Ειδήσεις Fighting Το Mortal Kombat 11 θα έχει μικροσυναλλαγές αλλά όχι loot boxes

Το Mortal Kombat 11 θα έχει μικροσυναλλαγές αλλά όχι loot boxes

Saturday, 20 Apr 2019  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8f/09/ff/mortal-kombat-11-97-1555752096.jpg
 

Το Mortal Kombat 11 θα έχει μικροσυναλλαγές αλλά όχι loot boxes

Θα αξιοποιούνται για την αγορά cosmetics.

 

Το Mortal Kombat 11 θα περιέχει μικροσυναλλαγές που θα περιορίζονται σε cosmetic items, ενώ δεν θα υπάρχουν loot boxes.

Λίγες μέρες απέμειναν μέχρι να κυκλοφορήσει το νέο Fighting της NetherRealm Studios και όλο και περισσότερες λεπτομέρειες βγαίνουν στην φόρα. Ένα από τα θέματα που απασχολούσε τους fans, το κομμάτι των μικροσυναλλαγών, θίχτηκε στο τελευταίο Kombat Kast, όπου οι παρουσιαστές και developers του παιχνιδιού εξήγησαν πως θα υπάρχουν μικροσυναλλαγές, οι οποίες δεν θα πρέπει όμως να ανησυχούν τους fans. Αυτό διότι μέσω αυτών, οι παίκτες θα μπορούν να αποκτήσουν μόνο cosmetic αντικείμενα, που δεν αφορούν το gameplay, έτσι ώστε να αγοράζουν skins, intros, gear και άλλα εργαλεία.

Οι δημιουργοί του εξήγησαν πως το παιχνίδι δεν πρόκειται να γίνει ποτέ pay-to-win αφού δεν είναι στην νοοτροπία της εταιρείας κάτι τέτοιο. Παράλληλα, τόνισαν για άλλη μία φορά πως δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε loot boxes στο Mortal Kombat 11. Το μόνο πράγμα στο οποίο θα μπορείτε να ξοδέψετε χρήματα είναι η αγορά Koins ή Time Crystals που, όπως αναφέραμε παραπάνω, θα χρησιμεύουν μόνο για την απόκτηση αντικειμένων που έχουν να κάνουν με το παρουσιαστικό των αγαπημένων σας χαρακτήρων. Οι developers ξεκαθάρισαν επίσης πως δεν πρόκειται να ακολουθήσουν την στρατηγική που είχαν στο Injustice 2 και πως δεν θα προσφέρουν κανένα αβαντάζ στο gameplay για κανέναν παίκτη.

Διαβάστε περισσότερα για το Mortal Kombat 11 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification