Ειδήσεις Fighting Aeon Must Die

Aeon Must Die

Friday, 07 Aug 2020  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7f/21/21/aeon-must-die-35-1596818267.jpg
 

Aeon Must Die

Νέο 2D Beat 'em Up.

Κατά την διάρκεια του State of Play livestream της Sony, παρουσιάστηκε το Aeon Must Die, το οποίο αναπτύσσεται από την Limestone Games με publisher την Focus Home Interactive.

Στο Aeon Must Die θα παίζετε ως ένας warrior, του οποίου το σώμα κατοικείται τόσο από έναν ήρωα, όσο κι από έναν κακό, ενώ καλείστε να τους ελέγξετε αμφότερους. Όσο παίζετε, το A.I. των εχθρών σας προσαρμόζεται στη στρατηγική σας και σας ενθαρρύνει να στήσετε παγίδα στους εχθρούς σας ή να παραμείνετε δημιουργικός ενώ πολεμάτε.

Όσο για το θέμα επιλογής ανάμεσα στο καλό και στο κακό, θα μπορείτε να καταστρέψετε, να υποτάξετε ή να συνάψετε φιλικές σχέσεις με τις συμμορίες που θα βρείτε στο δρόμο σας κατά την διάρκεια της ιστορίας, η οποία εξαρτάται από ένα μηχανισμό θανάτου και λογικής, αλλά και τις επιλογές που θα κληθείτε να κάνετε στους διαλόγους.

Το Aeon Must Die θα κυκλοφορήσει το 2021 για PC, PS4, Xbox One και Switch.

Δείτε όλα τα games που παρουσίασε η Sony στο χθεσινό State of Play event και συζητήστε για το Aeon Must Die στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification