Ειδήσεις Fighting Super Smash Bros. Ultimate: 12 εκατομμύρια πωλήσεις

Super Smash Bros. Ultimate: 12 εκατομμύρια πωλήσεις

Saturday, 02 Feb 2019  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7c/af/7e/super-smash-bros-ultimate-63-1549113339.jpg
 

Super Smash Bros. Ultimate: 12 εκατομμύρια πωλήσεις

Ρεκόρ σε ρυθμό πωλήσεων.

Το Super Smash Bros. Ultimate ξεπέρασε τις 12 εκατομμύρια πωλήσεις.

Τι κι αν πέρασαν μόλις 2 μήνες από την κυκλοφορία του Super Smash Bros. Ultimate; Ο σχετικά νέος τίτλος της Nintendo σαρώνει στις πωλήσεις, αφού μετρά ήδη περισσότερα από 12 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Μάλιστα, το παραπάνω νούμερο αφορά μόνο τις πωλήσεις που σημειώθηκαν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, δηλαδή μόλις σε 24 μέρες. Κοινώς είναι ήδη ο τρίτος σε πωλήσεις τίτλος του Switch, ενώ ο ρυθμός πωλήσεων του κατατάσσεται στην πρώτη θέση όλων των εποχών για τους τίτλους της Nintendo, πουλώντας κατά μέσο όρο 2 εκατομμύρια αντίτυπα την ημέρα.

Το ρεκόρ άνηκε προηγουμένως στο New Super Mario Bros. που είχε συμπληρώσει 10 εκατομμύρια πωλήσεις σε δύο μήνες. Θεωρείται δεδομένο πως αργά ή γρήγορα θα σκαρφαλώσει στην κορυφή των πωλήσεων για το Switch, αφού θα γίνει το console-seller που τόσο πολύ επιθυμούσαν οι fans της Nintendo. Αν λάβουμε υπόψιν την ραγδαία άυξηση πωλήσεων και της κονσόλας, όλο και περισσότεροι θα σπεύσουν να αποκτήσουν το Super Smash Bros. Ultimate, επομένως το ένα ρεκόρ θα καταρρίπτεται μετά το άλλο.

Διαβάστε το review του Super Smash Bros. Ultimate και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Parou (Level 20) 02/02/2019 18:14
Πως να μην γίνει ρεκόρ πωλήσεων σε έναν τέτοιο τίτλο!!
Notification