Ειδήσεις Κινητά YouTube Shorts: Ο αντίπαλος του TikTok

YouTube Shorts: Ο αντίπαλος του TikTok

Monday, 14 Sep 2020  | in Κινητά | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/51/2f/79/youtube-shorts-36-1600107793.jpg
 

YouTube Shorts: Ο αντίπαλος του TikTok

 Η beta ξεκινάει στην Ινδία.

Το YouTube ανακοίνωσε το Shorts, μια εφαρμογή που θα αποτελέσει τον αντίπαλο του TikTok.

Η beta του ξεκίνησε στην Ινδία και μέσα στους επόμενους μήνες θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες. Ο Chris Jaffe, αντιπρόεδρος του τμήματος product management του YouTube, δήλωσε ότι "Τα μικρά βίντεο χρηστών γεννήθηκαν πρώτα στο YouTube με το πρώτο μας Upload, ένα βίντεο 18 δευτερολέπτων που λεγόταν "Me at the zoo". Η υπηρεσία αφορά όσους δημιουργούς θέλουν να δημιουργήσουν σύντομα, πιασάρικα βίντεο, χρησιμοποιώντας το κινητό τους.

Το YouTube θα επιχειρήσει έτσι να "χτυπήσει" το TikTok, που είναι το πιο δημοφιλές app στο συγκεκριμένο τομέα. Παράλληλα, το Instagram κυκλοφόρησε πριν ένα μήνα το "Reels", με εργαλεία δημιουργίας βίντεο παρόμοια με αυτά του TikTok. Η απήχηση ήταν μετριότατη.

Το Shorts θα εμφανιστεί στην κεντρική σελίδα του YouTube app, σε ξεχωριστή σειρά και θα σας οδηγεί σε ξεχωριστό σημείο του App. Τέλος, η Google δήλωσε ότι με το Shorts επιθυμεί "η επόμενη γενιά mobile creators να μπει στη διαδικασία να συμμετάσχει και να αυξήσει το community μας στο YouTube".

Διαβάστε για τον Dr. Disrespect που συνεχίζει τα livestreams στο YouTube. Συζητήστε για το YouTube στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 15/09/2020 07:55
Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος για το youtube να χτυπήσει το tik tok .Πιστεύω ότι αυτή η μόδα θα περάσει γρήγορα.
Notification