Sea of Thieves

Hot
Τέσσερις φίλοι ανεβαίνουν στο πειρατικό.
 

Τέσσερις φίλοι ανεβαίνουν στο πειρατικό.  

Τέσσερις φίλοι ανεβαίνουν στο πειρατικό.

 

Και ποιος δεν θα ήθελε να είναι καπετάνιος σε ένα πειρατικό καράβι και να σαλπάρει από νησί σε νησί κάνοντας διάφορα quests με παρέα; Αυτό υπόσχεται ο τίτλος της Rare ο οποίος πέρασε σαράντα κύματα και διάφορες αναποδιές μέχρι τη τελική του κυκλοφορία. Το Sea of Thieves προσάραξε τελικά στα PC και στο Xbox One για να δώσει ένα ηχηρό “παρών” και να ωθήσει και την κυκλοφορία του Xbox One X. Το online pirate game είναι πλέον εδώ και μας προσκαλεί να ζήσουμε απίστευτες πειρατικές στιγμές εξερευνώντας τον open-world κόσμο του καθώς και την ατελείωτη βαθιά και άγρια θάλασσά του.

sea of thieves 1

Το Sea of Thieves είναι ένα online First-person Action-Adventure game που σας βάζει στον ρόλο ενός πειρατή όπου μόνος ή με παρέα καλείστε να ψάξετε για θησαυρούς και να πραγματοποιήσετε διάφορες αποστολές κερδίζοντας χρήματα και φήμη. Όλο το εγχείρημα ακούγεται αρκετά υποσχόμενο και σαν Xbox One exclusive το hype έχει κάνει τη βιομηχανία να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Σαλπάραμε μαζί του και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

«Καπετάνιε! Βλέπω ότι δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα!»
Με το που ξεκινήσετε το Sea of Thieves θα δείτε ένα εισαγωγικό video και στη συνέχεια θα επιλέξετε τον random generated χαρακτήρα με τον οποίο θα ξεκινήσετε τη περιπέτειά σας και στη συνέχεια το πλοίο σας όπου επιλέγετε ανάμεσα σε δύο, μια μεγάλη γαλέρα που ενδείκνυται για party τριών ή τεσσάρων ατόμων ή ενός μονοκάταρτου για party δύο ατόμων ή single player. Και αυτό ήταν το σενάριο του ΑΑΑ τίτλου της Microsoft. Δεν υπάρχει κανένα storyline για να ακολουθήσετε και δυστυχώς, αυτό το στοιχείο, όπως και άλλα που θα δούμε στη πορεία, απογοητεύουν σχεδόν αμέσως. Επιπλέον, το γεγονός ότι δεν μπορούμε να επιλέξουμε εμείς τα χαρακτηριστικά του πειρατή μας απογοητεύει αρκετά και το θέμα είναι ότι ακόμα δεν έχει ξεκινήσει καν το gameplay.

sea of thieves 2

«Πρόσω ολοταχώς!»
Αφού επιλέξετε όλα τα παραπάνω, μεταφέρεστε στο κεντρικό hub του Sea of Thieves. Πρόκειται για ένα πειρατικό outpost όπου εκεί θα βρείτε τους NPCs με τους οποίους θα αλληλεπιδράσετε. Θα αναλάβετε διάφορα quests που σας αναθέτουν και στη πορεία θα πραγματοποιείτε διάφορες συναλλαγές μαζί τους. Το θέμα είναι ότι το Sea of Thieves σας πετά απευθείας στα βαθιά όπως ο πατέρας που ρίχνει το παιδί για πρώτη φορά στη θάλασσα χωρίς μπρατσάκια. Δεν υπάρχει ίχνος tutorial αλλά ευτυχώς οι μηχανισμοί του τίτλου είναι απλοί (αν και σίγουρα θα πειραματιστείτε για να καταλάβετε τι παίζει).

Το σύστημα των αποστολών καθώς και ο γενικότερος χειρισμός θα σας πάρει κάποια ώρα για να τον συνηθίσετε αλλά η αλήθεια είναι ότι αποτελεί μια πρόκληση. Σίγουρα οι ανυπόμονοι μπορεί και να νευριάσουν αλλά πιστέψτε μας, είναι αρκετά απλά τα πράγματα. Το απλό gameplay σε συνδυασμό με τη πανέμορφη ατμόσφαιρα θα σας ενθαρρύνουν να ξεπεράσετε σύντομα αυτό το «εμπόδιο» κάνοντας τις πρώτες ώρες ενασχόλησης πραγματικά διασκεδαστικές.

Εφόσον έχετε εγκλιματιστεί με τα controls και τους NPCs ήρθε και η ώρα να ξεκινήσετε τα περιπετειώδη ταξίδια σας. Στα θρυλικά αυτά ταξίδια θα συναντήσετε και άλλους παίκτες (πρόκειται για online game, μη το ξεχνάτε) οι οποίοι θα προσπαθήσουν να σας επιτεθούν κατά ένα ποσοστό 90%, να περάσουν αδιάφοροι από μπροστά σας ή και να σας γνωρίσουν και να σας βοηθήσουν. Αυτό βέβαια μπορεί να συμβεί είτε στη στεριά είτε στη θάλασσα και καλό θα ήταν να προσέχετε που αφήνετε τα loot σας (σεντούκια, κρανία κ.ά.) καθώς υπάρχουν διάφοροι «καλοθελητές» οι οποίοι χτυπάνε ύπουλα εσάς και το πλήρωμά σας σε αυτό το κομμάτι.

sea of thieves 3

Το Sea of Thieves υστερεί στο κομμάτι του level system καθώς δεν υπάρχει κανένα ίχνος character progression και skill tree. Θα ασχοληθείτε κάμποσες ώρες μαζί του και το μόνο που θα έχει αλλάξει στο χαρακτήρα σας είναι η εμφάνισή του με τη χρήση διαφόρων cosmetic items. Αυτό δίνει μια ισορροπία στο κομμάτι του PvP αλλά ταυτόχρονα απογοητεύει όποιον αναζητεί οποιοδήποτε ίχνος αναβάθμισης που πιθανόν να είχε συνηθίσει σε games αυτού του είδους. Όσον αφορά το κομμάτι του PvP, όντως υπάρχει ισορροπία αλλά να έχετε υπόψιν σας ότι αν ταξιδεύετε μόνοι σας και συναντήσετε κάποιο άλλο πλοίο είστε κατά 99% καταδικασμένοι να χάσετε. Και με ομάδα πάντως θέλει προσοχή καθώς ένας λάθος ελιγμός μπορεί να αποβεί μοιραίος και από εκεί που νομίζατε ότι έχετε το πάνω χέρι να καταλήξετε στο πάτο του βυθού.

Έχετε στο inventory διάφορα standard αντικείμενα όπως για παράδειγμα το φτυάρι για να ξεθάβετε σεντούκια, τη πυξίδα για να προσανατολίζεστε, μπανάνες που καταναλώνετε για να αναπληρώσετε την ενέργειά σας κ.ά. Θα χρησιμοποιήσετε σίγουρα όλα τα αντικείμενα ακόμα και αυτά που δεν είναι καθόλου χρήσιμα -όπως τα μουσικά όργανα- καθώς μερικά διασκεδάζουν εσάς και τη παρέα σας. Είναι αρκετά μακριά το νησί που κρύβεται ο θησαυρός που ψάχνετε; Βγάλτε έξω τα μουσικά όργανα και διασκεδάστε παίζοντας γνωστά πειρατικά άσματα. Προσωπικά έτυχε να εμπλακώ σε μια μουσική μονομαχία όπου οι παίκτες ψήφισαν ποιος διασκέδασε καλύτερα το πλήρωμα!

sea of thieves 4

Παρόλο που το Sea of Thieves δεν διαθέτει story, οι αποστολές που θα αναλάβετε γεμίζουν αυτό το κενό. Τα Voyages (έτσι είναι η ορολογία των αποστολών εδώ) τα αναλαμβάνετε στο πειρατικό Outpost όπου τρεις διαφορετικές φατρίες σας τις αναθέτουν. Η Order of Souls σας αναθέτει αποστολές που αφορούν την εξόντωση διάφορων καπετάνιων σκελετών, η Merchant Alliance ζητά από εσάς μεταφορά εμπορευμάτων όπως διάφορα ζώα και τέλος, οι Gold Hoarders σας αναθέτουν voyages με θέμα την ανακάλυψη διάφορων κρυμμένων θησαυρών. Όσες πιο πολλές αποστολές ολοκληρώνετε ανά faction, τόσο ανεβαίνει το reputation σας σε αυτές. Αυτό σας επιτρέπει να αναλαμβάνετε λίγο πιο δύσκολα voyages και εφόσον φτάσετε στο μέγιστο το reputation θα έχετε πρόσβαση στα raids. Τα raids είναι αποστολές όπου έρχονται μεγάλα waves εχθρών με ένα τελικό boss όπου εφόσον τους εξοντώσετε ανταμείβεστε με ένα vault γεμάτο λαμπερά καλούδια.

Κυριαρχεί το αίσθημα της επανάληψης και ουσιαστικά διεκπεραιώνετε αποστολές για… cosmetic items

Οι πιο υψηλού level αποστολές διαφέρουν ουσιαστικά μόνο ως προς τον αριθμό πραγμάτων που πρέπει να επιστρέψετε πίσω στο Outpost και σύντομα θα συνειδητοποιήσετε το κύριο θέμα που μαστίζει το Sea of Thieves. Ποιο είναι αυτό; Μα τα fetch quests. Όλες τα voyages είναι αυτής της λογικής πράγμα που καταντά βαρετό, εκνευριστικό και από ένα σημείο και μετά, βασανιστικό. Η ρουτίνα δεν αργεί να κάνει την εμφάνισή της καθώς μετά από την ολοκλήρωση διαφορετικών voyages έχετε δει πλέον τι έχει να προσφέρει το δημιούργημα της Rare.

Ολοκληρώνοντας αυτές τις αποστολές μπορείτε να αγοράσετε μόνο cosmetic items που αλλάζουν την εμφάνισή σας, του εξοπλισμού σας και του πλοίου σας. Βέβαια, το γεγονός ότι ελέγχετε τον χαρακτήρα σας με προοπτική 1st person δεν σας επιτρέπει να απολαύσετε τα αντικείμενα που μοχθήσατε να αποκτήσετε. Ακόμη, το κακό της υπόθεσης ότι και οι τιμές αυτών είναι εξωφρενικές και απαιτούν αρκετό grinding, ειδικά για τα αντικείμενα του πλοίου.

Τα όπλα του χαρακτήρα σας αποτελούνται από ένα πιστόλι (ή καραμπίνα ή sniper) και ένα σπαθί. Οι μηχανισμοί της μάχης είναι απλούστατοι και βασικοί και πιθανόν να καταντούν βαρετοί λόγω της μηδαμινής ποικιλίας εχθρών. Το ίδιο ισχύει και στις ναυμαχίες όπου η χρήση κανονιού είναι μονόδρομος. Όποιος καταφέρει να κρατηθεί μακριά από την εμβέλεια του αντιπάλου και να πετύχει περισσότερα χτυπήματα στο αντίπαλο πλοίο είναι σίγουρα και ο νικητής της ναυμαχίας.

sea of thieves 6

Η πλοήγηση με το πλοίο σίγουρα αποτελεί πρόκληση είτε σαλπάρετε μόνοι είτε με παρέα. Στην πρώτη αναποδιά όπου το πλοίο θα μπάζει νερά μέχρι την αίσθηση ικανοποίησης όταν τελικά έχετε το πάνω χέρι στη πλοήγησή του, αυτό το στοιχείο του Sea of Thieves είναι πραγματικά το κάτι άλλο. Ο αέρας, η κλίση των πανιών και άλλα τέτοια στοιχεία παίζουν σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας. Η διαφορά της πλοήγησης με το σύστημα μάχης είναι πραγματικά όπως η μέρα με τη νύχτα.

Αν επιθυμείτε να κάνετε απλώς ταξίδια εξερεύνησης και να ανακαλύψετε διάφορα μόνοι σας θα απογοητευτείτε καθώς τα νησιά είναι σχεδόν άδεια είτε από loot είτε από εχθρούς. Είναι πραγματικά στενάχωρο το γεγονός ότι ένας τόσο όμορφος κόσμος να χαραμίζεται άδικα καθώς η εξερεύνησή του είναι –με όλη τη σημασία της λέξης- ανούσια. Το μοναδικό ενδιαφέρον πράγμα που μπορείτε να βρείτε είναι τα message-in-a-bottle που βρίσκονται τυχαία σε διάφορες ακτές. Ανοίγοντας τα θα πρέπει να αποκρυπτογραφήσετε τα μηνύματα τους και να αναλάβετε αποστολές-γρίφους. Δεν είναι δύσκολο αλλά και πάλι έχετε να κάνετε με fetch quest.

sea of thieves 7

Παίναε τη θάλασσα, αλλά να περπατείς στην ξέρα
Το Sea of Thieves είναι μια αποκλειστικά multiplayer shared world εμπειρία. Βέβαια, σε games αυτού του είδους είναι λογικό να θεωρείται η παρουσία φίλων απαραίτητη. Αυτό αμέσως κάνει την εμπειρία αρκετά πιο ενδιαφέρουσα αλλά και πάλι δεν σώζει τη κατάσταση καθώς ο τίτλος πάσχει από έλλειψη υλικού, παρά τον καλοσχεδιασμένο κόσμο του.

Το navigation του πλοίου είναι ευκολότερο όταν βρίσκεστε με παρέα πάρα όταν είστε μόνοι σας. Η διαφορά είναι ότι στη δεύτερη περίπτωση πρέπει να έχετε το μυαλό σας σε εγρήγορση καθώς είναι πολύ δύσκολο να αναλάβετε ταυτόχρονα την οδήγηση του πλοίου, την ανίχνευση του ορίζοντα για νησιά και εχθρικά πλοία και το γεγονός ότι πρέπει να είστε και έτοιμοι για τυχόν μάχη ή διαρροή του πλοίου. Αντιθέτως, με ένα πλήρωμα μπορείτε να μοιράσετε τις δουλειές και να είστε έτοιμοι για όλα. Αν ασχοληθείτε με το Sea of Thieves στο Xbox One, η χρήση headset είναι απαραίτητη καθώς δεν υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες εντολές ενώ στα PC είναι προαιρετικό.

sea of thieves 8

Η αλήθεια είναι ότι το Sea of Thieves έχει καλές στιγμές καθώς με το που βλέπετε ένα πλοίο η αδρεναλίνη εκτινάσσεται στα ύψη. Η αγωνία και η σύγχυση που επικρατεί εκείνη τη στιγμή είναι πραγματικά απερίγραπτη και υπάρχουν μοναδικές αλληλεπιδράσεις με άλλους παίκτες που μπορεί να λειτουργήσουν σωτήρια για όλο το πλήρωμα. Πραγματικά, αυτό το κομμάτι του τίτλου είναι και το καλύτερο καθώς κάθε φορά που βρίσκεστε με κάποιο πλήρωμα σίγουρα θα διασκεδάσετε. Το ιδανικότερο βέβαια είναι να σαλπάρετε με φίλους και να λέτε τα δικά σας.

Είναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα
Οπτικά, το Sea of Thieves είναι το κάτι άλλο. Το νερό είναι μακράν το εντυπωσιακότερο νερό που έχετε δει ποτέ σε videogame και αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα της Rare. Τα dynamic weather effects, το dynamic lighting, η εναλλαγή της ώρας με την αλλαγή του φωτισμού, όλα είναι ένας τεχνολογικός θρίαμβος. Παρά το καρτουνίστικο ύφος του, το Sea of Thieves συνδυάζει το ρεαλισμό εκεί που χρειάζεται και παραδίδει ένα πολύ όμορφο και χορταστικό αποτέλεσμα.

Υπάρχουν κάποια περίεργα animations ώρες ώρες αλλά οφείλονται στους servers οι οποίοι είχαν πολλά προβλήματα στις πρώτες μέρες κυκλοφορίας. Με το πρόσφατο update που πραγματοποιήθηκε επιδιορθώθηκαν bugs, υπήρξαν βελτιώσεις στην απόδοση και αύξηση της online σταθερότητας. Για να μην υπερφορτωθούν οι servers, κάποια achievements που κάναμε ακόμα δεν έχουν ξεκλειδωθεί και δυστυχώς υπάρχουν ακόμη frame drops στην έκδοση του Xbox One X.

Ο ηχητικός τομέας συνοδεύεται από ένα soundtrack που ταιριάζει γάντι με τη θεματολογία του Sea of Thieves. Όπως αναφέραμε και παραπάνω, είναι απολαυστική και διασκεδαστική η χρήση των μουσικών οργάνων από τους ίδιους τους παίκτες. Υπάρχουν όμως και στιγμές απόλυτης ησυχίας όπου σίγουρα προκαλούν ακόμα και στο φάντασμα του Ιπτάμενου Ολλανδού χασμουρητό. Voice overs υπάρχουν αλλά είναι εκτός τόπου και χρόνου ενώ το sound design από την άλλη είναι αρκετά καλό. Τα κύματα που χτυπάνε τα σανίδια του πλοίου, το τρίξιμο στα κάτω καταστρώματα, ο ήχος των πανιών όταν τα κατεβάζετε και το πηδάλιο του πλοίου είναι μερικά από τα πραγματικά τέλεια ηχητικά εφέ. Τα κανόνια και τα πιστόλια έχουν πειστικούς ήχους αλλά οι ξιφομαχίες είναι απαράδεκτες και μοιάζουν πρόχειρες. 


Πιστόν γη, άπιστον θάλασσα
Με την απλότητα του gameplay, το Sea of Thieves σίγουρα θα κερδίσει κόσμο αλλά η απουσία story, ποικιλίας και ουσίας σίγουρα θα απομακρύνει περισσότερους. Θα μπορούσαμε να μιλάμε για ένα No Man’s Sea όπου, όπως και στη περίπτωση του No Man’s Sky, πρόκειται για μία φιλόδοξη και εντυπωσιακή δημιουργία που δυστυχώς δεν κατάφερε να σταθεί αντάξια των προσδοκιών μας. Παρά το τεράστιο και εντυπωσιακό του κόσμο, το gameplay παρουσιάζει σημαντικές ελλείψεις και είναι αναμφισβήτητα επαναλαμβανόμενο.

sea of thieves 9

Σίγουρα με φίλους θα περάσετε όμορφες και αρκετά αστείες στιγμές αλλά από ένα σημείο και μετά θα αναρωτιέστε: “Αυτό ήταν;” . Πρόκειται για μια χαμένη ευκαιρία καθώς η Rare είχε πάνω από τέσσερα χρόνια στην διάθεσή της για την ανάπτυξη του Sea of Thieves και είναι τραγικό να βλέπουμε τέτοια σοβαρή έλλειψη περιεχομένου. Μελλοντικά μπορεί η εταιρεία να κρατήσει την υπόσχεσή της και να εμπλουτίσει το τίτλο με αρκετό περιεχόμενο αλλά προς το παρόν το Sea of Thieves θυμίζει indie παραγωγή ή early access κυκλοφορία και όχι triple A game αξίας 69,99 €.

Εν κατακλείδι, το Sea of Thieves είναι ικανό να προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες και οπτικά είναι πανέμορφο αλλά όλη η διασκέδαση σταματά πριν καν ξεκινήσει καθώς έχει απίστευτη έλλειψη περιεχομένου και τίποτα ουσιαστικό για τον μέσο gamer. Με μια απλή ενασχόληση των πέντε ωρών θα έχετε αποκομίσει τι εστί Sea of Thieves και το πιο πιθανό είναι να ασχοληθείτε μερικές ώρες μαζί του και μετά να βαρεθείτε. Ακόμα και να συναντήσετε το Kraken, το οποίο είναι καθαρά τυχαίο, δεν σας προσφέρεται καμία απολύτως ανταμοιβή πράγμα που είναι στη καλύτερη περίπτωση τραγικό.

Θετικά:
- Εξαιρετικός οπτικός τομέας και art direction
- Διασκεδαστικό multiplayer
- Τεράστιος κόσμος
- Απαιτητικός και ρεαλιστικός χειρισμός του πλοίου σας
- Απλό και ευχάριστο gameplay

Αρνητικά:
- Τεράστιος αλλά άδειος κόσμος
- Ανύπαρκτο progression και level system
- Τα rewards περιορίζονται καθαρά και μόνο σε cosmetic items
- Έλλειψη περιεχομένου και ποικιλίας
- Σχεδόν όλες οι αποστολές έχουν μορφή fetch quest
- Υψηλή τιμή

Βαθμολογία
Γραφικά: 8
Ήχος: 8
Gameplay: 6.5
Αντοχή: 7
Γενικά: 7.3

Ιδανικό για όσους θέλουν να περάσουν ευχάριστα κάποιες ώρες με ένα καλό παρεάκι για πλήρωμα.

Μάρκος Ασκανιάν

NEWS   VIEW ALL

No News

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +3 JaGuAr (Level 30) 30/03/2018 13:09
Φαίνεται να έχει πλάκα, ειδικά άμα το παίζεις με παρέα σαν στήσιμο φαίνεται αρκετά καλό. Άλλωστε ποιος δεν θα ήθελε να ζήσει την εμπειρία ενός πειρατή; :D Ωραίο review Μάρκο!
#2 +4 Divine Raiden (Level 26) 30/03/2018 16:03
60 ευρώ για το τίποτα.Και τσάμπα να μου το έδιναν δεν θα το έπαιζα μέχρι να βάλουν ποιοτικό περιεχόμενο.Ακό μα και το PvP του είναι ανούσιο στην παρούσα φάση.Δεν χάνεις τίποτα αμα πεθαίνεις και δεν κερδίζεις τίποτα εκτός αν το αντίπαλο πλήρωμα έχει σεντούκια στο καράβι του...Και ουσιαστικό για το μόνο πράγμα που παίζεις είναι τα cosmetics.Thank s but no thanks...
#3 +2 Efane (Level 24) 30/03/2018 17:35
Είναι πραγματικά πανέμορφο και σίγουρα διασκεδαστικό με παρέα ψάχνοντας άλλους πειρατές. Το review αντικατοπτρίζει τα μειονεκτήματα του που με κάνουν να απέχω απο τον μεγάλο κόσμο του. Όταν μπει επιπλέον περιεχόμενο θα το τεστάρω στο pass με 10€ και αν με καλύπτει θα το πάρω.
#4 +3 hercmour (Level 13) 01/04/2018 18:00
Κρίμα ρε παιδιά...Εκεί που θες να εμπιστευτείς την Microsoft και να πιστέψεις σε αυτήν κάνει τέτοιες μαλακίες και ξενερώνεις...Το παιχνίδι έχει απίστευτα γραφικά και πραγματικά πολύ καλή βάση αλλά θέλει πολλά πράγματα ακόμα για να γίνει καλό...Εάν κατά την ανάπτυξή του δεν τα κατάφεραν σιγά μην τα καταφέρουν τώρα...
#5 +1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 12/04/2018 12:15
΄Τεράστια πατάτα τελικά, προς το παρόν τουλάχιστον. Θέλει πολλά πράγματα για να γίνει καλό, είναι ξεφτίλα να ζητούν τέτοιο ποσό για μισοτελειωμένο και άδειο ουσιαστικά παιχνίδι.
Score 7.3
6.95 User Score
(10 votes )
User Reviews 0
Genre: Action Adventure
Developer: Rare Ltd.
Publisher: Microsoft Studios
Διάθεση: Microsoft Hellas
Players: 1-4
Requirements: Λειτουργικό σύστημα Windows 7/8.1/10, Επεξεργαστής Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GHz, 4GB RAM, Κάρτα γραφικών Radeon HD 7750 1GB GDDR5, Χώρος στον σκληρό δίσκο 60 GB
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: 20/3/2018
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

2.
Diablo IV   (8.5)
3.
Final Fantasy XVI   (8.5)
6.
7.
Hogwarts Legacy   (0.5)
8.
eFootball 2023   (5.0)
9.
Notification