Ειδήσεις Fighting Mortal Kombat Trilogy Remaster ετοιμαζόταν αλλά ακυρώθηκε

Mortal Kombat Trilogy Remaster ετοιμαζόταν αλλά ακυρώθηκε

Tuesday, 16 Apr 2019  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/59/75/66/mortal-kombat-remaster-screenshot-62-1555441945.jpg
 

Mortal Kombat Trilogy Remaster ετοιμαζόταν αλλά ακυρώθηκε

Διαθέσιμη η πρώιμη έκδοση για download.

Η εταιρεία ανάπτυξης Blind Squirrel και το Mortal Kombat HD Community ετοίμαζαν ένα Mortal Kombat Remaster, σύμφωνα με ρεπορτάζ του DSOGaming, το οποίο δυστυχώς ακυρώθηκε.

Αρχικά το Mortal Kombat HD Kommunity (γνωστό από τα Mortal Kombat HD Remix και Mortal Kombat Returns) έλαβε το 2017, το "πράσινο φως" από την Warner Bros. να αναπτύξει remasters των τριών πρώτων Mortal Kombat. Ωστόσο, τον Ιανουάριο του 2018 ο publisher ανέφερε ξαφνικά ότι "δεν χρειαζόταν πλέον το project" και ότι δεν μπορούσε να εμπιστευτεί ομάδες που δεν έχουν ολοκληρωμένα games στην αγορά.

mortal kombat remaster 2

Μετά από αυτή την εξέλιξη, στα τέλη του 2018 ήρθαν στη δημοσιότητα φήμες που ανέφεραν ότι η Blind Squirrel ήταν αυτή που ετοίμαζε το Mortal Kombat Trilogy Remaster. Τα παρακάτω screenshots τα οποία έβγαλε ένας artist της εταιρείας το επιβεβαιώνουν. Δυστυχώς και αυτό το project ακυρώθηκε. Επρόκειτο επίσης να έχει και ένα νέο mode, το Krypt mode, το οποίο θα μας έδινε έναν νέο τρόπο να παίξουμε την αρχική τριλογία.

mortal kombat remaster 2

Πάντως, μπορείτε να κατεβάσετε την ημιτελή έκδοση του Mortal Kombat HD Kommunity και να την παίξετε.
Κάντε κλικ εδώ για να την κατεβάσετε.

Συζητήστε για το Mortal Kombat Trilogy Remaster στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification