Ειδήσεις Fighting Street Fighter V: Season 5 με νέους χαρακτήρες

Street Fighter V: Season 5 με νέους χαρακτήρες

Wednesday, 05 Aug 2020  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Βάσια Κούκια  
Βάσια Κούκια

Βάσια Κούκια  

Aim for the head
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c4/d1/74/street-fighter-5-rose-82-1596661400.jpg
 

Street Fighter V: Season 5 με νέους χαρακτήρες

Έρχονται τέσσερις νέοι χαρακτήρες. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 28/5/20] Το Street Fighter V που κυκλοφόρησε το 2016 θα αποκτήσει την πέμπτη και τελευταία του season, η οποία θα προσθέσει πέντε νέους χαρακτήρες στο Fighting.

H Capcom διαφήμισε το μέλλον του Street Fighter V σε ένα δημοσίευμά της την Τετάρτη. Οι λεπτομέρειες δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμη και θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το καλοκαίρι για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες.

Η Capcom δήλωσε τα εξής: "Λόγω της θετικής αποδοχής των Season 4 και Champion Edition σκοπεύουμε να φτιάξουμε και μία Season V η οποία θα εντάξει περισσότερους μαχητές στη λίστα. Επιπλέον σχεδιάζονται και τρία νέα stages."

Η αποκάλυψη της πέμπτης season του Street Fighter V είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Evo Online που θα διεξαχθεί μέσα στον Ιούλιο.

[UPDATE: 5/8/20 - Έρχονται τέσσερις νέοι χαρακτήρες] Η Capcom ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει τους εξής χαρακτήρες. Καταρχήν ο Dan θα έρθει φέτος το χειμώνα, η Rose την Άνοιξη του 2021, ο Oro το καλοκαίρι του 2021, ενώ το φθινόπωρο του 2021 θα έρθει και ο τέταρτος κατά σειρά χαρακτήρας, ο οποίος δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

street fighter 5 4 new characters

Διαβάστε το review για το Street Fighter V.

Διαβάστε περισσότερα για τo Evo Online και συζητήστε για το Street Fighter V στο αντίστοιχο forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification