Ειδήσεις Κινητά EaseUS MobiMover review

EaseUS MobiMover review

Sunday, 19 Nov 2017  | in Κινητά | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/22/1c/78/mobimover-41-1511533477.jpg
 

EaseUS MobiMover review

Software μεταφοράς και backup δεδομένων για smartphones.

Η εταιρεία EaseUS ειδικεύεται στη δημιουργία software για μεταφορά και backup δεδομένων. Το EaseUS MobiMover είναι μια εξαιρετική λύση για όσους από εσάς διαθέτουν κινητό iOS ή Android. Λειτουργεί για PC και Mac και μάλιστα διατίθεται εντελώς δωρεάν. Στο παρόν review θα εξετάσουμε την έκδοση για iOS, ενώ παρακάτω θα σας δοθούν links για να κατεβάσετε το software στο PC σας και για τα δύο λειτουργικά.

Πως λειτουργεί
Κατά βάση το EaseUS MobiMover λειτουργεί μόνο με συσκευές της Apple και παράλληλα με το iTunes, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε το iTunes και μετά το EaseUS. Ωστόσο, είναι πολύ πιο εύχρηστο και βολικό απ' το iTunes, το οποίο είναι απείρως πιο "βαρύ" σαν πρόγραμμα και αποτυγχάνει ορισμένες φορές να κάνει backup και έχει τύχει ενίοτε να κλαίμε τα αρχεία μας.

Με το MobiMover μπορείτε ουσιαστικά να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ κινητού και υπολογιστή, ενώ διατηρεί backup για όλα τα δεδομένα της συσκευής σας. Κρατήστε στον υπολογιστή σας επαφές, SMS, δεδομένα εφαρμογών και ότι άλλο επιθυμείτε εύκολα και γρήγορα. Το πρόγραμμα έχει μέγεθος 112MB και με το που το ανοίξετε, εφόσον έχετε το iTunes εγκατεστημένο λειτουργεί απευθείας και σας ζητάει να συνδέσετε την συσκευή σας. Το backup διατηρείται στο σκληρό δίσκο του PC/Mac σας, ενώ η εφαρμογή δεν διαθέτει κάποιο χώρο αποθήκευσης δεδομένων διαδικτυακά.

Το EaseUS MobiMover σας επιτρέπει να μεταφέρετε για παράδειγμα πολύ εύκολα και γρήγορα τα δεδομένα από το παλιό iPhone σας στο νέο και να κάνετε συγχρονισμό του smartphone σας με την εφαρμογή ώστε να τραβιέται αυτόματα το backup κάθε φορά. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε δεδομένα στο PC σας για να ελευθερώσετε χώρο στο κινητό, να κάνετε share τα αρχεία αυτά μεταξύ συσκευών και να διαχειριστείτε το iPhone ή το iPad σας με την άνεση του PC σας, προσθέτοντας ή αφαιρώντας αρχεία από το πληκτρολόγιο και το mouse σας.

Download links
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το EaseUS MobiMover για iOS συσκευές.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το EaseUS MobiMover για Android συσκευές.

Η εφαρμογή παρέχεται δωρεάν, ενώ προαιρετικά με ένα κόστος των 40 δολαρίων, απλά σας δίνεται 24ωρη τεχνική υποστήριξη και lifetime upgrade.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 20/11/2017 07:46
Έχω χρησιμοποιήσει αρκετές εφαρμογές της εταιρείας και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι τέρμα αξιόπιστη.
Notification