WWE 2K18: O McMahon playable παλαιστής

Hot
Χριστιάνα Θάνου
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
WWE 2K18: O McMahon playable παλαιστής

WWE 2K18: O McMahon playable παλαιστής

You are not fired!

Ο Vince McMahon έρχεται να προστεθεί στο ήδη τεράστιο ρόστερ του WWE 2K18. Με 172 wrestlers σίγουρα δεν θα ξέρουμε ποιον να διαλέξουμε πρώτο αλλά ο McMahon αποτελεί επιλογή που θα διάλεγαν οι περισσότεροι gamers για προφανείς λόγους. Φυσικά μιλάω για εκείνους που έχουν πετύχει την Attitude Era, τότε που ο κάποτε διευθυντής ήταν ενεργό μέλος και έπαιρνε μέρος σε πολλά storylines αλλά και εσάς που θυμάστε τον Boss από την εποχή που ακόμα έκανε περιγραφές.

Πλέον θα μπορέσουμε να παίξουμε με τον McMahon σε αγώνες αλλά υπάρχει περίπτωση να τον δούμε και σε story. Ο λόγος είναι καθαρά πως στο WWE 2K18 αφού φτιάξουμε χαρακτήρα, θα πρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα σε δύο μονοπάτια, αυτά του Fan Favorite και του Company Man. Ενδεχομένως, στο Company Man να έχουμε περισσότερη επικοινωνία με τον ίδιο τον Vince...ελπίζουμε χωρίς να ακούσουμε την κλασική του ατάκα.

 

Το WWE 2K18 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 17 Οκτωβρίου, ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας του στο Nintendo Switch δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Συζητήστε περισσότερα για το WWE 2K18 στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification