Reviews Bayonetta (PC)
PC  
Comments (4)

Bayonetta (PC) Hot

Σέξι και όποιος αντέξει.

https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/cb/81/5d/bayonetta-pc-box-47-1495160164.jpg
  • Review
  • News
  • Forum
  • Images
  • Videos
  • User Reviews

Σέξι και όποιος αντέξει.

Έχουν περάσει σχεδόν 8 χρόνια από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στη ζωή μας το Bayonetta. Το 2009, όταν και κυκλοφόρησε για το PS3 και το Xbox 360, γνώρισε μεγάλη επιτυχία καταφέρνοντας να αποσπάσει θετικές κριτικές και να πουλήσει σχεδόν ενάμισι εκατομμύριο αντίτυπα. Αργότερα κυκλοφόρησε και για το Wii U, γνωρίζοντας παρόμοια επιτυχία.

Αυτό που έλειπε πάντα από την σειρά Bayonetta ήταν μία έκδοση για PC. Πολλοί ήταν αυτοί που το είχαν ακούσει, αλλά δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να το παίξουν, επειδή δε διέθεταν κάποια κονσόλα και ασχολούνταν αποκλειστικά με το PC gaming. Μέχρι που ήρθε η περασμένη Πρωταπριλιά και η SEGA έκανε ένα μικρό αστειάκι-δώρο στους κατόχους PC. Κυκλοφόρησε ένα 8-bit Bayonetta αποκλειστικά για Microsoft Windows και οι φήμες για PC έκδοση του λατρεμένου Action φούντωσαν για τα καλά και όπως πάντα βγήκαν αληθινές μετά από λίγο καιρό. Συγκεκριμένα στις 11 του ίδιου μήνα, η έκδοση του Bayonetta για PC έκανε την εμφάνισή της στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Steam και προκάλεσε φρενίτιδα στους φίλους της σειράς, που έσπευσαν σαν τρελοί να το αποκτήσουν.

Η συγκεκριμένη έκδοση έχει αναπτυχθεί και αυτή από την Platinum Games και ουσιαστικά πρόκειται για port της έκδοσης του Xbox 360, που έχει υποστεί μερικές σημαντικές βελτιώσεις. Τα μέλη της εταιρείας ανάπτυξης μετά την κυκλοφορία του Bayonetta σε PC δήλωσαν ότι όταν είχαν αναπτύξει το Bayonetta για Xbox 360, δυσκολεύτηκαν αρκετά στη μεταφορά του στις άλλες κονσόλες και ειδικά στο Wii U και γι’ αυτό υπήρχαν κάποια προβλήματα. Παρόλα αυτά, η συγκεκριμένη διαδικασία τους βοήθησε αρκετά στην μεταφορά του port σε PC, γιατί είχαν μάθει από τα προηγούμενα λάθη τους και κατάφεραν να δημιουργήσουν αρκετά καλύτερο αποτέλεσμα. Εμείς παίξαμε την έκδοση του Bayonetta για PC και θα σας την παρουσιάσουμε παρακάτω, τονίζοντας τις μεγάλες αλλαγές που υπέστη, για να ανταπεξέλθει στην απαιτητική αγορά του σήμερα.

bayonetta pc 5

Οι αναμνήσεις μιας μάγισσας
Ο κεντρικός πρωταγωνιστής σας είναι η μάγισσα Bayonetta. Οι μαγικές σας ικανότητες είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο χωρίς όμως να γνωρίζεται για ποιο λόγο τις έχετε ή πότε τις αποκτήσατε. Αυτό που ξέρετε είναι ότι ξυπνήσατε πριν από 20 χρόνια σε μία λίμνη και δεν έχετε καμία ανάμνηση από το παρελθόν σας. Το μόνο που έχετε είναι κάποιες αμυδρές εικόνες, που σας θυμίζουν κάποια γεγονότα, αλλά ποτέ δεν μπορείτε να καταλάβετε τι συμβολίζουν. Το σενάριο του Bayonetta είναι κάπως απλό και αφορά το ταξίδι που κάνετε για να ανακαλύψετε αυτές τις χαμένες αναμνήσεις σας. Έτσι λοιπόν, ξεκινάτε ένα κυνήγι πληροφοριών, κατά τη διάρκεια του οποίου θα αντιμετωπίσετε χιλιάδες τέρατα, που κάνουν την εμφάνισή τους προσπαθώντας να σας εμποδίσουν.

Το Bayonetta ξεκινάει σε ένα νεκροταφείο στην πόλη Vigrid. Εκεί βρίσκεστε μαζί με τον προσωπικό σας πληροφοριοδότη,τον Enzo και κάνετε κάποιο τελετουργικό για να ζωντανέψετε τον φίλο σας και οπλουργό σας, τον Rodin. Κατά τη διάρκεια της τελετής, σας επιτίθενται διάφορα τέρατα από την άλλη διάσταση και ξεκινάτε τη μάχη. Ο Rodin σας βοηθάει δίνοντας σας τα όπλα και ο Enzo προσπαθεί να καλυφθεί. Οι πρώτες σκηνές μετά τις αρχικές μάχες τελειώνουν με τον Enzo να σας δίνει πληροφορίες για το πως θα μάθετε πράγματα σχετικά με το παρελθόν σας. Στη συνέχεια ο Rodin γυρίζει στις πύλες της κόλασης και σας καλεί να τον επισκεφθείτε όποτε θέλετε, για να σας βοηθήσει.

Ένα όμορφο στοιχείο του Bayonetta είναι ότι περιέχει και άλλους χαρακτήρες με ξεχωριστούς σκοπούς από τους δικούς σας. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας θα συναντήσετε  διάφορους χαρακτήρες, όπως ο νεαρός δημοσιογράφος Luka, που ξεκινά να σας ακολουθεί για να μάθει την αλήθεια σχετικά με το θάνατο του πατέρα του ή η αντίζηλός σας Jeanne, που ξέρει για το παρελθόν σας και προσπαθεί να σας φέρει πιο κοντά στον αληθινό εαυτό σας. Οι διάλογοι είναι πολύ έξυπνοι και με πολλές δόσεις χιούμορ, οπότε ετοιμαστείτε για πολλές σκηνές που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Βαράτε με και ας κλαίω
Το κυριότερο κομμάτι του gameplay του Bayonetta είναι οι μάχες. Η Bayonetta μπορεί να είναι μία από τις πιο sexy ηρωίδες σε video games, αλλά μην σας ξεγελάει,  γιατί ξέρει να δέρνει. Και μάλιστα πολύ καλά. Στον κόσμο του Bayonetta οι μάγισσες πολεμούν με γροθιές και κλοτσιές και χρησιμοποιούν ταυτόχρονα τέσσερα πιστόλια. Τα δύο στα χέρια και τα άλλα δύο…στα πόδια τους. Ναι καλά ακούσατε. Χρησιμοποιώντας λοιπόν χτυπήματα από κοντά, αλλά και από μακριά θα διαμορφώσετε την κατάλληλη στρατηγική για κάθε μάχη. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε, όχι ότι είναι εύκολο, είναι να αποφεύγετε τα χτυπήματα των αντιπάλων σας ή να τα μπλοκάρετε και να κάνετε combos ώστε να κάνετε μεγαλύτερη ζημιά και να αποκτάτε περισσότερα χρήματα. Αν καταφέρετε να αποφύγετε κάποιο χτύπημα τότε μπαίνετε αυτόματα στο "Witch Time", ένα mode αργής κίνησης, που σας δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στις μάχες. Τα combos γίνονται συνδυάζοντας τις κινήσεις σας έχουν μεγάλη ποικιλία και πολλές διαφορές μεταξύ τους.

Υπάρχουν ξεχωριστά combos για το έδαφος, ξεχωριστά για όταν πολεμάτε στον αέρα, μερικά που ξεκινούν από το έδαφος και καταλήγουν στον αέρα και αντίστροφα, κινήσεις που περιέχουν μεταμορφώσεις, όπως σε κοράκια για να αποφεύγετε χτυπήματα και άλλα πολλά. Όσο περισσότερο προχωράτε στο σενάριο, τόσο περισσότερες κινήσεις θα γίνονται διαθέσιμες στο κατάστημα του Rodin, τις οποίες μπορείτε να προσαρμόσετε για τα νέα combos σας. Φυσικά, όσο μεγαλύτερη είναι η δυσκολία που θα επιλέξετε, τόσο πιο δύσκολα αποφεύγετε τους εχθρούς σας και εκτελείτε τα combos σας. Επιπλέον, αν κάνετε πολλά combos μαζεύετε πόντους μαγείας τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εκτελέσετε ειδικές κινήσεις "Torture Attacks", κατά τις οποίες κάνετε ένα είδος βασανιστηρίων στους εχθρούς σας για να τους προκαλέσετε μεγαλύτερη ζημιά.

bayonetta pc 6

Ένα πολύ όμορφο στοιχείο είναι και η συμμετοχή στα cutscenes και στις μάχες με quick buttons. Ένα σύστημα που έχουμε δει σε πάρα πολλά παιχνίδια στο παρελθόν και εξέλιξε κατά πολύ ένα άλλο παιχνίδι της SEGA, το Shenmue. Πολλές φορές είτε κατά τη διάρκεια τις μάχης, είτε σε μερικά mini cutscenes θα χρειαστεί να πατήσετε κάποιο πλήκτρο ή να κουνήσετε το ποντίκι σας με τέτοιο τρόπο, είτε για αποφύγετε κάποιο εμπόδιο, είτε για να δώσετε το τελειωτικό χτύπημα σε κάποιο boss, είτε για άλλους λόγους. Αν παίζετε με ποντίκι και πληκτρολόγιο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί όταν εμφανίζεται το πλήκτρο που πρέπει να πατηθεί, τότε πρέπει να πατηθεί μόνο το συγκεκριμένο πλήκτρο, πράγμα λίγο δύσκολο σε μερικές σκηνές που είναι πολύ γρήγορες. Αν από την άλλη παίζετε με χειριστήριο τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα.

Σημαντικό κομμάτι του gameplay παίζουν και τα αντικείμενα. Τα περισσότερα θα τα βρείτε στο κατάστημα Gates of Hell του Rodin. Υπάρχουν πολλά είδη αντικειμένων, όπως τα φίλτρα που σχετίζονται με την αναπλήρωση της χαμένης ζωής σας ή της μαγείας σας. Υπάρχουν όμως και όπλα, αλλά και αξεσουάρ και ειδικά  αντικείμενα. Τα όπλα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Σε αυτά που βρίσκεται από τους αντιπάλους σας και έχουν πολύ μικρό durability και σε αυτά που αγοράζετε από το κατάστημα του Rodin, που είναι μόνιμα εξοπλισμένα. Τα πρώτα συνήθως είναι πολύ δυνατά και σας δίνουν σημαντικά πλεονεκτήματα στις μάχες σας, καθώς και μία μοναδική ειδική ικανότητα, ξεχωριστή για κάθε όπλο. Τα δεύτερα, σας κάνουν πιο δυνατό το μόνιμο εξοπλισμό σας, όπως είναι τα πιστόλια σας. Επιπλέον, από το κατάστημα μπορείτε να αγοράσετε και πολύ ακριβά αξεσουάρ που σας δίνουν μοναδικές ικανότητες, καθώς και ειδικά αντικείμενα του Rodin, που σας δίνουν προσωρινά πλεονεκτήματα. Τέλος πρέπει να επισημάνουμε ότι η επιλογή των αντικειμένων θα πρέπει να γίνεται πολύ προσεκτικά, καθώς τα χρήματα που θα διαθέτετε θα είναι περιορισμένα.

bayonetta pc 1

Ταχύτητα και δυσκολία
To Bayonetta έχει πολλά σημεία που είναι πολύ δύσκολα, ανεξάρτητα από το επίπεδο δυσκολίας που θα διαλέξετε. Η δυσκολία έχει πέντε διαφορετικά επίπεδα, με τα δύο πρώτα να απευθύνονται σε όσους θέλουν απλά να δουν το σενάριο, το normal να είναι αρκετά απαιτητικό και τα δύο μεγαλύτερα να απαιτούν καλή γνώση όλων των μηχανισμών του Bayonetta. Ακόμα και στο normal λόγω της αυξημένης ταχύτητας που απαιτεί το Bayonetta, θα συναντήσετε σημεία που θα σας δυσκολέψουν αρκετά, όπως για παράδειγμα μία αποστολή που κινείστε πάνω σε μία μοτοσικλέτα, που λόγω υπερβολικής ταχύτητας και πολλών εχθρών μπορεί να οδηγηθείτε στο αντίθετο ρεύμα και εκεί… χαιρέτα μου τον πλάτανο. Επιπλέον, υπάρχουν διάφοροι γρίφοι που δεν εξηγούνται και με τον καλύτερο τρόπο, οπότε θα πρέπει να προσέχετε πολύ τα σημειώματα με πληροφορίες που συναντάτε.

Εκεί που πραγματικά μετράει πολύ το επίπεδο δυσκολίας είναι τα Boss Battles. Στα δύο πρώτα επίπεδα είναι σαν να μην υπάρχουν. Στο normal είναι αρκετά απαιτητικά, χρειάζονται αρκετή ώρα και πολλές φορές οι απροσεξίες σας πληρώνονται ακριβά. Τα Bosses συνήθως έχουν πολύ μεγαλύτερη ζωή από τα απλά τέρατα και απαιτούν να απομνημονεύσετε κάποιες κινήσεις που κάνουν αρκετά συχνά, για να τη βγάλετε καθαρή. Όσο πλησιάζετε προς τον τερματισμό, τα Bosses έχουν διάφορα phases και δυσκολεύουν αρκετά. Μάλιστα, λίγο πριν το τέλος θα αντιμετωπίσετε όλα τα αρχικά Bosses σε πιο ελαφριές μορφές τους, το ένα μετά το άλλο.

bayonetta pc 4

Άργησε σχεδόν δύο γενιές αλλά ακόμα παραμένει σε υψηλά επίπεδα.


Νυχτερίδες και αράχνες γλυκιά μου
H Bayonetta είναι μία μάγισσα και σαν μάγισσα που σέβεται τον εαυτό της, πρέπει να μπορεί να κινηθεί παντού. Και πως το καταφέρνει αυτό; Απλούστατα περπατάει σε όλους τους τοίχους. Κάθετους, οριζόντιους, διαγώνιους. Το σύστημα γρήγορης κίνησης, με το οποίο μπορείτε να εκμεταλλευτείτε οποιαδήποτε επιφάνεια είναι κορυφαίο και αυξάνει κατά πολύ την ταχύτητα του παιχνιδιού καθώς οι μάχες γίνονται σε οποιοδήποτε σημείο της πίστας. Σαν να μην έφτανε αυτό, μπορείτε να μεταμορφωθείτε και σε πάνθηρα ώστε να κινείστε πιο γρήγορα, αλλά και σε πουλί ώστε να πετάτε, όπου δεν μπορείτε να τρέξετε.

Τέλος, η Bayonetta λατρεύει τα γλειφιτζούρια και γι’ αυτό το λόγο έμαθε να τα κατασκευάζει μόνη της. Το μόνο που απαιτεί από εσάς είναι να βρείτε τα υλικά και να κουνήσετε λίγο το ποντίκι σας με κυκλικές κινήσεις ώστε να τα ανακατέψει στο καζάνι της. Με αυτά τα γλειφιτζούρια θα αποκτάτε πλεονεκτήματα και ικανότητες πολύ χρήσιμες για τα υψηλότερα επίπεδα δυσκολίας.

bayonetta pc 2

Πιο σέξι από ποτέ
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της έκδοσης του Bayonetta για PC είναι τα γραφικά του. Οι δυνατότητες του PS3 και του Xbox 360 μπορεί να έφταναν και να περίσσευαν για το Bayonetta, αλλά είναι άλλο πράγμα να βλέπεις την sexy μάγισσα σε ανάλυση 4Κ και στα 60 fps ακατέβατα. Αν σκεφτεί κανείς και τους γρήγορους ρυθμούς του Bayonetta κατά τη διάρκεια των μαχών, τότε καταλαβαίνει πόσο πιο ελκυστικές έχουν γίνει. Τα μοντέλα των βασικών πρωταγωνιστών είναι άρτια επιμελημένα, παρόλο που η μηχανή γραφικών προδίδει την ηλικία τους και τα τοπία στα οποία κινείστε είναι συγκλονιστικά και πολλές φορές θα σας αφήσουν με το στόμα ανοικτό. Η κάθε πίστα έχει σχεδιαστεί με πολύ λεπτομέρεια και είναι τελείως διαφορετική από τις υπόλοιπες. Ο κόσμος του Bayonetta έχει σχέση με τη μαγεία και πολλές περιοχές έχουν μεσαιωνικό ύφος, που ταιριάζει με τον κόσμο. Στο κομμάτι των καιρικών συνθηκών έχει γίνει απίστευτη δουλειά, με τις καταιγίδες να είναι τόσο ρεαλιστικές που θα νομίζετε ότι βρέχει στα αλήθεια.  Τα animations είναι καλά με τις κινήσεις τις Bayonetta να είναι άκρως αποκαλυπτικές και προκλητικές και τους εχθρούς να έχουν ποικιλία κινήσεων.

Τα προβλήματα που πρέπει να τονιστούν είναι η μέτρια ποιότητα στους αδιάφορους χαρακτήρες, ο πολύ κακός συγχρονισμός στα χείλη και τα πολύ μέτρια cutscenes, που ενώ εμφανίζονται πολύ έξυπνα μέσα από φωτογραφικό φιλμ, κουράζουν λόγω χαμηλής ποιότητας των γραφικών, ακόμα και σε ανάλυση 4Κ.

Με άλλα λόγια, το αγαπώ
Το πιο καλό σημείο του Bayonetta ήταν και θα είναι το soundtrack του. Ως γνήσιο Ιαπωνικό παιχνίδι, έχει καταπληκτικά μουσικά κομμάτια με τέλειες ενορχηστρώσεις και υψηλή ποιότητα. Σε κάθε πίστα μάλιστα, μπορείτε να μαζέψετε και κομμάτια από δίσκους, που όταν τους συμπληρώσετε, θα είναι διαθέσιμοι στο library. Αυτό όμως που πραγματικά ξεχωρίζει είναι το remix του "Fly me to the moon" που είναι και το κύριο μουσικό κομμάτι του Bayonetta. Έχω να δω από το Metal Gear Solid 3 : Snake Eater και το "Way to Fall" τόσο ταιριαστό κομμάτι με τη συνολική εικόνα ενός παιχνιδιού. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία θα αναγκαστείτε να ακούτε συνεχώς τις ίδιες μουσικές, αλλά μικρό το κακό.

bayonetta pc 7

Τα ηχητικά εφέ είναι και αυτά σε πολύ υψηλά επίπεδα, αλλά κάτι τους λείπει για να πιάσουν το τέλειο αποτέλεσμα. Σε κάθε Boss Battle θα σας ενισχύουν το ηθικό, καθώς θα αισθάνεστε πολύ καλά κάθε χτύπημά σας και κάθε αποφυγή των αντιπάλους σας. Δυστυχώς όμως, δεν ισχύουν τα ίδια και στις απλές μάχες, με τους περισσότερους εχθρούς να μην αντιδρούν στα χτυπήματά σας, λες και είναι μουγκοί. Τέλος, το voice acting στην Αγγλική γλώσσα είναι από άλλο πλανήτη και υπερκαλύπτει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Τέλος καλό, όλα καλά
Τελικά είχαν δίκιο οι PC gamers που απαιτούσαν το Bayonetta στα PC τους. Η SEGA δείχνει να έχει αλλάξει πορεία και να καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να στερείται τόσο μεγάλο αριθμό από gamers. Το Bayonetta μπορεί να κυκλοφόρησε πριν πολύ καιρό και ουσιαστικά να άργησε σχεδόν δύο γενιές να έρθει στο PC, αλλά είναι ακόμα ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία, που μπορεί να δελεάσει τους πάντες. Γιατί να μη δούμε κάποια στιγμή και το δεύτερο μέρος του; Οι πωλήσεις του πρώτου πάντως πήγαν αρκετά καλά. Σε αυτό συνέβαλε και η τιμή του βέβαια, αφού μπορείτε να το κάνετε δικό σας μόνο μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του Steam με 20€. Αξίζει μόνο και μόνο για τον προσωπικό χορό pole dancing της Bayonetta κατά τη διάρκεια των credits.

Θετικά:
- Γρήγορη δράση
- Όμορφος σχεδιασμός χαρακτήρων και περιβάλλοντος
- Μεγάλη ποικιλία από κινήσεις και combos
- Υποστήριξη 4Κ
- To soundtrack
- Άψογος χειρισμός με ποντίκι και πληκτρολόγιο
- Οι προσωπικοί σέξι χοροί της Bayonetta στα credits (pole dancing)
- Μικρά loading

Αρνητικά:
- Μέτριο σενάριο
- Δεν διαθέτει επιπρόσθετα modes
- Μέτρια γραφικά στους αδιάφορους χαρακτήρες
- Μεγάλα cutscenes


Βαθμολογία
Γραφικά: 9
Ήχος: 9
Gameplay: 8.5
Αντοχή: 7.5
Γενικά: 8.6

Μπορεί να περιμέναμε καιρό, αλλά άξιζε τον κόπο.


Χρήστος Καπάνταης

User reviews

There are no user reviews for this listing.

 

Images   VIEW ALL

NEWS   VIEW ALL

No News

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +3 ashbringer (Level 25) 19/05/2017 08:59
Έπος! τι να πει κανείς και απο που να ξεκινήσει.Για τη δράση του , το gameplay ,τους χαρακτήρες; όλα απίστευτα.Μπράβ ο στον Χρήστο για το άρθρο του.
#2 +2 Divine Raiden (Level 26) 19/05/2017 12:23
Με λίγα λόγια....ΠΑΙΧΝΙ ΔΆΡΑ!!!Υπέροχο gameplay το οποίο προσφέρει μεγάλη πρόκληση ακόμα και στο Normal!To δε Soundtrack υπέροχο και συνάδει εκπληκτικά με την ατμόσφαιρα του παιχνιδιου.Έχει πολύ ψωμί το παιχνίδι αν αποφασίσεις να κάνεις τα πάντα μέσα και επίσης είναι πάρα πολύ δύσκολο σε υψηλότερα επίπεδα δυσκολίας!Είναι απο τα λίγα παιχνίδια που το hard είναι όντως HARD!Όσοι έχουν παίξει Devil May Cry πρέπει να πάρουν τo Bayonetta!Πολύ ωραίο άρθρο!
#3 panagiotaksi3d (Level 1) 19/05/2017 16:17
Το παιχνίδι είναι τρομερό.Σε όλους τους τομείς για παιχνίδι του 2009 είναι τέλειο.
#4 Mr.Dododi (Level 25) 01/06/2017 18:49
Παιχνιδάρα τελεία και παύλα! Καιρός να απολαύσουν και οι PC gamers ένα τέτοιο έπος!
Score 8.6
User Score ( 7 votes ) 8.5
User Reviews 0
Genre: Action
Developer: Platinum Games
Publisher: SEGA
Διάθεση: SEGA
Players: 1
Requirements: 4 GB RAM, Επεξεργαστής Core i3 3220, Κάρτα γραφικών Radeon HD6950 ή GeForce GTX 570 με VRAM 768MB, 20 GB διαθέσιμο χώρο στο σκληρό δίσκο, Λειτουργικό σύστημα Windows 7 ή ανώτερο
Official Website: Κλικ εδώ
Demo:
Full Game:
Release Date: 11/4/2017
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL )
thumb thumb thumb
Χρήστες που το έχουν.
Κανένας
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
thumb
VIDEOS
Notification