Ειδήσεις Fighting Dragon Ball FighterZ: Ημερομηνία κυκλοφορίας και CollectorZ Edition

Dragon Ball FighterZ: Ημερομηνία κυκλοφορίας και CollectorZ Edition

Monday, 23 Oct 2017  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c8/aa/19/dragon-ball-collectorz-70-1503410487.jpg
 

Dragon Ball FighterZ: Ημερομηνία κυκλοφορίας και CollectorZ Edition

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διάθεσης και δύο νέες εκδόσεις. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/8/17] Μετά το νέο τρέιλερ που παρουσιάστηκε από την Bandai Namco για το επερχόμενο Dragon Ball FighterZ, η εταιρεία προχώρησε και στην ανακοίνωση της συλλεκτικής έκδοσης του παιχνιδιού.

Η έκδοση αυτή θα λέγεται Dragon Ball FighterZ CollectorZ Edition και θα περιέχει το πλήρες παιχνίδι Dragon Ball FighterZ, τρία Art Boards, το συλλεκτικό steelbook με εντυπωσιακή απεικόνιση, καθώς και ένα άγαλμα του Goku μεγέθους 7 ιντσών. Όλα αυτά θα βρίσκονται μέσα στο συλλεκτικό CollectorZ Box, ενώ η τιμή του πακέτου δεν ανακοινώθηκε ακόμη.

[UPDATE: 23/10/17 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι το Dragon Ball FighterZ θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 26 Ιανουαρίου 2018.

Το Fighting της Bandai Namco που βασίζεται στο σύμπαν του Dragon Ball και περιλαμβάνει μάχες 3vs3 θα κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικές εκδόσεις. Από την μια, η FighterZ Edition περιλαμβάνει το FighterZ Pass το οποίο σας δίνει πρόσβαση σε οκτώ επιπλέον χαρακτήρες. Ταυτόχρονα, θα διατεθεί η Ultimate Edition που περιέχει το FighterZ Pass, ένα Voice Pack και το Anime Music Pack. Το τελευταίο περιλαμβάνει 11 τραγούδια από από το ομώνυμο anime.

Το Dragon Ball FighterZ θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 26 Ιανουαρίου 2018.

Διαβάστε περισσότερα για το Dragon Ball FighterZ και συζητήστε περισσότερα γι’ αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 23/08/2017 09:01
Περιμένουμε για τιμούλα.Πιστεύω ότι είναι αξιόλογη συλλεκτική έκδοση.
Notification