλογοι
- Διατηρήθηκαν οι πτώσεις στα frames
- Αδιάφορο voice acting
- Πλοκή που δεν εντυπωσιάζει

Βαθμολογία
Γραφικά: 8
Ήχος: 7
Gameplay: 8
Αντοχή: 8
Γενικά: 7.6

Πλούσιο σε gameplay, γραφικά, χαρακτηριστικά και πάνω από όλα…σε στήθη!

Γιάννης Σιδηρόπουλος

User reviews

There are no user reviews for this listing.

 

Images   VIEW ALL

NEWS   VIEW ALL

No News

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Mr.Dododi (Level 25) 12/06/2018 23:23
Έχω ήδη την έκδοση του στο PS3 και ομολογώ ότι δε βρίσκω λόγο να αποκτήσω και αυτή παρά μόνο αν τη βρω σε πάρα πολύ χαμηλή τιμή. Αναλυτικό το review Γιάννη! ;)
Score 7.6
User Score ( 10 votes ) 7.6
User Reviews 0
Genre: Action, RPG, Beat’ em Up
Developer: Vanillaware
Publisher: Atlus, NIS America
Διάθεση: Zegetron (210-6856000)
Players: 1-4 (4 online)
Requirements:
Official Website: Κλικ εδώ
Demo:
Full Game:
Release Date: 15/5/2018
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL )
thumb thumb
Χρήστες που το έχουν.(VIEW ALL )
thumb thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS
Notification