Ειδήσεις Κινητά Tendigi iPhone Case

Tendigi iPhone Case

Wednesday, 08 Jun 2016  | in Κινητά | Γράφτηκε από τον Τάσος Νικολακόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/80/55/e5/tendigi-android-on-iphone-24-1465393296.jpg
 

Tendigi iPhone Case

Θήκη που φέρνει το Android στα iPhones.

Μια εταιρεία ανάπτυξης θέλει να μετατρέψει το iPhone σε Android smartphone μέσω ειδικής θήκης.

Στο παρελθόν ο Nick Lee, ένας ανεξάρτητος developer και ιδρυτής της εταιρείας ανάπτυξης Tendigi, είχε παρουσιάσει ένα Apple Watch που λειτουργούσε με… Windows 95, δίνοντας μας μια γεύση από τις ιδέες με τις οποίες ασχολείται η εταιρεία του. Το νέο project του Lee όμως είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και αν φτάσει στα ράφια των καταστημάτων σίγουρα θα έχει κινήει τον ενδιαφέρον πολλών. Πρόκειται για μια θήκη για iPhone που δίνει την δυνατότητα στην συσκευή να τρέχει Android OS. 

Συγκεκριμένα, ο Lee έχει δημιουργήσει μια θήκη με 3D Printer στην οποία εσωκλείει το κατάλληλο hardware για να μπορεί να λειτουργήσει το λογισμικό της Google. Εκτός από μπαταρία, στο εσωτερικό της θήκης συναντάμε μια motherboard Lemaker HiKey με "περασμένη" μια εκ των τελευταίων εκδόσεων του Android, ενώ έχει και υποδοχές USB, HDMI και MicroSD. Η θήκη είναι λίγο πιο παχιά από εκείνες με ενσωματωμένο power bank και συνδέεται με το iPhone μέσω του Lighting Dock. Το αποτέλεσμα είναι η Apple συσκευή σας να τρέχει ταυτόχρονα δύο λειτουργικά, iOS και Android.

Ουσιαστικά το hardware του iPhone δεν συμβάλλει στην λειτουργία του Android, αφού όλα επιτελούνται από την πλακέτα HiKey. Η θήκη-hardware χρησιμοποιεί μόνο την οθόνη του κινητού για να προσφέρει στον χρήστη την εμπειρία του δημοφιλέστερου λειτουργικού στον κόσμο. Αν η θήκη της Tendigi κυκλοφορήσει στην αγορά, θα πρόκειται για ένα από τα καλύτερα και πιο έξυπνα gadgets που έχουμε δει ποτέ. Η ιδέα του να έχετε την ασφάλεια και την λειτουργικότητα του iOS για κύριο λογισμικό και την ελευθερία του Android για ψυχαγωγία και άλλες λειτουργίες, όλα αυτά σε ένα iPhone, θα φέρει σίγουρα επανάσταση στον χώρο. Αν θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με την θήκη, επισκεφθείτε το επίσημο site της Tendigi.

Διαβάστε για τα iPhone 6S και 6S Plus. Πως σας φαίνεται η θήκη της Tendigi; Συζητήστε για αυτήν και γενικά για νέα smartphones και gadgets στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 10/06/2016 12:57
Εκπληκτική θήκη και δεν έχουμε δεί τίποτα ακόμα.
Notification