Ειδήσεις Fighting Dragon Ball Xenoverse 2

Dragon Ball Xenoverse 2

Tuesday, 20 Dec 2016  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Τάσος Νικολακόπουλος  
Τάσος Νικολακόπουλος
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/55/6f/98/dragon-ball-xenoverse-2-4-1463560164.jpg
 

Dragon Ball Xenoverse 2

Δωρεάν update και Dragon Ball Super Pack 1 DLC. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/5/16] Η Bandai Namco ανακοίνωσε επίσημα το Dragon Ball Xenoverse 2.

Λίγο περισσότερο από έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία του Dragon Ball Xenoverse, η Bandai Namco ανακοίνωσε την κυκλοφορία του sequel, Dragon Ball Xenoverse 2. Σύμφωνα με την ίδια, πρόκειται για το πιο εκτεταμένο και ολοκληρωμένο παιχνίδι στην ιστορία του Dragon Ball.

Το νέο Fighting RPG θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One μέσα στο 2016, με την ανάπτυξη του λαβαίνει χώρα στο στούντιο DIMPS, στην Οσάκα της Ιαπωνίας. Ο κόσμος του Dragon Ball που θα συναντήσετε στο sequel είναι ακόμα πιο μεγάλος και λεπτομερής από το πρώτο Xenoverse. Φυσικά, θα μπορείτε και πάλι να δημιουργήσετε έναν δικό σας χαρακτήρα (avatar), βάζοντας την δική σας μικρή πινελιά στον μυθικό κόσμο του Dragon Ball.

Ο Hervé Hoerdt, αντιπρόεδρος του τμήματος Marketing και Ψηφιακών της Bandai Namco Entertainment Europe, δήλωσε πως η εμπειρία που έζησαν οι gamers στο πρώτο Xenoverse θα γίνει ακόμα καλύτερη, αφού η συνεργασία της εταιρείας του με την ομάδα του στούντιο DIMPS θα την ωθήσουν σε νέα ύψη. Ο ίδιος ανέφερε επίσης πως είναι σίγουρος για την επιτυχία του Xenoverse 2,  μιάς και όλα τα Dragon Ball games που κυκλοφόρησαν είχαν μεγάλη ζήτηση και αγαπήθηκαν από τους fans της σειράς. Αν είστε και εσείς φίλος του Dragon Ball, τότε το νέο Xenoverse 2 θα σας κινήσει σίγουρα το ενδιαφέρον.

[UPDATE: 2/7/16] H Bandai Namco ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας καθώς και επικείμενη συνεργασία με τον DJ Steve Aoki.

Συγκεκριμένα το Dragon Ball Xenoverse 2 θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου για PS4 και Xbox One και στις 28 Οκτωβρίου για PC. Επ' ευκαιρία δείτε το νέο gameplay trailer του επερχόμενου Fighting.

Επιπλέον ανακοινώθηκε πως ο δημοφιλής DJ Steve Aoki θα κάνει την εμφάνισή του στο παιχνίδι ως NPC. ΘΑ μπορέσετε να τον βρείτε και να αλληλεπιδράσετε με αυτόν στην πόλη Conton. Ακόμη, στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής, θα κάνει remix κάποια κλασικά κομμμάτια της σειράς Dragon Ball Z όπως το "Cha-La Head-Cha-La" και το "We Gotta Power". Ο ίδιος είχε να πει πως "ενθουσιάστηκα με την ευκαιρία του να συμβάλλω και να αφήσω το προσωπικό μου σημάδι στη σειρά".

Το Dragon Ball Xenoverse 2 θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου για PS4 και Xbox One και στις 28 Οκτωβρίου για PC.

[UPDATE: 20/12/16 - Dragon Ball Xenoverse 2: Dragon Ball Super Pack 1 DLC] Από σήμερα είναι διαθέσιμο το δωρεάν update του Dragon Ball Xenoverse 2, το οποίο προσθέτει πέντε νέους Dragon Ball Masters, τους Android 16, Bardock, Cooler, Whis και Future Gohan. Eπίσης, μπορείτε πλέον να κατεβάσετε και το πρώτο επί πληρωμή DLC του παιχνιδιού, το οποίο θα περιέχει τους Emperor of the Universe 6, Frost και το Cabbe, έναν Super Saiyan από τον πλανήτη Sadal. Δείτε το τρέιλερ που ετοίμασε η Bandai Namco:

To Dragon Ball Xenoverse 2: Dragon Ball Super Pack 1 κυκλοφορεί από σήμερα για PC, PS4 και Xbox One και κοστίζει 10 ευρώ.

Διαβάστε το review του Dragon Ball Xenoverse 2 από τον Παντελή Δασκαλέλο και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification