Ειδήσεις Fighting Mortal Kombat 11: Bug που κάνει τον Sub-Zero αόρατο

Mortal Kombat 11: Bug που κάνει τον Sub-Zero αόρατο

Tuesday, 21 May 2019  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Γιώργος Δρίτσας  
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/13/43/57/sub-zero-glitch-17-1558460724.jpg
 

Mortal Kombat 11: Bug που κάνει τον Sub-Zero αόρατο

Αναμένεται ακόμη το σχετικό patch.

Ένα bug του Mortal Kombat 11 σας επιτρέπει να γίνεται τελείως αόρατοι με τον Sub-Zero.

To συγκεκριμένο glitch μπορεί να πυροδοτηθεί μόνο υπό ένα συγκεκριμένο συνδυασμό συνθηκών. Αρχικά, ο Sub-Zero πρέπει να έχει πρόσβαση στο end-of-round Ice Klone taunt, το οποίο αποκτάτε περνώντας τις δύο πρώτες ειδικές προκλήσεις του στο Towers of Time mode. Σε αντίθεση με άλλα Fighters, στο Mortal Kombat 11 τα taunts ενεργοποιούνται μόνα τους στο τέλος κάθε γύρου και συγκεκριμένα ένα από όσα έχετε στη διάθεσή σας επιλέγεται σχεδόν τυχαία.

Το Ice Klone animation υπάρχει πιθανότητα να ενεργοποιηθεί μόνο αν ο Sub-Zero στέκεται κοντά στον εχθρό του στη γωνία, προκειμένου να απομακρυνθεί λίγο από τον αντίπαλο πριν την αρχή του επόμενου γύρου. Συγκεκριμένα, το ότι ο χαρακτήρας εξαφανίζεται για λίγο πριν επανεμφανιστεί λίγο πιο μακριά είναι το χαρακτηριστικό του taunt που πυροδοτεί το bug.

Από εκεί και πέρα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε την special Kold Shoulder, ενώ δεν χρειάζεται να πετύχετε όντως τον αντίπαλό σας. Εφεξής ο Sub-Zero γίνεται αόρατος ως ότου να χτυπηθεί. Η εταιρεία ανάπτυξης έχει ενημερώσει ότι γνωρίζει για το bug από τις αρχές του μήνα, αλλά δεν γνωρίζουμε περισσότερα για το πότε ακριβώς θα διορθωθεί.

Διαβάστε το review του Mortal Kombat 11 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification