Uncharted: The Lost Legacy

Hot
Μάνος Γρυπάρης
REVIEWED ON PS4  

Τίμια λαϊκά κορίτσια. 

Τίμια λαϊκά κορίτσια. 

Τίμια λαϊκά κορίτσια. 

Το τελευταίο διάστημα αρχίζουν να γίνονται μόδα games τα οποία έχουν μικρό κύκλο ανάπτυξης, πρωτοκλασάτα production values και προσιτή τιμή. Ειδικότερα στο PS4 αυτό το είδαμε πριν από λίγες ημέρες με το Hellblade: Senua’s Sacrifice που διαρκεί περί τις 7-8 ώρες, έχοντας την προσιτή τιμή των 30 ευρώ. Το Uncharted: The Lost Legacy ανήκει στην κατηγορία των low budget τίτλων, καθώς δεν αποτελεί επίσημο sequel αλλά στην ουσία stand-alone expansion του Uncharted 4 (στην ουσία spin-off), με ανάλογη διάρκεια (ελαφρώς μεγαλύτερη) και εξίσου προσιτή τιμή στα 35 ευρώ.

Μπορεί ορισμένοι να ξενίσουν με το γεγονός ότι δεν έχουμε να κάνουμε με επίσημη συνέχεια, συνεπώς από πλευράς gameplay στην ουσία είναι σαν να έχουμε μια επέκταση του Uncharted 4 με ελάχιστες επιπλέον προσθήκες. Ωστόσο, η εταιρεία ανάπτυξης Naughty Dog έχει προσέξει κάθε λεπτομέρεια στο δημιούργημά της, άρα έχει βάλει ως στόχο να ικανοποιήσει τόσο τους fans της σειράς, όσο και νέο κοινό, το οποίο δεν χρειάζεται απαραίτητα να έχει παίξει κάποιο από τα προηγούμενα Uncharted, πέρα από το γεγονός ότι γίνονται 2-3 μικρές αναφορές στους διαλόγους στο ήδη γνωστό σενάριο.

Ταξίδι στην Ινδία
Για πρώτη φορά σε παιχνίδι Uncharted συναντάμε δύο πρωταγωνίστριες, την Chloe Frazer και την Nadine Ross. Η πρώτη είναι μια Ινδοαυστραλή που πρωτοεμφανίστηκε στο Uncharted 2 και μάλιστα για τους περισσότερους θεωρείται η πιο ωραία θηλυκή ύπαρξη της σειράς, που σε αντίθεση με την Elena Fischer, βγάζει έναν δυναμισμό μιας και η ίδια είναι κόρη αρχαιολόγου. Δίπλα της η Nadine, μία από τις βασικές εχθρούς στο Uncharted 4, η οποία για χάρη του σεναρίου αναδεικνύεται σε σύμμαχο. Η Νοτιοαφρικανή έχει στρατιωτική εκπαίδευση αλλά η Chloe -την οποία και ελέγχετε- αποδεικνύεται εξίσου σκληρό καρύδι.

Σύμφωνα με το σενάριο, βρισκόμαστε 6-12 μήνες μετά τα γεγονότα του Uncharted 4 στην Ινδία, χώρα από όπου κατάγεται η μητέρα της Chloe Frazer, η οποία έχει καλέσει την Nadine ως σύμμαχο στην εύρεση ενός πολυπόθητου κειμηλίου. Φυσικά όλα αυτά γίνονται με σκοπό το χρήμα και την υπόσχεση ότι αν τελικά το κειμήλιο βρεθεί, οι δυο τους θα μοιραστούν τα χρήματα που θα αποκομίσουν από αυτό. Όπως όμως σε κάθε Uncharted, έτσι και εδώ, τα κορίτσια δεν είναι μόνα τους, αλλά βρίσκουν απέναντί τους (μαντέψτε) έναν ολόκληρο μισθοφορικό στρατό. Πως αλλιώς θα είχαμε άλλωστε υψηλή πρόκληση;

Με την ίδια συνταγή
Από πλευράς gameplay το Uncharted: The Lost Legacy έχει πανομοιότυπα χαρακτηριστικά με αυτά του Uncharted 4. Υπάρχουν σκηνές δράσης όπου καθαρίζετε ομάδες στρατιωτών με την δράση να κλιμακώνεται σταδιακά, το κλασικό parkour, η stealth κίνηση με την οποία μπορείτε να δράσετε αθόρυβα και να καθαρίσετε τους εχθρούς σας αντί να πάτε σε φουλ δράση, ενώ για πρώτη φορά συναντάμε το lockpicking και ελάχιστα νέα όπλα. Όσον αφορά στο πρώτο, υπάρχει για πρώτη φορά άνοιγμα κλειδαριών σε βαλίτσες ή σεντούκια, με σκοπό τις περισσότερες φορές να αποκομίσετε όπλα. Ο μηχανισμός είναι πάρα πολύ απλός, καθώς θα χρειαστεί απλά να κάνετε mouseover σε σημείο όπου νιώθετε δόνηση στο DualShock 4, χωρίς να κινδυνεύετε να χάσετε κάποιο lockpick, όπως γίνεται για παράδειγμα στο Skyrim.

Η gameplay συνταγή περιλαμβάνει και τους κλασικούς γρίφους. Γενικά τα puzzles μπορούν να περαστούν αν κάτσετε να ψαχτείτε και να πειραματιστείτε. Απαιτούν περισσότερο χρόνο, καθώς σε κάθε περίσταση θα ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε, αλλά θα πρέπει να βρείτε τον σωστό συνδυασμό. Υπάρχει βέβαια και το στοιχείο της επανάληψης, όπως για παράδειγμα οι πανομοιότυποι γρίφοι σχηματισμού ενός όπλου ενώ περιστρέφετε κύκλους με σύμβολα. Συγκριτικά με άλλα Uncharted εδώ η μάχη περνάει κάποιες φορές σε δεύτερη μοίρα, καθώς συναντάμε κατά 30% μάχη, κατά 50% εξερεύνηση και γρίφους και κατά 20% cutscenes. Εξαρτάται βέβαια και από το πως παίζετε.

Στο θέμα του A.I., η Naughty Dog έχει κάνει καλή δουλειά. Παίζοντας στο ανώτερο επίπεδο δυσκολίας, ομολογώ ότι ζορίστηκα πάρα πολύ στο να ανταπεξέλθω σε ορισμένες σκηνές μάχης, ειδικά όσες περιλαμβάνουν βαρύ οπλισμό από την μεριά του αντιπάλου και ανοιχτούς χώρους στους οποίους δύσκολα βρίσκεστε σημεία κάλυψης ή δέχεστε πυρά από όλες τις πλευρές. Οι εχθροί είναι άκρως επιθετικοί…αν σας ανακαλύψουν. Αν δεν σας ανακαλύψουν τότε απλά είναι (ως συνήθως) χαζοί, καθώς μπορεί να σκοτώνετε έναν σύμμαχό τους στα 20 μέτρα και επειδή είστε “εκτός πεδίου” να μην σας παίρνουν μυρωδιά. Αντίστοιχα, ακόμα κι αν βρουν πτώματα συμμάχων τους δεν τους κόβει να σας ψάξουν εκτενώς για πολύ ώρα. Στην ανώτερη δυσκολία απενεργοποιείται αντίστοιχα και η ένδειξη των εχθρών που δείχνει κατά πόσο σας βλέπουν ή σας έχουν εντοπίσει.

Γκάζια, εξερεύνηση και όπλα
Η οδήγηση επιστρέφει απ’ το Uncharted 4, μιας και σε ένα μέρος του Lost Legacy θα οδηγήσετε το τζιπάκι σας, εξερευνώντας τον χάρτη. Εδώ η Naughty Dog επιχείρησε να πειραματιστεί -δεδομένου του ότι δεν έχουμε επίσημο sequel- και να εισάγει επιτυχώς μικρές open world πινελιές. Σε ένα σημείο του παιχνιδιού σας δίνει το ελεύθερο να διαλέξετε στον χάρτη σε πιο σημείο θα μεταβείτε με το τζιπ ή να ψάξετε παραπάνω τον χάρτη πριν προχωρήσετε, για να δείτε τους θησαυρούς που κρύβει σε κάποια σημεία. Επίσης, υπάρχουν μάχες με αντίπαλες ομάδες στρατιωτών όχι μόνο σε προκαθορισμένα σημεία αλλά και σε τυχαίες τοποθεσίες του χάρτη, όπου επιλέγετε αν θα πλησιάσετε για να αναμετρηθείτε ή όχι. Το loot όσον αφορά τα όπλα και τις σφαίρες διατηρείται από το ένα κεφάλαιο στο άλλο και η δυσκολία παίζει κλασικά ρόλο στον αριθμό των σφαιρών που θα έχετε.

Αξιοσημείωτες προσθήκες από πλευράς gameplay είναι η χρήση νέων όπλων και η αντιμετώπιση στρατιωτικών οχημάτων. Εδώ θα θυμηθείτε εποχές…Metal Gear Solid 4, καθώς θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε εκρηκτικά C4 και RPG για να τα καταρρίψετε. Σε ορισμένα μάλιστα σημεία υπάρχουν περιορισμένα σημεία κάλυψης για να κρυφτείτε, κάτι που δυσκολεύει το έργο σας, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι με μπορείτε να δείτε τα ραδίκια ανάποδα με λιγότερες σφαίρες απ’ ότι στο Uncharted 4 (μάλλον η Naughty Dog θεωρεί τον Nathan…πιο σκληροτράχηλο απ’ την Cloe). Γενικά όλα τα difficulty levels είναι ένα κλικ πιο δύσκολα απ’ ότι τα είχαμε συνηθίσει.

Η κληρονομιά που άφησε το Uncharted 4 συνεχίζεται με τον καλύτερο τρόπο.

Με παρέα περνάμε καλύτερα
Τυπικά το The Lost Legacy αποτελεί ένα Uncharted 4, όπου αντί για τον Nathan Drake ή τον Victor Sullivan, συναντάμε δύο ηρωίδες. Το ενδιαφέρον εστιάζει στο νέο σενάριο και στη σχέση που αναπτύσσονται μεταξύ τους. Πριν από την αποστολή τους δεν γνώριζαν τόσο καλά η μία την άλλη. Μετά από την αποστολή, η περιπέτεια που θα έχουν ζήσει με τις εντάσεις, τις ευχάριστες στιγμές ή τις διαφωνίες τους θα τους αφήσει αρκετά πράγματα. Χαρακτηριστικό στοιχείο είναι τόσο η συμπάθεια, όσο και η αντιζηλία των δύο γυναικών, που γίνεται έντονα κατανοητή σε αρκετά σημεία του σεναρίου, το οποίο για να ολοκληρώσω χρειάστηκα περίπου 9 ώρες. Επίσης, το σενάριο είναι ικανό προς το φινάλε του να σας προσφέρει συγκινήσεις και να "δέσει" τα κομμάτια του παζλ όσον αφορά στην ιστορία της Chloe. Απ’ την αρχή ως το τέλος αποτελεί σε κάθε περίπτωση μια ευχάριστη περιπέτεια, την οποία αν ξεκινήσετε δεν θα ξεκολλάτε απ’ την κονσόλα σας, όπως γίνεται σε όλα τα Uncharted.

Στον τομέα του multiplayer, συναντάμε όλα τα multiplayer modes του Uncharted 4, ενώ όσο παίζετε και παίρνετε kills, τόσο κερδίζετε πόντους με τους οποίους αγοράζετε καλύτερα όπλα ή καλείτε NPCs για να σας βοηθήσουν. Στα modes συναντάμε το King of the Hill όπου πρέπει να καταλάβετε συγκεκριμένη περιοχή, το Bounty Hunter όπου κάθε φορά ένας παίκτης δέχεται ένα Bounty, το κλασικό Team Deathmatch, το Command όπου κάθε ομάδα καταλαμβάνει σημεία στο χάρτη για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρόνο, το Plunder όπου πρέπει να κλέψετε θησαυρό και το Classic Mode που δεν έχει τα Power Ups. Στις 22 Αυγούστου με την προσθήκη του Survival mode (σε Uncharted 4 και The Lost Legacy) πρέπει να αντιμετωπίσετε κύματα εχθρών μαζί με άλλους παίκτες, κάτι που δίνει λίγες παραπάνω ώρες gameplay. Αν σας αρέσει να παίζετε online Third-Person Shooters, τότε το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό αυξάνει ελαφρώς την διάρκεια του παιχνιδιού, παρότι δεν καινοτομεί σε σχέση με το Uncharted 4 και πιθανόν να μην προτιμηθεί από τους περισσότερους, τόσο από όσους το έχουν ήδη παίξει, όσο λόγω της single-player φύσης της σειράς. Αξιοσημείωτη επίσης διαφορά στο multiplayer είναι το nerfάρισμα του Shotgun, καθώς πλέον δεν μπορείτε να ρίξετε τους εχθρούς σας κάτω με ένα χτύπημα, οπότε με το αργό reload οι περισσότεροι προτιμούν πλέον τα assault rifles. 

Στον οπτικό τομέα, παίζοντας το Uncharted: The Lost Legacy στο PS4 Pro, παρατηρήσαμε ανάλυση 1440p και 30 frames το δευτερόλεπτο. Ισχύει δηλαδή δυστυχώς ακριβώς ότι και στο Uncharted 4, μιας και η Naughty Dog αξιοποίησε την ίδια μηχανή γραφικών. Ο σχεδιασμός των προσώπων, οι εκφράσεις τους, τα animations των χαρακτήρων και το lipsync, είναι αψεγάδιαστα στοιχεία και οι γραφίστες έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Το ίδιο ισχύει και για τον σχεδιασμό των τοπίων. Θα χορτάσετε να βλέπετε γραφικά βουνά και δάση. Δυστυχώς σε καμία περίπτωση δεν συναντάμε την ποικιλία τοποθεσιών και χωρών του Uncharted 4, μιας και εδώ δεν υπάρχουν τα συχνά ταξίδια που έκαναν ο Nathan, ο Sam και ο Victor.

Στο θέμα ερμηνειών, η Claudia Black ως Chloe Frazer και η Laura Bailey ως Nadine Ross, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Αποτυπώνουν επιτυχώς τις εκφράσεις και τις εντάσεις στις δύο ηρωίδες που υποδύονται. Στο soundtrack δεν συναντάμε κάτι το αξιοσημείωτο, με τα μουσικά χαλιά στις στιγμές δύσκολων μαχών να είναι πιο έντονα, ενώ τα ηχητικά εφέ των όπλων είναι εφάμιλλα με αυτά του Uncharted 4.

Απλό, σύντομο και ευχάριστο
Το Uncharted: The Lost Legacy αποτελεί ένα επιτυχημένο stand-alone expansion της σειράς, που αποδίδει εξίσου καλά με τις επίσημες εκδόσεις οι οποίες κοστίζουν τα διπλάσια χρήματα. Αν ικανοποιηθήκατε με το Uncharted 4 και διψάτε για περισσότερες αποστολές στο ίδιο μοτίβο τότε αποκτήστε το με κλειστά μάτια. Η ιστορία της Chloe και της Nadine θα σας κρατήσει μέχρι το τέλος. Μπορεί στο θέμα gameplay να μην συναντάμε κάποια καινοτομία, εντούτοις το νέο πόνημα της Naughty Dog τιμάει τα χρήματά του και με το παραπάνω.

Θετικά:
- To κλασικό αγαπημένο gameplay της σειράς Uncharted
- Καλογραμμένο σενάριο που αναδεικνύει την σχέση μεταξύ Chloe και Nadine, αλλά και την ιστορία της Chloe
- Έξυπνοι και απλοί γρίφοι που απαιτούν χρόνο και πειραματισμούς
- Λογική τιμή αν αναλογιστούμε την διάρκεια και την ύπαρξη multiplayer

Αρνητικά:
- Δεν εξελίσσει το gameplay του Uncharted 4 σε αξιοσημείωτο βαθμό
- Η ιστορία του είναι πιο σύντομη από τα προηγούμενα Uncharted

Βαθμολογία
Γραφικά: 9.5
Ήχος: 9.5
Gameplay: 8.5
Αντοχή: 7.5
Γενικά: 8.5

Ανεξάρτητα από το αν αγαπάτε ή όχι την σειρά, θα σας διασκεδάσει όλους εξίσου.

Μάνος Γρυπάρης

NEWS   VIEW ALL

Uncharted: The Lost Legacy press kit

Σήμερα σας παρουσιάζουμε το press kit του Uncharted: The Lost Legacy. Το press kit περιλαμβάνει το blu-ray δισκάκι του παιχνιδιού, ένα συλλεκτικό μίνι κειμήλιο και ένα έντυπο σε χαρτί εφημερίδας με s...
Posted (16 Aug 2017)

Uncharted: The Lost Legacy gameplay videos

[Αρχική δημοσίευση: 14/6/17] Η Sony δημοσιοποίησε το πρώτο gameplay video για το Uncharted: The Lost Legacy.   Πρωταγωνίστρια θυμίζουμε ότι είναι πλέον η Chloe, καθώς έχουμε να κάνουμε με stand-alone...
Posted (11 Aug 2017)

Uncharted: The Lost Legacy: Δώρο το Jak & Daxter

Δεν σταματάει να εκπλήσσει η Naughty Dog και αυτή τη φορά είχε μια ιδιαίτερη έκπληξη για τους fans της εταιρείας. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε το pre-order bonus που θα λάβουν όσοι προπαραγγείλουν το παι...
Posted (28 Jul 2017)

To Uncharted: The Lost Legacy στα ελληνικά

Μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές των PS3 και PS4 συνεχίζει στην ελληνική γλώσσα, παράδοση που τηρεί η Sony από το Uncharted 3 και έπειτα. Το Uncharted: The Lost Legacy θα μεταφραστεί πλήρως στα ...
Posted (12 Apr 2017)

Τέλος η σειρά Uncharted μετά το The Lost Legacy

Το Uncharted: The Lost Legacy φαίνεται ότι θα είναι το τελευταίο μέρος της επιτυχημένης σειράς. Το γεγονός ότι η βασική σειρά είχε τελειώσει με το Uncharted 4: A Thief’s End ήταν ήδη γνωστό. Πλέον όμω...
Posted (08 Mar 2017)

User reviews

1 review
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
8.5(1)
To write a review please register or
Uncharted: Αναζητώντας τον Χαμένο Θρύλο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
8.5
 Η σειρά Uncharted έχει συμπληρώσει πάνω από 10 χρόνια στη βιομηχανία των videogames έχοντας χαρίσει άφθονες στιγμές δράσης στους gamers. Στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς πρωταγωνιστούσε ο τυχοδιώκτης Nathan Drake, αλλά σε αυτό η Naughty Dog επέλεξε ως πρωταγωνιστικό δίδυμο την Choe Frazer και την Nadine Ross, γνωστές από τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. 

    Τα Uncharted φημίζονται για το κινηματογραφικό σενάριο και την γεμάτη ανατροπές πλοκή. Στο Lost Legacy ή Αναζητώντας το Χαμένο Θρύλο, η Αυστραλέζα με καταγωγή από την Ινδία Chloe, την οποία και χειρίζεται ο παίκτης,  και η Nadine από την Νότια Αφρική αναζητούν ένα ινδικό κειμήλιο, που ψάχνει και ένας μισθοφορικός στρατός με αρχηγό τον διαβολικό Asav. Το πρωταγωνιστικό δίδυμο εξερευνά πολλές τοποθεσίες της Ινδίας για να πετύχει το στόχο του και μπλέκεται σε συναρπαστικές περιπέτειες. Η Chloe και η Nadine είναι δύο αντίθετοι χαρακτήρες που πολλές φορές έρχονται σε σύγκρουση οδηγώντας σε χιουμοριστικούς διαλόγους,  σήμα κατατεθέν της σειράς. Η Naughty Dog κάνει πολύ καλή δουλειά στη  μεταφορά του backstory των χαρακτήρων μέσω των συζητήσεων ανάμεσα στις ηρωίδες, με αποτέλεσμα να «δεθεί» ο παίκτης μαζί τους. Έτσι σε συνδυασμό με τα πολλά plot twists το ενδιαφέρον του μένει έντονο μέχρι το τέλος. Μόνο αρνητικό το γεγονός ότι δεν αφιερώνεται πολύς χρόνος στον Asav, οπότε δεν είναι ο villain-φόβητρο όπως π.χ. ο Lazarevic στο Uncharted 2.

    To gameplay είναι πανομοιότυπο με αυτό του Uncharted 4, καθώς το Lost Legacy είναι ουσιαστικά standalone expansion του Uncharted 4: A Thief’s End. Η φρενήρης δράση, οι έξυπνοι γρίφοι, εξερεύνηση με το αυτοκίνητο στις ζούγκλες της Ινδίας και το ωραίο πιστολίδι σε οπτική 3ου προσώπου κάνει τον παίκτη να περάσει ευχάριστα τις 7-8 ώρες διάρκειας του τίτλου (μαζί με τα cutscenes). Όπως και στο Uncharted 4, μπορείτε σε μερικές περιπτώσεις να περάσετε  σημεία στο παιχνίδι απαρατήρητοι με stealth. 

    Όσον αφορά τα γραφικά, το Lost Legacy τα πηγαίνει εξαιρετικά. Τα μαγευτικά τοπία της Ινδίας μεταφέρονται με λεπτομέρεια, ενώ τα μοντέλα των χαρακτήρων μοιάζουν αληθινά. Στο απλό PS4 το παιχνίδι τρέχει σε 1080p 30fpsκαι στο PS4 Pro έως 1440p 30fps. Το παιχνίδι δοκιμάστηκε στο δεύτερο με FHD οθόνη, όπου παρατηρούνται μικρές βελτιώσεις σε σχέση με το απλό, και μπορώ να πω ότι είναι από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει όσον αφορά τον οπτικό τομέα.

    Επίσης το παιχνίδι δίνει πρόσβαση στο Multiplayer του Uncharted 4, που έχει πλήθος από modes, τα οποία είναι πολύ διασκεδαστικά σε ό που του αρέσουν τα 3rd Person Shooters.

    Στον ηχητικό τομέα το Lost Legacy θριαμβεύει με εξαιρετικές ερμηνείες από τους ηθοποιούς. Το soundtrack είναι το συνηθισμένο που όλοι αγάπησαν. 

   Η Naughty Dog καταφέρνει και κερδίζει το στοίχημα, φτιάχνοντας ένα πολύ καλό Uncharted χωρίς τον Nathan Drake. Βασιζόμενη στα στοιχεία που έκανε τη σειρά να ξεχωρίσει, πετυχαίνει να δημιουργήσει ένα παιχνίδι που ενδείκνυται σε όλους όσους τους αρέσουν τα Action-Adventure Games.    

·         Γραφικά: 10
·         Ήχος: 10
·         Gameplay: 8
·         Διάρκεια: 7
·         Ιστορία: 8,5
·         Γενικά: 8,7


 
Report this review Comments (884) | Was this review helpful?

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 wavee (Level 15) 17/08/2017 13:10
Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα νομιζω οτι 6 το πολυ επρεπε να παρει. Εχω να πω οτι

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ UNCHARTED XΩΡΙΣ ΤΟΝ ΝΑΤΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑΜΕ

Περα απο αυτο, δειχνει να θελουν να ξεζουμισουν την σειρα χωρις λογο. Ψαχνουν να βρουν τροπους (επειδη το Uncharted ειναι γνωστο) να συνεχισουν την σειρα με διαφορους πρωταγωνιστες. Τωρα ειναι η Chloe, στο επομενο θα βαλουν καποιον αλλον απο την παρεα. Αυτο δεν το περιμενα απο τετοια εταιρια. Ειναι το πρωτο παιχνιδι που ειναι αποτυχια οσο και να θελετε να το λετε καλο

Ενα αλλο αρνητικο ειναι οτι φαινεται υπερβολικο που η πρωταγωνιστρια( η οποια για μενα ειναι πολυ αντιπαθητικη και αντρογυναικο το οποιο το συχαινομαι σε μια ...γυναικα) κανει τετοια αλματα, σκοτωνει τοσους αντρες κλπ. Και με τον Nathan Drake υπερβολικο ηταν αλλα ταιριαζε περισσοτερο

Για μενα ή επρεπε να σταματησουν την σειρα(αφου ουτως η αλλως τελειωσε στο 4) ή εστω αν θελουν να την συνεχισουν να κανουν ενα reboot και να βαλουν καινουριο πρωταγωινιστη απο την αρχη με καινουριους χαρακτηρες. Τωρα ετσι οπως το κανουν ειναι απλα αθλιο και μη ρεαλιστικο. Πως γινεται αυτο το παρεακι παντα να χωνεται σε θησαυρους? Δεν κολλαει!
#2 +1 DimutriKs (Level 16) 17/08/2017 14:56
Συγχαρητήρια Μάνο για το review. Δεν περίμενα πως αυτό το κεφάλαιο της σειράς θα ήταν αξιόπιστο. Φυσικά η naughty dog δεν μας έχει συνηθίσει σε προχειροδουλείε ς στιλ ubisoft. Όμως όταν άκουσα για τον συγκεκριμένο τίτλο έτσι μου φάνηκε. Ωστόσο χαίρομαι που δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τα 35€ είναι πράγματι καλή τιμή όμως θα περιμένω μια πτώση τιμής καθώς δεν βιάζομαι. Horizon, Crash και προσεχώς the last guardian ειναι υπέρ αρκετά για τώρα.
#3 dimas.fk19 (Level 12) 17/08/2017 16:10
Εμένα μου άρεσε το GamePlay τώρα που θα βγει σε λίγο να δούμε πως θα καταλήξει
#4 ashbringer (Level 25) 18/08/2017 10:04
Ένα αξιόλογο expansion για την σειρά που όλοι αγαπήσαμε.Περιμ ένουμε να δούμε πολλά ακόμα απο την Naughty Dog.
#5 apovag (Level 14) 19/08/2017 22:14
Εννοείται ότι αγαπάμε Uncharted.Η τιμή είναι δίκαιη δεν περιμένω τίποτα άλλο από ένα καλογραμμένο σενάριο.Ωραίο το review ψήθηκα στο φουλ.
#6 Zoug (Level 4) 20/08/2017 12:03
Εντάξει ας μην είμαστε κολλημένοι με τον Nathan Drake.Κάτι για αλλαγή δοκίμασε η ND στη μισή τιμή και δεν ειναι καν επισημη συνεχεια.Εγώ σκοπεύω να το παίξω οπωσδήποτε γιατί κάθε Uncharted είναι μελετημένο και η ND ξέρει πάντα καλά τι κάνει.Τελος φιλε wavee τετοιες σειρες οπως Metal Gear, Uncharted ή Mass Effect δεν ειναι για να σταματουν.Το Andromeda π.χ. το τερμάτισα και μια χαρά μου άρεσε.Για αυτά τα games ζούμε κι ας βγάλουν και 50 sequel.
#7 ArB (Level 13) 31/08/2017 23:58
Το τερμάτισα και συμφωνώ με το review.Είναι ένα πάρα πολύ καλό Uncharted. Αν δεν είχε βγει το Uncharted 4 και διαρκούσε κιολας αυτό διπλασιο χρονο ανετα θα το θεωρούσαμε άψογο. Απλα εδώ η Naughty Dog απλα εφτιαξε ένα expansion του Uncharted 4 οπου δεν αλλαζει σχεδόν τιποτα.Ενα Survival,ένα lockpicking και τελος.Τα αλλα όλα ιδια.Αλλα φοβερη ιστορια που γουσταρα πολύ και άλλος ενας σκληρος κακος.Για μενα αξιζει και για 30 ευρουλακια δεν είναι τιποτα.
#8 IamTheOne (Level 15) 02/09/2017 12:20
Quoting wavee:
Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα νομιζω οτι 6 το πολυ επρεπε να παρει. Εχω να πω οτι

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ UNCHARTED XΩΡΙΣ ΤΟΝ ΝΑΤΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑΜΕ

Περα απο αυτο, δειχνει να θελουν να ξεζουμισουν την σειρα χωρις λογο. Ψαχνουν να βρουν τροπους (επειδη το Uncharted ειναι γνωστο) να συνεχισουν την σειρα με διαφορους πρωταγωνιστες. Τωρα ειναι η Chloe, στο επομενο θα βαλουν καποιον αλλον απο την παρεα. Αυτο δεν το περιμενα απο τετοια εταιρια. Ειναι το πρωτο παιχνιδι που ειναι αποτυχια οσο και να θελετε να το λετε καλο

Ενα αλλο αρνητικο ειναι οτι φαινεται υπερβολικο που η πρωταγωνιστρια(η οποια για μενα ειναι πολυ αντιπαθητικη και αντρογυναικο το οποιο το συχαινομαι σε μια ...γυναικα) κανει τετοια αλματα, σκοτωνει τοσους αντρες κλπ. Και με τον Nathan Drake υπερβολικο ηταν αλλα ταιριαζε περισσοτερο

Για μενα ή επρεπε να σταματησουν την σειρα(αφου ουτως η αλλως τελειωσε στο 4) ή εστω αν θελουν να την συνεχισουν να κανουν ενα reboot και να βαλουν καινουριο πρωταγωινιστη απο την αρχη με καινουριους χαρακτηρες. Τωρα ετσι οπως το κανουν ειναι απλα αθλιο και μη ρεαλιστικο. Πως γινεται αυτο το παρεακι παντα να χωνεται σε θησαυρους? Δεν κολλαει!

Θα μας τρελάνεις.Σχολι άζεις πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι οταν το ειχανε μονο οι δημοσιογράφοι και γράφανε reviews.Παίξτο πρώτα φιλε μου.ναι οκ ίδιο gameplay αλλά στο δίνει μισή τιμή και τουλάχιστον έχουν κάτσει κι έχουν δουλέψει με σενάριο,ηθοποιο ύς κτλ.

Αλλωστε το ειπανε οτι θα βγαλουνε expansion και απλα τρεχει και stand alone για να το παρουν κι αυτοι που δεν εχουν Uncharted 4.Δεν ειπαν οτι θα βγαλουν νεα εκδοση.Για την γυναικα πρωταγωνιστρια ασχολιαστο.Αν το επαιζες λιγο θα εβλεπες οτι πεθαινει πιο ευκολα απο τον Nathan Drake και γι αυτο και ειναι πιο δυσκολο απο το U4.Για το reboot συμφωνω αλλα απλα ειναι ενα φθηνο expansion οπου τους παιρνει να μας δωσουν και κατι αλλο.Εγω γουσταρα φουλ Chloe απο το U2 και χαρηκα που την εβαλαν πρωταγωνιστρια το αξιζε. 6 που λες σε καμια περιπτωση.Πρωτα παιζε μετα κρινε.
#9 wavee (Level 15) 02/09/2017 15:24
Quoting IamTheOne:
Quoting wavee:
Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα νομιζω οτι 6 το πολυ επρεπε να παρει. Εχω να πω οτι

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ UNCHARTED XΩΡΙΣ ΤΟΝ ΝΑΤΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑΜΕ

Περα απο αυτο, δειχνει να θελουν να ξεζουμισουν την σειρα χωρις λογο. Ψαχνουν να βρουν τροπους (επειδη το Uncharted ειναι γνωστο) να συνεχισουν την σειρα με διαφορους πρωταγωνιστες. Τωρα ειναι η Chloe, στο επομενο θα βαλουν καποιον αλλον απο την παρεα. Αυτο δεν το περιμενα απο τετοια εταιρια. Ειναι το πρωτο παιχνιδι που ειναι αποτυχια οσο και να θελετε να το λετε καλο

Ενα αλλο αρνητικο ειναι οτι φαινεται υπερβολικο που η πρωταγωνιστρια(η οποια για μενα ειναι πολυ αντιπαθητικη και αντρογυναικο το οποιο το συχαινομαι σε μια ...γυναικα) κανει τετοια αλματα, σκοτωνει τοσους αντρες κλπ. Και με τον Nathan Drake υπερβολικο ηταν αλλα ταιριαζε περισσοτερο

Για μενα ή επρεπε να σταματησουν την σειρα(αφου ουτως η αλλως τελειωσε στο 4) ή εστω αν θελουν να την συνεχισουν να κανουν ενα reboot και να βαλουν καινουριο πρωταγωινιστη απο την αρχη με καινουριους χαρακτηρες. Τωρα ετσι οπως το κανουν ειναι απλα αθλιο και μη ρεαλιστικο. Πως γινεται αυτο το παρεακι παντα να χωνεται σε θησαυρους? Δεν κολλαει!

Θα μας τρελάνεις.Σχολιάζεις πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι οταν το ειχανε μονο οι δημοσιογράφοι και γράφανε reviews.Παίξτο πρώτα φιλε μου.ναι οκ ίδιο gameplay αλλά στο δίνει μισή τιμή και τουλάχιστον έχουν κάτσει κι έχουν δουλέψει με σενάριο,ηθοποιούς κτλ.

Αλλωστε το ειπανε οτι θα βγαλουνε expansion και απλα τρεχει και stand alone για να το παρουν κι αυτοι που δεν εχουν Uncharted 4.Δεν ειπαν οτι θα βγαλουν νεα εκδοση.Για την γυναικα πρωταγωνιστρια ασχολιαστο.Αν το επαιζες λιγο θα εβλεπες οτι πεθαινει πιο ευκολα απο τον Nathan Drake και γι αυτο και ειναι πιο δυσκολο απο το U4.Για το reboot συμφωνω αλλα απλα ειναι ενα φθηνο expansion οπου τους παιρνει να μας δωσουν και κατι αλλο.Εγω γουσταρα φουλ Chloe απο το U2 και χαρηκα που την εβαλαν πρωταγωνιστρια το αξιζε. 6 που λες σε καμια περιπτωση.Πρωτα παιζε μετα κρινε.


Μαλλον δεν καταλαβες τι εννοω . Δεν εννουσα την Chloe παικτικα. Σαν επιλογη ειναι αθλια. Δεν μου αρεσουν τετοιες πρωταγωνιστριες ουτε και σαν γυναικα γενικα. Ειναι σαν την Lara Croft στα παλια Tomb Raider. Τετοιες "γυναικες" αντρογυναικα δηλαδη μου προκαλουν αηδια. Και σε αντρες δηλαδη πρωταγωνιστες που ειναι πολλοι αρρενωποι, δειχνουν ατρομητοι κλπ παλι αηδια μου προκαλουν αλλα σε γυναικα φαινεται ακομα χειροτερο. Ισως εχω μεγαλωσει και μου αρεσει οι χαρακτηρες(αντρ ες και γυναικες) να δειχνουν σοβαροι και πιο ευαισθητοι/ανθρωπινοι

Δεν σχολιαασα καθολου το gameplay. Σχολιασα το οτι δεν πρεπει να βγαινουν πλεον Uncharted με τους ιδιους πρωταγωνιστες. Ειναι αρκετα ανωριμο να εμπλεκεται η ιδια παρεα σε θησαυρους και περιπετειες. Μας εδειξε στο τελος του Uncharted 4 οτι μεγαλωσαν οι χαρακτηρες, ωριμασαν και ο καθενας πηρε τον δρομο του. Τωρα μου φαινεται πολυ παιδικο καθε φορα να χωνονται σε περιπετειες το ιδιο παρεακι με αυτη την παιδικη εμμονη τους. Ειναι σαν μια ανακυκλυση για να μην σταματησουν την σειρα. Γενικως μου δειχνει οτι προσπαθουν να φτιαχνουν sequel μονο και μονο γα να πουλησουν. Αν θελουν να συνεχισουν την σειρα το λογικο ειναι να κανουν ενα reboot με νεους χαρακτηρες και ολο την ιστορια απο την αρχη.

Το παιχνιδι μπορεις να το κρινεις και απο το youtube και απο τα review αλλα και πλεον που το επαιξα δεν αλλαξα καμια γνωμη. Μεσα επεσα :) Νομιζω οτι εχω δικαιωμα να λεω την αποψη μου. Οπως κι εσυ :) Ετσι δεν ειναι ? :)
#10 IamTheOne (Level 15) 03/09/2017 23:04
Υπάρχουν γυναίκες στρατιωτίνες πολύ πιο σκληρές από Lara Croft και Chloe.Δεν ειναι θεμα επιλογής.Ειναι ηρωίδα.Δεν παει να πει οτι πρεπει να σε φτιαχνει σαν γκομενα για να παιξεις το παιχνιδι!Το παιζεις γιατι εχει καλο gameplay οχι γιατι περιμενεις να σε φτιαξει η γκομενα που θα δεις.

Τα δυο τελευταια Tomb Raider ειναι καλα γιατι η σειρα το πηγε προς το Action πρωτα και μετα γιατι εκανε reboot.Αν το reboot ητανε ολο γριφοι σαν τα προηγουμενα θα πατωνε πιστευω.

Καλα το σεναριο του Uncharted τουλαχιστον σε κραταει.Αν εδινε δυο νεους χαρακτηρες που δεν τους ξερουμε θα ητανε μεγαλο ρισκο κατα τη γνωμη μου.Και το οτι εκαναν μια ξεμπαρκη εκδοση για να πουλησουν εννοειται αυτο.Οτι πιασουνε για τωρα.Μια χαρα πες την αποψη σου απλα οπως βλεπεις εισαι μονος στον ωκεανο.Γιατι τοσο reviews οσο και βιντεο λενε σχεδον ολοι οτι ητανε πολυ καλο.Οχι σαν τα αλλα αλλα αξιζει τα λιγα λεφτα του.Εσυ το απαξιωνεις με το 6 λες και ειναι ερασιτεχνικη προσπαθεια κατι που δεν ισχυει.
#11 wavee (Level 15) 04/09/2017 00:47
Quoting IamTheOne:
Υπάρχουν γυναίκες στρατιωτίνες πολύ πιο σκληρές από Lara Croft και Chloe.Δεν ειναι θεμα επιλογής.Ειναι ηρωίδα.Δεν παει να πει οτι πρεπει να σε φτιαχνει σαν γκομενα για να παιξεις το παιχνιδι!Το παιζεις γιατι εχει καλο gameplay οχι γιατι περιμενεις να σε φτιαξει η γκομενα που θα δεις.

Τα δυο τελευταια Tomb Raider ειναι καλα γιατι η σειρα το πηγε προς το Action πρωτα και μετα γιατι εκανε reboot.Αν το reboot ητανε ολο γριφοι σαν τα προηγουμενα θα πατωνε πιστευω.

Καλα το σεναριο του Uncharted τουλαχιστον σε κραταει.Αν εδινε δυο νεους χαρακτηρες που δεν τους ξερουμε θα ητανε μεγαλο ρισκο κατα τη γνωμη μου.Και το οτι εκαναν μια ξεμπαρκη εκδοση για να πουλησουν εννοειται αυτο.Οτι πιασουνε για τωρα.Μια χαρα πες την αποψη σου απλα οπως βλεπεις εισαι μονος στον ωκεανο.Γιατι τοσο reviews οσο και βιντεο λενε σχεδον ολοι οτι ητανε πολυ καλο.Οχι σαν τα αλλα αλλα αξιζει τα λιγα λεφτα του.Εσυ το απαξιωνεις με το 6 λες και ειναι ερασιτεχνικη προσπαθεια κατι που δεν ισχυει.


Δεν ειμαι ο μονος. Αν πας στο metacritic που δειχνει την βαθμολγια του παιχνιδιου απο τον μεσο ορο πολλων reviews θα διαπιστωσεις κι εσυ ο ιδιος οτι ειναι το χειροτερο uncharted οσον αφορα την βαθμολογια. Εκει που επαιρναν σχεδον ολα πανω απο 9 με αποκορυφωμα το Ucnharted 2, και 4 που π΄λησιαζουνε το 9,5 με 10, το Lost legacy πηρε ενα 8. Αν αυτο πιστευεις οτι ειναι εξαιρετικο τι να πω

Εννοειται οτι δεν παιζεις το παιχνιδι για να σε φτιαξει η πρωαγωξιστρια. Δεν το ειπα γι αυτο ειδικα εγω....Οταν ομως βλεπεις μια πρωταγωνιστρια που το παιζει εξυπνη, το παιζει μαγκισα κλπ κλπ δεν θα τα ξαναλεω, με απωθει. Ο πρωταγωνιστης πρεπει να ειναι συμπαθης οπως ηταν ο Nathan Drake. Δεν νομιζω να αμφιβαλλεις γι αυτο. Και ωραιος ειναι, και εξυπνος και χιουμορ ειχε κλπ. Ο Chloe φαινεται σαν να προσπαθει να αντιγραψει τα αστεια του Nate αλλα με εντελως λαθος τροπο. + το οτι σε γυναικα που κανει σαν ταρζαν φαινεται ενετελως υπερβολικο

Για την ιστορια δεν εχει νοημα να ξαναπω πολλα. Επιμενω στο οτι δεν εχει να προσφερει τιοτα η σειρα με τους ιδιους πρωταγωνιστες. Ειναι κουλο, ανωριμο καθε φορα να εμπλεκονται σε θησαυρους και να ρισκαρουν την ζωη τους γνωριζοντας τα λαθη (Uncharted 2). Εκτος αυτου ποσο πια συμπτωση μπορει να ειναι καθε φορα να τους βλεπουμε σε περιπετειες? Δεν αναπαυονται ποτε? Δεν εχουν προσωπικη ζωη? Στο 4 πηραμε ολοι το μηνυμα στο τελος περι "κλεφτης", το αν αξιζει ολο αυτο κλπ κλπ.Φανηκε οτι σταματουν την σειρα με αυτους τους χαρακτηρες. ΑΚομα και η κακια "nadine" εδειξε "κουραση" στο τελος. Πολλα ειπα, πιστευω το τελος του Uncharted 4 ειναι κατανοητο.
#12 IamTheOne (Level 15) 04/09/2017 12:13
Ναι οκ το 8 ειναι μια χαρα βαθμολογια για παιχνιδι.Δειχνε ι οτι αξιζει και σε σχεση με τα προηγουμενα σχεδον αριστα ειναι σιγουρα απο κατω. 6 δεν ειναι παντως γιατι για 6 ειπες αρχικα.

Για την πρωταγωνιστρια εχει να κανει με τον χαρακτηρα της.Εγω το βλεπω σαν χιουμορ.Δεν προσπαθει να αντιγραψει απλα η Naughty Dog ετσι φτιαχνει τους ηρωες της.Στην πραγματικη ζωη ειμαστε για να προσπαθει να τον αντιγραψει?

Η ιστορια σε ολα τα Uncharted ειναι ιδια.Ψαχνουν θησαυρους.Κατι σαν συγχρονο Tomb Raider.Δεν εχει καμια διαφορα.Το Uncharted 4 μπορει να ειχε καλυτερο σεναριο αλλα και το Lost Legacy ειναι σαν ολα τα αλλα.Κυνηγαμε θησαυρους,ωραιο χιουμορ,δραση,α υτο.Οταν παιζαμε ολα τα αλλα δεν πιστευω να μας χαλαγε.
#13 wavee (Level 15) 04/09/2017 17:03
Quoting IamTheOne:
Ναι οκ το 8 ειναι μια χαρα βαθμολογια για παιχνιδι.Δειχνει οτι αξιζει και σε σχεση με τα προηγουμενα σχεδον αριστα ειναι σιγουρα απο κατω. 6 δεν ειναι παντως γιατι για 6 ειπες αρχικα.

Για την πρωταγωνιστρια εχει να κανει με τον χαρακτηρα της.Εγω το βλεπω σαν χιουμορ.Δεν προσπαθει να αντιγραψει απλα η Naughty Dog ετσι φτιαχνει τους ηρωες της.Στην πραγματικη ζωη ειμαστε για να προσπαθει να τον αντιγραψει?

Η ιστορια σε ολα τα Uncharted ειναι ιδια.Ψαχνουν θησαυρους.Κατι σαν συγχρονο Tomb Raider.Δεν εχει καμια διαφορα.Το Uncharted 4 μπορει να ειχε καλυτερο σεναριο αλλα και το Lost Legacy ειναι σαν ολα τα αλλα.Κυνηγαμε θησαυρους,ωραιο χιουμορ,δραση,αυτο.Οταν παιζαμε ολα τα αλλα δεν πιστευω να μας χαλαγε.


Μα δεν σου λεω οτι δεν εχουν θησαυρους κλπ. Εχουν, αλλα καπου χαλαει το πραγμα οταν παρατραβανε την σειρα. Βαλτα λιγο κατω τα γεγονοτα απο το 1 μεχρι το 4. Τις ηλικιες τους, το τέλος, την Nadine τι ελεγε στο τελος για τον θησαυρο, κλπ. Το ξερω οτι αν θελουν να φτιαξουν κι αλλο sequel θα γινει αλλα ειναι ρεαλιστικο ολο αυτο το ιδιο παρεακι , ακομα και τωρα που εχουν περασει χρονια να χωνονται σε περιπετειες? Δεν ξερω μου φαινεται πλεον καταντησε ανωριμο. Οσο επαιξα το legacy φανηκε οτι δεν ειχε κατι να προσφερει. Ακομα και στο τελος το 4, προφανως ο δημιουργος καταλαβε οτι ειναι υπερβολικο ενας πλεον ωριμος αντρας να φαινεται επιπολαιος και να κηνυγαει θησαυρους αγνωοντας τον κινδυνο και την γυναικα του και ετσι προσπαθησε να το κανει αρκετα σοβαρο σε συγκριση με τα προηγουμενα. Εψαχνε θησαυρο αναγκαστικα δηλαδη για να σωσει τον αδερφο του. Το σκεφτηκαν καλα δηλαδη οι δημιουργοι οτι πλεον ο Nate μεγαλωσε και δεν κολλαει να εχει εμμονες με αυτα. Τωρα ξαφνικα η Chloe παρολο που και αυτη μεγαλωε ξαφνικα την βλεπουμε οπως ηταν στο Uncharted 2. Μετα ποιον θα βαλουνε? Tον Cutter? Τι να πω? Αμα θελουν να συνεχισουν την σειρα ας την συνεχισουν. Εγω απλα θυμαμαι ο τελος του 4 και περνουσε μηνυματα οτι" φτανει" με τις κλεψιες και τις περιπετειες. Μεγαλωσαμε!!

Λοιπον οπως βλεπουμε διαφωνουμε, δεν χρειαζεται να το αναλυσουμε αλλο. Εχουμε διαφορετικη αποψη
#14 Nicholas3000 (Level 3) 08/09/2017 11:50
Quoting wavee:
Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα νομιζω οτι 6 το πολυ επρεπε να παρει. Εχω να πω οτι

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ UNCHARTED XΩΡΙΣ ΤΟΝ ΝΑΤΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑΜΕ

Περα απο αυτο, δειχνει να θελουν να ξεζουμισουν την σειρα χωρις λογο. Ψαχνουν να βρουν τροπους (επειδη το Uncharted ειναι γνωστο) να συνεχισουν την σειρα με διαφορους πρωταγωνιστες. Τωρα ειναι η Chloe, στο επομενο θα βαλουν καποιον αλλον απο την παρεα. Αυτο δεν το περιμενα απο τετοια εταιρια. Ειναι το πρωτο παιχνιδι που ειναι αποτυχια οσο και να θελετε να το λετε καλο

Ενα αλλο αρνητικο ειναι οτι φαινεται υπερβολικο που η πρωταγωνιστρια(η οποια για μενα ειναι πολυ αντιπαθητικη και αντρογυναικο το οποιο το συχαινομαι σε μια ...γυναικα) κανει τετοια αλματα, σκοτωνει τοσους αντρες κλπ. Και με τον Nathan Drake υπερβολικο ηταν αλλα ταιριαζε περισσοτερο

Για μενα ή επρεπε να σταματησουν την σειρα(αφου ουτως η αλλως τελειωσε στο 4) ή εστω αν θελουν να την συνεχισουν να κανουν ενα reboot και να βαλουν καινουριο πρωταγωινιστη απο την αρχη με καινουριους χαρακτηρες. Τωρα ετσι οπως το κανουν ειναι απλα αθλιο και μη ρεαλιστικο. Πως γινεται αυτο το παρεακι παντα να χωνεται σε θησαυρους? Δεν κολλαει!

Φίλε, το ότι εσύ σιχαίνεσαι τις γυναίκες badass, και προτιμάς οι θηλυκοί χαρακτήρες να είναι ευαισθητούλες που χρειάζονται πάντα προστασία από έναν αρρενωπό άνδρα, εντάξει το καταλαβαίνω. Οπότε γενικά όπως λες αντιπαθείς τα παιχνίδια που έχουν τέτοιους χαρακτήρες π.χ. Tomb Raider κ.λ.π.
Ωραία, το ερώτημα μου είναι, σε ανάγκασε κανείς να το παίξεις; Σε δέσανε μπροστά σε μια οθόνη και σε ανάγκασαν να παίξεις τέτοιου είδους παιχνίδια που αντιπαθείς; Μην τα αγοράζεις, απλά. Και αν σου τα κάνουν δώρο, πούλησε τα.
Εμείς όμως οι υπόλοιποι που δεν έχουμε τέτοια κωλύματα, θα συνεχίσουμε να τα παίζουμε.
Μην χαρακτηρίζεις όμως ένα παιχνίδι άσχημο, μόνο και μόνο γιατί είναι αντίθετο προς τα στερεότυπα σου.
#15 wavee (Level 15) 08/09/2017 16:56
Quoting Nicholas3000:
Quoting wavee:
Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα νομιζω οτι 6 το πολυ επρεπε να παρει. Εχω να πω οτι

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ UNCHARTED XΩΡΙΣ ΤΟΝ ΝΑΤΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑΜΕ

Περα απο αυτο, δειχνει να θελουν να ξεζουμισουν την σειρα χωρις λογο. Ψαχνουν να βρουν τροπους (επειδη το Uncharted ειναι γνωστο) να συνεχισουν την σειρα με διαφορους πρωταγωνιστες. Τωρα ειναι η Chloe, στο επομενο θα βαλουν καποιον αλλον απο την παρεα. Αυτο δεν το περιμενα απο τετοια εταιρια. Ειναι το πρωτο παιχνιδι που ειναι αποτυχια οσο και να θελετε να το λετε καλο

Ενα αλλο αρνητικο ειναι οτι φαινεται υπερβολικο που η πρωταγωνιστρια(η οποια για μενα ειναι πολυ αντιπαθητικη και αντρογυναικο το οποιο το συχαινομαι σε μια ...γυναικα) κανει τετοια αλματα, σκοτωνει τοσους αντρες κλπ. Και με τον Nathan Drake υπερβολικο ηταν αλλα ταιριαζε περισσοτερο

Για μενα ή επρεπε να σταματησουν την σειρα(αφου ουτως η αλλως τελειωσε στο 4) ή εστω αν θελουν να την συνεχισουν να κανουν ενα reboot και να βαλουν καινουριο πρωταγωινιστη απο την αρχη με καινουριους χαρακτηρες. Τωρα ετσι οπως το κανουν ειναι απλα αθλιο και μη ρεαλιστικο. Πως γινεται αυτο το παρεακι παντα να χωνεται σε θησαυρους? Δεν κολλαει!

Φίλε, το ότι εσύ σιχαίνεσαι τις γυναίκες badass, και προτιμάς οι θηλυκοί χαρακτήρες να είναι ευαισθητούλες που χρειάζονται πάντα προστασία από έναν αρρενωπό άνδρα, εντάξει το καταλαβαίνω. Οπότε γενικά όπως λες αντιπαθείς τα παιχνίδια που έχουν τέτοιους χαρακτήρες π.χ. Tomb Raider κ.λ.π.
Ωραία, το ερώτημα μου είναι, σε ανάγκασε κανείς να το παίξεις; Σε δέσανε μπροστά σε μια οθόνη και σε ανάγκασαν να παίξεις τέτοιου είδους παιχνίδια που αντιπαθείς; Μην τα αγοράζεις, απλά. Και αν σου τα κάνουν δώρο, πούλησε τα.
Εμείς όμως οι υπόλοιποι που δεν έχουμε τέτοια κωλύματα, θα συνεχίσουμε να τα παίζουμε.
Μην χαρακτηρίζεις όμως ένα παιχνίδι άσχημο, μόνο και μόνο γιατί είναι αντίθετο προς τα στερεότυπα σου.


Προφανως και δεν με αναγκασε κανεις. Αλλα δεν κανουμε αρνητικο σχολια οταν μα αναγκαζουν. Κανουμε αρνητικο σχολιο ετσι για να πουμε την αποψη μας
#16 Mystique (Level 23) 08/09/2017 20:51
Κι εγω θελω τον Nathan σε καινουριες περιπετειες αλλα δεν με χαλαει καθολου η αλλαγη σε κατι προς Λαρα Κροφτ μερια. Εξαλλου μου αρεσουν αυτου του ειδους τα games ωστε δεν δινω ιδιαιτερη σημασια στους χαρακτηρες παρα μονο στο gameplay.
Score 8.5
8.71 User Score
(17 votes )
User Reviews 8.5
Genre: Action-Adventure
Developer: Naughty Dog
Publisher: Sony
Διάθεση: Sony Hellas (210-6782000)
Players: 1 (10 Online)
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: 23/8/2017
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα (VIEW ALL)
thumb
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

2.
Diablo IV   (8.5)
3.
Final Fantasy XVI   (8.5)
6.
7.
Hogwarts Legacy   (0.5)
8.
eFootball 2023   (5.0)
9.
Notification