Ειδήσεις Fighting Επαγγελματίας στα Fighting games κατηγορήθηκε πως συμμετείχε σε βιασμό

Επαγγελματίας στα Fighting games κατηγορήθηκε πως συμμετείχε σε βιασμό

Friday, 02 Feb 2018  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7a/d1/5d/fighting-game-tournament-54-1517562073.jpg
 

Επαγγελματίας στα Fighting games κατηγορήθηκε πως συμμετείχε σε βιασμό

Αποκλείστηκε από κάθε είδους μελλοντική διοργάνωση.

 

Ένας επαγγελματίας παίκτης σε Fighting games αποκλείστηκε από πολλές διοργανώσεις και οργανισμούς καθώς κατηγορήθηκε από γυναίκα πως την χτύπησε και τη βίασε.

Ο Andre “OmGiTzAndre” Howard, ένας άνθρωπος που ειδικεύεται στα Fighting games, με συμμετοχή σε αρκετές διοργανώσεις, υπέστη αποκλεισμό από κάθε λογής διοργάνωση ύστερα από φήμες που τον θέλουν να βίασε γυναίκα του ίδιου community. Ο ίδιος έχει συμμετέχει τελικούς όπως αυτοί των Ultimate Marvel vs. Capcom 3 και Marvel vs. Capcom: Infinite. Κατόπιν όμως μια συμμετοχής του στο εβδομαδιαίο The On Blast Show στο Twitch τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα περίμενε.

Συγκεκριμένα ένας άλλος παίκτης με όνομα Joey “Joey D” D’Alessandro βγήκε και δήλωσε πως “Είναι βιαστής”, ισχυριζόμενος πως βίασε την κοπέλα του. Το συμβάν έκανε τον γύρο του κόσμου και τα πορίσματα της έρευνας του κόσμου έδειξαν πως το 2015 ο Andre Howard επιτέθηκε σε μία γυναίκα με την οποία μοιραζόταν το δωμάτιο σε ένα event. Φυσικά τα μηνύματα, mails και τηλεφωνήματα στους αρμόδιους οργανισμούς ήταν πολυάριθμα με το αίτημα τους να ζητά τον αποκλεισμό του παίκτη από κάθε διοργάνωση.

Ο ίδιος ανέβασε βίντεο στο YouTube, που ωστόσο κατέβηκε σύντομα, στο οποίο αρνούνταν όλες αυτές τις φήμες περί βιασμών. Μάλιστα αναφέρθηκε και στο γεγονός του 2015 λέγοντας ότι επρόκειτο για έναν απλό τσακωμό. Η γυναίκα που υποστήριξε πως υπήρξε θύμα βιασμού είπε: “ O Andre καταστράφηκε από αυτό, έκλαιγε και απειλούσε πως θα βλάψει τον εαυτό του για αυτό που έκανε. Εξακολουθούσα να τον φοβάμαι αλλά δεν ήθελα να του συμβεί κάτι κακό. Θα μπορούσα να το αποκαλέσω βιασμό ή να πήγαινα στις αρχές και να ισχυριζόμουν πως ήμασταν και οι δύο μεθυσμένοι και το βιαστής δεν θυμόταν τίποτα; Επομένως αποφάσισα να σιωπήσω και να προστατέψω τον εαυτό μου με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσα”.

Οι αρχές όπως ήταν αναμενόμενο έλαβαν δράση και απέκλεισαν τον Howard από κάθε μελλοντική διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης το review του Marvel vs. Capcom: Infinite και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 03/02/2018 17:36
Και πολύ καλά του έκαναν.
Notification