Reviews The Sea Will Claim Everything
PC  
Comments (4)

The Sea Will Claim Everything Hot

Αποδράστε τώρα στην Ονειροχώρα! 

https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/3a/f0/7b/the-sea-will-claim-everything-box-18-1467459077.jpg
  • Review
  • News
  • Forum
  • Images
  • Videos
  • User Reviews

Αποδράστε τώρα στην Ονειροχώρα! 

Η εξαιρετική συνέντευξη που πήρε ο «δικός μας» Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος από τον Ιονά Κυρατζή και την οποία πρέπει να διαβάσετε όσοι δεν το πράξατε ήδη, με απαλλάσσει από την υποχρέωση να αρχίσω να ξεδιπλώνω την βιογραφία και τα κατορθώματα του παραγωγικότατου έλληνα game designer ώστε να μπω κατευθείαν στο… ψητό. Ο Ιονάς και η γυναίκα του, Βερένα, γέννησαν το 2009 ένα καταπληκτικό «παιδί» που ονομάζεται Lands of Dream. Πρόκειται για ένα τεράστιο σκηνικό, ένα βιβλίο, έναν ολόκληρο κόσμο αν προτιμάτε στον οποίο τα όνειρα και οι εφιάλτες της πραγματικότητας μας συναντιούνται, αναμειγνύονται και συγκρούονται προς διασκέδαση μας. Το Lands of Dream αποτέλεσε την βάση για πολλά μετέπειτα games του εν λόγω δημιουργού.

Σαν γνήσιος έλληνας, ο Ιονάς με την γυναίκα του ξεδίπλωσαν τις άπειρες ιστορίες που έκρυβαν στο μυαλό τους σε ένα «κομπολόι» από video games που διαδραματίζονται στα Lands of Dreams με το The Sea Will Claim Everything να βρίσκεται στο επίκεντρό του. Αποτελεί τον πρώτο τίτλο της σειράς που διατίθεται στο εμπόριο έναντι αμοιβής και όχι δωρεάν όπως τα υπόλοιπα πονήματα του δημιουργικού ζεύγους. Διαβάζοντας την συνέχεια του άρθρου θα αντιληφθείτε γιατί το συγκεκριμένο Adventure αξίζει πραγματικά τα λεφτά του.

Παράθυρο σε έναν άλλο κόσμο
De facto ένα video game είναι ένα παράθυρο σε μια ονειρική χώρα που συνέλαβε το μυαλό ενός ή πολλών ανθρώπων αλλά στο The Sea Will Claim Everything αυτό συμβαίνει κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά. Μερικά δευτερόλεπτα μετά την είσοδό σας στον κόσμο του πληροφορήστε πως το παράθυρο όπου διεξάγεται η δράση είναι μια πύλη από την δική μας πραγματικότητα στα Fortunate Isles, περιοχές των Lands of Dream.

Ο Lord Urizen, ένας διαβολικός ηγεμόνας, εκμεταλλεύεται τον οικονομικό στραγγαλισμό των νησιών κατόπιν μιας τεχνητής κρίσης για να επιβάλλει την αδυσώπητη πολιτική του στους κατοίκους τους. Οι ντόπιες αρχές έχουν συντονιστεί απόλυτα με τις οδηγίες του και δεν έχουν κανένα πρόβλημα στην επιβολή των σκληρών μέτρων που επιθυμεί. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η αρχαία βιοτεχνολογική κατοικία που ονομάζεται Underhome και στεγάζει πολλά παράξενα πλάσματα, πρόκειται να κατασχεθεί από τις αρχές και οι ένοικοι έχουν ανάγκη από την βοήθεια σας. Αποφασίζοντας να βοηθήσετε τους ντόπιους δεν θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε σε πόσους καταπληκτικούς προορισμούς θα σας ταξιδέψει αυτή σας η απόφαση.

Η απόδραση από τον φανταστικό τόπο που βρεθήκατε σας οδηγεί στο να συζητήσετε με δεκάδες πρωτότυπους NPCs που ο καθένας τους έχει σχηματίσει μια δική του πραγματικότητα στο μυαλό του. Θα ακούσετε τις απόψεις τους για τον κόσμο, θα συμφωνήσετε ή όχι μαζί τους και θα αποκρυπτογραφήσετε τα λόγια τους αναζητώντας στοιχεία για τον επόμενο γρίφο που σας περιμένει. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι διάλογοι είναι πλούσιοι με πολλές επιλογές και ανανεώνονται όταν επιστρέψετε σε έναν NPC μετά από κάποια ώρα και αφού έχετε νέες πληροφορίες για την περιπέτεια.

Μέσα από τα μάτια του ήρωα
Ultima, Lands of Lore, Dungeon Master, Eye of the Beholder και άλλα RPGs με first-person οπτική θα περάσουν σαν αστραπή από τα ημισφαίρια του εγκεφάλου σας βλέποντας το παράθυρο της δράσης να πιάνει τα 2/3 περίπου της οθόνης και τον υπόλοιπο χώρο να είναι καλυμμένος από τα εικονίδια του χάρτη, του inventory, του κεντρικού μενού και της λίστας πραγμάτων που έχετε να φέρετε εις πέρας. Το ταξίδι από περιοχή σε περιοχή γίνεται αυτόματα διαμέσου του χάρτη, περιορίζοντας έτσι τις άσκοπες βόλτες δεξιά και αριστερά.

To The Sea Will Claim Everything παρουσιάζει γρίφους αρκετά εύκολους στην επίλυσή τους αρκεί να δώσετε βάση στους διαλόγους, να συναναστραφείτε με τους πάντες και να ψάχνετε κάθε σπιθαμή των χώρων. Ένα βιβλίο συνταγών που κουβαλάτε στο inventory σας δίνει οδηγίες για τα απαραίτητα συστατικά που θα μαζέψετε ώστε να το ρίξετε στο crafting χρήσιμων ελιξιρίων και φαγητών απαραίτητων για να προχωρήσει η ιστορία. Εκτός από το crafting στοιχείο, θα παίξετε με διακόπτες, θα αναλάβετε αποστολές που σας αναθέτουν οι κάτοικοι, θα προσπαθήσετε ακόμα να λύσετε μια σειρά από γνωστά και άγνωστα αινίγματα που θα καταλήξει σε ξεκαρδιστική εμπειρία. Δεν υπάρχει γρίφος αρκετά δύσκολος για να σας σταματήσει αν είστε επιμελείς.

Αν το The Sea Will Claim Everything σταματούσε στο παραδοσιακό του gameplay θα μιλούσαμε για ένα συμπαθητικό Adventure που σας χάρισε μερικές ώρες ανέμελης διασκέδασης. Η μεγάλη απόλαυση ξεκινά μετά την συνειδητοποίηση ότι το φανταστικό του σενάριο περιλαμβάνει τρία στρώματα ανάγνωσης στα οποία η πρόσβαση εξαρτάται από το μορφωτικό σας επίπεδο και την εξοικείωσή σας με τα ελληνικά πράγματα.

Υπερκατανάλωση κουλτούρας
Το πρώτο «στρώμα» απαιτεί τεράστια εξοικείωση με τον φανταστικό κινηματογράφο και την φανταστική λογοτεχνία για να το αποκρυπτογραφήσετε απόλυτα. Οι αναφορές πέφτουν βροχή σε σημείο να εντυπωσιαστείτε από τις τεράστιες γνώσεις του Ιονά την ώρα που θα πιάνετε αδιάκοπα τον εαυτό σας να σκέφτεται: Που το θυμήθηκε αυτό, που το ξέρει εκείνο; Θα διαβάσετε για το θρυλικό σκάφος Tardis του Dr.Who και για τα βιβλία πασίγνωστων συγγραφέων της φανταστικής λογοτεχνίας όπως οι Ursula Le Guin, Guy Gavriel Kay, Stephen King, J.K. Rowling και Isaac Asimov. Θα δείτε το Necronomicon του τρελού άραβα Abdul Alhazred με μαύρη βιβλιοδεσία. Θα ακούσετε να μιλούν για την φυλή των άπληστων Ferengi από το Star Trek: Deep Space Nine και για τις φυλές των Vorlon και Drazi από την σειρά Babylon 5. H αναφορά στον Atrus, πασίγνωστο από την σειρά Myst, θα πλημμυρίσει το μυαλό σας με νοσταλγικές αναμνήσεις από την αξέχαστη περιπέτεια.

Μέχρι να χωνέψετε την γοητεία του πρώτου «στρώματος» αρχίζει το ξεφλούδισμα του επόμενου που θα σας γεμίσει με πάρα πολλά χαμόγελα και τρανταχτά γέλια. Το δεύτερο «στρώμα» είναι το πανέξυπνο χιούμορ του Ιονά που βασίζεται σε δύο πυλώνες, την λαϊκή κουλτούρα και την ελληνική γλώσσα. Στον πρώτο πυλώνα συγκαταλέγεται το βιβλίο «Γκαίτε» από τον… Φάουστ, το βιβλίο «Ο Θάνατος του Μάλορυ» από τον… Αρθούρο, ένας σκουπιδοτενεκές που είναι μισός Dalek, μισός Βίκινγκ, ένα κουτάλι που έχει βαρεθεί να ακούει ότι δεν υπάρχει κουτάλι (βλ. Matrix) και αρκετές ξεκαρδιστικές εκπλήξεις στο ίδιο ύφος. Στο δεύτερο πυλώνα, δεν θα μπορείτε να συγκρατήσετε τα γέλια σας διαβάζοντας για το βιβλίο ανατομίας από τον… αιματηρό σφάχτη, για τον ειδικό επί της τριχόπτωσης με το όνομα καράφλας, για το βιβλίο των καλών αυγών γραμμένο από τον συγγραφέα… αυγό μάτι κ.ο.κ.

Το τρίτο «στρώμα» είναι ο έντονος πολιτικός σχολιασμός του Ιονά για τα όσα συμβαίνουν στον κόσμο στις μέρες μας και όχι μόνο. Συνομιλώντας με τις διοικητικές αρχές σε όλα τα νησιά θα βρεθείτε μπροστά στον ξύλινο πολιτικό λόγο και στις αερολογίες των δημοσίων προσώπων που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα απάνθρωπα μέτρα τους, λεκτικές μπαρούφες που ακούτε καθημερινά σε ειδήσεις και πολιτικές εκπομπές. Συνομιλώντας με φιλοσοφημένους χαρακτήρες των νησιών θα κουνήσετε επιδοκιμαστικά το κεφάλι σας ακούγοντας τους να μιλούν για το τι σημαίνει ελευθερία, αξιοπρέπεια και αυτοδιάθεση. Το τελειότερο πολιτικό σχόλιο της περιπέτειας σας περιμένει στην Unspeakable Cave, έχει οπτική διάσταση και σας βλέπω να σηκώνεστε από την καρέκλα σας χειροκροτώντας τον Κυρατζή μόλις το δείτε.

Αγαπάμε το pixel hunting
Θέλω να φέρετε στο μυαλό σας όλες εκείνες τις ώρες, ειδικά σε First-person Adventures, που περνούσατε τον κέρσορα από κάθε σημείο της οθόνης στην απεγνωσμένη σας προσπάθεια να μην χάσετε κάποιο hot spot και «κολλήσετε» στην ίδια οθόνη. Θυμάστε το βρίσιμο που ρίχνατε στους game designers που δεν σας έδειχναν ξεκάθαρα τι έπρεπε να κάνετε και σας άφηναν να χάνετε τον χρόνο σας με το pixel hunting;

Σβήστε τα τώρα όλα από το μυαλό σας και ξεκινήστε το The Sea Will Claim Everything όπου o Ιονάς πέτυχε μια παγκόσμια πρωτοτυπία. Δημιούργησε το πρώτο Adventure όπου το pixel hunting όχι μόνο δεν εκνευρίζει ή κουράζει αλλά είναι τόσο διασκεδαστική διαδικασία ώστε θα το αναζητάτε μόνοι σας! Κυριολεκτώ όταν σας λέω ότι πάταγα με τον κέρσορα το απειροελάχιστο εικονοστοιχείο στην οθόνη που διέκρινα ώστε να μην χάσω την παραμικρή περιγραφή αντικειμένου ή πλάσματος. Διάβασα τους τίτλους όλων των βιβλίων και τις περιγραφές δεκάδων λουλουδιών, δέντρων, μανιταριών, σπιτιών, εντόμων και όλων των συστατικών που απαρτίζουν το πάντρεμα του φυσικού με το τεχνητό περιβάλλον.

Βλέποντας έναν βράχο στο βουνό θα πήγαινε ποτέ το μυαλό σας ότι πρόκειται για τον νεφρόλιθο που έβγαλε ένας γίγαντας; Παίζοντας το αριστούργημα του Κυρατζή τίποτα δεν θα σας φαίνεται απίθανο πλέον!

Το The Sea Will Claim Everything είναι εμποτισμένο από άκρη σ’ άκρη με ελληνικό στοιχείο. Όλοι σας θα αναγνωρίσετε χωρίς δυσκολία ότι το Island of the Sun, μια από τις μεγαλύτερες τοποθεσίες του παιχνιδιού, είναι εξ ολοκλήρου σχεδιασμένη με τα πανέμορφα αιγαιοπελαγίτικα νησιά μας ως πρότυπα. Το λιμάνι της ονομάζεται Αφθονία και η βασική ταβέρνα Αντιγόνη διευθύνεται από τον Σκυλόπουλο και την Κατερίνα Αιλουροπούλου, ένα σκύλο και μια ψιψίνα όπως υπονοούν και τα ονόματα τους. Ο Κώστας Κατσίκας είναι κυριολεκτικά μια κατσίκα που μιλάει, η κουκουβάγια Σοφία είναι αντάξια του ονόματος της όπως και η χελώνα Αθανασία ενώ ετοιμαστείτε για βαθιές φιλοσοφικές συζητήσεις με τον δεντροφιλόσοφο Σταύρο και τον γνωστό μας Σωκράτη που, εκτός από φιλοσοφία, στο παιχνίδι πουλάει και πεπόνια!

Λείπει ο Μάης από την Σαρακοστή; Λείπει η ελληνική μυθολογία από τόπο βαπτισμένο με ελληνικά στοιχεία; Η παρουσία της Μέδουσας, ενός Κένταυρου και ενός Κύκλωπα «λέει» πως όχι! Τι άλλο χαρακτηριστικό επίσης όφειλε να συγκεντρώσει μια ελληνική τοποθεσία; Φραπόγαλο και τσιγάρα; Ευτυχώς όχι, αναφερόμαστε φυσικά στις παραλίες. Το Island of the Sun είναι το μοναδικό νησί στο παιχνίδι που έχει μεγάλες και ηλιόλουστες παραλίες. Το κερασάκι στην τούρτα είναι η ελληνική μουσική που ακούγεται στην ταβέρνα του Σκυλόπουλου. Ο ήχος του μπουζουκιού θα σας ταξιδέψει σε αντίστοιχες εμπειρίες που είχατε από τις διακοπές σας. Τελευταία ελληνική πινελιά στο εν λόγω νησί είναι το σχόλιο της Αθανασίας για την παθητικότητα των ντόπιων, διαβάστε το για να πέσετε στο πάτωμα από τα γέλια και -ενδεχομένως- να συμφωνήσετε με την άποψη του Κυρατζή.

Text for Fantasy
Αναρωτιέμαι ποια χρησιμότητα θα εξυπηρετούσε ένα από τα καλύτερα Adventures ever αν ο σχεδιαστής του δεν στόχευε στην απόλυτη ικανοποίηση των παθιασμένων οπαδών, χτίζοντας ένα ολόκληρο τμήμα του σαν φόρο τιμής στην πρωτόγονη μορφή του adventure είδους, τα text adventures. Σε μια απροσδόκητη στροφή της πλοκής, περνώντας μέσα από μια παράξενη πύλη η οθόνη σας θα σκοτεινιάσει και την θέση των γραφικών θα αντικαταστήσει μια άχρωμη οθόνη με πλούσιο κείμενο που περιγράφει όλα όσα προσλαμβάνουν οι αισθήσεις του χαρακτήρα σας αλλά εσείς δεν μπορείτε να τα δείτε.

Όσοι δεν έχετε παίξει text Adventures θα πάθετε ένα μικρό σοκ χάνοντας τα πλούσια οπτικά ερεθίσματα της περιπέτειας αλλά θα το ξεπεράσετε γρήγορα. Διαβάζοντας τις περιγραφές η φαντασία σας θα οργιάσει χτίζοντας μέσα σε δευτερόλεπτα έναν ολόκληρο κόσμο μέσα στο μυαλό σας. Με βάση τα όσα φανταστείτε, οι αντιδράσεις σας στους γρίφους που αντιμετωπίζει ο πρωταγωνιστής στον άχρωμο κόσμο του θα είναι άμεσες και η επίλυση τους τόσο απολαυστική όσο και τα παιχνιδοβιβλία του Μοναχικού Λύκου που έχετε ξεκοκαλίσει στο παρελθόν.

Στην δεκάωρη ενασχόληση μου με το The Sea Will Claim Everything, μόνο ένα bug υπέπεσε στην αντίληψη μου. Στο room of boxes του Underhome, παρατήρησα ότι οι περιγραφές των κουτιών, αντί να είναι μοναδικές για το καθένα όπως συμβαίνει με όλα τα αντικείμενα στην περιπέτεια, έκαναν κύκλο στο δωμάτιο, μετακινούνταν δηλαδή από την μια πλευρά του δωματίου στην άλλη. Πέραν αυτού κανένα πρόβλημα οπτικό ή προγραμματιστικό δεν έσπασε την υπέροχη εμπειρία της νέας δημιουργίας του Ιονά.

Χαρακτήρες σχεδιασμένοι στο χέρι
Ένας… σιδηρόδρομος από στατικές εικόνες χωρίς το παραμικρό animation αποτελεί τον κόσμο του The Sea Will Claim Everything. Οι χαρακτήρες είναι σχεδιασμένοι με μια καρτουνίστικη παιδικότητα που αρχικά θα σας μπερδέψει κάνοντάς σας να νομίζετε ότι το παιχνίδι απευθύνεται σε μικρά παιδιά. Με την εξωτερική τους εμφάνιση να παραπέμπει σε καρτούν του Nickelodeon, οι NPCs θα σας εμποτίσουν με θετικά συναισθήματα, αντίστοιχα με εκείνα που νοιώθετε όταν βλέπετε ένα χαριτωμένο κατοικίδιο. Ακόμα και οι NPCs που ανήκουν στην «σκοτεινή πλευρά» έχουν γούστο, είναι καρικατούρες που αποπνέουν όλη την γελοιότητα της συμπεριφοράς τους. 

Το συναισθηματικό σας ταξίδι στα Lands of Dream κορυφώνεται με το άκουσμα του καταπληκτικού soundtrack που συνθέτει ο εμφανώς ταλαντούχος Chris Christodoulou. Σαν έλληνες θα ενθουσιαστείτε από το Compania of the Sun που περικλείει τα εντονότερα ελληνικά ακούσματα. Το βασικό θέμα του παιχνιδιού είναι ένα ορχηστρικό κομμάτι γεμάτο νοσταλγικούς ήχους που αντικατοπτρίζει την αγάπη του δημιουργού του για την απέραντη θάλασσα.

Δύο ακόμα κομμάτια αξίζουν ιδιαίτερης μνείας, τα Menuet και Baharat. Ακούγοντας το Menuet θα ταξιδέψετε νοητικά στην εποχή της ευρωπαϊκής αναγέννησης νομίζοντας ότι βρίσκεστε σε ένα παλάτι και χορεύετε σε μια τεράστια σάλα χορού όπου όλοι οι χορευτές φορούν παραδοσιακές ενδυμασίες. Μόλις οι νότες του Baharat βγουν από τα ηχεία σας ένα νέο πνευματικό ταξίδι ξεκινά, αυτή την φορά προς την μαγευτική μέση ανατολή: ιπτάμενα χαλιά, τζίνι, καμήλες και απέραντες έρημοι θα σας έρθουν στο νου.

Adventure…για λίγους
Ο τερματισμός του The Talos Principle μου κατέστησε σαφές ότι ο Ιονάς Κυρατζής είναι ένας ταλαντούχος game designer με τεράστιες γνώσεις και πολλές πνευματικές ανησυχίες που ξέρει να τις ενσωματώνει ιδανικά στο υλικό του. Μετά το The Sea Will Claim Everything πείστηκα ότι αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους «παίκτες» στην βιομηχανία των video games από τον οποίο πρέπει να περιμένουμε απίθανους τίτλους στο μέλλον, ειδικά αν διαθέτει και υψηλό budget.

Αν η ενίσχυση ενός εξαιρετικού έλληνα δημιουργού δεν αποτελεί επαρκή λόγο για να αγοράσετε το The Sea Will Claim Everything σκεφτείτε τις 5-6 ώρες όπου θα πρωταγωνιστήσετε σε μια μοναδική ιστορία, τους δεκάδες γρίφους που θα λύσετε, την διασκέδαση και τα ευχάριστα συναισθήματα που θα νοιώσετε, τις γνώσεις που θα αποκτήσετε. Άφησα το καλύτερο για το τέλος. Μπορείτε να αγοράσετε το παιχνίδι όσο στοιχίζει ένας καφές (ένα τεσσάρι ευρώ) μέχρι τις 4 Ιουλίου που διαρκεί η προσφορά.

Θετικά:
- Συναρπαστικό σενάριο με χιούμορ, έντονη πολιτική χροιά και ενδιαφέροντες χαρακτήρες
- Ξεχειλίζει από ελληνικό στοιχείο
- Απλοί και κατανοητοί γρίφοι
- Το καλύτερο pixel hunting που έχετε κάνει ποτέ
- Συμπαθητικό soundtrack
- Πολύ χαμηλή τιμή

Αρνητικά:
- Αδιάφορα γραφικά
- Δεν υπάρχει voice acting
- Σύντομη διάρκεια

Βαθμολογία
Γραφικά: 3
Ήχος: 6
Gameplay: 8
Αντοχή: 5.5
Γενικά: 7.5

Μια γνήσια gaming εμπειρία για σκεπτόμενους ανθρώπους.

Γιάννης Μοσχονάς

User reviews

There are no user reviews for this listing.

 

Images   VIEW ALL

NEWS   VIEW ALL

No News

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 DoUzOs (Level 27) 02/07/2016 21:00
Όποιο και να ήταν το αποτέλεσμα, την υποστήριξή μας θα την είχε σίγουρα ο Ιονάς Κυρατζής. Δεν χρειάζεται να το σκεφτούμε παραπάνω, όμως, μιας και το δημιούργημά του (και της γυναίκας του, φυσικά) είναι αξιό λόγου και συγχαρητηρίων! Χαίρομαι που έχουμε άλλον έναν Έλληνα να μας εκπροσωπεί στη μεγαλύτερη βιομηχανία του κόσμου! Εύχομαι να συνεχίσει να φτιάχνει παιχνίδια ισάξια (και ακόμη καλύτερα) από το "The Sea Will Claim Everything"!
#2 Blood Prince (Level 27) 02/07/2016 21:10
Η πολύ χαμηλή τιμή και η ελληνική προέλευση είναι δύο σημαντικά στοιχεία για τα οποία θα πρέπει να στηρίξουμε αυτό το παιχνίδι,το οποίο φαίνεται να είναι αρκετά ενδιαφέρον.
#3 supermario644ever (Level 20) 02/07/2016 21:17
Αρκετά ενδιαφέρον game με ελληνική εταιρεία ανάπτυξης
#4 ashbringer (Level 25) 07/07/2016 18:38
Φαίνεται ιδιαίτερο και το σενάριο θυμίζει πολύ την κατάσταση που βιώνουν όλες οι χώρες την σημερινή εποχή.Το αθάνατο ελληνικό στοιχείο σε συνδιασμό με την φαντασία καταφέρνει να κατακτήσει και το πιο δύσκολο κοινό.Μπράβο τους.
Score 7.5
User Score ( 11 votes ) 7.95
User Reviews 0
Genre: Adventure
Developer: Ιονάς Κυρατζής, Βερένα Κυρατζή
Publisher: Ιονάς Κυρατζής
Διάθεση: Ιονάς Κυρατζής
Players: 1
Requirements: 512MB RAM, Επεξεργαστής Pentium ή Athlon, Κάρτα γραφικών, Χώρος στο σκληρό δίσκο 242MB
Official Website: Κλικ εδώ
Demo:
Full Game:
Release Date: 23/5/2012, Steam: 24/3/2016
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL )
thumb thumb thumb
Χρήστες που το έχουν.(VIEW ALL )
thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα (VIEW ALL )
thumb thumb thumb
RELATED GAMES
thumb
VIDEOS
Notification