Reviews Project Cars 2
Comments (5)

Project Cars 2 Hot

Από το μηδέν στην κορυφή του βάθρου. 

https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f5/cc/69/project-cars-2-box-80-1505921631.jpg
  • Review
  • News
  • Forum
  • Images
  • Videos
  • User Reviews

Από το μηδέν στην κορυφή του βάθρου. 

Αν τα Racing games ανήκουν στα είδη που αγαπάτε, τότε γνωρίζετε πως η Slightly Mad Studios, κάποτε δεν ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Το Need for Speed: Shift ήταν μια καλή προσπάθεια το 2009 και στην πορεία οι Βρετανοί ξεχάστηκαν, μέχρι που ανέπτυξαν το Project Cars το 2015 και εκεί μπήκαν πολύ δυναμικά στο χώρο. Το προπέρσινο Racing της Bandai Namco ακόμη μνημονεύεται και ως εκ τούτου το φετινό sequel έχει στρέψει καιρό τώρα πάνω του τα βλέμματα των fans του είδους.

Για κάθε λάτρη των Simulation Racing games, το Project Cars κατάφερε να καθιερωθεί, ενώ προσέλκυσε και κοινό από όσους ασχολούνταν με τα Arcade racing. Βασικά σας δίνει το ελεύθερο να παίξετε με ή χωρίς damage model, με το ακριβές επίπεδο A.I. που θέλετε και αγωνιζόμενοι στις διαδρομές που θέλετε μέσα από μια ευρεία γκάμα πασίγνωστων οχημάτων. Εντυπωσίασε και καθιερώθηκε επίσης για τα γραφικά του και για το ακριβέστατο μοντέλο χειρισμού, ανάλογα με το όχημα και τις καιρικές συνθήκες. Πλέον έφτασε η ώρα για την συνέχεια, καθώς η Slightly Mad άκουσε τα σχόλια της πρώτης έκδοσης και αποφάσισε να δουλέψει σκληρά και να εισάγει βελτιώσεις και νέο περιεχόμενο. Άραγε τι κατάφερε στο διάστημα δύο ετών που είχε στη διάθεσή της;

Καταιγισμός νέου περιεχομένου
Το βασικότερο mode του Project Cars 2 με το οποίο θα ασχοληθείτε είναι το Career, ενώ υπάρχουν και οι κλασικοί απλοί αγώνες αλλά και το Online mode. Στο Career τα οχήματα έχουν χωριστεί σε έξι κατηγορίες. Ξεκινάτε από τα κάρτ, στη συνέχεια τα SportsCars και τέλος φτάνετε μέχρι τα μεγάλα grand-prix. Αν βαριέστε τις χαμηλές κατηγορίες και θέλετε μεγάλες ταχύτητες, υπάρχει η δυνατότητα να ξεκινήσετε απευθείας από την τέταρτη κατηγορία και να έχετε μόλις δύο μπροστά σας για να ξεκλειδώσετε. Μπορείτε επίσης να έχετε διαφορετικά προφίλ οδηγών για κάθε περίσταση. Πάντως, καθεμία από τις έξι μεγάλες κατηγορίες έχει πολλές υποκατηγορίες αγώνων με διαφορετικά οχήματα η καθεμία, συνεπώς το περιεχόμενο απλά δεν τελειώνει ποτέ.

Κάθε αγώνας, ακόμα και στο Career, σας επιτρέπει να καθορίσετε το αν θα κάνετε εξάσκηση στην πίστα, αν θα έχετε προκριματικά κατάταξης ή όχι και τέλος πόσους γύρους θα διαρκέσει ο αγώνας. Σε περίπτωση που θέλετε για παράδειγμα να τελειώσετε την καριέρα σας μέσα σε λίγες ώρες, μπορείτε να ρυθμίσετε ακόμα και δύο γύρους που είναι το ελάχιστο. Επίσης, μπορείτε να παραμετροποιήσετε την ικανότητα των αντίπαλων οδηγών και την επιθετικότητά τους, από το 0 έως το 100. Οι ρυθμίσεις αυτές θα βοηθήσουν αρκετά τους νέους χρήστες στο να εξοικειωθούν αφού το A.I. είναι άκρως υψηλό και…αλάνθαστο. Ανεξάρτητα από την ταχύτητά των αντίπαλων οδηγών (η οποία μειώνεται όσο μειώνετε και το skill τους), αυτό που παρατηρήσαμε είναι ότι δεν κάνουν λάθη και δεν βγαίνουν εκτός διαδρομής παρά ελάχιστα. Στη δε επιθετικότητα, το A.I. σας κοντράρει δυνατά και συγκρούεται μαζί σας κυρίως στις υψηλές κλίμακες, δηλαδή αν ρυθμίσετε το Aggression κοντά στο 100άρι.

Το περιεχόμενο του Project Cars 2 είναι άφθονο. Θα συναντήσετε σε αυτό 182 αυτοκίνητα από 38 πασίγνωστους κατασκευαστές και 140 κούρσες σε 60 τοποθεσίες. Οι τοποθεσίες αυτές αποτελούν πιστά αντίγραφα από τις αντίστοιχες σε Formula 1, Nascar και άλλα πρωταθλήματα. Πέραν των βασικών grand-prix του Career mode, υπάρχει μια σειρά από προαιρετικές κούρσες. Στα Manufacturer drives παίζετε διαδρομές που αφορούν αποκλειστικά συγκεκριμένες κατασκευάστριες εταιρείες. Όσο οδηγάτε με το όχημα μιας εταιρείας τόσο η εκάστοτε loading bar μεγαλώνει ώσπου να ξεκλειδωθούν οι διαδρομές. Αντίστοιχα, υπάρχουν invitational events με συγκεκριμένου τύπου οχήματα και σε συγκεκριμένες χώρες, που επίσης ξεκλειδώνουν σταδιακά. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι όσο παίζετε πάντοτε θα έχετε νέα πράγματα να ανακαλύψετε και βέβαια πολλές πίστες για να αγωνιστείτε σε σημείο που να μην νιώθετε το αίσθημα της επανάληψης. δ

“Μάστορα, θα μου το ρυθμίσεις λίγο;”
Περνάμε στο θέμα παραμετροποίησης του οχήματος. Ως Simulation game, στο Project Cars 2 δεν επιτρέπονται οι αλλαγές σε μηχανικά μέρη μέσω απόκτησης in-game νομίσματος, παρά μόνο η αλλαγή ρυθμίσεων σε κάθε όχημα. Μπορείτε λοιπόν να ρυθμίσετε τα φρένα, το διαφορικό, τις αναρτήσεις και την αλλαγή ταχυτήτων ανά ταχύτητα. Στις ρόδες αλλάζετε τον τύπο ελαστικών (ανάλογα με το οδόστρωμα) και ρυθμίζετε την πίεσή τους. Υπάρχουν μέχρι και ακριβείς ρυθμίσεις για τις αεροτομές, αλλά και για τα καύσιμα, το ψυγείο και την ροή αέρα στη μηχανή.

Αν είστε άπειροι οδηγοί τότε σίγουρα θα έχετε απορία στο πως ρυθμίζονται όλα αυτά οπότε εδώ η Slightly Mad σας επιτρέπει να συμβουλευτείτε μηχανικό, στον οποίο θα ρωτάτε γνώμη για τις ρυθμίσεις σας με βάση την οδήγησή σας. Μπορείτε για παράδειγμα να τον ρωτήσετε τι πίεση ελαστικών να βάλετε αν αργείτε να φρενάρετε ή πώς να ρυθμίσετε την αεροτομή σας αν το αμάξι σας αργεί να πάρει μια στροφή. Βέβαια κάποιες ρυθμίσεις -όπως για παράδειγμα τα ελαστικά σε βρόχινο έδαφος- θα πρέπει να τις σκεφτείτε από μόνοι σας. Αντίστοιχα, θα χρειαστεί να προσέχετε τόσο την πρόσφυση των ελαστικών στο οδόστρωμα κατά τις στροφές, όσο και το να μην ξεμένετε από καύσιμα, αλλά και να υπολογίσετε πόσα καύσιμα θα πρέπει να έχετε στο ντεπόζιτο.

Μονόδρομος για μια ευχάριστη Racing Simulation εμπειρία γεμάτη αδρεναλίνη.

Ώρα για την κούρσα
Μετά το A.I. και τις παραμετροποιήσεις περνάμε στο χειρισμό. Με τόσα πολλά οχήματα, το Project Cars 2 καταφέρνει να έχει διαφορετική οδηγική συμπεριφορά για κάθε τύπο οχήματος. Υπάρχει διαφορετική επιτάχυνση, άλλη πρόσφυση στο έδαφος στις δύσκολες στροφές, άλλου είδους φρένα και διαφοροποίηση στην κλήση κάθε οχήματος στο πως θα πάρει μια στροφή. Αυτό σημαίνει ότι για κάθε όχημα θα πρέπει κάθε φορά να αλλάζετε ρυθμίσεις για την ευαισθησία ως προς το στρίψιμο, την νεκρή γωνία στροφής και την ευαισθησία των φρένων, ενώ αν όλα αυτά δεν γίνουν σωστά τότε το αποτέλεσμα, ειδικά για έναν αρχάριο οδηγό, δεν θα είναι ευχάριστο.

Γενικά ο χειρισμός ενδείκνυται περισσότερο σε έμπειρα άτομα που ξέρουν από Racing και γνωρίζουν πότε να φρενάρουν και πώς να πάρουν μια στροφή. Αν ένας αρχάριος κάνει το λάθος να πάρει μια δύσκολη στροφή κλειστά ή δεν φρενάρει έγκαιρα, τότε τα πολύτιμα δευτερόλεπτα που θα χάσει θα του κοστίσουν. Επίσης, μπορείτε να χτυπήσετε αντίπαλα οχήματα, ακόμα και να τα πετάξετε εκτός τροχιάς, αλλά αν υπερβείτε κάποιο όριο τότε σας επιβάλλεται ποινή. Το ίδιο και σε περίπτωση που κλέψετε δρόμο βγαίνοντας έστω για κάποια μέτρα εκτός διαδρομής. Η ποινή ξεκινάει από το να επιστρέψετε στη θέση που ήσασταν μέσα σε 30 δευτερόλεπτα, μέχρι και το να πάτε στα pits (είτε αν δεν επιστρέψετε, είτε απευθείας για χειρότερη παράβαση). Αν δεν το κάνετε τότε θα αποκλειστείτε από την κούρσα.

Στις οδηγικές βοήθειες, σπουδαία δουλειά γίνεται από το steering assistance. Η επιλογή αυτή είναι “χρυσή” καθώς θα σας γλιτώσει από το να ξεφύγει το όχημά σας στις στροφές. Το σταθεροποιεί όπως πρέπει. Το brake assistance όμως δεν δρα όπως όφειλε και παρότι βοηθάει στις στροφές, χρησιμοποιείται περισσότερο σε σημεία που δεν χρειάζεται, κόβωντάς σας αρκετά ταχύτητα. Προσωπικά το απενεργοποίησα και καλύτερα άλλωστε γιατί ούτως ή άλλως πρέπει να μάθουμε να ζούμε χωρίς αυτό.

Το damage model περιλαμβάνει ζημιές κάθε είδους, από τον άξονα και τις αναρτήσεις, μέχρι την υπερθέρμανση της μηχανής. Μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί, ανάλογα με το πώς θέλετε να παίξετε. Γενικά η γκάμα των ζημιών είναι μεγάλη, απλά θεωρώ ότι οι περιπτώσεις όπου ο άξονας στραβώνει και θέλει ζυγοστάθμιση, όπως και η υπερθέρμανση της μηχανής είναι λίγο παραπάνω από τις προβλεπόμενες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι υπάρχει και εναλλαγή ημέρας και νύκτας, καθώς αν ξεκινήσετε για παράδειγμα μια κούρσα απόγευμα, τότε μετά από κάποιους γύρους θα δείτε ότι σταδιακά βραδιάζει.

Κάθε πρωτάθλημα που θα επιλέξετε έχει στις περισσότερες περιπτώσεις 4-6 αγώνες. Σε κάθε αγώνα υπάρχει η δυνατότητα restart αλλά όχι rewind, αν κάνετε λάθος. Γενικά το όλο στήσιμο του Career mode εγγυάται δεκάδες ώρες μέχρι να κερδίσετε όλα τα grand-prix και το αίσθημα της επιβράβευσης όταν σηκώνετε κούπα και σταδιακά αυξάνετε την δυσκολία των αντίπαλων οδηγών είναι ολοένα και μεγαλύτερο.

Στις online κόντρες
Παίζοντας το online multiplayer περίμενα να βρω μπροστά μου μεγάλους guru της οδήγησης. Τελικά ανακάλυψα οδηγούς διαφόρων ικανοτήτων, επιβεβαιώνοντας στην ουσία όσα ανέφερα στην αρχή του review, ότι το Project Cars 2 συγκεντρώνει και οπαδούς των Arcade Racing. Υπάρχουν λοιπόν και τέτοιοι τύποι, που πετάγονται έξω σε αρκετές στροφές ή που μπαίνουν για να σας στουκάρουν και να σας χαλάσουν το παιχνίδι. Αν το damage model ενεργοποιηθεί τότε ποτέ δεν ξέρετε από πού μπορεί να πεταχτεί ένας αντίπαλος οδηγός και να καταστρέψει τα πάντα.

Γενικά το online είναι μια πολύ καλή εμπειρία και ο λόγος που δεν ανεβάσαμε το review προχθές αλλά σήμερα ήταν διότι έπρεπε να το παίξουμε για να μπορούμε να κρίνουμε το παιχνίδι σφαιρικά. Παίζοντας με άλλους χρήστες, επιλέγετε κούρσες που έχουν προκριματικά ορισμένης διάρκειας (ανάλογα με το τι ρυθμίσεις καθορίζει ο χρήστης που κάνει το Host) και επιλέγετε ανάμεσα σε συγκεκριμένα οχήματα ή αναγκαστικά το ίδιο όχημα. Η απόδοση του server σε αγώνες 2-4 παικτών είναι άριστη. Αν οι οδηγοί είναι 5 ή περισσότεροι τότε ενδέχεται κάποιες φορές να συναντήσετε μικρά lag spikes αν στη λίστα των οδηγών υπάρχει κάποιος με καμιά μισοτελειωμένη κοκκινισμένη σύνδεση τύπου “Κλέβω Wi-Fi στο χωριό”. Η Slightly Mad άφησε το ελεύθερο σε όλους να παίξουν γιατί αν τους απέκλειε θα άκουσε παράπονα. Ενδεχομένως και το ανοιχτό voice chat σε όλους να παίζει κι αυτό ένα μικρό ρόλο, κυρίως όμως για να φορτωθεί κάθε πίστα που έχει μεγάλο όγκο δεδομένων, η αύξηση των οδηγών σε διψήφιο αριθμό οδηγεί σε μικρό lag. Πάντως, είχαμε μέχρι και αγώνες 13 παικτών που δεν διέθεταν καθόλου lag. Μάλλον δεν θα ήταν σύμπτωση το γεγονός ότι στους αγώνες αυτούς δεν μιλούσε κανείς με voice chat.

Όταν ρίχνει καρέκλες
Η μοναδική στο είδος της δουλειά που έκανε η Slightly Mad Studios στο αρχικό Project Cars συνεχίζεται με επιτυχία. Τα γραφικά σχεδιασμού των οχημάτων συνεχίζουν να έχουν πολύ καλή ποιότητα, αν και η έκδοση για PC είναι πολύ μπροστά σε σχέση με τις κονσόλες. Στα PC υπάρχει άκρως ρεαλιστικό μοντέλο φωτισμού και λεπτομερέστατος σχεδιασμός στις πίστες, σε αντίθεση με την έκδοση του PS4, όπου στο PS4 Pro είδαμε μέτριο anti-aliasing και τα οχήματα να δείχνουν πιο “πλαστικά” λόγω της έλλειψης ρεαλιστικού φωτισμού. Δεν φταίει η Bandai Namco, απλά η κονσόλα με αυτή την κάρτα δεν μπορεί να σηκώσει τέτοια engine. Προσφέρει 60fps αλλά το 4K είναι upscaled, σε αντίθεση με τα PC όπου με μια καλή κάρτα 4GB το έχετε δεδομένο native. Αν παίζαμε την έκδοση για PC τότε η βαθμολογία στα γραφικά θα ήταν κατά πολύ μεγαλύτερη.

Τα οπτικά εφέ στο PJ2 εξακολουθούν να τηρούν την καλή παράδοση της πρώτης έκδοσης. Πέρα από τις πίστες με λιακάδα, θα συναντήσετε έντονη βροχή, ψιλόβροχο, δρόμο μετά από βροχή και αντίστοιχα χιόνι. Η ανταπόκριση του οχήματος είναι ανάλογη με αυτή του οδοστρώματος και των καιρικών συνθηκών κι αυτό κέρδισε αμέσως την προσοχή μου. Ειδικά η δυνατή βροχή, εμφανίζει τα εφέ από τις σταγόνες των ελαστικών των οχημάτων που προπορεύονται, σε τέτοιο βαθμό ώστε να σας εμποδίζουν –εν μέρει- την ορατότητα. Και επειδή το παιχνίδι έχει λεξι κάμερες, εκεί να δω τους σκληροπυρηνικούς guru του είδους. Θα παίζατε με helmet κάμερα και τιμονιέρα σε τέτοιες συνθήκες;

Ο ηχητικός τομέας του Project Cars 2 αποτελεί highlight, μιας και η μηχανή κάθε αυτοκινήτου ακούγεται με ξεχωριστό κάθε φορά ήχο, όπως και η αλλαγή ταχυτήτων. Η Slightly Mad κατάφερε να αποτυπώσει ακριβώς τα μαρσαρίσματα κάθε μηχανής κι αυτό είναι ότι πιο ευχάριστο, όπως και η φωνή από τα pit που σας συντροφεύει. Θα έχετε μονίμως έναν συνεργάτη να σας ενθαρρύνει στις καλές και τις άσχημες στιγμές, λέγοντάς σας να γκαζώσετε για την πρώτη θέση, συμβουλεύοντάς σας να τραβηχτείτε στα pit για επισκευή και γενικά δίνοντας οδηγίες πάντα επί του θέματος.

Η απόλυτη εμπειρία οδήγησης
Για ένα sequel που αναπτύχθηκε μέσα σε δύο χρόνια, το Project Cars 2 προσφέρει παραπάνω από όσα περιμέναμε. Αν θέλετε ένα δυνατό Racing game και ακόμη περισσότερο Simulation τότε το βαθύ gameplay σε συνδυασμό με την ευρεία γκάμα οχημάτων, τις δεκάδες κούρσες και ένα πλήθος από διοργανώσεις και διαδρομές, εγγυώνται την ευχαρίστησή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αφήστε δε που σας μαθαίνει οδήγηση. Με τόσες παραμετροποιήσεις στα οχήματα, την συμπεριφορά των αντίπαλων οδηγών μέχρι και τους κανόνες που σας επιβάλει στο πως θα πάρετε τις στροφές, αα’ την ώρα που θα το πάρετε και κάθε μέρα που θα περνάει θα βλέπετε τον εαυτό σας να βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο.

Θετικά:
- Υψηλός βαθμός πρόκλησης
- Πολλές διαφορετικές συμπεριφορές οχημάτων που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα
- Οι 46 πίστες, πιστά αντίγραφα των πραγματικών, δίνουν μεγάλη ποικιλία
- Άρτια καιρικά εφέ με ανταπόκριση στην οδήγηση
- Πλήρης παραμετροποίηση του skill και της επιθετικότητας των οδηγών
- Τεράστια γκάμα από κούρσες και επιλογή 182 οχημάτων

Αρνητικά:
- Δεν είναι φιλικό προς τους νέους χρήστες, ειδικά στις στροφές
- Το brake assistance κόβει ταχύτητα σε σημεία που δεν χρειάζεται
- Μικρό lag στο online σε ορισμένους αγώνες πολλών παικτών με κακή σύνδεση ή με voice chat

Βαθμολογία
Γραφικά: 8.5
Ήχος: 9
Gameplay: 8.5
Αντοχή: 9
Γενικά: 8.7

Βελτιωμένο και με πιο πλούσιο περιεχόμενο, υπόσχεται ότι θα σας κρατήσει για ακόμη περισσότερες ώρες.

Μάνος Γρυπάρης

User reviews

There are no user reviews for this listing.

 

Images   VIEW ALL

NEWS   VIEW ALL

Project Cars 2

[Αρχική δημοσίευση: 22/6/15] Περίπου ενάμιση μήνα μετά την κυκλοφορία του Project Cars, η Slightly Mad Studios ανακοί...
Posted (21 Sep 2017)

Project Cars 2: Όλα τα οχήματα και οι πίστες

[Αρχική δημοσίευση: 4/7/17] Η εταιρεία ανάπτυξης του Project Cars 2, Slightly Mad Studios, αποκάλυψε τα περισσότερα ...
Posted (02 Aug 2017)

Project Cars 2: Season pass και pre-order bonuses

Το Project Cars 2 θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο και η Bandai Namco αποκάλυψε το season pass και το ψηφιακό pre-order bonus για το πα...
Posted (28 Jun 2017)

Project Cars 2: Ημερομηνία κυκλοφορίας

[Αρχική δημοσίευση: 5/1/17] Σύμφωνα με δηλώσεις της Slightly Mad Studios στο Posted (08 Jun 2017)

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 AntonKos (Level 17) 20/09/2017 19:05
Δεν είχα παίξει το πρώτο Project Cars αλλά διαβάζοντας το review βλέπω ότι η συνέχεια είναι ακόμα καλύτερη. Ειδικά το AI θελω να το κοντράρω στο φουλ.Σκέφτομαι να το πάρω και ειδικά σε PC για να το χαρώ με τις γραφικάρες του. :-)
#2 +1 efane (Level 22) 20/09/2017 19:41
Το πρώτο ήταν πολύ καλό οπότε αυτο θα με ενθουσιάσει περισσότερο. Αναλυτικότατό review.
#3 Miatakias (Level 16) 21/09/2017 01:45
Το εχω υποψη μου κι αυτο αλλα θα παρω Forza Motorsport 7 που τρελαθηκα με το demo πρωτα και βλεπουμε... Το πρωτο PCARS δεν παιζοταν με gamepad ειδικα στα open wheel cars... Επισης ηταν ασχημα οπτιμαρισμενο με αποτελεσμα παρα πολυ χαμηλα frames με μια gtx 1060 6gb , 8gb RAM , cpu amd phenom x6 t1100 3,2ghz (βασικα προβλημα με τον επεξεργαστει ειχε)
Ειναι ντροπη παντως να παιζω καλα το forza 7 medium-high 1080p (το racing με τα καλυτερα γραφικα ever) και το PCARS1 οταν ειχε πολλα αμαξια στην οθονη σε medium να εχει 30 -40 και μονο οταν ημουν μονος μου 60... Για αυτο λεω στους κατοχους PC να κρατουνν μικρο καλαθι...
#4 ashbringer (Level 25) 21/09/2017 09:00
Θα πέσει πολύ μεγάλο λιώσιμο.Ετοιμάζ ω την τιμονιέρα μου .Μπράβο στον Μάνο για το review.
#5 ksifias82 (Level 4) 22/09/2017 09:21
Το παίζω από χθες....αν μου πέσανε τα σαγόνια με το πρώτο, με το 2 έχω μείνει παγωτό...βελτιώ θηκε παντού, έχει γίνει πιο αληθινό, μπορείς να το οδηγήσεις καλύτερα πλέον με το control βγάζοντας ακόμα και όλες τις βοήθειες. Η εταιρεία ανάπτυξης φαίνεται ότι έμαθε απ το πρώτο και το 2 το πήγε λίγο πιο μακριά, όχι πολύ αλλά όσο χρειαζόταν για να το βελτιώσει και να φανεί...
Score 8.7
User Score ( 10 votes ) 8.45
User Reviews 0
Genre: Racing
Developer: Slightly Mad Studios
Publisher: Bandai Namco
Διάθεση: Bandai Namco Hellas (210-6018800)
Players: 1-2 (2-16 Online)
Requirements: 2GB RAM, Επεξεργαστής Intel Core i7-3770 Quad Core στα 3.4Ghz ή AMD FX-8350, Κάρτα γραφικών 2GB (GeForce GTX 680 ή AMD Radeon R9 280X), Χώρος στο σκληρό δίσκο 50GB
Official Website: Κλικ εδώ
Demo:
Full Game:
Release Date: 22/9/2017
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL )
thumb thumb thumb
Χρήστες που το έχουν.(VIEW ALL )
thumb thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS
Notification