Ειδήσεις Fighting Them's Fightin' Herds

Them's Fightin' Herds

Monday, 16 Mar 2020  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/05/2d/1d/thems-64-1584359253.jpg
 

Them's Fightin' Herds

Ένα 2D Fighting με στοιχεία top-down dungeon crawler.

 

Το Them’s Fightin’ Herds είναι ένα project που ξεκίνησε ως ένα My Little Pony: Friendship is Magic fangame και σύντομα θα βγει από early access.

Σε μια δήλωση στην σελίδα του game στο Steam, η ομάδα ανάπτυξης Mane6 επιβεβαίωσε ότι το game θα κυκλοφορήσει στις 2 Απριλίου, σχεδόν μετά από δυο χρόνια testing. Η κυκλοφορία του στις 2 Απριλίου θα περιλαμβάνει το πρώτο μέρος του story mode. Αντί για να είναι σαν όλα τα fighting και να έχει απλά cutscenes ανάμεσα στις μάχες, το Them’s Fightin’ Herds θα έχει στοιχεία top-down dungeon crawler, minigames, ακόμα και διαλόγους με επιλογές.

Το Them’s Fightin’ Herds ξεκίνησε ως Fighting is Magic, ένα fan-made game βασισμένο στην σειρά My Little Pony. Φυσικά η Hasbro έλαβε νομικά μέτρα και ακύρωσε το project, ωστόσο αυτό δεν σταμάτησε την ομάδα Mane6 να αναπτύξει το game που πλέον ονομάζεται Them’s Fightin’ Herds. Το Them’s Fightin’ Herds είναι 2D με fighting που στηρίζεται αρκετά στα combo και θυμίζει το Skullgirls.

Το Them’s Fightin’ Herds κυκλοφορεί για PC στις 2 Απριλίου.

Διαβάστε το review του Skullgirls και συζητήστε για το Them's Fightin' Herds στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification