Ειδήσεις Fighting Super Smash Bros. Ultimate gameplay video

Super Smash Bros. Ultimate gameplay video

Tuesday, 12 Jun 2018  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/53/b6/b2/nintendo-spotlight-e3-2018-48-1528824331.jpg
 

Super Smash Bros. Ultimate gameplay video

Πλήρης επεξήγηση με εκτενή gameplay πλάνα.

Ο τίτλος που ξεχώρισε από την παρουσίαση της Nintendo στην Ε3 2018 ήταν το Super Smash Bros. Ultimate.

Η άφιξη του δημοφιλούς Fighting στο Switch προβλήθηκε με ένα εκτενές gameplay trailer, όπου παρουσιάστηκε ένα μεγάλο ρόστερ από πασίγνωστους ήρωες και συγκεκριμένα τους Link, Donkey Kong, Fox, Falco, Marth, Zelda, Sheik, Villager, Meta Knight, Mewtwo, Sonic, Peach, Pikachu, Ice limbers, Inkling, Captain Falcon, Zero Suit Samus, Wii Fit Trainer, Pokemon, Ryu, Ike, Cloud, μέχρι και ο Solid Snake, Diddy Kong, Ryu, Robin, Bayonetta, Dr. Mario, Duck Hunt, Pit, Palutena, Bowser Jr., διάφορα Mii, Pac-Man, Sonic, Mega Man, Wolf και πολλοί ακόμη ήρωες. Το τελικό ρόστερ θα έχει τουλάχιστον 50 χαρακτήρες (μερικοί είναι ακόμα και από το Splatoon 2). Προσωπικά εννοείται ότι θα επιλέξω τον Ryu απ' το Street Fighter. Το αρχικό ρόστερ θα είναι μικρό και θα ξεκλειδώνετε παίκτες στην πορεία, ενώ θα υποστηρίζονται και μάχες 8 παικτών.

Τα levels του παιχνιδιού θα προέρχονται από το σύμπαν των Mario, Zelda, Sonic και πολλών ακόμη χαρακτήρων που προαναφέραμε. Το παιχνίδι θα υποστηρίζει δεδομένα από προηγούμενα Super Smash Bros, ακόμα και το χειριστήριο του Gamecube. Προς το τέλος της παρουσίασης ανακοινώθηκαν και οι Samus και Ridley.

Το Super Smash Bros. Ultimate θα κυκλοφορήσει στις 7 Δεκεμβρίου για το Switch. Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το παιχνίδι και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification