Reviews Planescape: Torment: Enhanced Edition
Comments (4)

Planescape: Torment: Enhanced Edition Hot

Ένας αθάνατος ήρωας με υπαρξιακά προβλήματα.

https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/4c/ab/19/planescape-torment-enhanced-edition-box-49-1499784647.jpg
  • Review
  • News
  • Forum
  • Images
  • Videos
  • User Reviews

Ένας αθάνατος ήρωας με υπαρξιακά προβλήματα.

Τις δεκαετίες 80 - 90 έβρεξε αριστουργηματικά RPG στους υπολογιστές μας. Πάρα πολλοί τίτλοι από εκείνες τις εποχές εξακολουθούν να στέκονται στην κορυφή του εν λόγω είδους, να επηρεάζουν κάθε νέα προσπάθεια σε αυτό αλλά και να συνεχίζουν την πορεία τους με αναπαλαιωμένες εκδόσεις ή remakes. Στους διασημότερους τίτλους συγκαταλέγεται το Planescape: Torment, RPG φτιαγμένο από τον Chris Avellone και τα λοιπά τρομακτικά ταλέντα της εταιρείας ανάπτυξης Black Isle Studios.

Θα παρατηρήσατε ότι την τρέχουσα δεκαετία γίνονται αξιόλογες προσπάθειες από πλευράς μικρών εταιρειών ανάπτυξης σαν την καναδική Beamdog για "ανάσταση" ιστορικών video games. Μετά την πετυχημένη αναβίωση των Baldur’s Gate και Icewind Dale, η Beamdog αποφάσισε να πιάσει την… ιερή αγελάδα των RPG, το Planescape: Torment. Παρά την μέτρια εμπορική του επιτυχία, το πρωτότυπο Planescape: Torment απέκτησε φανατικούς οπαδούς και cult status με το πέρασμα του χρόνου ενώ παράλληλα, αποθεώθηκε από τους δημοσιογράφους για τις ποικίλες αρετές του. Η νέα του έκδοση καλείται Enhanced Edition και δεν πρόκειται για remake αλλά για αναπαλαίωση του αρχικού υλικού και σημαντική βελτίωσή του στα σημεία που την χρειαζόταν ώστε να είναι καταλληλότερο προς κατανάλωση από τους σύγχρονους gamers.

planescape torment enhanced edition 1

Ανώνυμοι Αθάνατοι
Ο Nameless One είναι ο κλασικός αμνησιακός ήρωας που εισβάλλει μιμούμενος εμάς τους παίκτες σε ένα άγνωστο κόσμο και ξοδεύει όλη του την ενέργεια στην εξερεύνηση του περιβάλλοντος και την αποκάλυψη του σκοτεινού παρελθόντος του. Ο Nameless One έχει ένα ασυνήθιστο για RPG χαρακτηριστικό, είναι αθάνατος. Προσέξτε, όχι άτρωτος, τα χτυπήματα μπορούν να μηδενίσουν τα hit points του αλλά ο θάνατος τον επιστρέφει στο τραπέζι του κοντινότερου νεκροτομείου απ’ όπου σηκώνεται για να συνεχίσει την περιπλάνησή του.

Δίπλα στο παράξενο avatar σας θα μαζευτούν σύντομα εξίσου παράξενοι χαρακτήρες προσφέροντας αφιλοκερδώς την βοήθειά τους σαν τον Morte, ένα φλύαρο ιπτάμενο κρανίο. Οργανώνοντας την ομάδα σας θα συνειδητοποιήσετε ότι το παιχνίδι δίνει τεράστιο βάρος στο Adventure στοιχείο, στην εξερεύνηση και στην ανακάλυψη νέων όντων και περιοχών παρά στην ανάπτυξη των ηρώων και την μάχη. Θα νοιώσετε την πρωτοτυπία του σεναρίου να σας τραβάει όπως το κερί την πεταλούδα και θα αντιληφθείτε στην πορεία τους λόγους που το Planescape: Torment κέρδισε τόσο μεγάλη φήμη.

Βελτιώνοντας τα πάντα
Ο εμπλουτισμός του υλικού του Planescape: Torment ξεκινά από το πρώτο δευτερόλεπτό του με τις φρέσκιες επιλογές resume life και altered senses. Η πρώτη σας οδηγεί με ένα κλικ στο τελευταίο σας save και η δεύτερη ανοίγει το μενού των options στα οποία είχατε πρόσβαση στο παρελθόν μόνο μέσα στο παιχνίδι. Στα options υπάρχουν πολυάριθμες επιλογές που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την συνολική εμπειρία, από το συνεχές τρέξιμο των χαρακτήρων της ομάδας σας έως την απόκτηση των μέγιστων hit points κάθε φορά που ανεβαίνουν level.

Η ύπαρξη της original δίπλα στην enhanced έκδοση του Planescape: Torment ήταν μάλλον περιττή αφού η σύγκριση γέρνει συντριπτικά υπέρ της δεύτερης και άρα δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείτε με την πρώτη. Η σημαντικότερη προσθήκη του Enhanced Edition για εμένα είναι η χρήση του Tab για να αποκαλύψετε όλα τα σημεία αλληλεπίδρασης στην οθόνη. Είτε πρόκειται για NPCs, είτε για αντικείμενα πεσμένα στο πάτωμα που μπορείτε να αρπάξετε, είτε για εισόδους – εξόδους των περιοχών, είτε για πληροφορίες σχετικά με κάποιο κτίριο, το Tab εξαλείφει την ανάγκη για pixel hunting και εξασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε την παραμικρή πληροφορία.

planescape torment enhanced edition 2

Στο Tab προσθέστε και το Quick Loot εικονίδιο που μπορεί να είναι μόνιμα ανοικτό, προσθέτοντας μια επιπλέον μπάρα πάνω ακριβώς από το εξαιρετικό user interface. Η μπάρα του Quick Loot ενημερώνεται αδιάκοπα με βάση τα αντικείμενα που βρίσκονται πεσμένα στον χώρο όπου βαδίζει η ομάδα σας. Με τον τρόπο αυτό δεν χρειάζεται να ξεψαχνίζετε χειροκίνητα τα βουναλάκια από κουρέλια που αφήνουν πίσω τους οι εχθροί όταν ξεψυχούν. Τα αντικείμενα παρουσιάζονται αυτόματα στην μπάρα και κλικάρετε πάνω στα χρήσιμα μεταφέροντάς τα στο inventory.

Οι πληροφορίες που σας βομβαρδίζουν σε μορφή κειμένου είναι η ύψιστη απόλαυση στο Planescape: Torment. Δεν θα χορταίνετε το διάβασμα των διαλόγων ενεργοποιώντας διαρκώς την φαντασία σας για να σχηματίσει όλα τα θαυμαστά που εξιστορούνται. Το κολοσσιαίο σενάριο των 800 χιλιάδων λέξεων συναγωνίζεται επάξια επικές σειρές μυθιστορημάτων όχι μόνο εξαιτίας του όγκου αλλά και της μοναδικότητας των ιστοριών του. Θα συναντήσετε εξερευνητές που έχουν ταξιδέψει σε όλες τις διαστάσεις του κόσμου του Planescape: Torment και θα καταβροχθίσετε σαν αμβροσία τις εμπειρίες που περιγράφουν. Θα μιλήσετε με πολλά ανθρώπινα πλάσματα γεμάτα πάθη και απάνθρωπα όντα με χαοτική συμπεριφορά. Είναι τρομακτική η δουλειά που έχει γίνει στον σχεδιασμό των δεκάδων NPCs, είναι όλοι τους προικισμένοι με πολύπλοκες προσωπικότητες.

planescape torment enhanced edition 3

Αποστολές με νόημα
Μετά από αμέτρητες RPG εμπειρίες σε ηλεκτρονική μορφή έχουμε σιχαθεί τα μονότονα quests που μας διατάζουν να ξεπαστρέψουμε χ αριθμό ατόμων ή να το ρίξουμε στην αγοραπωλησία άχρηστων αντικειμένων. Το Planescape: Torment ρίχνει εκτυφλωτικό φώς στον θεσμό των quests, παρέχοντας δεκάδες παράξενες αποστολές που δοκιμάζουν τα ηθικά και πνευματικά σας όρια. Ας δούμε μερικά παραδείγματα. Μια ταλαίπωρη γυναίκα ήπιε τον… άμπακο σε ένα μπαρ αλλά δεν έχει να πληρώσει τον λογαριασμό, θα την βοηθήσετε καλύπτοντάς τον ή θα την παραδώσετε στον ιδιοκτήτη για να την "περιποιηθεί";

Ένας σκοτεινός τύπος που θυμίζει φονιά σας προτρέπει να εξολοθρεύσετε δύο συμμορίες. Η μια αποτελείται από μαχαιροβγάλτες άρα η επιλογή είναι εύκολη η άλλη όμως έχει γυναίκα επικεφαλή και η συμπεριφορά τους προδίδει καλούς ανθρώπους. Θα υπακούσετε τον κουκουλοφόρο ή θα τον σκοτώσετε ώστε να αποτρέψετε το να χυθεί αθώο αίμα; Μια ομάδα βρώμικων και ταλαίπωρων ανθρώπων περιφέρεται σε όλα τα planes μιλώντας για την καταστροφή μιας τρανής πόλης σε μια προσπάθεια διατήρησης της μνήμης της. Θα τους αφήσετε να σπαταλούν την ζωή τους άσκοπα ή θα τους προμηθέψετε με μια πέτρινη πλάκα ώστε να αποτυπώσουν εκεί για τις επόμενες γενιές τον θρύλο της χαμένης πόλης;

Θα έρθετε σε επαφή με πολλά factions που διαθέτουν το δικό τους τελετουργικό και, στην περίπτωση πέντε εξ’ αυτών , θα μπορέσετε να ακολουθήσετε τις δοξασίες τους αποκτώντας πρόσβαση στα αντικείμενα και τους θησαυρούς που προορίζουν για τα μέλη τους. Το faction system ήταν πρωτοποριακό την εποχή που κυκλοφόρησε αρχικά το Planescape: Torment και εξακολουθεί να λειτουργεί στις μέρες μας όπου η ένταξη σε factions είναι κοινή λειτουργία των περισσότερων RPG.

Ταξιδέψτε παντού, συνομιλήστε με όλους, δώστε το στίγμα σας σε ένα από τα ομορφότερα campaign settings του Dungeons & Dragons.

Σκοτώνοντας εχθρούς και ξαφρίζοντας μπαούλα θα παρατηρήσετε ότι πολλά αντικείμενα είναι σαβούρα. Το σύστημα συναλλαγών και αξιοποίησης αντικειμένων είναι ρεαλιστικό αλλά καθόλου ικανοποιητικό στην χρήση του. Οι έμποροι που συναντάτε δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν κάδοι απορριμμάτων για τα άχρηστα αντικείμενα διότι εκείνοι επιλέγουν όσα θα αγοράσουν, γεγονός ρεαλιστικό. Αυτό όμως δημιουργεί ένα μικρό συνωστισμό στο inventory σας που τον αντιμετωπίζετε με εντελώς βαρετούς τρόπους. Άλλοτε θα αφήσετε τα αντικείμενα στο πάτωμα εκεί που σκοτώσατε τους κατόχους τους, άλλοτε θα τα τοποθετήσετε στα slots ενός χαρακτήρα παρότι δεν τον επηρεάζουν σε τίποτα και άλλοτε θα τα βάλετε στα quick slots.

Το inventory διαφέρει σε μερικές λεπτομέρειες από ήρωα σε ήρωα, προσπαθώντας να ταιριάξει στην προσωπικότητά του. Για παράδειγμα ο πρωταγωνιστής έχει θέσεις για δαχτυλίδια, πανοπλίες κ.τ.λ. ενώ ο Morte που είναι ένα ιπτάμενο κρανίο δεν μπορεί να φορέσει το οτιδήποτε. Η απεικόνιση των χαρακτήρων στο inventory με τα μοντέλα που βλέπετε μέσα στο παιχνίδι και διαφορετικά backgrounds είναι μια όμορφη αισθητική πινελιά.

planescape torment enhanced edition 4

Αφήστε τις μάχες και ρίξτε το στο διαβάσμα
Τα battle mechanics ακολουθούν το γνωστό μοτίβο των CRPG με την δυνατότητα pause, το μοίρασμα εντολών σε κάθε μέλος της ομάδας ξεχωριστά και την παρακολούθηση των αποτελεσμάτων που έχουν αυτές μετά την διακοπή του pause. Ενώ τα παραπάνω χαρακτηριστικά τα αγαπάμε στα CRPG, δεν καταλάβαμε γιατί το Enhanced Edition του Planescape: Torment δεν απαλλάχθηκε από δύο χαρακτηριστικά που χαντακώνουν τις μάχες. Το πρώτο είναι η τάση των εχθρών να το βάζουν στα πόδια σαν βρεγμένες κότες όταν σπάει το ηθικό τους μετά από μερικές σφαλιάρες. Δεν αντιλέγουμε ότι η πτώση του ηθικού οδηγεί σε τάσεις φυγής ένα πλάσμα στην πραγματικότητα. Στο παιχνίδι όμως το θέαμα ενός εχθρού να τρέχει και της ομάδας σας να τον έχει πάρει στο κατόπι σαν παρέα που κυνηγά κλεφτοκοτά είναι αστείο.

Πέραν της γελοιότητας του θεάματος, η ροή της μάχης διασπάται εντελώς γιατί αν υπάρχουν και άλλοι αντίπαλοι σας κυνηγούν και εκείνοι από κοντά και η μόνη ευκαιρία να αποτελειώσετε τον κυνηγημένο είναι να κολλήσει στην άκρη του χάρτη περιμένοντας το τελειωτικό χτύπημα. Το δεύτερο πρόβλημα των battle mechanics είναι η συμπεριφορά των ηρώων σας όταν οι εχθροί βρίσκονται μακριά. Πολλές φορές μόλις δώσετε εντολή επίθεσης σώμα με σώμα θα τους δείτε να στέκονται στο ίδιο σημείο λαμβάνοντας στάση μάχης αντί να τρέξουν στους εχθρούς και να τους λιανίσουν. Το τελικό συμπέρασμα αναφορικά με την μάχη είναι πως έχει εντονότερη παρουσία από τον πνευματικό απόγονο εν ονόματι Torment: Tides of Numenera αλλά οι παρασπονδίες που περιγράψαμε δεν την αφήνουν να φτάσει τα επίπεδα ενός Baldur’s Gate.

planescape torment enhanced edition 5

Θα παρατηρήσετε με έκπληξη ίσως ότι οι περισσότεροι ήρωες πλην του πρωταγωνιστή δεν αλλάζουν όπλα, ακολουθώντας την προσφιλή τακτική των JRPG. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό έχει να κάνει με τον χαμηλό προϋπολογισμό του Planescape: Torment: Enhanced Edition και όχι με συγκεκριμένες προτιμήσεις των σχεδιαστών του. Το γεγονός δεν βλάπτει καθόλου τον τίτλο αντίθετα προσδίδει χαρακτήρα στους μαχητές οι οποίοι δείχνουν έτσι προσκολλημένοι στις προσωπικές τους επιλογές εξοπλισμού. Ένα επιπλέον JRPG χαρακτηριστικό που θα συναντήσετε είναι τα φοβερά spells των ηρώων. Τα ισχυρότερα ανάμεσά τους ενεργοποιούν εντυπωσιακά cutscenes με δράκους, ακτίνες που σχίζουν το διάστημα και φλεγόμενους μετεωρίτες να πέφτουν στα κεφάλια των άτυχων εχθρών σας.

Διάσημοι καλλιτέχνες και... μουγγοί ήρωες
Θεωρώ πραγματική ιεροσυλία το περιορισμένο voice acting από την στιγμή που οι παραγωγοί του παιχνιδιού έκαναν τον κόπο να επιστρατεύσουν θρυλικούς ηθοποιούς σαν τον John de Lancie (ο γνωστός μας Q από την σειρά Star Trek: The Next Generation) για να υποδυθούν φωνητικά τους ψηφιακούς χαρακτήρες. Ποια η ωφέλεια να έχεις αναγνωρίσιμες και αγαπημένες φωνές στο video game σου όταν δεν τους προσφέρεις τον απαιτούμενο χρόνο για να γίνουν απολαυστικές σε εμάς τους παίκτες; Για τους παραπάνω λόγους μάλλον δεν δέχτηκε ο Steve Buscemi (Reservoir Dogs, Con Air, Armageddon) να δανείσει την φωνή του στον φοβερό Morte, ένας κωμικός ρόλος που θα του πήγαινε γάντι. Σε αντιδιαστολή με το voice acting έρχονται οι περιβαλλοντικοί ήχοι. Μπαίνοντας για παράδειγμα σε μια υπαίθρια αγορά ακούτε εμπόρους να διαφημίζουν φωναχτά την πραμάτεια τους, σε ένα μπαρ οι ήχοι των μεθυσμένων μπλέκονται με τις κουβέντες των νηφάλιων θαμώνων κ.ο.κ.

planescape torment enhanced edition 6

Το άκουσμα της μουσικής επένδυσης του Planescape: Torment θα σας δώσει μια καλή ιδέα για το πόσο εύκολα μια στρατιά από νότες τοποθετημένες με τάξη μπορούν να σας γεμίσουν εικόνες, αισθήσεις και αναμνήσεις. Οι πανέμορφες χορωδιακές πινελιές που παντρεύουν την θλίψη με το ονειρικό στοιχείο είναι μια μόνο από τις πλευρές του απίθανου soundtrack. Ακούγοντας το ένα μετά το άλλο τα κομμάτια η φαντασία σας θα εκδίδει μανιωδώς "ανακοινωθέντα" με ουτοπικές πολιτείες, αιθέριες υπάρξεις, απειλητικές παρουσίες κ.ο.κ. Σκεφτείτε ότι ένα από τα κομμάτια με ταξίδεψε νοητά σε θαλάσσιο οικοσύστημα παρέα με τους ωραιότερους κατοίκους του βυθού, ποιος ξέρει τι εικόνες και αισθήσεις θα ανακινήσει μέσα σας;

Οι λέξεις Enhanced Edition παραπέμπουν αυτόματα στην απεικόνιση ενός video game και κατόπιν στο gameplay του. Το βάρος της αναβαθμισμένης έκδοσης του Planescape: Torment έπεσε κυρίως στον οπτικό τομέα, προετοιμάζοντας τον κόσμο του εικοσαετούς παιχνιδιού για την παρθενική του εμφάνιση στις συσκευές τελευταίας τεχνολογίας. Στην παλιά του μορφή το framerate ήταν κολλημένο στα 30 αλλά η Enhanced Edition του επιτρέπει να σκαρφαλώσει άνετα μέχρι τα 50 frames per second. Η υποστήριξη 4K αναλύσεων επέβαλλε την ανασύσταση του user interface σε 3D ασχέτως αν το παιχνίδι παραμένει σε 2D ισομετρική απεικόνιση με την κάμερα "κλειδωμένη" στο ίδιο σημείο. 

Το εμπόδιο της φιξαρισμένης κάμερας υπερπηδήθηκε με την δυνατότητα zoom in – zoom out με αποτέλεσμα να έχετε πανοραμικές όψεις των χώρων για ευκολότερη περιήγηση. Μπορείτε επίσης να εστιάζετε στους χαρακτήρες και τα αντικείμενα μελετώντας την τεχνοτροπία τους. Οι τυχεροί που έπαιξαν το πρωτότυπο Planescape: Torment θα ξεχάσουν τα δεκάδες bugs που τους ταλαιπώρησαν τότε και τα οποία καθαρίστηκαν πλέον κατ’ εντολή του Chris Avellone.

Προσωπικά μου άρεσαν ιδιαίτερα τα μοντέλα των χαρακτήρων που θυμίζουν περισσότερο ψηφιοποιημένους ανθρώπους, η δυνατότητα ψαξίματος στις χιλιάδες συνομιλίες ώστε να μην χάνεται λέξη και το combat logging που δείχνει την εξέλιξη μιας σύγκρουσης με αριθμούς για να κατανοήσετε καλύτερα τα δεδομένα που την καθορίζουν. Στο combat logging θα συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει ένα κρυφό στατιστικό, το luck που επηρεάζει αόρατα τις πράξεις σας.

planescape torment enhanced edition 7

Παίζοντας το Planescape: Torment: Enhanced Edition θα βουλιάξετε σε μια θάλασσα από εκατοντάδες χιλιάδες λέξεις τις οποίες θα καταναλώσετε αδιαμαρτύρητα με βουλιμία. Θέλοντας να μην σας ξεφύγει η παραμικρή συνομιλία ή quest ούτε που θα καταλάβετε πότε πέρασαν 50 με 60 ώρες έως τον τερματισμό του. Ο χρόνος αυτός θα διπλασιαστεί και τριπλασιαστεί αν προσπαθήσετε να δείτε τα πάντα κάνοντας απανωτά load – save πριν από κάθε κρίσιμη συνομιλία - πράξη.

Η μαγεία του δεν θα ξεθωριάσει ποτέ
Στο Planescape: Torment σας περιμένουν εκπληκτικές εμπειρίες οι οποίες θα σας δώσουν να καταλάβετε γιατί θεωρείται από πολλούς το καλύτερο RPG που κυκλοφόρησε ποτέ σε ψηφιακή μορφή. Δεν είναι καθόλου τυχαία η ύπαρξη ενός οίκου ανοχής για το μυαλό μέσα στο παιχνίδι αφού και το ίδιο είναι πράγματι ένας χώρος ηδονής για τους παίκτες με γόνιμη φαντασία. Η Enhanced Edition του είναι η απόλυτη έκδοση για να το απολαύσετε εξαιτίας των αμέτρητων προσθηκών και διορθώσεων που αναφέραμε ήδη. Σας προτείνω να αγοράσετε την έκδοση που περιλαμβάνει και το original soundtrack και κοστίζει 27€ αντί να αγοράσετε εκείνη στα 19€ με το παιχνίδι σκέτο.

Θετικά:
- Ένα από τα καλύτερα σενάρια που έχετε συναντήσει σε game
- Quests με νόημα και ουσία
- Διόρθωση πολλών ατελειών του πρωτότυπου υλικού
- Απολαυστική μουσική υπόκρουση
- Άφθονη διάρκεια

Αρνητικά:
- Αισθητική περασμένων εποχών παρά την αναπαλαίωση των γραφικών
- Αναξιοποίητο voice acting
- Σύστημα μάχης με αγκυλώσεις

Βαθμολογία
Γραφικά: 5.5
Ήχος: 6.5
Gameplay: 9
Αντοχή: 8
Γενικά: 8

Η βέλτιστη έκδοση του θρυλικού τίτλου.

Γιάννης Μοσχονάς

User reviews

There are no user reviews for this listing.

 

Images   VIEW ALL

NEWS   VIEW ALL

No News

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 Jaded (Level 14) 12/07/2017 18:39
Παιχνιδάρα!Το πήρα και άξιζε τα λεφτά του οπότε συμφωνώ απόλυτα με το review.Ως λάτρης της δουλειάς της Black Isle ειχα τερματισει πολλές φορές το αρχικό πριν 15 χρόνια. Η νέα έκδοση είναι απλά σεβασμός στην παράδοση.
#2 +1 Geonick (Level 19) 12/07/2017 22:32
Είχα παίξει το αρχικό του 99 αλλά μετά από χρόνια όταν ειχε ηδη περασει η μπογια του.Το καινουργιο με ψήνει να το πάρω και να το τερματίσω.Ωραίο review Γιάννη.
#3 +2 ashbringer (Level 25) 13/07/2017 08:51
Τι να πει κανείς για ένα απο τα πιο κορυφαία rpg όλων των εποχών.Το έχω ξεκινήσει απο την αρχή και το έχω λιώσει.Μπράβο στο Γιάννη για το πολύ αναλυτικό του άρθρο.
#4 +1 supermario644ever (Level 20) 14/07/2017 15:33
Αρκετά απολαυστικό gameplay και αξίζει την αγορά του με το παραπάνω
Score 8
User Score ( 19 votes ) 8.34
User Reviews 0
Genre: RPG
Developer: Beamdog
Publisher: Beamdog
Διάθεση: Steam
Players: 1
Requirements: 256MB RAM, Επεξεργαστής Pentium III ή Athlon MP, Κάρτα γραφικών GeForce FX 5200 ή Radeon Xpress 1200 Series, Χώρος στο σκληρό δίσκο 3GB, Λειτουργικό σύστημα Windows XP/7/8/10
Official Website: Κλικ εδώ
Demo:
Full Game:
Release Date: 11/4/2017
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL )
thumb thumb thumb
Χρήστες που το έχουν.(VIEW ALL )
thumb thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
thumb
VIDEOS
Notification