Ειδήσεις Fighting Νέο Samurai Shodown

Νέο Samurai Shodown

Friday, 31 May 2019  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/37/b8/c8/samurai-spirits-samurai-showdown-ps4-67-1537190319.jpg
 

Νέο Samurai Shodown

Παρουσιάστηκε νέο character reveal trailer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 5/12/18] Η Fighting σειρά Samurai Shodown είχε ένα αρκετά σεβαστό κοινό στα Arcade της δεκαετίας του '90, ενώ το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της σειράς ήταν το Samurai Shodown: Sen, που κυκλοφόρησε για το Xbox 360 το 2008.

Πλέον η SNK την επαναφέρει. Η σειρά στην Ιαπωνία ονομάζεται Samurai Spirits και λογικά θα έρθει στην Ευρώπη ως Samurai Shodown. Δείτε το πρώτο τρέιλερ, το οποίο όπως βλέπετε παρουσιάζει τους χαρακτήρες με 3D γραφικά, αλλά 2D gameplay.

[UPDATE: 5/12/18 - H SNK θέλει να το κυκλοφορήσει στο Β' τρίμηνο του 2019] Η SNK ανακοίνωσε ότι θέλει να κυκλοφορήσει το νέο Samurai Shodown μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου του 2019.

[UPDATE 2: 27/2/19 - Νέο gameplay video και περίοδος κυκλοφορίας] Η SNK έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay video για το Samurai Shodown και παράλληλα ανακοίνωσε ότι θα το κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι. Επειδή θα αποτελέσει μέρος του τουρνουά EVO 2019 το οποίο διεξάγεται στις 2 Αυγούστου, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι θα το δούμε το αργότερο στις 2 Αυγούστου.

Δείτε το σχετικό σύντομο gameplay video:

[UPDATE 3: 5/5/19 - Παρουσίαση της Shiki] Μέσα από ένα νέο τρέιλερ, η SNK μας έδειξε την Shiki. Η συγκεκριμένη ηρωίδα χρησιμοποιεί τα σπαθιά της και παίζει με γρήγορα combos. Δείτε το σχετικό βίντεο:

[UPDATE 4: 31/5/19 - Παρουσίαση του Yoshitora] Μέσα από ένα νεό τρέιλερ, η SNK μας παρουσίασε τον Yoshitora. Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Samurai Shodown V και χρησιμοποιεί 7 σπαθιά παίζοντας γρήγορα combos από κοντινή απόσταση. Στα 6 από αυτά τα σπαθιά έχει δώσει ονόματα ερωμένων του, ενώ στο έβδομο έχει δώσει το όνομά του. Δείτε το τρέιλερ.

Το Samurai Shodown για την Ευρώπη- θα κυκλοφορήσει για το PS4 μέσα στο καλοκαίρι του 2019.

Συζητήστε για το νέο Samurai Shodown στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification