Ειδήσεις Fighting Street Fighter V: Free-to-play έκδοση για δύο εβδομάδες

Street Fighter V: Free-to-play έκδοση για δύο εβδομάδες

Saturday, 01 Aug 2020  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1f/4c/c1/street-fighter-5-chun-li-72-1596292007.jpg
 

Street Fighter V: Free-to-play έκδοση για δύο εβδομάδες

Η Capcom ετοιμάζει νέο trial.

Κατά καιρούς η Capcom δίνει ξανά δωρεάν το Street Fighter V, ωστόσο πλέον επέλεξε μια νέα τακτική για να προσελκύσει κόσμο.

Στις 5 Αυγούστου θα διαθέσει μία free-to-play έκδοση του Street Fighter V, η οποία ωστόσο θα είναι διαθέσιμη με δωρεάν trial για δύο εβδομάδες, μέχρι τις 19 Αυγούστου. Ευτυχώς σε αυτή την έκδοση θα μπορείτε να δοκιμάσετε και τους 40 μαχητές του ρόστερ. Λογικά από την έκδοση αυτή θα απουσιάζουν κάποια modes.

Η Capcom έχει διοργανώσει έξι δωρεάν περιόδους για το Street Fighter V.

Διαβάστε το review μας για το Street Fighter V και συζητήστε μαζί μας στο αντίστοιχο forum topic.

Ελάτε να παίξουμε λίγο ξύλο στο SFV. Ανταλλάξτε IDs σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification