Ειδήσεις Fighting Double Dragon Anthology

Double Dragon Anthology

Thursday, 06 Feb 2020  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Νικόλαος Κεχαγιάς  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b0/35/bd/double-dragon-kunio-kun-bundle-23-1581011711.jpg
 

Double Dragon Anthology

Θα κυκλοφορήσει για PS4 και Switch.

Το Double Dragon Anthology, River City Ransom και αρκετοί ακόμη Beat ‘Em Up τίτλοι που κυκλοφόρησαν τα τέλη της δεκαετίας του ’80 έως τις αρχές του ’90 έρχονται για PS4 και Switch αυτό το μήνα.

Η Arc System Works θα κυκλοφορήσει το Double Dragon & Kunio-kun Retro Brawler Bundle στις 20 Φεβρουαρίου. Το πακέτο θα περιλαμβάνει τρία Double Dragons, το αρχικό του 1987, το Double Dragon 2: The Revenge, του 1988 και το Double Dragon 3: The Sacred Stones, του 1990. Οι παραπάνω τίτλοι θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα με άλλα 15 games από τη σειρά Kunio-kun, που είχαν διατεθεί την δεκαετία του ’80 σε Famicon και άλλες κονσόλες στην Ιαπωνία.

Έντεκα από τους τίτλους δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στη Βόρειο Αμερική. Αυτοί συμπεριλαμβάνουν τα, Nekketsu Fighting Legend, Nekketsu High School Dodgeball Club-Soccer Story και Go-Go! Nekketsu Hockey Club Slip-and-Slide Madness. Οι δυτικοί παίκτες θα νιώσουν περισσότερο εξοικειωμένοι με τα Renegade, Super Dodge Ball και River City Ransom, που είχαν κυκλοφορήσει στα Arcades μεταξύ 1986 και 1989.

Διαβάστε το review του Double Dragon IV στο GameWorld και συζητήστε για το Double Dragon Anthology σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification