Ειδήσεις Fighting To Mortal Kombat 11 στοχεύει σε cross-platform

To Mortal Kombat 11 στοχεύει σε cross-platform

Tuesday, 22 Jan 2019  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Γιώργος Δρίτσας  
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/97/8e/a9/mortal-kombat-11-cross-platform-13-1548154430.jpg
 

To Mortal Kombat 11 στοχεύει σε cross-platform

H ΝetherRealm ερευνά την πιθανότητα.

Το Μortal Kombat 11 ενδέχεται να είναι cross-platform, σύμφωνα με τη NetherRealm Studios.

Στο event όπου αποκαλύφθηκε το νέο Mortal Kombat 11, το WCCFTech είχε την ευκαιρία να ρωτήσει τον Game Designer Derek Kirtzic σχετικά με την πιθανότητα να υποστηρίζεται δυνατότητα cross-platform στη νέα προσθήκη της σειράς. Σύμφωνα με το WCCFTech, ενώ η εταιρεία ανάπτυξης δεν διατίθεται να αναφερθεί σε λεπτομέρειες προς το παρόν, το cross-platform είναι κάτι που την ενδιαφέρει και ελπίζει να εκπληρωθεί κάποια στιγμή.

Επιπλέον, σε συνέντευξη με το GameRevolution σχετικά με τη Switch έκδοση του game, ο Παραγωγός Trevor Traub δήλωσε ότι, "Προσπαθούμε να προσεγγίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Οπότε θα αδράξουμε αυτή την ευκαιρία." Το Μortal Kombat 11 βασίζεται στην Unreal Engine, που σημαίνει ότι το έδαφος για το cross-platform έχει ήδη στρωθεί από το Fortnite της Εpic Games.

Το Mortal Kombat 11 κυκλοφορεί στις 23 Απριλίου σε PC, PS4, Xbox One και Switch.

Δείτε τα gameplay videos του Mortal Kombat 11, καθώς και τους νέους χαρακτήρες του και συζητήστε για το MK 11 στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification