Ειδήσεις Fighting Naruto to Boruto: Shinobi Striker gameplay videos

Naruto to Boruto: Shinobi Striker gameplay videos

Saturday, 16 Dec 2017  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0f/5e/6d/10-Naruto-To-Boruto-Shinobi-Striker-01-50-1499955096.jpg
 

Naruto to Boruto: Shinobi Striker gameplay videos

Νέο gameplay video από το Jump Festa event. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/07/17] Το πρώτο gameplay βίντεο του Naruto to Boruto: Shinobi Striker έφερε σήμερα στη δημοσιότητα η Bandai Namco. Το επερχόμενο online battle game είναι καθ’ οδόν, ενώ το τρέιλερ αυτό συνοδεύτηκε από την παρουσίαση τριών game modes που θα υπάρχουν εντός του παιχνιδιού.Τα τρία modes έχουν ως εξής:
- Barrier Battle - Η ομάδα που επιτίθεται θα πρέπει να ξεκλειδώσει το Seal Pile στον χάρτη, ενώ οι αμυνόμενοι θα προσπαθούν να τους σταματήσουν. Το ξεκλείδωμα του Seal Pile θα σημάνει και το κάλεσμα ενός boss χαρακτήρα τον οποίο οι επιτιθέμενοι θα πρέπει να κερδίσουν.
- Flag Battle - Αρπάξτε την σημαία από την εχθρική περιοχή και επιστρέψτε την στη βάση σας.
- Sub Mode “Mission” - Συνεργαστείτε με φίλους για να ολοκληρώσετε διάφορες αποστολές.

Το νέο Naruto game αναπτύθηκε από την Soleil και περιέχει ένα είδος 4v4 μάχης, με χαρακτήρες που πρωταγωνιστούν στην σειρά όπως ο Naruto, ο Sasuke, η Team 7 κλπ. Το Naruto to Boruto: Shinobi Striker θα κυκλοφορήσει σε PC, PS4 και Xbox One στις αρχές του 2018. Η ανακοίνωση της κυκλοφορίας του έγινε στο περασμένο Anime Expo δηλώνοντας έτσι την συνέχεια της Bandai Namco με την σειρά Naruto για ακόμη μια φορά, ενώ παράλληλα πλησιάζουν και τα remasters της σειράς Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm.

[UPDATE: 16/12/17 - Νέο gameplay video από Jump Festa] Η Bandai Namco Entertainment παρουσίασε λίγα λεπτά gameplay στο Jump Festa event από το επερχόμενο Naruto to Boruto: Shinobi Striker.

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε ορισμένες στιγμές από μια μάχη 4v4. Το gameplay του νέου Naruto game φαίνεται αρκετά γρήγορο ενώ δίνεται μεγάλη έμφαση στις κινήσεις Shinobi όπως αναμενόταν.

Διαβάστε περισσότερα για το Naruto to Boruto: Shinobi Striker και συζητήστε περισσότερα σε αυτό το forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 17/12/2017 14:59
Να βλέπω gameplay και να ακούω ταυτόχρονα τους θεούς ιάπωνες είναι κορυφαία φάση!
Notification