Reviews Agents of Mayhem
Comments (2)

Agents of Mayhem Hot

Επίθεση στην Σεούλ με 12 πράκτορες!

https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/dd/2d/bd/Agents-of-Mayhem-box-art-32-1507628629.jpg
  • Review
  • News
  • Images
  • Videos
  • User Reviews

Επίθεση στην Σεούλ με 12 πράκτορες!

 Η Volition είναι γνωστή για την δουλειά της πάνω σε σειρές που διαρκούν δεκαετίες και αφήνουν όνομα για διάφορους λόγους. Έπειτα από επιτυχίες όπως η σειρά Saints Row και Red Faction, η Volition αποφάσισε να μας παρουσιάσει κάτι νέο το οποίο θα συνδυάζει αγαπημένους χαρακτήρες σε ένα...τρελό περιβάλλον. Το 2016 η εταιρία ανάπτυξης ανακοίνωσε πως δουλεύει πάνω στο Agents of Mayhem και διέρρευσαν πληροφορίες πως θα πρόκειται για μια καρτουνίστικη προσπάθεια. Είτε παίζετε στις κονσόλες νέας γενιάς (PS4 ή Xbox One), είτε σε PC, μπορείτε να δοκιμάσετε τον νέο τίτλο αλλά πρώτα να κάνετε το homework σας και να διαβάσετε το review μας.

Από την Σεούλ με αγάπη
Το Agents of Mayhem είναι τοποθετημένο σε μια μελλοντική έκδοση της Σεούλ. Βρισκόμαστε στον κόσμο του Saints Row, έπειτα από τα γεγονότα του Gat out of Hell. Συγκεκριμένα το AOM (Agents of Mayhem) δανείζεται στοιχεία από τις σειρές Saints Row αλλά και Red Faction. Όσοι παρακολουθείτε την Volition σαν εταιρία ανάπτυξης, θα σας αρέσει ιδιαίτερα αυτό το crossover. Όσοι δεν είστε γνώστες, ή θα ξενερώσετε γιατί δεν θα καταλαβαίνετε τίποτα από τα υπονοούμενα ή θα δείτε ένα νέο σύμπαν που δεν γνωρίζετε και θα χαρείτε να εξερευνήσετε.

agents of mayhem 1

Το σενάριο του AOM μας βρίσκει στην Σεούλ όπου είμαστε μέλος της ομάδας M.A.Y.H.E.M (Multinational Agency Hunting Evil Masterminds). Αρχηγός της ομάδας είναι η Persephone Brimstrone, χαρακτήρας που είχαμε δει και στο Gat out of Hell. Μέγας αντίπαλος της εταιρίας μας είναι η L.E.G.I.O.N (League of Evil Gentlemen Intent on Obliterating Nations). Με την Persephone ως leader, η οποία ήταν πρώην μέλος της L.E.G.I.O.N, σκοπός μας είναι να κάνουμε ότι μπορούμε για να την εξολοθρεύσουμε.

Διάλεξε τον agent που σου αρέσει
Το Agents of Mayhem αποτελεί Action Adventure και ο κόσμος του είναι Open World. Ναι, έχουμε αποστολές τις οποίες πρέπει να φέρουμε εις πέρας αλλά φυσικά μπορούμε και να μπούμε σε ένα αμάξι για εξερεύνηση. Υπάρχει ένα κεντρικό γραφείο το οποί ο αποτελεί την βάση της οργάνωσης για την οποία δουλεύουμε και μπορούμε να γυρνάμε εκεί είτε μετά το τέλος κάποιας αποστολής, είτε απλά για να κάνουμε τα απαραίτητα upgrades. Η μεταφορά μας στον κόσμο του AOM δεν είναι θέμα καθώς μπορούμε είτε να τρέξουμε από την μια περιοχή στην άλλη, είτε να πηδήξουμε πάνω σε κτήρια, είτε φυσικά να κλέψουμε κάποιο αμάξι.

Το καλό με το Agents of Mayhem είναι πως έχει ένα μεγάλο ρόστερ από χαρακτήρες για να διαλέξουμε. Υπάρχουν 12 Agents, ο καθένας με τις δικές του δυνάμεις, όπλα, upgrades και playstyle. Κάθε φορά που είναι να ξεκινήσουμε μια αποστολή, πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα των τριών για να ην φέρουμε εις πέρας. Στην αρχή ξεκινάμε με τρεις βασικούς agents και στην συνέχεια ξεκλειδώνουν νέοι είτε γιατί προχωράμε το storyline, είτε γιατί ολοκληρώνουμε εμείς συγκεκριμένες αποστολές με τις οποίες τους αποκτάμε.

Επειδή το AOM μας προσφέρει πολλούς χαρακτήρες για να ξεκλειδώσουμε πάντοτε έχουμε κάτι νέο να δούμε. Αυτό αυξάνει την διάρκεια του τίτλου στις 20 ώρες δε περίπτωση που ακολουθήστε όλες τις αποστολές. Παρόλα αυτά, εάν το “τρέξετε”, θα έχετε τερματίσει στις 23 ή 25. Αυτό αποτελεί και ένα από τα θετικά του τίτλου. Το γεγονός πως έχουμε διαφορετικούς χαρακτήρες και μεγάλη ελευθερία στον τρόπο που θα προσεγγίσουμε την κάθε αποστολή, κάτι που δεν βλέπουμε συχνά σε single player games. Το να έχουμε πολλούς χαρακτήρες, τον καθένα με τα δικά του χαρακτηριστικά, είναι κάτι που βρίσκουμε συνήθως σε online games και το γεγονός ότι η Volition έδωσε μεγάλη έμφαση σε αυτό το χαρακτηριστικό, είναι ιδιαίτερα θετικό.

Επιτέλους ένας τίτλος που μας επιτρέπει να τα σπάσουμε όλα πάλι στο σύμπαν του Saints Row.

Upgrades...γιατί έτσι μας αρέσει
Οι δυνάμεις των agents παίρνουν upgrades όσο προχωράμε και αποκτάμε xp. Μετά από κάθε αποστολή, ερχόμαστε στα κεντρικά γραφεία της M.A.Y.H.E.M όπου μπορούμε να βελτιώσουμε τα όπλα μας και να αγοράσουμε νέες κινήσεις. Η ομάδα των τριών agents που αναλαμβάνει την κάθε αποστολή πρέπει να είναι έτοιμη κάθε φορά για οτιδήποτε. Συχνό φαινόμενο είναι να πεθάνει κάποιος agent και να πρέπει να διαλέξετε κάποιον από τους άλλους δύο για να αναλάβουν. Οπότε θέλει σωστό προγραμματισμό και εναλλαγή για αποφυγή τέτοιων επεισοδίων!

agents of mayhem 3

Οι αποστολές είναι επαναλαμβανόμενες και σε πολλές φάσεις μας κάνουν να βαριόμαστε. Σκότωσε 10 αντιπάλους, μάζεψε όλα τα σήματα, κάνε hack στην βάση και επέστρεψε με πληροφορίες. Όλα αυτά έχουν την πλάκα τους στην αρχή και ενδιαφέρον αφενός επειδή είναι κάτι νέο αλλά στις 30 ώρες κάπου καταντάει κουραστικό. Μας άρεσε ιδιαίτερα όταν έπρεπε να να ολοκληρώσουμε μια αποστολή για παράδειγμα με νέο agent και στην συνέχεια να τον ξεκλειδώσουμε. Έτσι φαίνεται ότι υπάρχει μια λογική συνέχεια σε όλο το στόρι. Μοναδική εξαίρεση αποτελούν τα Special Episodes τα οποία συγκεντρώνονται σε έναν ήρωα και βασικά αποτελούν αποστολές όπου πυροβολάμε ασταμάτητα waves από εχθρούς.

Χιουμορ και χρώματα
Ο κόσμος του Agent of Mayhem θυμίζει το κλασικό σύμπαν της σειράς Saints Row. Έντονα κορεσμένα χρώματα, περαστικοί NPC που από ότι φαίνεται η ζωή τους δεν μετράει καθόλου αφού σε κάθε έκρηξη πετάγονται παντού. Η Σεούλ του μέλλοντος φαίνεται αρκετά διαφορετική με διάφορα ασανσέρ σε πολλά σημεία τα οποία μας μεταφέρουν εκεί που πρέπει στην αποστολή μας κάθε φορά.

Οι agents είναι όμορφα σχεδιασμένοι και ο καθένας έχει το δικό του στυλ. Τόσο το γενικό look, όσο και οι λεπτομέρειες στην εξωτερική εμφάνιση του κάθε agent, προδίδουν τον όγκο δουλειάς από πλευράς των developers. Τέλος, χαρακτηριστικό της Volition, το χιούμορ δεν λείπει ούτε από το Agents of Mayhem. Κάποιες ατάκες φυσικά μας θύμισαν χιούμορ Λυκείου αλλά ας το συγχωρέσουμε και αυτό.

agents of mayhem 2

Mayhem of Agents
Συνολικά η εμπειρία του Agents of Mayhem χαρακτηρίζεται από εμάς ως ευχάριστη. Με την αγορά του θα έχετε 30 ώρες gameplay όπου θα δοκιμάσετε 12 διαφορετικούς agents, θα σκοτώσετε πάνω από 123.456.789 αντιπάλους και θα ακούσετε τις ίδιες ατάκες ξανα και ξανά. Το Agents of Mayhem προσφέρει αρκετά από πλευράς ηρώων, κάτι σπάνιο για single player game.

Από την άλλη όμως, παρατηρήσαμε ότι το επαναλαμβανόμενο περιεχόμενο μας κούρασε και ευχόμασταν να υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεκλειδώσουμε όλους τους ήρωες χωρίς να κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις για αυτούς. Σε περίπτωση που βρείτε το Agents of Mayhem σε εκπτώσεις, θα σας πρότεινα να το αποκτήσετε. Αυτή τη στιγμή όμως κοστίζει κοντά στα 70 ευρώ και κατά την ταπεινή μας άποψη, δεν είναι η σωστή στιγμή να προβείτε στην αγορά του.

Θετικά:
- Μεγάλη διάρκεια που φτάνει τις 30 ώρες
- Αρκετοί Agents για να διαλέξουμε
- Το χιούμορ που μας έχει συνηθίσει η Volition

Αρνητικά:
- Αδιάφορο σενάριο
- Επανάληψη στις αποστολές

Βαθμολογία
Γραφικά: 8
Ήχος: 7
Gameplay: 6
Αντοχή: 7
Γενικά: 6.5

Ένα Action/Adventure που μας δίνει την γνωστή ελευθερία κινήσεων αλλά με πολλούς πρωταγωνιστές.

Χριστιάνα Θάνου

User reviews

Average user rating from: 1 user(s)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο 
 
10.0

Επηρεασμένος από Saints Row 4

Το Agents of Mayhemτο αγόρασα σε προσφορά, και καλά έκανα. Επηρεασμένος από το Saints Row IVκαι το Gat Out the Hell πίστευα πως θα είναι το ίδιο καλό. Όχι ακριβώς. 

Υπάρχει πληθώρα χαρακτήρων που μπορείς να παίξεις. Ο καθένας έχει διαφορετικό όπλο, skill, ultimate, upgrades και gadgets. Παίζεις με τρεις χαρακτήρες, εγώ επέλεξα τα τρία πρώτα πρόσωπα που είχαν assault rifle (Hollywood, Fortune, Braddock). Το παιχνίδι έχει αρκετά επίπεδα δυσκολίας, εγώ παρέμεινα στα easy επίπεδα. Το παιχνίδι καταντάει κουραστικό καθώς υπάρχουν τρεις εχθροί, οι οποίοι αλλάζουν χρώματα και abilities, συνέχεια βλέπεις τους ίδιους εχθρούς καθώς θα μπορούσαν να βάλουν πολλά άλλα. Υπάρχουν βέβαια και ρομποτ εχθροί που αυξάνουν την ποικιλία αλλά τους συνταντάς προς το τέλος όπου ήδη έχεις βαρεθεί. Τα main bosses δεν θα τα χαρακτήριζα δύσκολα αλλά χρονοβόρα καθώς πρέπει να ακολουθήσεις ένα κύκλο χτυπημάτων που δεν είναι πάντα διαθέσιμα. Η ιστορία δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Super speed και  jump δεν υπάρχει, που με απογοήτευσε. Στο τέλος που παιχνιδιού αντιμετωπίζεις για ακόμη μία φορά όλα τα bosses μαζεμένα. Υπάρχει γέλιο, όμορφα cartoonγραφικά αλλά και πολλά knockouts. Ειδικά στην τελευταία πίστα όταν βγαίνει ο τελευταίος κακός, μπορεί και για μισό λεπτό να τρως damage, knockouts και να πεθαίνουν οι χαρακτήρες σου (στο easy όλα αυτά :P ). Υπάρχουν πολλά side missions που απλά δεν έκανα. Βέβαια για να προχωρήσεις στο main mission χρειάζεται να κάνεις level up το Agency που αυτό γίνετε κάνοντας upgrades, level ups και side missions… Οπότε δεν τα γλιτώνεις παντελώς. Δεν μπορώ να πω πως το ευχαριστήθηκα όσο τα Saints Row 4 αλλά για 14 ώρες εντάξει δεν έχασα και καμία χιλιετία από την ζωή μου.

Was this review helpful to you? 
 

Images   VIEW ALL

NEWS   VIEW ALL

Agents of Mayhem

[Αρχική Δημοσίευση: 7/6/16] Η Volition, developer της σειράς Saints Row, ανακοίνωσε νέο IP με το όνομα Agents of Mayhem. Σύμφω...
Posted (15 Aug 2017)

Τρέιλερ του Agents of Mayhem στο YouPorn

Το Marketing το 2017 είναι αρκετά περίεργο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα video games εισήχθησαν και στην βιομηχανία εν...
Posted (25 Jul 2017)

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Lyricaldemon (Level 22) 10/10/2017 14:23
Το περίμενα πως και πως,είδα απέλυσαν και προσωπικό πρόσφατα,ενδιαφ έρων είναι αλλά θα περιμένω να πέσει η τιμή πρώτα!
#2 +1 Kalliniki (Level 18) 10/10/2017 14:40
Έμαθα αυτά ακριβώς που χρειαζόμουν απ' το review! Σίγουρα θα το αγοράσω αλλά όταν θα είναι σε έκπτωση μιας και το θεωρώ ακριβό γι' αυτά που προσφέρει.
Score 6.5
User Score ( 11 votes ) 6.59
User Reviews 10
Genre: Action/Adventure
Developer: Volition
Publisher: Deep Silver
Διάθεση: Deep Silver
Players: 1
Requirements: 8GB RAM, Επεξεργαστής Core i3-3115C 2.5GHz, Κάρτα γραφικών GeForce GTX 750 Ti, Χώρος στο σκληρό δίσκο 20GB
Official Website: Κλικ εδώ
Demo:
Full Game:
Release Date: 18/08/2017
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL )
thumb thumb thumb
Χρήστες που το έχουν.(VIEW ALL )
thumb thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS
Notification