Valkyria Chronicles Remastered

Hot
REVIEWED ON PS4  

Ένα εκατομμύριο διαφορετικοί τρόποι για να χάσεις.

Ένα εκατομμύριο διαφορετικοί τρόποι για να χάσεις.

Ένα εκατομμύριο διαφορετικοί τρόποι για να χάσεις.

Μετά την μεγάλη επιτυχία που έκανε το πρώτο Valkyria Chronicles στο PS3, ήταν θέμα χρόνου να δούμε όχι μόνο sequels στην σειρά αλλά και ports σε άλλα συστήματα. Tα sequels του Valkyria Chronicles ήρθαν με την μορφή αποκλειστικότητας το 2010 και το 2011 για το Playstation Portable (PSP) της Sony. Η πρώτη φορά που είδαμε το Valkyria Chronicles σε PC ως port, ήταν το 2014 όπου κυκλοφόρησε στο Steam.

Παρά τις πολύ καλές κριτικές που έλαβε η έκδοση για το PS3, οι πωλήσεις του παιχνιδιού ήταν σχετικά μικρές, τόσο σε Ιαπωνία όσο και σε Αμερική. Αντιθέτως, όταν κυκλοφόρησε στο Steam, οι πωλήσεις ξεπέρασαν κάθε προσδοκία της Sega. Το Valkyria Chronicles ήρθε στην ψηφιακή αγορά του Steam σε μία δύσκολη περίοδο, αφού κυκλοφόρησε λίγες μέρες μετά το Call of Duty: Advanced Warfare και παράλληλα με το Assassin’s Creed: Unity. Παρά τις όποιες δυσκολίες, κατάφερε να βρεθεί σε μικρό χρονικό διάστημα στην κορυφή των charts της ψηφιακης πλατφόρμας. Αξίζει να αναφέρουμε πως μέχρι και τον Μάιο του 2016, το Valkyria Chronicles έχει καταφέρει να πουλήσει κοντά στα 800 χιλιάδες ψηφιακά αντίτυπα στο Steam.

 

Φτάνοντας στο σήμερα, η Sega ετοίμασε ένα ακόμη port αυτή την φορά για το PS4 με την μορφή του Valkyria Chronicles Remastered, το οποίο ήρθε στην αγορά της Ευρώπης τον Μάιο του 2016 και όπως το PC port περιέχει όλα τα DLC του αρχικού τίτλου. Τώρα, αν η συγκεκριμένη έκδοση αξίζει να σηκώσει όλους τους παλαίμαχους των tactical RPG και των Strategy από τον ‘καναπέ’ και να τους δώσει μία αγνή εμπειρία εφάμιλλη αυτής του αρχικού παιχνιδιού, μένει να το μάθουμε παρακάτω.

Ο πόλεμος δεν αλλάζει
Το Valkyria Chronicles λαμβάνει χώρα στην ήπειρο Europa το 1935 όπου η οικονομία και η ευημερία των δύο υπερδυνάμεων της ηπείρου –της απολυταρχικής Εast Europan Imperial Alliance της ανατολής και της δημοκρατικής Atlantic Federation της δύσης- βασίζεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στα αποθέματα ενός ορυκτού που ονομάζεται Ragnite. To συγκεκριμένο ορυκτό έχει πολλές χρησεις και τα αποθέματά του αρχίζουν και εξαντλούνται, κάτι που ωθεί την Imperial Alliance γνωστή και ως Empire να χρησιμοποιήσει την στρατιωτική υπεροχή της και να εισβάλλει στις περιοχές της Federation ξεκινώντας παράλληλα τον Δεύτερο Ευρωπαϊκό Πόλεμο.

 

Τα στρατεύματα της Empire ξεκινούν την επιδρομή τους από την Gallia μία χώρα που εκτός από τα τεράστια αποθέματα Ragnite, είχε αποφασίσει να μείνει ουδέτερη και να μην διαλέξει κάποια πλευρά σε αυτόν τον πόλεμο. Η ιστορία μας ξεκινά όταν η Empire επιτίθεται σε μία πόλη στα σύνορα της Gallia ονόματι Bruhl. Στην Bruhl, o πρωταγωνιστής του παιχνιδιού Welkin Gunther –γιος ενός ήρωας της χώρας ονόματι General Belgen Gunther- αναγκάζεται να συμμαχήσει με την αρχηγό της φρουράς της πόλης Alicia Melchiott ώστε να αντιμετωπίσουν τα αντίπαλα στρατεύματα. Μετά την πρώτη μάχη, ο Welkin λαμβάνει το αξίωμα του Lieutenant παίρνει στην κατοχή του μία ομάδα στρατιωτών, την επονομαζόμενη Squad 7 και με την βοήθεια της Alicia προσπαθεί να διώξει την Empire από την πατρίδα του. Κάτι ακόμη που θα πρέπει να αναφέρουμε είναι πως στις αρχικές αποστολές ο Welkin μαζί με την θετή αδερφή του την Ιsara λαμβάνουν στην κατοχή τους ένα tank –ονόματι Edelweiss- το οποίο ήταν του πατέρα τους και είχε μείνει σε ένα υπόγειο από τον πρώτο πόλεμο. Δεν είναι λίγες οι φορές που σε κάποιο campaign mission θα έχετε στην κατοχή σας το Edelweiss και θα σπέρνετε τον όλεθρο στις αντίπαλες μονάδες.

Όπως καταλαβαίνετε από την σύντομη και επιφανειακή περίληψη του σεναρίου του Valkyria Chronicles Remastered, μιλάμε για έναν Παγκόσμιο Πόλεμο όπου αντί για πετρέλαιο έχουμε Ragnite και αντί για Συμμάχους και Άξονα έχουμε την Empire και την Federation. Ακόμα και η ουδέτερη χώρα Gallia αντιπροσωπεύει την Ελβετία ως ένα σημείο. Φυσικά, ο αρχικός ρεαλισμός του παιχνιδιού δίνει στην συνέχεια την θέση του στο στοιχείο της φαντασίας με αποτέλεσμα να βλέπουμε Valkyries –εξού και το όνομα του παιχνιδιού- και αρχαίες φυλές να έρχονται αντιμέτωποι στο πεδίο της μάχης. Φυσικά δεν θα αναφερθούμε περαιτέρω εδώ για να αποφύγουμε τα spoilers καθώς οι Valkyries εμφανίζονται περίπου από την μέση του παιχνιδιού και μετά. Σε γενικές γραμμές πάντως το σενάριο είναι καθηλωτικό με πολλές συγκινήσεις και απίστευτες ανατροπές.

 

Σκάκι στο PS4
Στις αποστολές του Valkyria Chronicles θα έχετε στην διάθεσή σας στρατιώτες από πέντε διαφορετικά είδη, τους οποίους και θα χρησιμοποιήσετε για να ολοκληρώσετε τα διάφορα objectives. Συνήθως ο βασικός σκοπός της εκάστοτε αποστολής είναι να κατακτήσετε την αντίπαλη βάση με τους στρατιώτες σας αλλά μερικές φορές τερματίσετε την πίστα θα πρέπει να καταστρέψετε τα αντίπαλα τανκς ή να ανατινάξετε μία γέφυρα και ούτω κάθε εξής. Το σύστημα μάχης διαδραματίζεται με γύρους ενάντια στην αντίπαλη A.I. Σε κάθε γύρo έχετε διαθέσιμα Command Points τα οποία όταν τα εξαργυρώσετε όλα τελειώνει ο γύρος σας και ξεκινάει η αντίπαλη ομάδα, δηλαδή η CPU. Η CPU με την σειρά της παίζει τον γύρο της τον οποίο παρακολουθείτε ολόκληρο και δεν μπορείτε να τον skip-άρετε και όταν τελειώσει ξαναπαίζετε εσείς. Κάθε Command Point αντιστοιχεί ουσιαστικά σε μία κίνηση ενός στρατιώτη. Αν έχετε για παράδειγμα πέντε Command Points τότε σε αυτό τον γύρο μπορείτε να κουνήσετε πέντε στρατιώτες.

Κάθε στρατιώτης ανάλογα με το Class του μπορεί να διανύσει σε κάθε γύρο συγκεκριμένη απόσταση μέχρι να «κουραστεί». Φυσικά σε κάθε γύρο μπορείτε να κουνήσετε τον ίδιο στρατιώτη δύο και τρεις φορές αλλά κάθε διαδοχική φορά στον ίδιο γύρο που τον επιλέγετε τότε τόση μικρότερη απόσταση μπορεί να διανύσει. Σαν αποτέλεσμα, μπορείτε να επιτεθείτε στους αντιπάλους σας τόσες φορές όσα Command Points έχετε στην διάθεσή σας. Τα Command Points που έχετε στην κατοχή σας εξαρτώνται από το είδος της αποστολής αλλά και από το ρόστερ που έχετε μαζί σας καθώς μερικοί στρατιώτες προσφέρουν έξτρα Command Points. Πάντα όταν ξεκινήσει ο γύρος σας τα Command Points αναπληρώνονται.

Όπως σας αναφέραμε και πριν υπάρχουν πέντε διαφορετικά είδη μονάδων, οι Scouts, Shocktroopers, Snipers, Lancers και οι Engineers. Οι Scouts είναι γρήγοροι, μπορούν να καλύψουν μεγάλη απόσταση σε κάθε γύρο και προκαλούν μέτρια ζημιά στους αντιπάλους, οι Snipers περπατάνε μικρές αποστάσεις και με τα sniper rifles τους μπορούν να εξουδετερώσουν τους αντιπάλους σας με μία βολή. Οι Shocktroopers είναι η επιθετική μονάδα του στρατού σας, διανύουν μέτριες αποστάσεις και προκαλούν τεράστια ζημιά σε έμψυχους αντιπάλους, σε αντίθεση με τους Lancers που ουσιαστικά κουβαλούν μπαζούκας και ειδικεύονται σε άψυχους αντιπάλους όπως τανκς, κανόνια κτλπ. Τέλος, έχουμε τους Engineers δουλειά των οποίων είναι να ανεφοδιάζουν τον στρατό σας και επιδιορθώνουν τα οχήματά σας καθώς όπως σας είπαμε στις περισσότερες αποστολές εκτός από τον στρατό σας θα έχετε μαζί σας και τον Welkin με το Edelweiss.

H δυσκολία του Valkyria Chronicles με εξόργισε περισσότερο και από το Dark Souls III.


Όπως και σε άλλα παιχνίδια αυτού του τύπου –ΧCOM- κάθε στρατιώτης είναι μοναδικός και άμα πεθάνει στο πεδίο της μάχης τότε τον χάνετε για πάντα. Επίσης, κάθε στρατιώτης έχει τα δικά του traits/passive abilities που τον καθιστούν πιο ικανό για συγκεκριμένα tasks. Από το κεντρικό μενού μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες για τους στρατιώτες σας, να τους αλλάξετε τα όπλα ακόμα και να τους βάλετε ή βγάλετε από το ρόστερ. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι του Valkyria Chronicles καθώς σε κάθε αποστολή πρέπει να εφαρμόζετε και διαφορετικές στρατηγικές. Ο μόνος τρόπος για να δείτε πως ακριβώς θα κινηθείτε στις μάχες είναι η εμπειρία και το trial and error. Με λίγα λόγια θα χάσετε αρκετές φορές ή αναλόγως θα χρειαστείτε πολλούς γύρους για να φτάσετε στην πολυπόθητη νίκη. Εδώ συναντούμε και μερικά αρνητικά στοιχεία. Καταρχάς αναγκάζεστε να βλέπετε ολόκληρο τον γύρο του αντιπάλου κάθε φορά, πράγμα που σημαίνει πως στις πιο δύσκολες πίστες που θα χρειαστείτε αρκετές προσπάθειες για να τις περάσετε θα καταναλώσετε πολύ χρόνο και κατά συνέπεια θα κουραστείτε. Δεύτερον, δεν υπάρχει Retry Battle button και όταν κάνετε κάποια κίνηση που δεν σας άρεσε ή ήταν αποτυχημένη αναγκαστικά θα πρέπει να κάνετε load και να ξεκινήσετε από την αρχή βλέποντας ξανά και ξανά τα ίδια cinematics ή cutscenes. Τρίτον, υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλά cutscenes και αρκετά από αυτά είναι πριν τις μάχες πράγμα που σημαίνει πως αν χάσετε και κάνετε load τότε πρέπει να τα ξαναδείτε όλα από την αρχή.

Πριν από κάθε αποστολή ενημερώνεστε για τα objectives που πρέπει να υλοποιήσετε ώστε να την ολοκληρώσετε αλλά και το τι δεν πρέπει να κάνετε για να μην χάσετε. Συνήθως για να μην χάσετε στις αποστολές πρέπει να προσέχετε να μην πεθάνει ο Welkin και να μην περάσουν πάνω από 20 γύροι. Μετά την ενημέρωση, το παιχνίδι σας επιτρέπει να διαλέξετε ποιους στρατιώτες θέλετε να πάρετε μαζί σας και σας αφήνει να διαλέξετε σε ποιες θέσεις θέλετε να τους τοποθετήσετε.

 

Συνδυασμός στοιχείων, χαρά παιδιού
Αφού πήραμε μία αρκετά ικανοποιητική ματιά για το πως λειτουργεί το Strategy στο Valkyria Chronicles πάμε να δούμε κάποια πράγματα για τα υπόλοιπα στοιχεία του τίτλου. Καταρχάς, υπάρχει μία ελαφρά επιρροή από Action, καθώς στρατιώτες και εχθροί κινούνται σε real-time με αποτέλεσμα να απαιτείται αρκετή προσοχή κατά την διάρκεια των κινήσεων σας αφού ανά πάσα χρονική στιγμή μπορεί να πέσετε σε εχθρικά πυρά ανεξαρτήτως γύρου. Επίσης, εσείς είστε αυτοί που στοχεύετε τους εχθρούς χειροκίνητα και όχι αυτόματα, πράγμα που σημαίνει πως το αν θα καταφέρετε να φάτε έναν εχθρό με την πρώτη με ένα headshot εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

Μετά το πέρας της κάθε μάχης κερδίζετε exp και research points ανάλογα με τον βαθμό που πήρατε στην αποστολή που ολοκληρώσατε. Tα exp points τα χρησιμοποιείτε στα Training Fields που υπάρχουν στο βασικό μενού για να ανεβάσετε levels στις πέντε μονάδες σας. Οι μονάδες/classes έχουν level cap το 20 και όταν ένα class κάνει level up τότε όλοι στρατιώτες του class κάνουν level up ταυτόχρονα. Κάθε level αυξάνει τα hit points, το accuracy και το damage. Επίσης, σε συγκεκριμένα levels τα classes μαθαίνουν νέα Orders. Τα Orders είναι συγκεκριμένες προσταγές που μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε κατά την διάρκεια της μάχης για να επιτύχετε κάποιον συγκεκριμένο σκοπό. Για παράδειγμα το Defense Βoost αυξάνει την άμυνα ενός στρατιώτη, το Attack Boost την επίθεση και ούτω κάθε εξής. Τα Orders διαρκούν για έναν μόνο γύρο και για να τα χρησιμοποιήσετε πρέπει να ξοδέψετε Command Points.

 

Tα research points τα ξοδεύετε στο R&D Facility και σας εξασφαλίζουν upgrades για τα όπλα και τα tank σας. Οι επιλογές για το τι θα αναβαθμίσετε ποικίλουν αφού μπορείτε να αυξήσετε την δύναμη ενός όπλου, το βεληνεκές ή το accuracy του. Οι ίδιες επιλογές σας δίνονται αναφορικά και με τα tanks μόνο που εκεί μπορείτε να “κουμπώσετε” περιορισμένα upgrades και πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας.

Τώρα, εκτός από το R&D Facility και τα Training Fields υπάρχει και το Castlefront Street στο οποίο μπορείτε να διαβάσετε διάφορα δημοσιογραφικά άρθρα της Irene Ellet, μιας από τις πιο γνωστές δημοσιογράφους της Gallia, για τον πόλεμο. Καθώς προχωράτε στην ιστορία, τότε τόσα πιο πολλά άρθρα θα γίνονται διαθέσιμα για ανάγνωση. Εκτός, από τα άρθρα μπορείτε να αγοράσετε και Reports τα οποία είναι ουσιαστικά side-missions που μπορείτε να ολοκληρώσετε πέραν του βασικό story mode. Εκτός από αυτά τα side-missions υπάρχουν και οι Skirmish αποστολές που γίνονται και αυτές διαθέσιμες σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα κατά την διάρκεια του story mode. Υπάρχουν συνολικά οχτώ Skirmish αποστολές και είναι και αυτές optional. Συνολικά στο παιχνίδι υπάρχουν 18 Chapters και κάθε Chapter –εκτός από τα cinematics- περιλαμβάνει το λιγότερο μία αποστολή πράγμα που σημαίνει πως μαζί με τις ήττες/προσπάθειές σας θα χρειαστείτε περίπου 30 ώρες για να ολοκληρώσετε το παιχνίδι. Οι Trophy Hunters θα χρειαστούν πολλές περισσότερες για να μαζέψουν όλα τα achievements καθώς μερικά από αυτά είναι πολύ απαιτητικά και θέλουν αρκετό grind-άρισμα.

 

Η Ιαπωνική Ελβετία
Στο κομμάτι των γραφικών το Valkyria Chronicles είναι σαφώς αναβαθμισμένο χάρις το καλύτερο hardware του PS4 από την αντίστοιχη PS3 έκδοση. Aυτό οφείλεται και στο γεγονός πως το Remaster αποτελεί port από την PC έκδοση. Στον τομέα του resοlution έχουμε native 1080p σε αντίθεση με τα 720p του PS3, ενώ επίσης βλέπουμε 60 frames το δευτερόλεπτο στο PS4 αντί για τα 30 του PS3. Τώρα, το art style είναι αυτό ακριβώς που περιμέναμε από ένα ιαπωνικό τίτλο. Πολλά και έντονα χρώματα για όλα τα αντικείμενα και τους χαρακτήρες, καθώς και πολύ ζωντανά περιβάλλοντα. Τα γραφικά φυσικά είναι τα κλασικά καρτουνίστικα γραφικά που έχουμε συνηθίσει από τους χιλιάδες JRPG τίτλους. Για την ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει χρησιμοποιηθεί η Canvas engine.

Ο ήχος του παιχνιδιού σε καμία περίπτωση δεν κλέβει την παράσταση. Σε γενικές γραμμές τις περισσότερες φορές ούτε που θα το παρατηρήσετε ότι κατά την διάρκεια των αποστολών υπάρχει μουσική υπόκρουση, καθώς είναι τόσο απαλή που συνήθως πάνω στην ένταση της μάχη θα την προσπερνάτε. Και έτσι ακριβώς πρέπει να γίνει. Το παιχνίδι όντας Strategy απαιτεί πολύ συγκέντρωση καθώς μία λάθος κίνηση μπορεί να σας κοστίσει όλη την παρτίδα. Δεν γίνεται να μας αποσπάει την προσοχή η μουσική. Από την άλλη πλευρά έχει γίνει τρομερή δουλειά στο κομμάτι του Αγγλικού voice acting. Καταρχάς είναι απίστευτο πόσες πολλές και διαφορετικές φωνές έχουν χρησιμοποιηθεί για να επιτευχθεί η μοναδικότητα του κάθε στρατιώτη. Δεύτερον, οι ηθοποιοί που κάνουν τα φωνητικά του Welkin και της Alicia είναι υποδειγματικοί στην δουλειά τους.

 

Το τέλος του πολέμου
Εν κατακλείδι το Valkyria Chronicles Remastered αποτελεί ένα πολύ καλό Remaster. Τα γραφικά έχουν αναβαθμισθεί φανερά, ενώ η τιμή του -που κυμαίνεται στα 20 ευρώ στο PS Store- είναι δελεαστικότατη αν αναλογιστούμε πως μιλάμε για ένα παιχνίδι με διάρκεια πολλών δεκάδων ωρών. Φυσικά, ο συγκεκριμένος τίτλος δεν συνιστάται σε όλους ανεπιφύλακτα αλλά κυρίως στους σκληροπυρηνικούς fans των turn-based Strategy. Όσοι αποφασίσετε να το αγοράσετε ετοιμαστείτε να περάσετε πολλές ώρες στα διάφορα πεδία της μάχης και παράλληλα καλό θα ήταν να έχετε και μερικά χαρτομάντιλα δίπλα σας.

Θετικά:
- Χαμηλή τιμή
- 1080p και 60 frames χωρίς πτώσεις
- Απίστευτο σενάριο
- Συνδυασμός Strategy με Action και RPG
- Μοναδικές μάχες
- Μπορείτε να κάνετε αρκετό customisation

Αρνητικά:
- Απουσία skip και retry button στις μάχες
- Τρομέρα υψηλός βαθμός δυσκολίας
- Πάρα πολλά cutscenes

Βαθμολογία
Γραφικά: 8
Ήχος: 7
Gameplay: 8
Αντοχή: 8
Γενικά: 8

Ένα από τα καλύτερα tactical RPG της εποχής του επιστρέφει πιο δυνατό από ποτέ.

Aριστοτέλης Ζησιμόπουλος  

NEWS   VIEW ALL

Valkyria Chronicles PS4 remaster

[Αρχική δημοσίευση: 26/1/16] Το Valkyria Chronicles έρχεται στο PS4, σύμφωνα με ανακοίνωση της Sega. Φαίνεται πως οι αγορές της Ευρώπης και των ΗΠΑ θα έχουν την τιμητική τους, αφού η Sega επιβεβαίω...
Posted (08 Mar 2016)

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 30) 10/06/2016 15:22
Ωραίο παιχνίδι φαίνεται αλλά δεν έχω PS4.Πάντως αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το επίπεδο δυσκολίας καθώς πίστευα πως δεν υπάρχει δυσκολότερο παιχνίδι από το remaster του Dark Souls II και από το Dark Souls III.
#2 Zaratoth (Level 28) 10/06/2016 16:42
Quoting Prince of Persia 30:
Ωραίο παιχνίδι φαίνεται αλλά δεν έχω PS4.Πάντως αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το επίπεδο δυσκολίας καθώς πίστευα πως δεν υπάρχει δυσκολότερο παιχνίδι από το remaster του Dark Souls II και από το Dark Souls III.


Και να μην έχεις, η παιχνιδάρα έχει βγει σε PS3 και σε Steam, οπότε το τσιμπάς άφοβα εκεί.
#3 Blood Prince (Level 30) 10/06/2016 21:24
Quoting Zaratoth:
Quoting Prince of Persia 30:
Ωραίο παιχνίδι φαίνεται αλλά δεν έχω PS4.Πάντως αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το επίπεδο δυσκολίας καθώς πίστευα πως δεν υπάρχει δυσκολότερο παιχνίδι από το remaster του Dark Souls II και από το Dark Souls III.


Και να μην έχεις, η παιχνιδάρα έχει βγει σε PS3 και σε Steam, οπότε το τσιμπάς άφοβα εκεί.



Ούτε PS3 έχω..πάντως δεν το ήξερα πως έχει βγεί στο steam οπότε το remaster μόνο είναι αποκλειστικά για το PS4..Thanks for info.
#4 Scorcher (Level 21) 11/06/2016 01:24
Quoting Prince of Persia 30:


Ούτε PS3 έχω..πάντως δεν το ήξερα πως έχει βγεί στο steam οπότε το remaster μόνο είναι αποκλειστικά για το PS4..Thanks for info.


Τα λέει και στο review αυτά :-)
#5 Shikabane_Hime7 (Level 29) 14/06/2016 13:42
Είναι εξαιρετικό παιχνίδι, σε όσους αρέσουν τα turn based strategy πάρτε το δεν θα χάσετε. Ειδικά σε remastered θα είναι epic.
Score 8
8.43 User Score
(7 votes )
User Reviews 0
Genre: Strategy, tactical RPG
Developer: Sega
Publisher: Sega
Διάθεση: Zegetron (210-6856000)
Players: 1
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: 17/5/16
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL)
thumb thumb
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα (VIEW ALL)
thumb
RELATED GAMES
thumb
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

2.
Diablo IV   (8.5)
3.
Final Fantasy XVI   (8.5)
6.
7.
Hogwarts Legacy   (0.5)
8.
eFootball 2023   (5.0)
9.
Notification