Dragon Ball FighterZ gameplay videos

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
3
Dragon Ball FighterZ gameplay videos

Dragon Ball FighterZ gameplay videos

Νέο 4K gameplay video με τους Goku Black, Hit και Beerus. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/6/17 - Πρώτο gameplay video στην E3] Η Bandai Namco δημοσίευσε το πρώτο της gameplay video από την E3 2017 για το επερχόμενο Fighting Dragon Ball FighterZ.

Απολαύστε μάχες σε 1080p και 60 fps. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

[UPDATE: 14/6/17 - Δεύτερο gameplay video στην E3] Τα gameplay sessions της Bandai Namco συνεχίζονται. 

Δείτε τους Super Saiyan Goku, Vegeta και Gohan ενάντια στους Cell, Majin Buu και Frieza. Τα οπτικά εφέ από τις ειδικές επιθέσεις των ηρώων ξεχωρίζουν.

[UPDATE 2: 22/8/17 - Νέο βίντεο με τους Android 16 και Android 18] Η Bandai Namco κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο με gameplay από το επερχόμενο Dragon Ball FighterZ.

Στο βίντεο θα δείτε τους νέους χαρακτήρες Android 16 και Android 18, όπου ο καθένας θα έχει τις δικές του ξεχωριστές κινήσεις και συμπεριφορά. Ο Android 16 είναι ακόμα ζωντανός, καθώς φαίνεται πως αναστήθηκε σύμφωνα με το σενάριο του επερχόμενου fighting. Από την άλλη, η Android 18 έρχεται μαζί με τον Android 17 και συνδυάζουν τις επιθέσεις και τα combos τους κατά τη διάρκεια της μάχης.

Δείτε το βίντεο:

Εγγραφή στη beta
Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι μπορείτε να γραφτείτε στην beta του Dragon Ball FighterZ μέσα από το επίσημο site της.

Η beta θα τρέξει το σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου.

[UPDATE 3: 11/10/17 - Tρέιλερ του Gohan] To Dragon Ball FighterZ έχει ένα νέο τρέιλερ και αυτή την φορά για έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες, τον Gohan. Δείτε λίγες από τις κινήσεις του και φυσικά τι θα κερδίσετε με pre-order.

[UPDATE 4: 12/10/17 - Tρέιλερ του Majin Buu] To Dragon Ball FighterZ έχει ένα νέο τρέιλερ και αυτή την φορά αφορά τον Majin Buu. Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 5: 22/12/17 - Νέα gameplay videos με τους Hit, Yamcha και Beerus] Οι εταιρείες Arc System Works και Bandai Namco Entertainment κυκλοφόρησαν τρία νέα gameplay videos που μας δείχνουν τις ικανότητες των Yamcha, Hit και Beerus.

Η παρουσία των Hit και Beerus ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα μαζί με αυτήν του Goku Black, ενώ έχουμε τις πρώτες εικόνες από τις δυνατότητές τους εντός του παιχνιδιού. Ξεκινώντας από τον Hit, βλέπουμε ότι αποτελεί έναν counter-based χαρακτήρα, επομένως η χρήση του θα απαιτεί πολύ συγχρονισμένους συνδυασμούς. Τόσο στο manga όσο και στο anime ο Hit είναι μέλλος του Universe 6 και έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Dragon Ball Super.

Από την άλλη έχουμε τον Yamcha, έναν χαρακτήρα του οποίου η παρουσία ξεκινά από τα πρώτα στάδια της σειράς Dragon Ball. Στο Dragon Ball FighterZ οι περισσότερές του κινήσεις πηγάζουν από το γνωστό Wolf Fang Fist attack του το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί με πολλούς τρόπους.

Τέλος έχουμε τον Beerus που πρωτοεμφανίστηκε στο Dragon Ball Z: Battle of Gods και στην συνέχεια έγινε supportive χαρακτήρας. Σε αυτό το παιχνίδι είναι ένας χαρακτήρας μακρινών επιθέσεων.

[UPDATE 6: 27/12/17 - Νέο gameplay video με τον Tien] Η Bandai Namco παρουσίασε ένα νέο gameplay video για το Dragon Ball FighterZ, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Tien.

Δείτε το παρακάτω με περιγραφή απ' τον Hellpockets, επαγγελματία σχολιαστή σε eSports games.

[UPDATE 7: 13/1/18 - Νέο 4K gameplay video με τους Goku Black, Hit και Beerus] Η Bandai Namco κυκλοφόρησε ένα νέο gameplay video του Dragon Ball FighterZ σε 4K ανάλυση, οπού βλέπουμε εν δράση τους Goku Black, Beerus και Hit που πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι θα ενταχθούν στο ρόστερ χαρακτήρων του παιχνιδιού.

Ο Beerus μπορεί να δημιουργήσει τις Spheres of Destruction που εκρήγνυνται όταν έρθουν σε επαφή με τον αντίπαλο. Η special attack του ονομάζεται God of Destruction’s Judgement. Ο Hit από την άλλη βασίζεται στα χτυπήματα του, ενώ η special attack του σταματά προσωρινά τον χρόνο στο διάστημα του οποίου ο ίδιος εξαπολύει ένα combo attack. Τέλος η special attack του Goku Black λέγεται The Work of a God και μπορεί να καλέσει τον Zamasu για να κάνει “bind” σε έναν αντίπαλο.

Διαβάστε τις αρχικές πληροφορίες για το Dragon Fall FighterZ και συζητήστε περισσότερα σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 15/06/2017 09:06
Αρκετά διασκεδαστικό με αρκετό ξύλο.Αγαπημένοι χαρακτήρες.
Notification