Φήμη: Νέο Nokia smartphone με πέντε κάμερες

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Φήμη: Νέο Nokia smartphone με πέντε κάμερες

Φήμη: Νέο Nokia smartphone με πέντε κάμερες

Σύμφωνα με φωτογραφίες που διέρρευσαν.

Σύμφωνα με φωτογραφίες που διέρρευσαν, το επόμενο smartphone της Nokia θα διαθέτει πέντε κύριες κάμερες!

Η συσκευή αφορά είτε το Nokia 9, είτε το Nokia 10 και έχει λάβει ήδη πιστοποίηση στην Κίνα από την MIIT από τον περασμένο Μάιο. Η πιστοποίηση αναφέρει ως εταιρεία παραγωγής την Hemingdi Technologies, την ίδια εταιρεία που έχει αναλάβει στο παρελθόν να κατασκευάσει άλλα μοντέλα κινητών της Nokia.

Σχεδιαστικά, το νέο smartphone της Φινλανδικής εταιρείας φέρεται να διαθέτει πέντε κύριες κάμερες στο πίσω μέρος, οι οποίες συνοδεύονται από ένα LED φλας και έναν αισθητήρα εστίασης υπέρυθρων. Φαίνεται πως είναι κατασκευασμένο από γυαλί, ενώ θα περιλαμβάνει in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, Gorilla Glass 5 και πιστοποίηση IP68, ενώ πιθανολογείται ότι θα υποστηρίζει Quick Charge 4.0.

1 nokia 9 10 5 kameres

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, λέγεται ότι θα δούμε SoC Snapdragon 845, 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ η μπαταρία του θα ανέρχεται στα 3900mAh. Η οθόνη του θα είναι στις 6.01 ίντσες.

Διαβάστε επίσης για το Razer Phone 2 και συζητήστε για το νέο Nokia στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification