Ειδήσεις Fighting Mortal Kombat και Injustice για PS5 και Xbox Series X

Mortal Kombat και Injustice για PS5 και Xbox Series X

Friday, 19 Jun 2020  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/9e/e1/ae/mortal-kombat-12-68-1592594277.jpg
 

Mortal Kombat και Injustice για PS5 και Xbox Series X

Σύμφωνα με αγγελία της NetherRealm.

Η NetherRealm Studios ετοιμάζει νέες εκδόσεις του Mortal Kombat και του Injustice για το PS5 και το Xbox Series X.

Η είδηση προκύπτει από αγγελία εργασίας που έχει  βάλει η εταιρεία ανάπτυξης. Αναζητά Principal Software Engineer, ο οποίος θα δουλέψει για τα γραφικά "μιας next-gen κονσόλας για τις σειρές Mortal Kombat και Injustice. Θα πρέπει να δημιουργήσει άρτια τεχνολογία γραφικών για PS5 και Xbox Series X με ιδιαίτερη προσοχή στο optimization, το design και την εφαρμογή κορυφαίας τεχνολογίας γραφικών", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η αγγελία δεν αναφέρεται για κάποιο remaster, remake ή definitive έκδοση, άρα πιθανόν μιλάμε για νέες εκδόσεις Mortal Kombat και Injustice. Η NetherRealm πάντως είναι θυγατρική της Warner Bros. Games η οποία πωλείται από την AT&T λόγω οικονομικών δυσκολιών της τελευταίας.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification